فيلم هاي جشنواره بيست و پنجم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

فيلم هاي جشنواره بيست و پنجم

پست توسط Leila »

در كار و كاسبي هر صنفي يك « شب امتحان» وجود دارد. اين زماني است كه دستاورد يك ساله آن صنف مرور مي‌شود و موفقيت‌ها و شكست‌هاي آنها سبك و سنگين مي‌گردد. شب امتحان اهالي سينما البته به يك شب محدود نمي‌شود. بلكه ده شبي است كه طي بيست و چهار سال گذشته در فاصله دوازدهم تا بيست و دوم بهمن ماه برگزار شده و در اين دوره ده روزه، كارنامه يكساله سينماي ايران ورق خورده است. البته از حدود نه سال پيش در زمان معاونت سينمايي سيف الله داد، او كه در آن مقطع معاون سينمايي شده بود اين امكان را فراهم آورد تا فيلم‌ها بدون حضور در جشنواره فجر نيز اجازه نمايش عمومي داشته باشند. مساله‌اي كه تا پيش از آن اينگونه نبود و فيلم‌ها حتما بايد در جشنواره حضور مي‌يافتند تا امكان نمايش داشته باشند. مدتي بعد از اين ماجرا برخي از فيلم‌سازان ديگر تمايلي به حضور صد درصد در جشنواره نداشتند اما جشنواره فجر رويدادي است كه هيچ كارگرداني نمي‌تواند آن را ناديده بگيرد و حتي كثرت جشنواره‌هاي تخصصي در اين سال‌ها و رشد جشن خانه سينما هم چيزي از جديت آن كم نكرده است. اين مساله را مي‌توان از تعداد بالاي فيلم‌هايي كه براي حضور در جشنواره ثبت نام كرده‌اند دريافت.
امسال جز داريوش مهرجويي و مسعود كيميايي كارگردان شاخص ديگري در جشنواره حضور ندارد. اين مساله را بارها و بارها در مطبوعات اين ماهها شنيده‌ايم اما فراموش نكنيم كه جشنواره فجر هميشه شاهد غافل‌گيري‌هاي زيادي از سوي كارگردان‌هاي جوان و يا غير معروف بوده است.
جالب است بدانيد در جشنواره امسال 26 در بخش مسابقه و سه فیلم خارج از مسابقه حضور دارند. نام اين فيلم‌ها عبارت است از: "آدم" عبدالرضا کاهانی، "آفتاب بر همه یکسان می تابد" عباس رافعی، "آنکه دریا می‌رود" آرش معیریان، "اخراجی ها" مسعود ده نمکی، "اقلیما" محمدمهدی عسگرپور، "اتوبوس شب" کیومرث پوراحمد، "باز هم سیب داری" بایرام فضلی، "بچه های ابدی" پوران درخشنده، "پابرهنه در بهشت" بهرام توکلی، "پارک وی" فریدون جیرانی، "پاداش سکوت" مازیار میری، "تک‌درخت‌ها" سعید ابراهیمی‌فر، "دست های خالی" ابوالقاسم طالبی، "روز برمی‌‌آید" بیژن میرباقری، "روز سوم" محمدحسین لطیفی، "رئیس" مسعود کیمیایی، "سبیل مردونه" جواد
اردکانی، "سنتوری" داریوش مهرجویی، "سنگ، کاغذ، قیچی" سعید سهیلی، "قاعده بازی" احمدرضا معتمدی، "قفل‌ساز" غلامرضا رمضانی، "گوشواره" وحید موسائیان، "مثل یک قصه" خسرو سینایی، "مخمصه" محمدعلی سجادی، "مصائب دوشیزه" مسعود اطیابی و "مینای شهر خاموش" ساخته امیرشهاب رضویان. فیلم های "فرش ایرانی" کار گروهی كارگردان‌هاي سينماي ايران، "سینه‌سرخ" پرویز شیخ‌طادی و "خون بازی" رخشان بنی‌اعتماد هم در بخش خارج از مسابقه سینمای ایران به نمایش درمی آیند.
در اين گزارش برخي از مطرح‌ترين فيلم‌هاي اين جشنواره را براي شما معرفي مي‌كنيم:
***

