صفحه 1 از 1

زير تيغ يعني تصميم گيري در لحظات

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۸ دی ۱۳۸۵, ۲:۲۱ ق.ظ
توسط Leila
(كوروش تهامي) از جمله بازيگران تحصيل كرده سينماي ايران است، هوش و درايت ،كاملا‌ در هنگام بازي او به وضوح مشخص است، تهامي دانش آموخته دانشگاه هنر در رشته ليسانس بازيگري تئاتر است، شايد به همين خاطر نقش‌هايش را بسيار زيبا ايفا مي‌كند.درگفتگو با او متوجه خواهيد شد كه از سواد سينمايي بالايي برخوردار است.

(كوروش تهامي) از نسل‌ جوان بازيگران سينماي ايران است. از طرفي او از آن دست بازيگران با سواد سينماست كه تحصيلات دانشگاهي در مقطع بازيگري دارد. او مي‌گويد(به خاطر علاقه به هنر، كلاس اول دبيرستان را دو سال خواندم، يك‌سال تجربي خواندم و سال بعد به هنرستان هنر رفتم تا بتوانم به راحتي در يكي از رشته‌هاي هنر ادامه تحصيل بدهم.)
كوروش تهامي، دانش‌آموخته دانشكده تئاتر است و سال‌هاست كه تئاترهاي مختلفي از او به نمايش درآمده است، اما اولين‌بار كه وارد حيطه سينما شد، در 25 سالگي بود كه اولين فيلم سينمايي‌اش را بازي كرد؛ فيلمي به نام (سينما سينماست.) از ديگر كارهاي سينمايي او كه در چند سال اخير در آن به ايفاي نقش پرداخت، مي‌توان به اين زن حرف نمي‌زند، شبانه، به رنگ ارغوان، از دور دست، سرگيجه و نسل جادويي كه به تازگي بازي در آن را به پايان رسانده، اشاره داشت... او از مرحوم (ساموئل خاچيكيان) به نيكي ياد مي‌كند و مي‌گويد زنده ياد يك كار تلويزيوني به نام(گل‌هاي سياه) ساخت، كه من در آن بازي ‌كردم، اما هيچ‌وقت پخش نشد... او دليل موفقيت مجموعه زير تيغ، را صميميت دست‌‌اندركاران اين مجموعه مي‌داند. براي گفتگو با كوروش تهامي، كمي سختي كشيديم، چرا كه او به مطبوعات بي‌اعتماد است. مي‌گويد: (دو سال پيش با يك نشريه گفتگو كردم، در همان زمان آنان گفته‌هاي مرا تحريف كردند كه من همان زمان اعتراض كردم، اما دو سال بعد، باز هم تعدادي ديگر از نشريات، نكات خصوصي از آن برداشت و مطالبي ديگر به آن اضافه كردند كه روح من اصلا خبر ندارد. )از اين‌رو تا اعتماد او را كسب كرديم، مدت زمان زيادي طول كشيد، به هر حال گفتگو با (رضا)ي مجموعه زير تيغ خالي از لطف نيست. اين گفتگو را بخوانيد، اگر چه نتوانستيم، در مورد زندگي شخصي او پرسش‌هاي زيادي بپرسيم، زيرا وي اعتقاد دارد كه نبايد وارد حريم خصوصي افراد شد...گفتني است در دو روز مختلف با او و الهام حميدي به گفتگو نشستيم، چرا كه پيدا كردن آنها به سختي امكان پذير بود.
_ در كجا به دنيا آمديد و تحصيلاتتان تا چه مقطعي است؟
تهامي: در ارديبهشت ماه سال 1350 در تهران به دنيا آمدم. ديپلم گرافيك دارم و ليسانس بازيگري تئاتر را هم به آن اضافه كنيد. تا كلاس اول راهنمايي را در محله (پامنار) تهران بودم و پس از آن در محله‌هاي سعادت‌آباد و شهرك غرب، در حال حاضر هم در غرب تهران ساكن هستم.
_ از سال 85 برايمان بگوييد؟ سال
خوبي بود؟
تهامي: خوشبختانه سال پر كاري داشتم. از دي ماه 84 تا اواخر تيرماه 85 در مجموعه (زيرتيغ) بازي كردم. در حال حاضر هم در مجموعه (ساعت شني) به كارگرداني (بهرام بهراميان) بازي مي‌كنم كه در روزهاي پاياني تصويربرداري است و همچنين در يك فيلم سينمايي به نام (نسل جادويي) به كارگرداني (ايرج كريمي) بازي كردم كه تصويربرداريآن تابستان پايان يافت.

