کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
سلام من دنبال یه فیلم هندی میگردم خیلی وقت پیش یه تیکه از رقصشو دیدم
یه دختره که لباس مشکی تنشه میره به یه بار و کتشو در میاره جلوی پسری که دوست داره و دوست دخترش میرقصه
دوست دختر پسره هم میره باهاش میرقصه
ولی پسره نادیدش میگیره دختره کتشو برمیداره میره
یه دختره که لباس مشکی تنشه میره به یه بار و کتشو در میاره جلوی پسری که دوست داره و دوست دخترش میرقصه
دوست دختر پسره هم میره باهاش میرقصه
ولی پسره نادیدش میگیره دختره کتشو برمیداره میره
سلام. سایت کینگ مووی خیلی خوبه و مرجع کاملی هست برای پیدا کردن فیلم پیشنهاد میکنم که یک سر به کینگ مووی بزنید و از مدیرانش بپرسید. همچنین هم سایت کاملی هست.
سلام سالها پیش فیلمی رو دیدم با موضوع دراکولا و ترسناک ، تقریبا بیست و چند سال پیش ولی هرچی گشتم نتونستم دوباره پیداش کنم ،داستانش ازاین قرار بودکه سه دختر وارد یه روستای دور افتاده میشن بقصد گردش قبلش سر راه میرسن به یه قبرستان با یه کلیسای قدیمی اونجا خونه دراکولا بود بعد دراکولا دنبالشون میاد تو روستا و در طول فیلم یکی یکی میبرتشون و تبدیل میکن به دراکولا ولی دختر آخریو یه پسری که برا خود دراکولا کار می کرد نمیذاره و با شمشیر در صحنه آخر سر دراکولا رو قطع می کنه کسی میدونه اسمش چیه ممنون میشم بگید
-
Re: کمک بای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
من خیلی وقت پیش دیدم پنج شش نفر از افرادی که توی جزیره ان یه سری دانشمندان روشون تحقیق میکنند این جزیره یک ساعت بزرگ داره توش گذاشتن هر ساعت برای این افراد داخل جزیره اتفاقی میافته مثلاً یه ساعتی میمونا دنبالشون میوفتن یا یه ساعت دیگه مه سمی میاد
-
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک سریال
سلام 🖐🖐🖐
حدود ٦،٧سال پيش يه سريالي از شبكه ٣ یا ... پخش شد راجب دختري بود كه قدرت هاي عجيبي داشت و هرچي تير ميخورد نميمرد و با چند نفر يه گروهي تشكيل دادن و معما هاي عجيب حل كردند )ممنون ميشم يكي اسم سريالو بگه
حدود ٦،٧سال پيش يه سريالي از شبكه ٣ یا ... پخش شد راجب دختري بود كه قدرت هاي عجيبي داشت و هرچي تير ميخورد نميمرد و با چند نفر يه گروهي تشكيل دادن و معما هاي عجيب حل كردند )ممنون ميشم يكي اسم سريالو بگه
-
سلام یه فیلم سینمایی بود که مال بچه ها بود ولی بازیگر هاش نقاشی نبودن آدم واقعی توش بازی میکرد توش بابا ها بچه شدند و میرفتند مدرسه بچه ها بابا شدند و میرفتند سرکار آخرش همه چی به حالت عادی برگشت اسمش رو کسی میدونه چیه خواهش میکنم بگین
سلام
یه فیلمی بود واسه ۱۰ یا ۱۵ سال پیشه فکر کنم که هوای مناطقی از زمین سرد و یخبندان میشه یه پدر ک برای کار به جای دیگه رفته بوده خونش توی منطقه یخبندان بوده به خاطر اوضاع هوا رفتن به اونجا مشکل بوده اما آخرش تصمیم میگیره ک بره و یه عده هم همراهش میشن اما آخر ک میبینه ک زن و بچش همون جا توی خونشون از خیلی وقت پیش یخ زده بودن. اگه کسی اسم فیلم رو میدونه ممنون میشم کمک کنه