آدم ساخته عبدالرضا کاهانی
بازيگران: مهتاب کرامتی،فرشته صدرعرفایی،حامد بهداد،مهران احمدی،مجتبی علیزاده،نعمت اله باعشی
داستان: در روستایی به نام عیش آباد، 20 سال است که کسی نمرده است. شغل تمام اهالی به دلیل فقدان آب نوازندگی است. شخصی به نام آدم در روستای عیش آباد حضور دارد که تفکراتِ شاد زیستنِ مردمانِ روستا، بر گرفته از روحیه اوست. اما زنی مرموز براي ديدن آدم وارد روستا می‌شود.
درباره فيلم: در سال‌هاي اخير بازيگران مطرح سينما و تلويزيون تمايل زيادي به حضور در فيلم‌هاي خاص پيدا كرده‌اند. آدم هم يكي از اين فيلم‌هاست. ساخته قبلي كارگردان هنوز به نمايش در نيامده است.

آفتاب بر همه یکسان می تابد ساخته عباس رافعی

بازيگران: مریلا زارعی،لاله اسکندری،حمد مهرانفر،کارن گاوانیان،سیامک احصایی
داستان: نگار از دوست خود ژانت مي‌خواهد تا از اصفهان به تهران بيايد و به او كمك كند تا همسرش را از بيمارستاني خارج و به سفري ببرند. همسر نگار جانباز شيميايي است. اين اتفاق مي‌افتد و اين سه نفر وارد جاده‌اي بي انتها و غريب مي‌شوند. آنها قصد دارند به زيارت امام رضا بروند اما در دل جنگل گم مي‌شوند. آنها همچنان كه در جست و جوي يافتن راهي براي نجات خود هستند خودشان را هم كشف مي‌كنند.
درباره فيلم: فيلم برداري اين فيلم در جاده اصفهان، قم، تهران، فيروزكوه، ساري، آمل، نور و نوشهر انجام شده و بخشي از اين فيلم هم در جاده امام رضا مقابل دوربين رفته است. عباس رافعي معمولا خود تهيه كننده فيلم‌هايش است. در اين چند سال هم سه فيلم جاده‌اي ساخته كه هر سه آثار قابل تاملي بوده است.

آنکه دریا می‌رود ساخته آرش معیریان:
بازيگران: هومن سیدی،فشین هاشمی،پرویز چابهاری،غزاله غضنفری
داستان: رزمنده جوانی در آستانه آغاز عملیات، توسط فرمانده‌اش فرا خوانده می شود از او خواسته می‌شود برای فعالیت بیشتر در عملیات، روزه‌اش را بشکند. رزمنده فرصت کوتاهی دارد تا از حد ترخص شهر گذشته پس از افطار مجدداً به خطوط نبرد بازگردد. در این میان حوادثی رخ مي‌دهد که حرکت او را برای گذشتن از حد ترخص (قبل از اذان ظهر) با مشکل روبرو می کند و . .
درباره فيلم: حتما مي‌دانيد آرش معيريان دانش آموخته سينما است. سال‌ها منتقد بوده و سينما را تدريس هم مي‌كند.حتما هم مي‌دانيد كه او فيلم كما را ساخته و يكي دو فيلم نمايش داده نشده هم در كارنامه خود دارد. حالا مي‌توانيد در اين ميان جايگاهي هم براي اين فيلم كه اثري در حيطه دفاع مقدس است پيدا كنيد.

