کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی

پست توسط shabnam_13 »

Mohamad javanzade نوشته شده: پنج‌شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷, ۹:۵۵ ق.ظ سلام من چند سال پیش یه فیلم دیدم اول تو پیست ماشین سواری بودن مرده می تونه اینده رو ببینه ناگهان ماشینا تصادف میکنن و یکی از لاستیک ماشینا پرت میشه سر یکی از تماشا چیارو میکه میخواستم ببینم اگه میدونین بگید اسمش چیه

سلام اسم فیلم مقصد نهاییه ک ۵ تا قسمت داره
New Member

پست توسط سعید خشکله »

من دنبال اسم یک فیلم هستم که اولش زنی یک نوار از شوهرش که مرده بوده پیدا میکنه که در اون از شکنجه جنسی یک زن فیلم برداری شده بعد از اون این زن یکی را استخدام میکنه که ببینه جریان این فیلم چی بوده چون فکر میکنه احتمال داره شنکنجه گر همسرش بوده چون صورت خودشا پوشونده و این کارا میکنه لطفا کسی میدونه بهم بگه
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Azary1673 »

بانهایت احترام شمایادرخواست منو نخوندیدیا جواب منوبه طنز نوشتی...این توضیحات من چه ارتباط به شغل ایتالیایی داره که اخرش باچندتامینی مایلر طلاهاشون ازهمکارسابقشون پس میگیرن و همکارخائن توسط مافیای روس کشته میشه....شما اول توضیحات بخون بعدنظر ومثلا راهنمایی کردن چاپ کن ..البته دیگه زحمت بخودت نده چون واردسایت نمیشم بخوام ببینم جواب دادی یانه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7063 بار

پست توسط bamn »

Azary1673 نوشته شده: چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷, ۵:۲۸ ق.ظبانهایت احترام شمایادرخواست منو نخوندیدیا جواب منوبه طنز نوشتی...این توضیحات من چه ارتباط به شغل ایتالیایی داره که اخرش باچندتامینی مایلر طلاهاشون ازهمکارسابقشون پس میگیرن و همکارخائن توسط مافیای روس کشته میشه....شما اول توضیحات بخون بعدنظر ومثلا راهنمایی کردن چاپ کن ..البته دیگه زحمت بخودت نده چون واردسایت نمیشم بخوام ببینم جواب دادی یانه

دوست عزیز ، عصبانی شدن ندارد! وقتی جواب نمی دهیم ، یعنی فیلم را ندیده ایم و به خاطر نداریم . آن دوستی هم که به شما جواب غلط داده اند از اعضا فعال سایت نیستند و فقط چیزی را که به نظرشان آمده بود نوشته اند .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط Silver Storm »

Azary1673 نوشته شده: چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷, ۵:۲۸ ق.ظبانهایت احترام شمایادرخواست منو نخوندیدیا جواب منوبه طنز نوشتی...این توضیحات من چه ارتباط به شغل ایتالیایی داره که اخرش باچندتامینی مایلر طلاهاشون ازهمکارسابقشون پس میگیرن و همکارخائن توسط مافیای روس کشته میشه....شما اول توضیحات بخون بعدنظر ومثلا راهنمایی کردن چاپ کن ..البته دیگه زحمت بخودت نده چون واردسایت نمیشم بخوام ببینم جواب دادی یانه
دوست عزیز 
با توجه به حضور مینی ماینر در فیلم و شباهت موضوع آن در بازپس گیری کالای مسروقه ذهن من به سمت Italian job معطوف شد
با این وجود اگر احساسات شما جریحه دار شده ، پوزش من را بپذیرید
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
New Member

پست توسط mhzammo »

سلام فیلمی که تو چند نفر تو زندانن و اونا میخوان فرارکنن واسه این کار تونل میزنن و هر موقع بازرس میاد یا غذا یا هرچی اونا کتابهارو میذارن روی زمینی که حفر شده تا کسی نبینه و این یادم میاد که وقتی میخوان فرار کنن یا نه خلاصه میفهمن که تونل زدن .... فقط اینا یادم میاد 
New Member

پست توسط saeidmorfin »

سلام
دنبال اسم یک فیلم هندی میگردم
مردی فقیر با اندامی زیبا و صورتی جذاب تبدیل به یکی از مشهورترین مدل های هند میشه که دشمنان او با تزریق یک ویروس خطرناک همه ی این موفقیت هارو از او میگیرن
New Member

پست توسط Elahenik »

دوتا دوست هستند که به یه دهکده میرن و یکیش یه قتل انجام میده و فرار میکنه ویکی دیگش یک پسر جوان که به زندگی دو خواهر تنها که پدرشان را تازه از دست وارد میشود و انها به او اعتماد کرده ودر محل نگهداری دام ها به او جا داده و ان پسر در کارهای مزرعه به انها کمک میکنه و در اخر با خواهر بزرگ ازدکاج میکند
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Azary1673 »

سلام خدمت مدیرسایت و دوستان ..بابت بی حوصله وعصبانس شدنم عذرمیخوام .امیدوارم پوزش مرابپذیرید.بابت درخواستم باورکنید چندبار با حسابهای کاربری مختلف ازخیلی جاها درخواست کمک کردم ولی نتیجه نداده .جالبه که یکی ازاین فیلمهای فرانسوی بابازی فکرمیکنم LIno venturaبودکه خیلی تلویزیون صداسیما پخش میکرد..بازبااجازتون یک مختصرتوضیح میدم اگه ممکنه یکم به حافظتون فشار بیارید ممنون .
همین نام هنرپیشه توفیلم مجبورمیشه بره تویک باشگاه تیراندازی مثل زمین گلف کارکنه ...اونجا میلیونرها فکرمیکنن اینم میلیونره ..که تویکجمع صحبت میشه ماده یی به اسم مالاکیت بخرن و درتاریخ معین بار کشتی بکنن ..که خودش و دوتا از دوستانش بازنهاشون همشون باهم همکاری میکنن واخرم تحویل میدن..اون قسمت دزدی یکی از کامیونها که بشکه های مالاکیت توشه ویکی ازراننده های استخدامی کامیون میدزده اصلا ارتباطی به داستان فیلم نداره .که شخص اصلی فیلم میره این کامیون پیداکنه برگردونه به مسیربقیه کامیونها .میره میبینه راننده داره باتلفنش ازجایی مثل پمپ بنزین صحبت میکنه .اینم سوارمیشه خیلی راحت کامیون برمیگردونه....یکی دیگه ازهنرپیشه های این فیلم .همونیه که توفیلم توهنگ هفتم چکارکردی بازی کرده وچهره لاغروکشیده داره...بازم ممنون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط Silver Storm »

Azary1673 نوشته شده: چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷, ۱:۵۸ ق.ظسلام خدمت مدیرسایت و دوستان ..بابت بی حوصله وعصبانس شدنم عذرمیخوام .امیدوارم پوزش مرابپذیرید.بابت درخواستم باورکنید چندبار با حسابهای کاربری مختلف ازخیلی جاها درخواست کمک کردم ولی نتیجه نداده .جالبه که یکی ازاین فیلمهای فرانسوی بابازی فکرمیکنم LIno venturaبودکه خیلی تلویزیون صداسیما پخش میکرد..بازبااجازتون یک مختصرتوضیح میدم اگه ممکنه یکم به حافظتون فشار بیارید ممنون .
همین نام هنرپیشه توفیلم مجبورمیشه بره تویک باشگاه تیراندازی مثل زمین گلف کارکنه ...اونجا میلیونرها فکرمیکنن اینم میلیونره ..که تویکجمع صحبت میشه ماده یی به اسم مالاکیت بخرن و درتاریخ معین بار کشتی بکنن ..که خودش و دوتا از دوستانش بازنهاشون همشون باهم همکاری میکنن واخرم تحویل میدن..اون قسمت دزدی یکی از کامیونها که بشکه های مالاکیت توشه ویکی ازراننده های استخدامی کامیون میدزده اصلا ارتباطی به داستان فیلم نداره .که شخص اصلی فیلم میره این کامیون پیداکنه برگردونه به مسیربقیه کامیونها .میره میبینه راننده داره باتلفنش ازجایی مثل پمپ بنزین صحبت میکنه .اینم سوارمیشه خیلی راحت کامیون برمیگردونه....یکی دیگه ازهنرپیشه های این فیلم .همونیه که توفیلم توهنگ هفتم چکارکردی بازی کرده وچهره لاغروکشیده داره...بازم ممنون
باسلام
بی حوصله شدن و عصبانیت طبیعی است ولی شکیبایی بسیار بهتره.یک سر به تاپیک "فیلم های ساخته شده در مورد شیلی "بزنید بعد نظرتان را در مورد اینکه من می بایست چه عکس العملی داشته باشم ،بفرمایید.
به بحث اصلی برگردیم :آیا از حضور Lino Ventura ,مطمئن هستید؟
هنر پیشه فیلم "هنگ هفتم را چه کردی؟" با مشخصات گفته شده با صورت کشیده احتمالا باید Jean Marcel Lefebvre باشد.
اگر از هردو مورد مطمئن هستید اعلام کنید تا در فیلم های موجود از آنها جستجو کنیم. 

چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
New Member

پست توسط Aliakbar.d »

من یه فیلم دیدم نمی دونم کره ای یا ژاپنیه یا هم چینیه که تو اون فیلم یه مرد بود که رفتاراش خیلی مطابق قانون بود وبعد از اینکه همکاراش یه بلایی سرش آوردن میره تو خیابون دستشویی کنه که پلیس دستگیرش میکنه بعد در همان بازداشگاه با یه مجرم آشنا میشه که برای اینکه خرج بیمارستان مادرشو بده میره دزدی میکنه وبعد خودش میره خودوشو تسلیم مینکه بعد تو راه فرار میکنن و شروع میکنن به خرابکاری در شهر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط bahram11374 »

سلام . فیلمی چندین سال قبل دیدم که اول فیلم چند کودک با ذره بین مورچه ها رو از بین می بردن . انتهای فیلم هم یه منظقه وسیعی نشت گاز ایجاد میشه و باعث وضعیت اضطراری در اون شهر میشه . اگر کسی از دوستان اطلاعی از اسم فیلم داره ممنون میشم کمک کنه
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”