کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط yummy boards »

سلام به همگی
ما یک کانال آشپزی ایرانی در یوتوب داریم که همه غذاهای خوشمزه ایرانی را در عرض چند دقیقه در اختیار شما گذاشتیم با کلی زیرنویس و دستور پختهای مکتوب!
ممنون میشیم از طریق یوتوب کانال ما را دنبال کنید و مشترک شوید. اسم کانال:   yummy boards

New Member

پست توسط ۳۳۰۶۰۵ »

سلام من اسم فیلمی رو میخوام که اول فیلم یک زن و شوهر با ماشین وارد پمپ بنزین میشن و بعد زن پیاده میشه میره تو فروشگاه پمپ بنزین خرید کنه بعد مرد هرچی منتظر میشه زنش نمیاد بعدش هر چی جستجو میکنه زنش رو پیدا نمیکنه بعد از چند سال که اون مرد با زن دیگه ای آشنا میشه یک نفر بهش پیغام میده که من میدونم زنت کجاس بعد اونو دعوت میکنه به کلبه و اونو بیهوش میکنه و زنده دفنش میکنه بعد زن دومش پیگیرش میشه و اونو نجات میده
New Member

پست توسط joker2597 »

بچه‌ها ها یه فیلم یارو تصاوف میکنخ با هرکس ادرس و شماره میگیره با کارت ملی بعدش میره سراغشون میکشه کسی اسم فیلم رو میدونه فکر کنم حدود سال ۲۰۱۰ یا ۲۰۰۹ هست فیلم :x
New Member

پست توسط Yaali1400 »

سلام حدود 10 سال پیش یا بیشتر یه فیلم سینمایی خارجی دیدم فکر کنم سه قسمت داشت اول فیلم اینطور که یادمه چند نفر ادم عجیب غریبی وارد یه ساختمان شدند بعد رفتند توی اسانسور گیر کردن نمی دوستند توی اسانسور گیر کردن فکر می کردن توی قوطی کبریت هستند بعد چند نفر فرار کردن رفتند توی جنگل و رفتن داخل اینه و رفتن به گذشته زمان سفید برفی و اینه ای بود قدیمی در موزه و اینه رو نو می کند که گران بفروشند و به مزایده بفروشند ادم باید ان اینه رو می خریدند که به زمان خودشون برگردند جادوگری بود خیلی بد بود و نمی گذاشت ادم ها به هدفش برسند چاهی بود که در یک روستا خشک شده بود توی چاه یه سکه می انداختند توی چاه و بعدش چاه پر اب شد بعد توی فیلم یه مردی بود که گرگ بود و از طرف جادوگر دستور گرفته بود که به ادم نزدیک بشه بعد از یه دختر خوشش میامد
New Member

پست توسط ابوصدام »

با عرض سلام و احترام
من چند سال پیش یک فیلمی از شبکه سه ایران دیدم الان میخوام دوباره ببینمش که اسمش رو نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید
داستان فیلم درباره مسابقات موتور سواری سنگین هستش در این بین شخصیت اول فیلم از هنگام مسابقه دادن طی یک حادثه از روی رفیقش رد میشه و دوستش قطع نخاع میشه
New Member

پست توسط ابوصدام »

ابوصدام نوشته شده: شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰, ۹:۱۲ ق.ظ با عرض سلام و احترام
من چند سال پیش یک فیلمی از شبکه سه ایران دیدم الان میخوام دوباره ببینمش که اسمش رو نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید
داستان فیلم درباره مسابقات موتور سواری سنگین هستش در این بین شخصیت اول فیلم از هنگام مسابقه دادن طی یک حادثه از روی رفیقش رد میشه و دوستش قطع نخاع میشه
New Member

پست توسط mkia.mk »