_ در مورد اين دو كار بيشتر توضيح بدهيد.
تهامي: در مجموعه (ساعت شني) كه قرار است از شبكه اول سيما پخش شود، بازيگران بزرگي چون داريوش ارجمند، ژاله علو، رويا نونهالي، رويا تيموريان، نسرين مقانلو، پوريا پورسرخ، برزو ارجمند و كمند اميرسليماني ايفاي نقش مي‌كنند و در فيلم سينمايي (نسل جادويي) همبازي هديه تهراني، رامبد جوان، باران كوثري، شاهرخ فروتنيان و نگار جواهريان هستم، در ضمن مهر ماه امسال براي اجراي تئاتر به آلمان رفتم كه سفري بسيار پربار بود.
_ كارهاي هنريتان را به اختصار معرفي كنيد؟
تهامي: در بيشتر از بيست تئاتر اجرا داشتم كه اگر بخواهم تعدادي از آنها را نام ببرم بايد به (فردا و قهوه تلخ) اثر شبنم طلوعي اشاره داشته باشم؛ همچنين شمس به كارگرداني امير دژاكام، سلطان مار به كارگرداني گلاب آدينه، تلخ ‌بازي به كارگرداني شهره لرستاني، رومئو و ژوليت وشازده احتجاب به كارگرداني دكتر رفيعي و بيژن و منيژه و بازگشت به خانه پدري از كارهاي خوب من در زمينه تئاتر بود.در زمينه سينمايي هم، شبانهبه كارگرداني اميد بنكدارو كيوان علي محمدي؛ اين زن حرف نمي زند به كارگرداني احمد اميني، به رنگ ارغوان به كارگرداني ابراهيم حاتمي‌كيا، از دور دستبه كارگرداني رامين محسني؛ سرگيجه به كارگرداني محمد زرين دست ومريم مقدس به كارگرداني شهريار بحراني از جمله كارهاي چند سال ا‌خير من است. در تلويزيون هم مي‌‌توانم به بچه‌هاي خيابان، قلب يخي، مشق عشق و فيلم‌هاي تلويزيوني زندگي برگ‌برگ و گنج و همچنين مجموعه پخش نشده آشيانه سيمرغ ساخته (شهرام اسدي) اشاره كنم.
_ تصويربرداري زير تيغ از چه زماني آغاز شد و چند قسمت است؟
تهامي: از دي ماه سال 84 آغاز شد و مي‌‌دانم كه بيشتر از بيست قسمت است. تعداد دقيق قسمت‌هاي آن را نمي‌‌دانم چرا كه در مونتاژممكن است تغييراتي حاصل شود.
_ جمع‌آوري اين همه بازيگر سرشناس كار راحتي نيست، ايفاي نقش در (زير تيغ) چه تجربه‌هايي را براي شما به همراه داشت؟
تهامي: بسيار لذت‌بخش بود. زماني كه سكانسي مقابل دوربين مي‌‌رفت، هنر بازيگران را به خوبي درك مي‌‌كرديد، چشم‌ها به طور كامل مي‌‌ديدند كه آنها چگونه نقش‌ها را با چه توانايي كه حاصل‌ سال‌ها تجربه اندوزي است، ايفاء مي‌‌كنند.
_ پيام (زير تيغ) چيست؟ آيا شما اعتقاد داريد كه يك اتفاق كوچك مي‌‌تواند به راحتي زندگي افراد را از هم بپاشاند؟
تهامي: به نظر من (زيرتيغ) مي‌‌خواهد، تصميم‌گيري و انتخاب افراد در لحظات سخت را به تصوير بكشد، اين‌كه بدانيم در چنين لحظاتي چگونه انتخاب كنيم، چگونه عمل كنيم، چگونه تصميم بگيريم و همچنين گاهي اوقات، چشم‌پوشي و گذشت را سرلوحه كار خود قرار دادن مي‌‌تواند بلاها را دور كند و انسان‌ها را نجات دهد. زير تيغ را اگر خوب ببينيم، نكات مثبت زيادي دستگيرمان مي‌‌شود كه جا دارد از (محمدرضا هنرمند) كارگردان اين مجموعه قدرداني كنم اوبه واقع (هنر) خود را به نمايش كشيد.
_ زير تيغ يعني چه؟
تهامي: اگر چندقسمت ديگر صبر كنيد و به انتظار بمانيد، معنايش را متوجه خواهيد شد.
_ دوست داريد، در هنر ايران تا كجا
پيش برويد؟
تهامي: تا جايي كه بدانم حرفي براي گفتن دارم و قدر و منزلت يك هنرمند رعايت شود.
_ چه اتفاقي بايد بيفتد تا به يك بازيگر
سوپراستار بگويند؟
تهامي: در ايران را واقعا نمي‌‌دانم!!!؟؟؟ (حتما سه علامت تعجب و سه علامت سوال را بنويسيد). در ايران در اين زمينه منطق و فلسفه درستي وجود ندارد.
_ برخورد مردم با شما در اين وادي چگونه است؟
تهامي: مردم پس از ديدن بازي‌هايم، در كوچه و خيابان، هميشه مرا مورد لطف خود قرار مي‌‌دهند. خداوند را سپاس مي‌‌گويم كه نقش‌آفريني‌هايم مورد توجه قرار مي‌‌گيرد، به خصوص مورد توجه مشكل‌پسندها...
_ مي‌‌خواهيم كمي برايمان از خاطرات اين مجموعه بگوييد، چيزي يادتان است؟
تهامي: خاطره خاصي ندارم، چرا كه هفت‌‌ماه مدام در كنار يكديگر زندگي كرديم. كار با محمدرضا هنرمند و در كنار بازيگران بزرگي چون پرستويي، طهمورث، معتمد‌آريا و... برايم دنيايي از تجربه بود.
تصویر

