سلام
من دنبال اسم یک فیلم سینمایی ایرانی مگردم که چند سال پیش در تلویزیون پخش شد
موضوعش یادمه:
خانواده ای که دو بچه داشتن یه پسر ویه دختر، این دو بچه به زمان گذشته بر میگردن،به زمانی که هنوز مادر و پدرشان باهم ازدواج نکرده بودند آن ها یک عکس از پدرومادرشان همراه خودشان دارند که در حال محو شدن است وآن ها تلاش می کنن که تا محو شدن آن عکس مادر و پدرشان را به هم برسانندو...
من خیلی وقته که دنبال این فیلم هستم ممنون میشم اسمشو بهم بگین
اسم یک فیلم
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: اسم یک فیلم در مورد مردیه که میخاد ریس جمهور بشه قبل سخنرانیش با یه دختر تو سرویس بهداشتی اشنا میشه یه اشخاصیم دنبال
فیلم در مورد مردیه که میخاد ریس جمهور بشه قبل سخنرانیش با یه دختر تو سرویس بهداشتی اشنا میشه یه اشخاصیم دنبالشون بودن کلاه داشتن هر موقع اینا کلاهو میذاشتن از هردری رد میشدن اونوقت اینا میخاستن سرنوشتشونو عوض کنن
- سپاسهای ارسالی: 4784 بار
- سپاسهای دریافتی: 7063 بار
Re: اسم یک فیلم در مورد مردیه که میخاد ریس جمهور بشه قبل سخنرانیش با یه دختر تو سرویس بهداشتی اشنا میشه یه اشخاصیم دنبال
فیلم مورد نظر شما " اداره تعدیل " (The Adjustment Bureau) می باشد محصول 2011 آمریکا به کارگردانی جورج نلفی و بازی مت دیمون و امیلی بلانت . پیامک هم نمی دهیم!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
Re: اسم یک فیلم
سلام اسم فیلم خاطرات فردا هستشzzک نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۷, ۶:۱۱ ب.ظ سلام
موضوعش یادمه:
خانواده ای که دو بچه داشتن یه پسر ویه دختر، این دو بچه به زمان گذشته بر میگردن،به زمانی که هنوز مادر و پدرشان باهم ازدواج نکرده بودند آن ها یک عکس از پدرومادرشان همراه خودشان دارند که در حال محو شدن است وآن ها تلاش می کنن که تا محو شدن آن عکس مادر و پدرشان را به هم برسانندو...
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
Re: اسم یک فیلم
سلام اسم فیلم خاطرات فردا هستشzzک نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۷, ۶:۱۱ ب.ظ سلام
موضوعش یادمه: