اخراجي ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

كاسه‌ساز: نمايش نسخه جديد «اخراجي‌ها» منتفي شد

خبرگزاري فارس: حبيب‌اله كاسه‌ساز تهيه‌كننده سينما گفت: اكران فيلم «اخراجي‌ها» به صورت فعلي ادامه مي‌يابد و تغييري در اكران سينمايي آن به وجود نخواهد آمد.

حبيب‌اله كاسه‌ساز در گفت و گو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: اكران فيلم بدون اضافه كردن بخش ديگري در سينماهاي آزاد ادامه خواهديافت اما قصد داريم در صورت كسب موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، چهل دقيقه‌اي كه قرار بود به نسخه سينمايي فيلم اضافه شود، به نسخه‌اي كه قرار است وارد شبكه‌ويدئويي كنيم، بيفزائيم.
كاسه‌ساز در مورد پخش نسخه ويدئويي اين فيلم گفت: هنوز زمان پخش نسخه ويدئويي اين فيلم مشخص نيست اما در حال گفت و گو با موسسه «تصوير‌ دنياي هنر» هستيم تا از طريق اين موسسه، سي‌دي‌هاي رسمي اين فيلم را پخش كنيم.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

اكبر عبدي: «اخراجي‌ها» براي من كه در عمرم ژ- 3 نديدم هيجان‌آور بود

اكبر عبدي گفت: «اخراجي‌ها» براي من كه در عمرم اسلحه ژ 3 را از نزديك لمس نكرده بودم، خيلي هيجان‌آور بود و اين فيلم به لحاظ جلوه‌هاي ويژه اگر از ساير آثاري كه در زمينه دفاع مقدس ساخته شده‌اند بالاتر نباشد، پايين‌تر هم نيست.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيگر سينما، تئاتر كه عصر روز گذشته در جلسه نقد و بررسي فيلم «اخراجي‌ها» در دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران سخن مي‌گفت درباره‌ي بداهه‌پردازي بازيگران در هنگام فيلمبرداري گفت: به‌دليل مشخص بودن دقيق ابعاد تيپ‌ها و شخصيت‌هايي كه قرار بود در قصه به تصوير كشيده شوند، هيچ كدام از بازيگراني كه در حال ايفاي نقش بودند سعي نمي‌كردند با بداهه‌پردازي‌هاي بي‌مورد وقت گروه
فيلمسازي را تلف كنند و دليل ديگر شناخت ما از چنين شخصيت‌هايي بود كه مثل بچه محل‌هاي خودمان بودند. ‌البته نه ما بچه يك محله خاص بوديم نه آنها، فقط اينكه در حال حاضر ما هستيم و آنها كه لياقت داشتند و ديگر نيستند.
حبيب‌اله كاسه ساز درباره‌ي فيلمنامه «اخراجي‌ها» گفت: بنا به اعتقاد خاصي كه به فيلمنامه دارم و 50 درصد موفقيت يك اثر را به فيلمنامه آن مربوط مي‌دانم با كارگردان اثر روي فيلمنامه خيلي كار كرديم و با مشورت‌هايي كه از نويسندگان زبده گرفتيم، حدود 4 تا 5 ما را به بازنويسي وتكميل آن پرداختيم.
تهيه‌كننده «پابرهنه تا بهشت» باا شاره به عوامل حرفه‌اي پشت و جلوي دوربين خاطرنشان كرد: تا كنون با 8 يا 9 كارگردان فيلم اولي چون اميني، توكلي،‌رحيم .. و قنبري و در انتخاب عوامل توجه داشته‌ام كه حتما حرفه‌اي و كارياد داشته باشند، چون اين امر باعث بهتر شدن كيفيت فيلم يك كارگردان اولي مي‌شود.
كاسه‌ساز در خصوص هزينه‌هاي فيلم و رقم پانصد ميليوني كه توسط برخي به عنوان كمك‌هاي دولتي براي تهيه فيلم هزينه شده گفت: در همين حدود خرج فيلم شده است، اما به اين صورت كه 35 درصد از توليد فيلم با مشاركت مركز گسترش سينماي مستند و تجربي تهيه شده بخشي سرمايه‌گذاري شخصي بوده و حمايت دولت علاوه بر 100 ميليون تومان پول قرض‌الحسنه‌اي كه در اختيار ما قرار گفته است پيش خريد رايت تلويزيوني و ويدويي فيلم را نيز شامل مي‌شد.
وي افزود: طبيعي است كه دولت موظف است از سينماي دفاع مقدس حمايت كند و هر جاي دنيا وقتي حرف از فيلم و سينماي جنگ صحبت به ميان مي‌آيد دولت حمايت مي‌كند.
تهيه‌كننده «نامه‌هاي باد» در خصوص لوح فشرده‌هاي تكثير شده غيرمجاز اخراجي‌ها گفت: با توجه به استفساء علما، من هم از طريق رسانه‌ها اعلام كردم تماشاي CD‌هاي غير مجاز اين فيلم حرام است و من در آن دنيا يقه اين افراد را خواهم گرفت.
ابوالفضل همراه بازيگر فيلم نيز با اشاره به كسب تجربه از حضور در كنار بازيگراني چون اكبر عبدي گفت: از بچگي و نوجواني به نقش‌هايي كه اكبر عبدي ارائه مي‌داد بسيار علاقه‌مند بودم و هميشه آرزو داشتم ايشان را از نزديك ببينم و هرگز فكر نمي‌كردم روزي افتخار اين را پيدا كنم كه در كنار و خدمت ايشان به تجربه ‌اندوزي بپردازم.