اخراجی ها ساخته مسعود ده نمکی
بازيگران: کامبیز دیرباز،اکبر عبدی،امین حیایی،محمدرضا شریفی‌نیا،سیدجواد هاشمی،قاسم زارع،مریلا زارعی،نیوشا ضیغی،نگار فروزنده
داستان: مجید از اراذل جنوب شهر تهران عاشق دختر پیرمرد عارفی به نام میرزا می‌شود. میرزا شرط ازدواج مجید و دخترش را سر به راه شدن او می‌داند. مجید تصمیم می‌گیرد برای اثبات سر به راه شدن خود به جبهه برود که بقیه دوستانش نیز همراه او می‌شوند. برای حضور آنها در جبهه، مخالفت‌هایی وجود دارد اما باضمانت میرزا و یکی دیگر
رزمنده‌ها آنها به پادگان آموزشی می‌رسندو...
درباره فيلم: اگر محمد رضا گلزار، هديه تهراني، نيكي كريمي و محمد رضا فروتن هم در اين فيلم حاضر مي‌شدند آن موقع مي‌توانستيم بگوييم كه همه ستاره‌هاي سينماي ايران در فيلم اول ده نمكي حضور دارند. ساخته ده نمكي از فيلم‌هاي پر خرج سينماي ايران است و حدود سيصد ميليون تومان ساخت آن خرج برداشته كه البته اين سرمايه‌گذاري از سوي وزارت ارشاد صورت گرفته است. آنهايي كه فيلم‌ را ديده‌اند مي‌گويند تماشاگر با يك اثر مفرح خنده دار مواجه است.

اقلیما ساخته محمدمهدی عسگرپور:
بازيگران: حسین یاری،پانته آ بهرام،احمد مهران فر،شاهرخ فروتنیان،احسان امانی،فرناز رهنما
داستان: زندگی مرفه و آرام سارا و عماد، با بستری شدن عماد در بیمارستان به علت ناراحتی قلبی، نا آرام مي‌شود.از یک سو دغدغه بیماری عماد و از سوی دیگر اتفاقات عجیب و غریبی که در بیمارستان و به ویژه در خانه برای سارا می‌افتد، آرامش روحی و روانی سارا را بهم می‌ریزد. در این میان سارا حس می‌کند علاوه بر موجود غریبی که زندگی و آرامش او را دگرگون کرده، موجود دیگری در درونش در حال شکل‌گیری است.
درباره فيلم: از اين داستان مشخص است كه قصه حال و هوايي ترسناك و ماورايي دارد. عسگر پور سه سال قبل هم فيلم موفق قدمگاه را عرضه كرد. او بعد از خروج از بنياد سينمايي فارابي معاون هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران شده و البته اين روزها مشاور جواد رضويان در سريالي است كه در حال ساخت آن است.

اتوبوس شب ساخته کیومرث پوراحمد
بازيگران:خسرو شکیبایی،محمدرضا فروتن،کوروش سلیمانی،امیر زند،مهرداد صدیقیان،احمد کاوری
داستان: نوجوان رزمنده‌ای باید به تنهایی چندین اسیر عراقی را به پشت جبهه منتقل کند که در این کار با مشکلات مواجه می‌شود.
درباره فيلم: در اولين فيلم كيومرث پور احمد، محمد رضا فروتن نقش يك افسر عراقي را ايفاء مي‌كند. اين يعني اينكه اين شخصيت عراقي بر خلاف تصوير كليشه‌اي كه از آنها در فيلم‌هاي ايراني ديده‌ايم يك آدم بي‌خاصيت و ترسو نيست و بلكه در روند داستان حضور دارد. فيلم به پس زمينه‌هاي عاطفي ارتباط ايراني‌ها و عراقي‌ها مي‌پردازد.

بچه های ابدی ساخته پوران درخشنده
بازيگران: شهاب حسینی،الهام حمیدی،هادی مرزبان،آهو خردمند،پانته آ بهرام،مهدی میامی،فلور نظری،علی احمدی فرد
داستان: نگار در آستانه ازدواج با سعيد در می یابد که او تعهدی در زندگی اش دارد که نمی تواند آن را به خاطر ازدواج نادیده بگیرد. نگار دچار تردید می‌شود که آیا به سعید حق دهد و آینده زندگی مشترکشان را با نفر سوم تقسیم کند یا . . .
درباره فيلم: يك فيلم با پيام‌هاي اخلاقي و چهره‌هاي جوان از پوران درخشنده. او تقريبا در طول دوران فيلم‌سازي خود يك شيوه را در پيش گرفته و بچه‌هاي ابدي خارج از اين چهارچوب نيست.