یه فیلمی بود واسه ۱۰ یا ۱۵ سال پیشه فکر کنم که هوای مناطقی از زمین سرد و یخبندان میشه یه پدر ک برای کار به جای دیگه رفته بوده خونش توی منطقه یخبندان بوده به خاطر اوضاع هوا رفتن به اونجا مشکل بوده اما آخرش تصمیم میگیره ک بره و یه عده هم همراهش میشن اما آخر ک میبینه ک زن و بچش همون جا توی خونشون از خیلی وقت پیش یخ زده بودن. اگه کسی اسم فیلم رو میدونه ممنون میشم کمک کنه
سلام دنبال یک فیلمم که یک مکتشف که بر اثر جادو به مریخ میره و اونجا قدرت ابر انسانی پیدا میکنه
سلام ممنون میشم اگر بتونین کمکم کنینن اطلاعات کمی دارم اما خب شخصیت اولش فک میکنم یه دختر باشه که توسط یه مرد گروگان گرفته شده و اون مرد برای اینکه اون رو پیش خودش نگه داره دست های دختر از پشت میبنده و اونو روی تخت میندازه البته ناگفته نماند مرد خیلی شیک پوش و درشت هیکله و آهان بعدش هم فک میکنم دختره آزاد میشه و عاشق اون مرد میشه تو رو خدا اگر اسمش رو میدونین بهم بگین و یه چیزه دیگه موهای دختره مشکیه خیلی بلنده
من این فیلمو خیلی وقته پیش از تلویزون دیدم،سالشو یادم نیست اما فیلمش ساخت کشورهای اسیایی بود و به احتمال قوی چین.داستان در مورد دو گروه بود که در واقع دشمن هم بودن و هر کدوم از اعضای هر دو گروه ویژگی های خاصی داشتن.یکی شون هر ضربه که میخورد بدنش ترمیم میشد و نمیمرد،یکی نفسش سمی بود و یکی دختری بود که با چشماش قادر بود کسیو بکشه که شخصیت اصلی همین دختر بود، در انتهای فیلم کسی که عاشقش بود رو به خاطر اینکه در گروه مخالفشون بود کشت و کلا همه ی اعضای این گروه ها مردند به جز این اخرین صحنه ها دختره میره پیش پادشاه کشور و صحبت میکنن و پادشاه هم میگه تا زمانی که امثال تو زندگی کنن جهان روی ارامشو نمیبینه بنابراین دختره چشماشو کور کرد و گوشه نشین شد و تمام.لطفا اگه میدونید اسم فیلمشو بگید چون از هر طریق دنبالش گشتم به در بسته خوردم
سلام دوستان.عاجزانه خواهش میکنم اگه کسی اسمه این فیلم را میدونه بهم بگه.ببخشید تازه عضو شدم اصلا نمیدونستم کجا مطرح کنم.ژانره وحشته.اولش چندنفر میرن تو یه خونه دوره یه میز میشینن بعد یه قاتله که بغله سرش یه خالکوبی داره و هی هرویین مصرف میکنه میکششون.مثلا سره یکیشون مشما میکشه و با چکش میزنه تو سرش.داستانش دو خطه زمانی داره یکی حال و بقیش تو گذشته که شمشیر و تبر بوده.آخرش هم یه دختره تو یه آرامگاه تو قبرستون با یه پیرمرده نشسته اون داره واسه دختره تعریف میکنه نگو خودشم از خاندانه همیناس و آخرش دختره هم قربانی میشه.خواهش میکنم کمکم کنید چندروزه همه سایتا را زیر و رو کردم ولی گیرش نیاوردم.بازم ممنون
آخرین ويرايش توسط 1 on سحر64, ويرايش شده در 0.
سلام دوستان.عاجزانه خواهش میکنم اگه کسی اسمه این فیلم را میدونه بهم بگه.ببخشید تازه عضو شدم اصلا نمیدونستم کجا مطرح کنم.فیلمش ژانره وحشت و شکنجس.اوله فیلم چندنفر میرن تو یه خونه دوره یه میز میشینن بعد یه قاتله که بغله سرش یه خالکوبی داره و هی هرویین مصرف میکنه بدجور میکششون.مثلا سره یکیشو مشما میکشه و با چکش هی میزنه تو سرش.داستانه فیلم دو خطه زمانی داره یکی حال و بقیش تو گذشته که شمشیر و تبر بوده.آخره فیلمم یه دختره تو یه آرامگاه تو قبرستون با یه پیرمرده نشسته اون داره واسه دختره تعریف میکنه نگو خودشم از خاندانه همیناس و آخرش دختره هم قربانی میشه.خواهش میکنم کمکم کنید چندروزه همه سایتا را زیر و رو کردم ولی گیرش نیاوردم.بازم ممنون