سريال جواهري در قصر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: there!!!
تماس:

پست توسط 0310 »

صحبت شما از ظاهر بینی در مورد شخصیت های فیلمه؟؟؟همون 3 نفر که قصد داشتند یک نفر رو بانوی دربار کنند و ازش استفاده کنند؟؟؟؟ کل بیناییتون در همین حده؟؟؟

متاسفم از اين طرز برخورد تو اين فروم!!!!!و اين برداشت و اين پستها!!!
هيچ بحثي با شما ندارم!!!!!!
من هم هيچ وقت تاييد نکردم که سريال پر محتوا و خوبيه!!!من نظرم رو گفتم!!!همين!!
امروز همان فردايي ست که ديروز نگرانش بوديم!!!
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

دوستان به نظر شما اين سريال انقدر ارزش داره كه ما سرش بخواهيم به هم بي احترامي كنيم. :shock:
هر كسي يه نظري داره ، مثلا ashubgar عزيز از اونجايي كه ميديده همه اين سريال رو دوست دارند با ذوق تمام زحمت كشيدن اين عكس هارو گذاشتن ولي ما نه تنها ازش تشكر نكرديم حتي به خاطر اينكه زحمت كشيدن بلكه با نظراتمون تو ذوقش هم زديم و حالا به عنوان هيچ كاره انجمن خواهش ميكنم براي اينكه براي كسي دلخوري پيش نياد و به سليقه و نظرات همديگر بي احترامي نكرده باشيم ، به اين تاپيك در همين جا خاتمه بديم .

با تشكر.
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

ashubgar دوست عزيز
استفاده از لفظ حرافي اصلا در انجمني مثل سنترال درست نيست
اگه بيان نظرات در يک انجمن حرافيه پس بهتر بود اسمش رو ميزاشتن ...
من بابت عکس ها اط شما سپاسگذاري مي کنم ولي لطفا در لحن بيانتون تجديد نظر کنيد :razz:
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط hosein_fisher »

هر چي هست از نرگس ما بهتره :::P
تو اين مملکت به هيچ فردايي اعتماد نيست.....
تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amiraliof »

با سلام خدمت دوستان
من مي خواستم چند نكته را درباره اين سريال متذكر شوم
اولا اين سريال درباره امپراطوري كره است
يكي از نقاط قوت سريال تصوير زيباش مي باشدبا استفاده از رنگهاي زيباي سبزيجات غذاها ميوه ها و پوشش
زيباي مردم و كاركنان امپراطوري و محيط زيباي سريال. اين نشاندهنده اينست كه در تمدن كره اي ها رنگ جايگاه
ويژه اي دارد(البته درتمدن ما هم همينطوره مخصوصاقبل ازاسلام كه اصلا به آن پرداخته نشده)واين باعث شده
اين سريال براي همه در نگاه اول جذاب باشه
چهره پردازي و پوشش مردم و ميزهاي غذا بسيار زيباست در زمان حال چيندن ميز غذا نوعي علم است
ولي در اين سريال نشان مي دهد در زمان قديم مردم كره چقدر به اين موضوعات اهميت مي دادند
در مورد داستان و شخصيت پردازي اين سريال در حد خودش خوب مي باشد.اين سريال براي خانواده ساخته
شده كه از كوچك و بزرگ به آن نگاه مي كنند اين سريال در حالي كه مفرح است پيامهايي هم به بينندگانش
ميدهد به غير از معرفي تمدن كره كه در همه جا ديده مي شود سريال پيامهاي زيادي دارد.
مثلا نشان مي دهد كه افرادي براي سودجويي خود و قدرت سياسي از پخت غذا هم استفاده ميكنند
كه دران راه آدم كشي هم مي كنند نشان مي دهد كه آدمها مي توانند از هيچ به همه جا برسند
نشان ميدهد با استفاده از يك موضوع ساده(غذا) مي شود شاد زيست نه با استفاده از امكانات خارق العاده
و خيلي پيامها ديگه كه كاملا ساده و قابل فهم هسنتد و هر كسي مى تواند استفاده كند
يكي از ضعفهاي اين سريال پرداخت نكردن به موضوعات ديكه مي باشد در بعضي از مواقع آدم حس مي كنه
كه اين امپراطور به غير از خوردن غذا و انتخاب سر آشپز كاره ديگه نداره ولي اينطور نيست شما از امور ديگه
امپراطوري خبر نداريد چون اين سريال فقط به قسمت خيلي كوچك از امپراطوري آسپزخانه دربار پرداخته

