مهتاب كرامتي: «آدم» مرگ را زميني‌تر به تصوير مي‌كشد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

مهتاب كرامتي: «آدم» مرگ را زميني‌تر به تصوير مي‌كشد

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس: مهتاب كرامتي گفت: هميشه مقوله مرگ ذهن من را به خود مشغول مي‌كند و فيلم «آدم» سعي مي‌كند مرگ را به شكلي زميني‌تر و عادي‌تر نمايش دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي، مهتاب كرامتي بازيگر «آدم» در چهل و سومين نشست كانون فيلم معناگرا گفت: فيلم آدم به ما مي‌گويد كه تا مرگ را واقعه خوبي در زندگي بشماريم، شايد شروعي براي زندگي بهتر.
در اين نشست، مهتاب كرامتي بازيگر اين فيلم افزود: دوست دارم كارهاي متفاوتي انجام دهم و با كارگردان هاي جوان و خوش فكر كار كنم، فيلمنامه خوب فيلم آدم انگيزه اصلي حضور من در اين فيلم بود.
همچنين عبدالرضا كاهاني كارگردان اين فيلم گفت: در فيلم «آدم» من سعي كردم به مواردي چون مرگ و زندگي اشاره كنم و فيلم در فضايي مي‌گذرد كه براي من ملموس بود.
وي تصريح كرد: در روستايي عيش آباد اگر چه زندگي مردم با سختي همراه است اما آنها سعي مي‌كنند تا خود را به اميد مجهز كنند، در اين مكان عروسي بيش از مرگ و شادي بيش از غم مورد توجه اهالي قرار مي گيرد و روستايي سرشار از زندگي است.
واجد‌سميعي تهيه كننده اين فيلم نيز، فضاي متفاوت فيلم، فيلمنامه جذاب و متفاوت اثر و حضور كارگرداني مستعد و جوان را از دلايل توليد فيلم آدم برشمرد.
فرشته صدرعرفايي به شباهت‌ها و تفاوت‌هاي نقش جهان افروز فيلم آدم با نقشي كه در فيلم كافه ترانزيت ايفا كرد، اشاره و ادامه داد: تنهايي از ويژگي‌هاي مشترك اين دو كاراكتر است البته كاراكتر فيلم آدم لهجه متفاوتي داشت كه من قبلا آن را تجربه نكرده بودم و تمام تلاش خود را انجام دادم تا اين كاراكتر باور پذير باشد.
حامد بهداد نيز تصريح كرد: اگرچه فيلم آدم قصد دارد تصوير روشني از زندگي مردمان روستاي عيش آباد به نمايش گذارد اما اين تصوير برگرفته از واقعيت، تصويري تلخ است، در واقع ما در جامعه اي به سر مي بريم كه نشاط واقعي در آن كمتر ديده مي شود و سينما همواره تصويري روشن تر از جامعه نشان مي دهد.
مهران احمدي بازيگر اين فيلم نيز افزود: بازي در اين فيلم،تجربه متفاوتي براي من بود البته با فضاي كار و لوكيشن آشنايي كامل داشتم.
طهماسب صلح جو منتقد سينما نيز در اين نشست يادآور شد: سينماي ايران با افت و خيزهاي فراوان يك نكته شاخص دارد و آن نكته حضور ذهنيت‌‌ جستجوگر فيلمسازان جوان ايراني براي تصوير كردن موضوعات بكر است، فيلم آدم درباره روستايي است كه مردمان آن سعي دارد مرگ را پنهان كنند، روستايي كه به دليل كم آبي همواره در معرض مرگ است.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”