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۷ ق.ظ
توسط Leila
5/38 درصد بینندگان با تماشای مجموعه تلویزیونی "زیر تیغ" به کارگردانی محمدرضا هنرمند احساس ناراحتی می‌کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، بر مبنای آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما از مردم تهران درباره مجموعه "زیر تیغ" 78 درصد پاسخگویان این سریال را تماشا کرده‌ اند و 5/38 درصد بینندگان با تماشای آن احساس ناراحتی می‌ کنند. همچنین 5/76 درصد بینندگان اظهار کرده‌ اند وقایع رخ داده در سریال "زیرتیغ" در حد خیلی زیاد و زیاد بیانگر واقعیات ‌های اجتماعی هستند.

این سریال همخوانی زیادی با ویژگی ‌های خانواده‌ های طبقات متوسط و پایین جامعه دارد. به طوری که در زمینه روابط بین شخصیت‌ها بیشترین میزان همخوانی را با ویژگی ‌های خانواده ‌های طبقات متوسط و پایین داشته است (4/81 درصد). اکثریت بینندگان (5/94 درصد) معتقدند دست ‌اندرکاران سریال "زیر تیغ" در حد خیلی زیاد و زیاد در استفاده از بازیگران باتجربه و خوب موفق بوده ‌اند. مهمترین نقطه قوت سریال از نظر بینندگان آن بازی خوب بازیگران (8/19 درصد) و عمده ‌ترین نقطه ضعف آن غم‌انگیز بودن سریال (5/8 درصد) بوده است.

همچنین نتایج به ‌دست آمده از نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما درباره الگوی استفاده از موسیقی در بین نوجوانان و جوانان نشان می‌دهد 7/75 درصد در حد زیاد و 5/21 درصد در حد کم به موسیقی علاقه‌ دارند. از میان نوجوانان و جوانان علاقمند به موسیقی (2/97 درصد کل پاسخگویان) 8/47 درصد به طور متوسط روزانه کمتر از دو ساعت از اوقات خود را صرف گوش دادن به موسیقی می ‌کنند. همچنین 40 درصد از آنها علاقمند به موسیقی و ترانه‌های پاپ ایرانی تولید داخل کشور هستند. از نظر نوجوانان و جوانان، والدین آنان علاقه‌ چندانی به موسیقی مورد علاقه فرزندانشان ندارند.

