کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
یک فیلم هست که یک کارمند اتو کشیده و ساکت، پسرش رو میکشن و اون تبدیل به یک مرد خشن میشه و انتقام پسرش رو از اراذل اون شهر میگیره فکر کنم مال 7 تا 10 سال پیش باشه.
تشکر فراوان
تشکر فراوان
باسلام .ازاینکه پیگیری میکنید وجواب میدیدخیلی ممنونم خداقوت.
بابت درخواست فیلم فرانسوی که عرض کرده بودم لینو وینتورا اگه اشتباه نکنم .نمیدونم درست گفتم یانه .ولی فقط چندروز پیش یک فیلم دیگه ازهمین هنرپیشه من دیدم که تو فیلم موردنظرمن هم حضورداره.خلاصه فیلم که دوروز پیش دیدم تویک اتاق یک هتل اتاق میگیره .که یک نفرم تواتاق بغلی همین هنرپیشه قصدخودکشی داره .وهنرپیشه موردنظرماکه امده ازپنجره هتل یکی رو ترور کنه زودبره..بخاطرخودکشی نافرجام اتاق بغلیش و اینکه پیشخدمت هتل به پلیس زنگ نزنه مجبورمیشه به شخصی که میخواست خودکشی کنه کمک کنه .پیشخدمت هتل میاد پرده کرکره اتاق تروریست درست کنه میبینه ازاتاق بغل اب میاد و متوجه میشه یکی میخواسته خودشوبکشه واز اینجا که شخص موردنظر ما مخالفت میکنه پلیس پاش بازبشه داستان شروع میشه.که اخرش جفتشون نشون میده توزندان هستند..اون شخص هم که خودشو بخاطرنامزدش خواست بکشه فروشنده لباس یا همچین چیزی هست..البته هنرپیشه موردنظر ما همون کسی هست که میخوادترور کنه .
بابت درخواست فیلم فرانسوی که عرض کرده بودم لینو وینتورا اگه اشتباه نکنم .نمیدونم درست گفتم یانه .ولی فقط چندروز پیش یک فیلم دیگه ازهمین هنرپیشه من دیدم که تو فیلم موردنظرمن هم حضورداره.خلاصه فیلم که دوروز پیش دیدم تویک اتاق یک هتل اتاق میگیره .که یک نفرم تواتاق بغلی همین هنرپیشه قصدخودکشی داره .وهنرپیشه موردنظرماکه امده ازپنجره هتل یکی رو ترور کنه زودبره..بخاطرخودکشی نافرجام اتاق بغلیش و اینکه پیشخدمت هتل به پلیس زنگ نزنه مجبورمیشه به شخصی که میخواست خودکشی کنه کمک کنه .پیشخدمت هتل میاد پرده کرکره اتاق تروریست درست کنه میبینه ازاتاق بغل اب میاد و متوجه میشه یکی میخواسته خودشوبکشه واز اینجا که شخص موردنظر ما مخالفت میکنه پلیس پاش بازبشه داستان شروع میشه.که اخرش جفتشون نشون میده توزندان هستند..اون شخص هم که خودشو بخاطرنامزدش خواست بکشه فروشنده لباس یا همچین چیزی هست..البته هنرپیشه موردنظر ما همون کسی هست که میخوادترور کنه .
- سپاسهای ارسالی: 26 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
باسلامAzary1673 نوشته شده: ↑چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷, ۲:۲۸ ق.ظباسلام .ازاینکه پیگیری میکنید وجواب میدیدخیلی ممنونم خداقوت.
نام فیلمی که چندروز پیش دیدید و توضیحاتش را گذاشته اید ،چه بود؟ ترجیحا عنوان اصلی فیلم را بنویسید نه ترجمه فارسی آن را.
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
سلام بازازاینکه زود جواب دادید ممنونم.
اسم اون فیلم که فرمودی چندروز پیش دیدم به فارسی اسمش مزاحم هستش.L.۱ EMMERDEURهستش...اسم هنرپیشه هم توفیلم میلان هست ...ونتورا اسم اصلی هنرپیشه موردنظر ماست
اسم اون فیلم که فرمودی چندروز پیش دیدم به فارسی اسمش مزاحم هستش.L.۱ EMMERDEURهستش...اسم هنرپیشه هم توفیلم میلان هست ...ونتورا اسم اصلی هنرپیشه موردنظر ماست
باسلام
لطفا فیلم Greed in the Sun ([External Link Removed for Guests]: Cent mille dollars au soleil) را چک و نتیجه را اعلام نمایید.