کریمی مجازی نوشته شده: سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۹, ۱۱:۲۹ ق.ظ سلام
فیلمی که من دیدم ماجرای مردی بود که کار بازاریابی انجام می داد و در یک سفر در یک ون با دختری آشنا می شه و با اون به خانه شون که در یک تاکستان بزرگه می ره پدر دختر که مرد متعصبی است فکر می کنه که مرد نامزد دخترشه و شب اتاقی را برای خواب دختر و پسر آماده می کنند. اونا با هم به اتاق می رن و نقش یک زوج را بازی می کنن و مرد روی زمین می خوابه نیمه های شب مرد با صدای بلندی از خواب می پره و میبینه که همه به سمت تاکستان می رن و افراد با وصل کردن چیزهایی شبیه بال سعی می کنن دود خاصی رو به سمت درخت های موبفرستند . فردا انگور ها چیده می شه و در یک تشت بزرگ چوبی دختر و پسر روی آنها می رقصند تا آب انگور ها برای شراب گرفتن خارج بشه
کسی می تونه راهنمایی ام کنه اسمش چیه ؟
A Walk in the Clouds
New Member

Re: سلا ببخشید دنبال یه فیلم قدیمی میگردم با این موضوع

پست توسط mkia.mk »

Ali789 نوشته شده: چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۹, ۱:۴۷ ق.ظ چند بچه می فهمند که همسایه شان زنش را به قتل رسانده است و زیر خونش دفنش کرده به خاطر همین به دنبال برملا کردن ان میرند به خونه همسایشان
خیلی وقت پیش هم صدا سیما تو تلویزیون نشون میداد ولی اسمش یادم نیست ممنون میشم اگه میدونید بگید
Disturbia 
New Member

پست توسط mkia.mk »

Afsoon_zr نوشته شده: شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۳:۲۵ ق.ظ یه فیلم دیگه هم بود که درباره ی یه دختره بود که عاشق فوتبال بود میخاست توی تیم فوتبال فک کنم دبیرستانشون بازی کنه ولی خوب چون دختر بود نمیتونست اونم یه کلاه گیس پسرونه میزاشت و خودشو شبیه پسرا کرد و گفت که برادر دوقلوی خودشه بعد تونست بره تو تیم فوتبال توی یکی از بازی میفهمن که دختره میخان یه بازیکن دیگرو جاش بزارن ولی آخر قبول میکنن تو تیم باشه گل هم میزنه و اون بازی رو میبرن ماهواره پخشش میکرد
she is the man

New Member

Re: کمک کنین ممنون میشم

پست توسط mkia.mk »

حمیسدرضا نوشته شده: دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹, ۵:۱۵ ب.ظ سلام
یه فیلم بود فکر کنم مال آمریکا یا کانادا بود که توش یه دختره هفته قبل از ازدواجش رو با دوستاش تو یه خونه میگذرونه و وارد یه ماجرایی میشه که یه دزد که نمیدونستن دزده رو به طور اتفاقی میکشن و میخوان جسدشو گم و گور کنن ولی هر کار میکنن باز جسده برمیگرده پیششون تا وقتی که میفهمن یه دزد الماس بوده و در واقع اونا قاتل نیستن و قهرمانن
کسی میدونه اسمش چیه کل گوگل رو گشتم   

rough night

New Member

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک سریال

پست توسط mehdi2088 »

یه سریال خارجی هستش که تو سوئد یا نروژ اتفاق می افته که مردم از سال 2020 به دو هزار سال قبل برمیگردن و یا برعکس سفر میکنن بدون هیچ نظمی ، اگه کسی اسم سریال رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
New Member

پست توسط Ashkan1997 »

سلام دوستان کسی اسم این فیلمو میدونه؟
شخصیت اصلی یه پسر جوان ورودی در حال آموزش یه پایگاه آتشنشانی هست که احتمالا توی نوجوانی در حین رانندگی باعث شد دوستاش کشته بشن و خودش تنها مسی بود که زنده موند و یجا توی استخر در حال آموزش نجات فرد غرق شده هستن و یجا هم میرن عملیات با هلیکوپتر که یه نفر توی دریا کنار صخره ای باید نجاتش بدن و یه جا هم توی یه ، بار در حال مشروب خوردن هستن که با بچه های ملوان دعواشون میشه و رئیسشون میاد کمک باهم کتک کاری میکنن همینقدرشو یادمه.
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”