ksabz
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

«اخراجي‌ها» وارد شبكه رسمي‌ويدئويي شد

خبرگزاري فارس: شوراي صدور پروانه نمايش برنامه‌هاي ويديويي در جلسات اخير خود مجوز ورود نسخه رسمي سي‌دي فيلم «اخراجي‌ها» و 25 عنوان برنامه ويديويي را به شبكه نمايش خانگي كشور صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، برنامه‌هاي مذكور شامل فيلم‌هاي سينمايي و انيميشن بوده و محصول كشورهاي ايران، هندوستان ، آمريكا، هنك كنگ ، آلمان، ايتاليا و فرانسه هستند.
بنابراين گزارش، فيلم‌هاي سينمايي اخراجي‌ها ، ازدواج به سبك ايراني، وقتي همه خواب بودند، باغ‌هاي كندلوس، اينجا چراغي روشن است، چند مي‌گيري گريه كني، من و نگين دات كام، شريك خاموش، آقاي پرستار، مخعامله، فرمول مرگ، فرزند برزخ، مسابقه بزرگ،‌شام، گنشام، آقاي 420 ، پرواز بر فراز برلين، حادثه در تونل، مزدوري براي عدالت، خفاش‌ها، جاده نهم ، لاجا ( 2) ، تو چقدر خوبي، آدمي، خانه خنجره‌هاي پران و انيميشن : داستان معجزه آساي توتو اين عناوين را تشكيل مي‌دهد.
فيلم‌هاي مذكور توسط فانوس خيال، قرن 21، تصوير دنياي هنر، پارس ويدئو، رسانه‌هاي تصويري، سينما هفت و جوانه پويا به شبكه نمايش خانگي كشور خواهند پيوست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

