فیلم خارجی تقریبا ترسناک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

فیلم خارجی تقریبا ترسناک

پست توسط The Best 79 »

سلام تقریبا ۵،۶ سال پیش یه فیلم دیدم امریکایی ترسناک موضوع فیلم طوری بود که
یه جوان بود که تعمیر کار بود دانشگاه هم میرفت بعد اول های فیلم نشون داد که یاد عموش افتاد که یه قلب تو شیشه بود فکر کنم بهش میگفتن قلب شیطان که هر کسی اونو میخورد تبدیل میشد به یه هیولا بعد این پسره دستش رو که میزاره رو شونه عموش عموش برمیگرده و چند تا از انگشت هاشو میخوره بعد پسر با تفنگ به عموش شلیک میکنه بعد قلب شیطان یه دود سیاهی میفرسته که استاد رو به سمت خودش میکشونه و استاد اونو میخوره بعد دانشجو ها یه کلاس شبانه دارن با همون استاد که استاده با لباس کثیف و خونی وارد کلاس میشه و همه شوکه میشن بعد استاده تغییر می کنه تبدیل میشه به یه هیولای چاق دانشجو ها هم که فرار میکنن که استاده از بقلش چند تا سیخ میاد بیرون و اون سیخا که بهش وصلا با اونا دانشجو ها رو میگیره میاره تو کلاس بعد یکی از اونا رو میاره جلو از تو دهنش یه لوله ای میاد بیرون و اون دانشجو رو تبدیل میکنه قیافش فرق میکنه دندون هاش همه تیز میشن بعد اون رو میفرسته سراغ بقیه که اون جوونه با دو تا دختر میرن تو یه کلاس تا مخفی بشن بعد اون دانشجو که تبدیل شده یکی از دختر ها رو میگیره میکشه اون دو تای دیگه فرار می کنن میرن تو ماشین که فرار کنن که پسره جو گیر میشه چند تا اچار بر میداره میره تو مدرسه اون هیولا های تبدیل شده رو مخشون رو میپاچه رو دیوار تا اخر داستان که میره تو دهن استادش یه ماده میزاره که استاده میجو بعد سرش منفجر میشه بعد هم پسره با تبر میزنه به قلب شیطان اسم فیلم اگه اشتباه نکنم monster بود فکر کنم لطفا کمک کنید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

Re: فیلم خارجی تقریبا ترسناک

پست توسط bamn »

عزیز ، در هالیوود به این نوع فیلم ها می گویند فیلم های رده ب یا ب مووی .بنده که اهل ب مووی دیدن نیستم ، توصیه هم نمی کنم شما پیگیر دیدنش باشید وقتی قبلاً هم یک بار دیده اید! توصیه بنده تماشای فیلم های ارزشمند و دارای بار هنری و اخلاقی است . حالا اگر از سایر دوستان کسی این فیلم را دیده و اسمش را می داند شما را راهنمایی کند . 
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”