49 درصد از آنها از طریق دوستان از موسیقی و ترانه‌ های جدید مطلع می‌ شوند. نتایج حاکی از آن است که 5/72 درصد نوجوانان و جوانان علاقمند به موسیقی معمولا به تنهایی موسیقی گوش می ‌دهند و 4/52 درصد آثار جدید موسیقی را از اطرافیان امانت می‌گیرند. 8/73 درصد نیز ترانه و موسیقی مورد علاقه خود را از طریق CD یا نوار گوش می‌دهند.

محمد اصفهانی خواننده ‌ای است که 4/7 درصد نوجوانان و جوانان علاقه‌ مند به وی هستند. از نظر 2/21 درصد از آنها بنیامین خواننده محبوب جوانان است. 5/18 درصد نوجوانان و جوانان علاقمند به موسیقی در حد خیلی زیاد و زیاد معتقدند که صدا و سیما نیازهای آنان را در حوزه موسیقی برآورده کرده است.

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۵, ۱۱:۴۶ ب.ظ
توسط Leila
محمدرضا هنرمند: «زير تيغ» 5 قسمت ديگر به پايان مي‌رسد .

خبرگزاري انتخاب : كارگردان مجموعه تلويزيوني «زير تيغ» گفت: اين مجموعه تلويزيوني به پايان خودش نزديك شده و در 5 قسمت ديگر به پايان مي‌رسد.

محمد رضا هنرمند كارگردان مجموعه تلويزيوني «زير تيغ» در گفت و گو با فارس گفت:اين مجموعه فراز و نشيب‌هاي بسياري داشت ولي پخش آن به طور حتم قبل از پايان سال به پايان خواهد رسيد.

وي افزود: احتمال دارد برخي قسمتها در پخش ادغام شود تا در طول زمان باقي مانده تا پايان سال به مشكل برنخوريم.

وي در ادامه از اظهار نظر درباره سريال خودداري كرد و گفت: ترجيح مي‌دهم پس از پايان يافتن مجموعه و ديده شدن همه قسمتها درباره آن صحبت كنم زيرا ممكن است نظرها و ايده‌ها با ديدن هر قسمت تغيير كند.

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۵, ۱۱:۵۸ ب.ظ
توسط Leila
عبدالرشيدي در نقد «زيرتيغ»:
نگران پايان سريال هستم
پرستويي در سينما توانمند‌تر... معتمد‌آريا در تلويزيون درخشش بيشتر دارد



علي‌اكبر عبدالرشيدي با اعتقاد بر اين كه سريال "زير تيغ" از آغاز خوبي برخوردار بوده است نسبت به مراحل بعدي اين سريال يعني پردازش و خصوصا پايان آن ابراز نگراني كرد؛ مشكلي كه به اعتقاد وي دست به گريبان تعداد بسياري از سريال‌هاي تلويزيوني بوده است.