بايد به اين نكته اشاره كنم كه به هر حال از زمانهاي بسيار دور تا حالا يكي از كارهايي كه اكثر خانمها انجام
مي دادند طبخ غذا بوده كه براي بسياري اهميت زيادي ندارد ولي در اين سريال نشان مي دهد كه طبخ غذا
و آن عشقي كه از آشپز به كسي كه غذا را مي خورد انتقال پيدا مي كنه چقدر اهميت دارد.

درضمن قبول دارم كه تلوزيون اهميتي براي ساخت سريال درباره تمدن باستاني ايران نداده كه واقعا خيلي نااميد
كننده است ولي اگر نتوانستيم با تمدن خودمان آشنا بشيم آشنا شدم با تمدن شرقي كشور ديگر هم مي تواند
مفيد باشد

با تشكر
بهترين اخلاق: اعتدال
New Member

پست توسط milad_noor »

من از دوستان عزيز تقاضا دارم در مورد چيزي كه علم ندارن حرف نزن ممنون ميشم
آخه مگه فيلم بايد فقط اكشن داشته باشه يا اينكه عاشقي يا دزدي آدم ، بانك ، و....
بابا پيشرفت كنيد مگه نمي دونيد تو دنياي امروز كه ميگن عصر اطلاعات يه درسي رو بايد ياد بگيريد
(" رفتار درست اجتماعي در مقابل اتفاقات")
ببينم از دوستاني كه ادعا ميكنن كه فيلم مزخرفه (البته به قول خودشون) آيا به خود فيلم نگاه هم كردن يا اينكه چون همش اشپزي فيلمو ديدن گفتن اي بابا اين همش خوردن و به درد نمي خوره
من به واقع عرض مي كنم خدمت دوستان كه اين سريال جزء 10 فيلم يا سريالي بود كه بي نهايت آموزنده بود
فقط من تو اين تاپيك يه كم از دوستاني كه عينك دودي به چشمشون زدن ناراحتم
دوستان عجله نكنيد اول كامل ببينيد
مثلا مي فهميد چرا ميگن كه زندگي معلم سخت گيريه چون اول امتحان ميگيره بعد درس ميده
يا اينكه تغييرات هست ولي شما نبايد از هدفتون دور شيد كه اين نهايت شكسته
يا حرف امام علي كه شكست عدم موفقيت نيست ، يعني تاخير در پيروزي
دوستان من در پايان يه تقاضا از جمع دارم
فقط يه جملست:
به تاريكي لعنت نفرستيد شمعي روشن كنيد
با ايمد موفقيت همه عزيزان
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

من از دوستان عزيز تقاضا دارم در مورد چيزي كه علم ندارن حرف نزن ممنون ميشم

ورود شما عالم بزرگ رو به سايت تبريک مي گم
اين سريال ها فقط به يک هدف پخش ميشن : سرگرم کردن عده اي مثل شما تا به مسايلي مثل .... فکر نکنيد
اميدوارم حسابي نکات آموزنده رو برداشته باشي
واقعا تاسف تاسف و تاسف

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mqx »

بهتر نيست يکم به علايق و سلايق هم احترام بزاريم
به نظر من که سريال بسيار خوب و سرگرم کننده اي هست
آدم ها دو دسته اند: اونايي که اسلحه دستشونه و اونايي که زمين رو ميکنن (کيلينت ايستوود در فيلم خوب بد زشت)
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

mqx نوشته شده:بهتر نيست يکم به علايق و سلايق هم احترام بزاريم
به نظر من که سريال بسيار خوب و سرگرم کننده اي هست

نه عزيز جان ،آخه اين كار جديدا جزو گناهان كبيره محسوب شده. :-o

ولي واقعا متاسفم كه اين مطلب رو ميگم .