پارک وی ساخته فریدون جیرانی
بازيگران:نیما شاهرخشاهی،رعنا آزادی ور، بیتا فرهی،محمدرضا شریفی نیا،نیوشا ضیغمی،آناهیتا نعمتی،مائده طهماسبی
داستان: پل پارک وی تهران برای کامیار هدایت تنها یک بزرگراه نیست، بلکه پلی است به سوی رها و روانبخشی، پلی که فکری کند با حرکت خلاف جهت روی آن به قصه ی عشق می رسد، اما نمی داند که سرانجام این قصه لالایی نیست.
درباره فيلم: فريدون جيراني اساسا علاقه‌اي ندارد تا قبل از عنوان بندي پاياني فيلمش اطلاعات زيادي درباره قصه ارائه دهد! به همين دليل ما هم اطلاعات خودمان را درباره فيلم به احترام اين كارگردان چاپ نمي‌كنيم. اما اين فيلم هم يك كار مخاطب پسند با بازيگران جوان و ميانسال و قصه‌‌اي حساس است.

پاداش سکوت ساخته مازیار میری

بازيگران: پرویز پرستویی،رضا کیانیان،جعفر والی،فرهاد اصلانی،مهتاب کرامتی،مهدی صفوی
داستان: خیلی‌ها به خاطر ما شهید شدنده‌اند تا ما زندگی کنیم. غیر از اسم تابلوی کوچه تون چندتا دیگه از اون آدم‌ها را بخاطر دارید؟ یحیی یكي از آن آدمهاست.
درباره فيلم: قصه فيلم يك قصه انتقادي درباره جنگ است كه سالها بعد از جنگ ورق مي‌خورد. فيلم‌نامه توسط فرهاد توحيدي بر اساس يكي از داستان‌هاي حبيب احمد زاده از داستان نويسنان معروف جنگ نوشته شده است. مازيار ميري با فيلم به آهستگي ثابت كرد كه كارگردان خوش‌فكري است.

دست های خالی ساخته ابوالقاسم طالبی
بازيگران: خسرو شكيبايي، مريلا زارعي ، فاطمه گودرزي و...
داستان: زندگي يك جانباز كه در ايام جنگ دچار موج انفجار شده و حال بعد از سال‌ها اسارت به كانون خانواده بازگشته دچار مخاطره مي‌شود. مزاحمت‌هاي تلفني فردي ناشناس زندگي او را وارد مرحله تازه‌اي مي‌كند. از سوي ديگر همسر اين شهيد در طول زندگي تلاش مي‌كتد تا شرایط جدیدی را تجربه کند، اما دختر جوانش با این شرایط جدید موافق نیست
درباره فيلم: ابوالقاسم طالبي سراغ هر موضوعي كه برود يك نگاه انتقادي شديد نسبت به آن موضوع خواهد داشت. اين مساله در تمامي فيلم‌هاي قبلي او مشهود است. حالا در گناه فرزند او شكيبايي يك جانباز آزاده است.


روز سوم ساخته محمدحسین لطیفی
بازيگران: پوریا پورسرخ،باران کوثری،حامد بهداد،‌برزو ارجمند،مجید یاسر،مهدی صبائی
داستان: روز سوم، روایت آخرین روزهای مقاومت در بخش غربی خرمشهر در سال 1359 است. سمیره و رضا، خواهر و برادری که همراه سایر مردم در حال مقاومت از هستند. در شرایطی سمیره، در حلقه دشمن می ماند و رضا و همرزمانش تلاش می کنند تا او را از چنگال دشمن رها کنند.
درباره فيلم: محمد حسين لطيفي بلافاصله بعد از ساخت سريال صاحبدلان به آبادان رفت تا اين فيلم را كارگرداني كند. او يك تجربه ناموفق در زمينه جنگ دارد. سريالي با نام خبرنگار خارجي كه نقش آن خبرنگار را هم كتايون رياحي ايفاء مي‌كرد. در روز سوم بازيگراني حضور دارند كه او در فيلم‌هاي ديگر با آنها همكاري كرده است. فيلم توليد بنياد شهيد است و قصه‌اي حماسي دارد.