"اخراجي‌ها" با "اخراجي‌ها" ديدار كردند

خبرگزاري فارس: عصر روز پنجشنبه، عوامل فيلم اخراجي‌ها به خانه شهيد مجيد خدمت رفتند و پس از آن، در كافه تيتر با وبلاگ نويسان سينمايي ديدار كردند كه ديدار عوامل اخراجي‌ها با نمونه‌هاي اصلي شخصيت‌هاي فيلم اخراجي‌ها نكته جالب توجه در اين روز بود.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، عصر پنجشنبه (27 ارديبهشت) گروهي شامل پژمان لشكري‌پور مشاور عالي مدير عامل در حوزه‌ فرهنگي و توليد مركز گسترش سينماي مستند و تجربي، حكيم سوري فرمانده گردان سلمان لشكر بيست و هفت حضرت رسول و گروهي از دست‌اندركاران فيلم «اخراجي‌ها» شامل حبيب‌الله كاسه‌ساز، مسعود ده‌نمكي، سيدجواد هاشمي، كامبيز ديرباز، قاسم زارع، ارژنگ امير فضلي، فخر‌الدين صديق شريف، نگار فروزنده و نيوشا ضيغمي به خانه شهيد خدمت رفتند و با استقبال گرم خانواده وي و اهالي محل رو به رو شدند.
بنا به اين گزارش، عوامل اخراجي‌ها در ورود به محله و خانه شهيد با دوستان قديمي شهيد خدمت و در حقيقت نسخه‌هاي اصلي شخصيت‌هاي فيلم اخراجي‌ها رو به رو شدند و ورود كامبيز ديرباز باعث متاثر شدن خانواده شهيد خدمت شد.
در ابتداي اين جلسه، سردار سوري از خاطرات خود راجع به شهيد خدمت و دسته اخراجي‌ها ياد كرد و در مورد پاتك عراقي‌ها به ارتفاعات شاخ شميران كه شهيد خدمت در جريان دفاع از آن شهيد شد، پرداخت.
حبيب‌الله كاسه‌ساز سخنران بعدي اين مراسم بود كه از بركات شهدا پس از جنگ تحميلي سخن گفت و به تصوير كشيدن فيلم اخراجي‌ها را از جمله اين بركات دانست.
مسعود ده‌نمكي هم از خاطرات ناگفته خود از تشكيل دسته اخراجي‌ها تا شهادت شهيد خدمت پرداخت و لحظات شهادت شهيد خدمت را توصيف كرد.
دوستان دوران خدمت زمان جنگ شهيد خدمت هم از سوابق خودشان در جبهه گفتند.
در پايان اين ديدار، از طرف عوامل اخراجي‌ها هديه‌اي به رسم يادبود به خانواده شهيد خدمت اهدا شد و با استقبال اهالي محل، عوامل اخراجي‌ها به ديدار خود پايان دادند.
در اين روز همچنين عده‌اي از اخراجي‌ها راهي كافه تيتر شدند و در ساعت 18 در كافه تيتر با وبلاگ‌نويسان سينمايي ديدار كردند.
در اين برنامه، در مورد فيلم بحث شد و بازيگران هم به دفاع از نقش‌هاي خود پرداختند. در بخشي از اين نشست، كامبيز ديرباز با اشاره به نقدهايي كه در مورد اخراجي‌ها خوانده و واكنش‌ مردم به فيلم اخراجي‌ها، گفت: هميشه فكر مي‌كردم فكرها و نقدهاي مختلف مورد توجه افكار عمومي است، اما بعد از فيلم اخراجي‌ها، فهميدم مردم به نقدهاي منتشره توجهي نمي‌كنند.
ده‌نمكي هم در اين نشست گفت: منتقدان و نخبگان فقط كساني نيستند كه در مجلات و رسانه‌هاي ديگر حضور دارند بلكه دانشجويان و طلابي كه در سراسر ايران از اخراجي‌ها تعريف كرده‌اند نيز جزو نخبگان جامعه هستند و ديدگاه به دور از سياست آنها بسيار گرانقدر است.
در كافه تيتر، از گروه اول عده‌اي جدا شدند و فقط سيدجواد هاشمي، نگار فروزنده، فرخ‌الدين صديق شريف و نيوشا ضيغمي به همراه مسعود‌ده‌نمكي حضور داشتند.
اين در حالي بود كه عده بسيار زيادي از افراد از داخل پياده‌‌رو، بحث را دنبال مي‌كردند و بازار بحث در مورد فيلم اخراجي‌ها بسيار داغ بود.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

اعتباريان: پخش «اخراجي‌ها» از شبكه‌هاي ماهواره‌اي به من مربوط نيست

خبرگزاري فارس: حميد اعتباريان گفت: برخلاف آنچه در رسانه‌ها از قول مسعودده‌نمكي آمده، پخش «اخراجي‌ها» از شبكه‌هاي غيرمجاز ماهواره‌اي به من مربوط نيست.