فیلم با بازی لینو ونتورا و ژان پل بلموندو ،محصول 1964 است.
-
یه فیلمیه که یک آبی هست که زندست و افراد رو میکشه.مانند نمونه تو یک صحنش میره زیر پایه یکی بعد اون طرف لیز میخوره گردنش گیر میکنه به طناب بعد خفه میشه
سلام
توضیح فیلم
زیاد یادم نیست ...
هفت هشت نفر رو یه جا زندانی میکنن بعدش به گردن هرکدومشون یه قلاده میزارن که بمب هستش
و کسی که اینا رو آورده اینجا بینشون یه مسابقه دو میزاره در وسعت زیاد
که فک کنم یه پارچه قرمز رو باید پیدا کنن
لطفا اگه میدونین کمکم کنید
توضیح فیلم
زیاد یادم نیست ...
هفت هشت نفر رو یه جا زندانی میکنن بعدش به گردن هرکدومشون یه قلاده میزارن که بمب هستش
و کسی که اینا رو آورده اینجا بینشون یه مسابقه دو میزاره در وسعت زیاد
که فک کنم یه پارچه قرمز رو باید پیدا کنن
لطفا اگه میدونین کمکم کنید
سلام من چند وقت پیش یک فیلم درمورد حمله حشرات دیدم که به این صورت بود که طی یک سری آزمایشاتی که مردم از اون بی خبر بودند حشرات غول پیکری ایجاد شده بودند که به شهر حمله کردند و تمام مردمی که می خواستند زنده بمونند مجبور شدند در فروشگاه بزرگ شهر ساکن بشند و هر بار طی اتفاقی از تعدادشون کم میشد درضمن این فیلم از شبکه نمایش پخش میشد واقعا ممنون میشم اسمش رو بگید

مه ( The Mist) فیلمی در ژانر [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] به کارگردانی [External Link Removed for Guests] که براساس داستان کوتاهی به همین نام اثر [External Link Removed for Guests] در سال ۲۰۰۷ ساخته شدهاست. بعد از [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] این سومین فیلمی است که فرانک دارابونت فیلمنامهاش را بر اساس یکی از رمانهای [External Link Removed for Guests] نوشته و آن را کارگردانی کردهاست. پایان فیلم نسبت به پایان کتاب بهطور کلی فرق کردهاست و چند شخصیت هم توسط خود دارابونت به فیلمنامه اضافه شدند؛ در حالی که در داستان وجود نداشتهاند. کینگ در مصاحبهای اعلام کرد که فیلم به مراتب قویتر و تأثیرگذارتر از خود کتاب درآمدهاست.پایان غم انگیز این فیلم جزو یکی از ۱۰پایان برتر غم انگیز جهان میباشد که خیلی از مخاطبانش رابه گریه انداخته.manyy نوشته شده: ↑جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷, ۷:۵۷ ب.ظسلام من چند وقت پیش یک فیلم درمورد حمله حشرات دیدم که به این صورت بود که طی یک سری آزمایشاتی که مردم از اون بی خبر بودند حشرات غول پیکری ایجاد شده بودند که به شهر حمله کردند و تمام مردمی که می خواستند زنده بمونند مجبور شدند در فروشگاه بزرگ شهر ساکن بشند و هر بار طی اتفاقی از تعدادشون کم میشد درضمن این فیلم از شبکه نمایش پخش میشد واقعا ممنون میشم اسمش رو بگید
داستان فیلم: طوفانی سهمگین باعث میشود تا زندگی مردم شهر کوچکی بهنام «مین» که در نزدیکی کوهستان قرار دارد به هم بریزد. تلفنها قطع میشود و تقریباً اکثر وسایل الکتریکی از کار میافتد. دیوید که یک نقاش است و برای فیلمهای هالیوودی پوستر درست میکند بعد از وقوع طوفان به همراه پسرش و همسایهای که دل خوشی از او ندارد به سوی شهر میروند تا از فروشگاه کمی خرید کنند. طوفان افراد زیادی را برای خرید به فروشگاه کشانده و این مکان را شلوغ تر از همیشه کردهاست. ابتدا همه چیز طبیعی به نظر میرسد اما بعد از مدتی صدای مهیب آژیر خطر به صدا درآمده و مه غلیظی همه جا را میپوشاند. همانطور که این [External Link Removed for Guests] مرموز کل آن ناحیه را دربرمیگیرد، گروهی از مردم، که دیوید و پسرش هم در بین آنها هستند، در فروشگاه زندانی میشوند و این در حالی است که دنیای پیرامون این انسانها به تدریج به جهنمی واقعی تبدیل میشود... (منبع ویکی پدیا)
سلام دوستان عزیز
من دنبال اسم یه فیلم سینمایی هستم که 10 الی 15 سال پیش از تلوزیون ایران دیدم.