اين كارشناس رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متفاوت بودن روايت و داستان "زير تيغ" را از دلايل موفقيت اين سريال برشمرد و افزود: شيوه روايي اين سريال بر خلاف بعضي از عرف‌هاي جاري مملكت ما كه در عرصه تئاتر و تلويزيون و بيشتر در عرصه سينما شاهد آن هستيم اتفاق مي‌افتد.
وي با تقسيم‌بندي فيلم‌ها و سريال‌هاي داخلي به سه طبقه اصلي يادآور شد: گروهي از اين فيلم‌ها و سريال‌ها از داستان‌هاي بسيار پيش پا افتاده‌اي برخوردارند كه اصلا قابل بحث نيستند. برخي از آن‌ها نيز به صورت سنتي تكرار برنامه‌هاي موفقي بوده‌اند كه در زماني توانسته‌اند مخاطب بسياري را جذب كنند كه بيشتر در خصوص برنامه‌هاي طنز و اجتماعي اتفاق مي‌افتد.
عبدالرشيدي سريال "زير تيغ" را در گروه سوم قرار داد و خاطرنشان كرد: در برنامه‌هاي جدي زماني‌ كه به موضوعي متفاوت و در عين حال آشنا بر مي‌خوريم، جاذبه آن مجموعه بالا مي‌رود. پيش از اين هم مجموعه‌هايي اين چنيني در كشور داشته‌ايم كه حساسيت بسياري در جامعه ايجاد كرده است.
وي در عين حال گفت: سريال "زير تيغ" داستان جذابي را آغاز كرده است؛ چرا كه مخاطب را در معرض تصميم‌گيري قرار مي‌دهد. ناتواني در حدس‌زدن بيننده را پاي تلويزيون نگه مي‌دارد.
عبدالرشيدي از حضور هنرپيشگان و عوامل اجرايي معتبر در سريال "زير تيغ" به عنوان يكي از عوامل موفقيت اين مجموعه تلويزيوني ياد كرد.
وي به اين پرسش كه آيا بازيگران حرفه‌يي سريال "زير تيغ" در حد و اندازه‌هاي فيلم‌هاي معتبرشان در سينما حاضر شده‌اند، پاسخ منفي داد و افزود: بازيگران سرشناس "زير تيغ" تمامي قدرت سينمايي‌شان را به اجرا در نياورده‌اند.
البته بايد در اين پخش يك تفكيكي صورت گيرد. آقاي پرويز پرستويي در فيلم‌هاي سينمايي به دلايل مختلف،‌ توانمندي بيشتري از خودش به نمايش مي‌گذارد. پيش از اين نيز ثابت شده است حتي زماني كه بهترين كارگردان‌ها با آقاي پرستويي كار كرده‌اند ايشان درخشش كافي نداشته‌اند و در حقيقت اعتباري كه در سينما به دست آورده است در تلويزيون خرج مي‌كند. اما در مورد خانم معتمد‌آريا اين اتفاق بر عكس است. ايشان در تلويزيون درخشش بيشتري نسبت به سينما داشته‌اند. در برخي از فيلم‌هاي سينمايي كه اغلب كودكان و نوجوانان مخاطب آن بوده‌اند از قابليت‌هاي هنري خانم معتمد‌آريا به اندازه ‌كافي استفاده نشده است.
وي با بيان اين كه فيلم‌ها و مجموعه‌هاي تلويزيوني داراي سه مرحله هستند كه در سه حوزه اتفاق مي‌افتد، ادامه داد: سه مرحله عبارت از آغاز، پردازش و پايان؛ و سه حوزه‌اي كه اين سه مرحله در آن اتفاق مي‌افتد شامل خود داستان، وسعت زمان و مكان و داستان و بازيگران است.
مجموعه‌هايي مانند "زير تيغ"، گاه آغاز خوب دارند و حتي در ميانه‌ي ‌پردازش هم خوب پيش مي‌روند اما متاسفانه در مرحله پايان مشكل دارند. اتفاقي كه براي سريال‌هاي مجموعه‌هاي قبل از آن نيز رخ داد.
علي اكبر عبد الرشيدي معتقد است: ماندگاري فيلم‌ها و سريال‌ها پيش‌ از آن كه به مرحله آغاز و پردازش مرتبط باشد به مرحله پايان بستگي دارد. منتها به دليل ضعف فيلم‌نامه نويسي در كشورمان با مشكل پايان روبرو بوده‌ايم. حتي در مجموعه‌ي بسيار معتبر و با ارزش "امام علي (ع)" كه براي كارگرداني و بازي‌هاي آن اثر ارزش‌ بسياري قائل هستم، نيز چنين مشكلي ديده مي‌شود. اين مجموعه علي‌رغم اين كه از داستاني برگرفته از تاريخ برخوردار است باز هم در عملكرد پاياني دچار مشكل مي‌شود.