رئیس ساخته مسعود کیمیایی
بازيگران: فرامرز قریبیان،امین تارخ،پولاد کیمیایی،مهناز افشار،لعیا زنگنه،داریوش ارجمند
داستان: جواني به نام سيامك است تا زباله شدن رفته است. فهرست بيست و پنج جوان در جيب اوست كه بايد به آنها مواد مخدر از نوع پيشرفته‌ترين تا قديمي‌ترين برساند.رضا، پدر سيامك، بعد از چندين سال دوري از وطن براي پدري كردن مي‌آيد، در حالي كه خودش هنوز يك فراري است. رضا پسرش را يافته است.اما .... قصه تمام نيست ... قطره‌هاي زهر ارزانند و در انتظار ... آنها.

درباره فيلم:‌ رييس هم مانند ديگر فيلم‌هاي كيميايي پر خبر و پر حاشيه بود. داستان حال و هوايي انتقادي دارد و قصه همان رفاقت‌ها، نوستالوژي‌ها و دوستي‌هايي است كه مشخصه خاص سينماي كيميايي است. فيلم‌هاي كيميايي براي برخي مخاطبان او خيلي دوست داشتني است و براي برخي ديگر با انتقاد فراوان همراه است.

سنتوری ساخته داریوش مهرجویی
بازيگران: بهرام رادان،گلشیفته فراهانی،مسعود رایگان،رویا تیموریان،مائده طهماسبی،نادر سلیمانی،مهیار پورحسابی
داستان: علی نوازنده چیره دست سنتور و خواننده محبوب جوانان ناگهان در اوج شهرت و موفقیت افسار زندگی را از دست می دهد و به بیراهه رفته و معتاد مي‌شود.او می گوید همة بدبختی ها از وقتی شروع شد که عشق بزرگ زندگی‌اش، هانیه اورا ترک کرد اما هانیه زمانی می رود که علی مدتهاست در بند اعتیاد خانمانسوز خود گرفتار است
درباره فيلم: علي سنتوري در جشن خانه سينما حضور نيافت. بعد هم اجازه اكران نيافت و بارها شايعه توقيف او مطرح بود. داريوش مهرجويي از معدود چهره‌هاي قديمي حاضر در جشنواره امسال است. نتيجه كار بايد ديدني باشد. به خصوص كه صداي محسن چاوشي فيلم را همراهي مي‌كند. موسيقي سنگ صبور او مدت‌هاست در بازار موجود است. از من مي‌شنويد اگر نتوانستيد فيلم را ببينيد اين موسيقي را تهيه كنيد و لذت ببريد.

سنگ، کاغذ، قیچی ساخته سعید سهیلی
بازيگران:امین حیایی،اندیشه فولادوند،شهرام حقیقت دوست، رامتین خداپناهی،نیلوفر خوش خلق،جمشید هاشم پور
داستان: جهان که بر اساس توطئه محسن زندانی شده، پس از دو سال آزاد می شود و به دنبال نامزدش می‌گردد. دوستانش بلایی را که توسط محسن بر سر نامزدش آمده پنهان نگه می دارد. ولی جهان پس از آگاهی از حقیقت به کمک دوستش محمود و نامزد وی تصمیم به انتقام و سرقت از رييس يك کارخانه می‌گیرند و . . .
درباره فيلم: تلخي عنصر قالب فيلم‌هاي سعيد سهيلي است. يك نوع سينمايي كه جوانان آن طغيان مي‌كنند و انتقام مي‌گيرند. فيلم سنگ كاغذ قيچي هم كه نام آن يادآور يك بازي كودكانه است خارج از اين قاعده نيست.