اعتباريان در گفت‌ وگو با خبرگزاري فارس گفت: من امتياز پخش «اخراجي‌ها» در آمريكا و كانادا را از حبيب‌اله كاسه‌ساز (تهيه‌كننده فيلم) خريدم و آن را به فردي به نام ملكي در دوبي واگذار كردم. در ادامه متوجه شدم او امتياز مذكور را به فردي به نام شعاع واگذار كرده است.
وي به فارس گفت: من با شبكه‌هاي غيرمجاز ماهواره‌اي در دوبي مثل تپش و ... ارتباطي ندارم و من قبل از پخش فيلم و در زماني كه سي دي‌هاي غيرمجاز فيلم منتشر شد به آقاي كاسه‌ساز گفتم كه اين امتياز پخش را برگرداند چون نسخه‌‌هاي قاچاق كار را خراب مي‌كند و من از همان زمان هم نگران آبروي خود بودم و احتمال مي‌دادم به‌ خاطر لج ‌و لج‌بازي اين اتفاق صورت گيرد.
وي افزود: اين كه فيلم كجا رفته و در كدام شبكه ماهواره‌اي غيرمجاز به نمايش درآمده به من مربوط نيست چون من فيلم را به اين شبكه واگذار نكرده‌ام و حتي در قراردادي كه با آقاي ملكي داشتم، قيد كردم كه حق واگذاري اين فيلم را به هيچ شبكه ماهواره‌اي ندهد در حالي كه چنين بندي در قرارداد من با آقاي كاسه‌ساز وجود نداشت.
وي قدرتمندي شبكه قاچاق را باني چنين اتفاقاتي دانست و گفت: حدس مي‌زنم كه چون به علت زياد شدن سي‌دي قاچاق نتوانسته‌اند از اين راه به سودي برسند، اين فيلم را به شبكه ماهواره‌اي مذكور فروخته‌اند تا به سود جديدي دست‌ يابند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس: فيلم «اخراجي‌ها» با حضور كارگردان آن در پاريس به نمايش درمي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين نمايش ويژه، اواسط هفته آينده در رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كشور فرانسه برپا خواهد شد و از ايرانيان مقيم فرانسه و همچنين دانشجويان ايراني حاضر در پاريس، دعوت شده تا در اين نمايش ويژه حضور داشته باشند.
بنا براين گزارش، قرار بود پنجشنبه گذشته، اين فيلم در دفتر نمايندگي يونسكو در پاريس اكران شود كه بنا به دلايلي اين جلسه نمايش منتفي شد.
اخراجي‌ها تاكنون در روسيه و بلاروس نيز جلسات نمايش ويژه‌اي را با استقبال ايرانيان مقيم اين كشورها پشت سرگذاشته است
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس: مسعود ده‌نمكي گفت: پخش CD «اخراجي‌ها» توسط شركت دنياي هنر با استقبال وسيعي روبرو شد و در هفته اول صد و پنجاه هزار نسخه از اين فيلم به فروش رفت كه در نوع خود ركود جديدي محسوب مي‌شود.

ده‌نمكي در گفت وگو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: اين CD پانزده دقيقه آنونس فيلم پشت صحنه «اخراجي‌ها» به نام «اخراج اخراجي‌ها» را هم در خود دارد كه در هفته آتي اين فيلم هم روانه بازار مي‌شود و حدس مي‌زنم از اين فيلم هم استقبال خوبي روبرو شود.
ده نمكي در مورد قسمت دوم فيلم اخراجي‌ها كه اكنون مشغول نگارش آن است گفت: «اخراجي‌ها» در واقع يك سه‌گانه است كه در سه مقطع زماني روايت مي شود اولي در جنگ، دومي در فضاي بازداشتگاه و با ادبيات بازداشتگاهي و يكي هم در زمان حال. الان مشغول نوشتن «اخراجي‌هاي دو» يا همان بخش بازداشتگاه هستم كه اين داستان با اضافه شدن چند كاراكتر جديد نوشته مي‌شود.
وي تصريح كرد: البته فضاي اين فيلم با «اخراجي‌هاي يك »كاملا متفاوت است.
ده نمكي در مورد تهيه كننده احتمالي «اخراجي‌هاي دو» گفت: به علت تفاوت فضاي «اخراجيهاي دو» با فيلم قبلي هنوز با هيچ تهيه‌كننده‌اي براي ساخت اين اثر وارد مذاكره نشده‌ام.
ده نمكي در پايان در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد احتمال انجام مجدد كار مستند گفت: من اكنون تهيه‌كنندگي يك فيلم مستند را برعهده دارم و تحقيقات هم براي شروع يك فيلم مستند انجام مي‌دهم.
وي افزود:البته مستند «كدام استقلال؟ كدام پيروزي؟» هم در شبكه ويديويي كشور پخش شد. كه از اين فيلم هم استقبال خوبي به عمل آمده است.
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”