یک فیلم کلاسیک خارجی مربوط به دهه 1950 یا 1960 بود . همچنین فیلم سیاه و سفید بود.
داستان فیلم فرار از زندان بود و مهمترین ویژگی فیلم این بود که دوربین از چشم شخصیت اصلی فیلم بود یعنی ما شخصیت اصلی را هیچوقت نمیدیدیم و بقیه بازیگر ها وقتی با شخصیت اصلی حرف میزدند به دوربین نگاه میکردند.
آخرش هم تا اونجایی که یادمه نتونستن فرار کنن و لو رفتن.
در ضمن منظورم فیلم حفره ساخته ژاک بکر نیست.
من دنبال اسم یه فیلم سینمایی هستم که 10 الی 15 سال پیش از تلوزیون ایران دیدم.
یک فیلم کلاسیک خارجی مربوط به دهه 1950 یا 1960 بود . همچنین فیلم سیاه و سفید بود.
داستان فیلم فرار از زندان بود و مهمترین ویژگی فیلم این بود که دوربین از چشم شخصیت اصلی فیلم بود یعنی ما شخصیت اصلی را هیچوقت نمیدیدیم و بقیه بازیگر ها وقتی با شخصیت اصلی حرف میزدند به دوربین نگاه میکردند.
آخرش هم تا اونجایی که یادمه نتونستن فرار کنن و لو رفتن.
در ضمن منظورم فیلم حفره ساخته ژاک بکر نیست.
-
موضوع فیلم راجب سرزمینیه که به جای پول در آن از طول عمر استفاده میکنن و روی دست چپ هر فرد مدت زمان عمرش نوشته شده وبا دادن دست هها به هم میتونن طول عمر بدن یا بگیرن
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
یک فیلمی هستش که نامشو نمی دونم :
دو نفر تکاور دریایی هستن که یکیشون یک دوست دختر ژاپنی (چینی) داره . ادم تندی هستش و اون دختر می کشه و فرار می کنه . بعدها وارد گروه تروریستی می شود . دوستش آدم خوبی هستش و به همراه خواهر اون دختر (کشته شده) ماموریت دارند گروهی جمع کنند و وارد جزیره ای بشوند که به دلیل گاز و مواد دیگه اسلحه گرم نمی شه برد و باید متکی به مهارت رزمی و … باشی و جلوی اون گروه تروریستی بگیرند . فیلمش عالی هستش مربوط به دهه 90 هست . یادمه نام فارسیش خوک های آبی یا همچین چیزی بود . کسی اسمشو می دونه ؟؟؟
ممنون دوستان
دو نفر تکاور دریایی هستن که یکیشون یک دوست دختر ژاپنی (چینی) داره . ادم تندی هستش و اون دختر می کشه و فرار می کنه . بعدها وارد گروه تروریستی می شود . دوستش آدم خوبی هستش و به همراه خواهر اون دختر (کشته شده) ماموریت دارند گروهی جمع کنند و وارد جزیره ای بشوند که به دلیل گاز و مواد دیگه اسلحه گرم نمی شه برد و باید متکی به مهارت رزمی و … باشی و جلوی اون گروه تروریستی بگیرند . فیلمش عالی هستش مربوط به دهه 90 هست . یادمه نام فارسیش خوک های آبی یا همچین چیزی بود . کسی اسمشو می دونه ؟؟؟
ممنون دوستان