اين سريال حالا چه خوب ،چه بد . اونقدر مهم نيست كه سرش جنگ و دعوا ميكنيد . شما وقتي به عنوان يه ايراني اينطوري با هم سر يه موضوع كوچيك (البته اگر به جنگ جهاني تبديل نشه) دعوا ميكنيد ، پس ديگه توقع نداشته باشيد كه افراد بيگانه به شما به عنوان ايراني احترام بزارن. چون اين ما هستيم كه تعيين ميكنيم ديگران چطور با ما رفتار كنند .
پس خواهشن به عنوان يك ايراني كاري كنيد كه افتخار كنيم كه ايراني هستيم و به دنيا بفهمونيم كه برازنده يك ايراني چي.

موفق باشيد. :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amiraliof »

به سريالهايي كه اينقدر طرفدار و متنفر داره وقعا علاقه دارم نظر من را درباره سريال درتاپيك قبلي ديديدبراي
من جالبه سر موضوع به اين سادگي اينطور بحث مي كنيد اكر بحث درباره مسائل خيلي مهمتر بود حتمابايد
جنگ مي كرديم مثل عراق كه معلوم نيست چرامردم دارن خودشونو مي كشند سراختلاف دردين ياغيره اگرالان
درتلوزيون مي بينيم كه در عراق چه مي گذردمتاسف مي شويم بايد در احترام به عقايد يكديگر تجديدنظر كنيم
شايد به نظر بياد كه اصلا ربطي نداره ولي مطمئن باشد همين برخورد در زماني ديگر مي تواند باعث خيلي اتفاقات بشود

با تشكر اگر با اين گفته ها كسي رنجيده من را ببخشد :(
بهترين اخلاق: اعتدال
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

دوستان چند تا لینک اتفاقی

نمی دونم تا به حال به طورتون خورده که اتفاقی موقع دانلودبا چند تا لینک روبرو شید که شما ر به جایی می بره که اصلا نمیشناشید . گویا امشب این بلا سر من اومد . بگذریم

این سریال چه دلمون بخوادو چه نخواد دل بسیاری از هموطنای مارو به دست آورده . من که تا کنون به غیر از چند قسمت اولشو ندیدم یعنی در واقع وقت نمی کنم که اصلا تلوزیون نگاه کنم ولی نظراتی که ایرانی ها تو این لینک گذاشتن واقعا منون متعجب کرد .

بعضی ها ازشون تشکر کردند ( از همون یان گو سو شو سی بی او ماج آشی )
[size=10]hi miss leePlease Login or Register to see this code
و بسیاری دیگه

و بعضی ها هم ..................... 8) 8) 8)
Please Login or Register to see this code

مثل گرفتن ماهی از اب گل آلود
قبل از اون این وبلاگ رو دیدم که درست هنگام آپ وبلاگم آپ شده بود و خودتون بقیش رو میتونید ببینید

دارنده وبلاگ چنان علاقه مند ه این خانوم شده که از زندگی نامه خودش تا ................. رو به فارسی برگردونده و سری تو سرا در آورده . نظرات هم که معلومه .

نمیدونم به این وضعیت باید خندید یا گریه کرد فقط یک اسکرین سرور براتون میزارم دانلود کنید . از این یانگوسو شو سیب زم یی نی او ما ج آ شی یه خیری بهتون برسه ..

موفق باشید
New Member

پست توسط roya52 »

زندگي
زندگي همچون يك آواز است. آنرا بخوان
همچون يك بازي است. آنرا بازي كن
يك روياروئي و نبرد است، با آن روبرو شو
يك رويا ست. آنرا درياب
زندگي تكه بزرگي از عشق و زيبائي هاست، از آن لذت ببر.

خسته نباشيد
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”