قاعده بازی ساخته احمدرضا معتمدی
بازيگران: دريوش ارجمند،جمشيد هاشم‌پور،سعيد پورصميمي،اكبر عبدي،حميد لولايي،عليرضا خمسه،محسن قاضي مرادي،گوهر خيرانديش،الناز شاکردوست،ژاله صامتي،مهتاج نجومي،فريده سپاه منصور،انوشيروان ارجمند،شهرام قائدي،مهران رجبي، مريم سعادت،هوشنگ حريرچيان،داوود منفرد،كيومرث ملك‌مطيعي
داستان: مردي دو همسر و دو خانواده دارد. يكي از اين خانواده‌ها فقير است و در يكي از محلات پايين تهران زندگي مي‌كند و ديگري خانواده‌اي ثروتمند است كه در خانه‌اي بزرگ و مجلل در بالاي شهر تهران زندگي مي‌كند. طي ماجراهايي نوه خانواده دارا عاشق نوه خانواده فقير مي‌شود. وقايع داستان تازه از اينجا آغاز مي‌شود. ماجراهايي كه در نهايت به اينجا ختم مي‌شود كه آنها متوجه مي‌شوند كه هر دو از خانواده‌اي مشترك هستند.
درباره فيلم: واقعا هيچ اطلاعات گسترده‌اي درباره اين فيلم در دست نيست. توليد اين فيلم از تابستان سال 84 آغاز شد اما حتي در فرم شركت فيلم در جشنواره فيلم فجر هم اطلاعات زيادي درباره اين اثر درج نشده و آنچه خوانديد محصول پي‌گيري خبرنگار ما بوده است.قاعده بازي به تهيه كنندگي شبكه دو سيما ساخته شده است. فيلم حال و هوايي كمدي دارد و متاثر از كمدي‌هاي بزن ـ بكوب يا همان است. البته ظاهرا نويسنده گوشه چشمي هم به برخي از فيلم‌نامه‌ها و آثار خارجي داشته است و با آنها شوخي كرده است. در اين فيلم حميد لولايي در نقش يك كارآگاه پليس حضور يافته و اكبر عبدي نيز در نقش يك پزشك خاص ظاهر شده است.

گوشواره ساخته وحید موسائیان

بازيگران:اكبرعبدي،مسعود رايگان،رويا تيموريان،پريسا پورقاسمي يزدي،ترانه مهدي‌بهشت،آنه يا شهبازيان
داستان: دختري فقير به نام ميهن كه به جشن تولد دوستش مهتاب دعوت شده مي‌خواهد براي خريد هديه براي دوستش هديه‌اي گران‌ قيمت تهيه كند. اين همان ماجرايي است كه حوادث بعدي فيلم را رقم مي‌زند.
درباره فيلم: هوشنگ مرادي كرماني از قصه نويساني است كه داستان‌هاي او هميشه با استقبال سينماگران براي ساخت فيلم مواجه شده است. خمره، مرباي شيرين و ميهمان مامان هم فيلم‌هايي است كه بر اساس قصه‌هاي مرادي كرماني به تصوير كشيده شده است. گوشواره هم قصه‌اي از قصه‌هاي اوست. بد نيست بدانيد كه اكبر عبدي در اين فيلم پزشكي است كه پدرش رفتگر شهرداري بوده و او با زحمت و مرارت زياد به اين موقعيت اجتماعي دست يافته است و به همين دليل همان روحيات جوانمردي خود را همچنان حفظ كرده است. مسعود رايگان هم در اين فيلم در نقش شخصي حضور يافته كه با موتور مسافر كشي مي‌كند.

مخمصه ساخته محمدعلی سجادی
بازيگران: مسعود رايگان،شهرام حقيقت دوست،مهدي پاكدل،لاله اسكندري،مريم كاوياني،ثريا قاسمي،فرهاد قائميان،فرهاد بشارتي،اميررضا دلاوري
داستان: سروان رضا شميراني و همكارانش درگير سرقت‌هايي غيرمتعارف مي‌شوند. امير سارقی است که تبحر خاصي در سرقت و روابط ويژه‌اي با زير دستانش دارد. فيلم قصه آمد و شد و تعقيب و گريز سروان رضا شميراني و امير است.
درباره فيلم: محمد علي سجادي از فيلم‌سازاني است كه چند اثر شاخص در زمينه سينماي جنايي دارد. مخمصه شانزدهمين فيلم بلند او است. فيلمي كه از دو چهره پر كار تلويزيوني سال گذشته ـ مسعود پاكدل و امير رضا دلاوري ـ در نقش‌هاي اصلي خود استفاده كرده است.

مصائب دوشیزه ساخته مسعود اطیابی
بازيگران: بهنوش طباطبايي، مهدي پاكدل،پوريا پورسرخ،بهزاد فراهاني،جمشيد شاه‌محمدي،فهيمه رحيمي‌نيا،مهسا كرامتي
داستان: ژانت دختر مسيحي در آستانه ازدواج با آندره قرار دارد، اما تقابل تفكرات او با پدرش و همزماني آن با يك سانحه رانندگي، زندگي او را به مسيري تازه‌ای مي‌كشاند.

درباره فيلم: قصه زندگي اقليت‌هاي مذهبي در ايران هرچند در سينما خيلي زياد به تصوير كشيده نشده است اما چند نمونه خاص دارد كه مي‌توان به آن اشاره كرد: ديدار ساخته محمد رضا هنرمند، صليب طلايي و همين ميم مثل مادر ساخته رسول ملاقلي‌پور ( البته با اندكي تخفيف). مصائب دوشيزه اولين ساخته كارگردان آن است. اطيابي پيش از اين به عنوان مدير توليد، دستيار كارگردان و برنامه‌رز در سينماي ايران حضور داشته است.

مینای شهر خاموش ساخته امیرشهاب رضویان
بازيگران: عزت‌اله انتظامی،شهباز نوشیر،صابر ابر،مهران رجبی،رویا جاویدنیا،مریم مسچیان
داستان: دکتر بهمن پارسا، پس از سی و سه سال از آلمان به ایران بر می‌گردد.او با یکی از دوستان قدیمی پدرش (پیرمردی به نام قناتی)، به زادگاهشان (بم) می‌روند. دکتر پارسا در پی یافتن عشق گمشده اش، مینا در بم می گردد و رابطه اش تدریجاً با قناتی عمیق‌تر می‌شود.
درباره فيلم: فيلم ساخته كارگراني است كه در حوزه ساخت فيلم‌هاي مستند تجربه زيادي دارد. البته تهران ساعت هفت صبح هم اولين ساخته داستاني اوست. بخش‌هايي از اين فيلم در كشور آلمان مقابل دوربين رفت. عزت الله انتظامي در اين فيلم در نقش يك چاه‌كن حضور يافته است. ضمنا اين خانم رويا جاويدنيا كه جزو بازيگران فيلم است هم با عليرضا جاويدنيا نسبتي ندارد.

خون بازی ساخته رخشان بنی‌اعتماد
بازيگران: باران کوثری،بیتا فرهی،مسعود رایگان،بهرام رادان
داستان: سارا معتاد به مواد مخدر است. آرش نامزدش که در تورنتوی کانادا درس می‌خواند از اعتیاد او بی خبر است. یک ماه پیش از آن که آرش برای برگزاری مراسم ازدواج به ایران بیاید سارا تصمیم می‌گیرد تا اعتیادش را ترک کند.
درباره فيلم: خون بازي در بخش مسابقه دومين جشنواره بين المللي فيلم شهر به نمايش در آمد و به عنوان بهترين فيلم از هيات داوران اين جشنواره جايزه گرفت. رخشان بني‌اعتماد جايزه نقدي خود را به جشنواره داد تا بتواند در جشنواره فيلم فجرشركت كند. نمايش اين فيلم در جشنواره فيلم شهر با استقبال گسترده مخاطبان سينما مواجه شد و همه فيلم را تاييد كردند اما جشنواره فجر حاضر به نمايش فيلم در بخش مسابقه نشد. خون بازي از معدود فيلم‌هايي است كه به بحث اعتياد به شكل جدي مي‌پردازد. باران كوثري بازي فوق العاده‌اي در اين فيلم دارد.

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر


جاويد نيا
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 841
تاریخ عضویت: دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۸۵, ۵:۵۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

فکر میکنم ارزشش رو داره آدم برای دیدن سنگ، کاغذ، قیچی به سینما بره ( با توجه به برنامه ای که در همین رابطه شب پیش از شبکه 2 پخش شد )
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”