وي درباره سريال "زير تيغ" گفت: اين مجموعه تلويزيوني خوب آغاز شده است. حال بايد ببينيم در مرحله پردازش وسعت جغرافيايي و طول زماني اثر چگونه پيش مي‌رود، مشخص شود آيا كارگردان و نويسنده مي‌توانند در چنين وسعتي كار را به سرانجام برسانند يا در ميانه‌ي كار دچار مشكل مي‌شود.
اين كارشناس رسانه درباره‌ي استفاده از صحنه‌هاي عزاداري طولاني در سريال "زير تيغ" اظهار كرد: گاه از مولفه‌هايي چون عزا، غم، ترس براي تكوين مرحله دراماتيك اثر ضروري به نظر مي‌رسد. اين اتفاق در بسياري از آثار هنري دنيا از جمله برخي فيلم‌هاي برگمن و نمايشنامه‌هاي شكسپير ديده مي‌شود. در سينماي خودمان نيز مواردي از اين دست داشته‌ايم. عمده آثار آربي آوانسيان از فضا‌هاي اين چنيني براي رسيدن به اوج تاثير‌گذاري اثر بهره‌ مي‌گيرد.
وي در عين حال گفت: در تاريخ سينما و تلويزيون ما بهره‌گيري از فضا‌هاي غم و سوگواري سهل‌الوصول‌تر بوده است. چرا كه اين مولفه‌ها تجلي بيشتري داشته‌اند. اما وقتي به استفاده از مولفه‌ شادماني و جشن‌ مي‌رسيم، بلافاصله دچار افت مي‌شويم و كار‌ها به سمت ابتذال مي‌روند.
اين كارشناس رسانه، اظهار كرد: كارگردانان ما در نگاه به مرگ و استفاده از عوامل عزاداري و غم، نوعي نهادينه بودن اين مولفه‌ها را مي‌پذيرند و به نوعي مي‌توان رنگ و لعاب سنتي ايراني را در اين ديد، اما الگوي شادي ايراني نداريم بنابراين كار‌هايمان در اين بخش به ابتذال مي‌كشد.
عبدالرشيدي معتقد است: استفاده بيش از حد از صحنه‌هاي سوگواري در كار‌ها، تاثيرات مخربي بر مخاطب مي‌گذارد.
وي يادآور شد: در سريال "زير تيغ" كارگردان سعي داشت خانواده محمود آقا را در شرايطي قرار دهد كه وقتي از ارتكاب قتل توسط محمود آقا مطلع مي‌شوند دچار بحراني شديد شوند. در اين ميان مخاطب نيز با اعضاي اين خانواده احساس هم‌ذات‌پنداري كرده و جاذبه بالا مي‌رود.
كارشناس، مجري برنامه‌ي‌ «شما و سيما»، فرهنگ‌سازي و بالا‌بردن بهره‌وري‌هاي اجتماعي را از وظايف رسانه ملي برشمرد و افزود: كاركرد تلويزيون فراگير در جامعه ما متاسفانه بيشتر در حال گرايش به سمت نگاه روشنفكرانه و جشنواره‌اي است. وقتي تلويزيون به سمت فرنگ‌سازي توجه مي‌كند به نوعي به مسايل پيش پا افتاده مي‌پردازد. اين در حاليست كه در تلويزيون بايد به سمت ساخت آثار فاخري برويم كه بتواند در جهت فرهنگ‌سازي اجتماعي و بالا‌بردن بهره‌وري‌هاي مختلف عمل كند.
به گفته‌ي وي، صحنه‌هاي گزنده عزاداري مي‌تواند روحيه‌ي ترس را به جامعه القا كند.
عبدالرشيدي تصريح كرد: درست است در كشور ما پخش صحنه‌هاي قبيحه ممنوع است، اما برخي كشور‌ها پخش صحنه‌هاي خشونت بار و همين صحنه‌هاي عزاداري را ممنوع اعلام مي‌كنند، چرا كه ترجيح مي‌دهند جامعه را به سمت نوعي نشاط هدايت كنند.
وي درباره‌ي كارگرداين سريال "زير تيغ" اظهار كرد: خيلي فكر كردم اگر آقاي پرستويي، خانم معتمد‌آريا و يكي دو تن ديگر از بازيگران زير‌ تيغ نبودند، اين مجموعه تلويزيوني چه تغييراتي مي‌كرد؟! متاسفانه در سينما و تلويزيون ما اين مساله ديده شده كه اگر سناريو‌ها با هنرمندان متفاوتي ساخته مي‌شود، تاثير‌ متفاوتي مي‌گذارد.
وي در عين حال معتقد است: سريال "زير تيغ" به حد كافي قوي است و آقاي هنرمند به خوبي از توانايي‌ها و تجارب خود در كارگرداني اين سريال بهره‌ گرفته‌اند.