تاپ و دوربين ديجيتال هديه تهراني به سرقت رفت!
لپتاپ و دوربين ديجيتال هديه تهراني شب گذشته از اتومبيلش به سرقت رفت.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اين بازيگر سينماي ايران در پي تماسي با خبرگزاري دانشجويان ايران، گفت: از دفتر كارم براي ملاقات مادرم به بيمارستان رفته بودم كه تا حدود ساعت 21 يا 22 طول كشيد و زمان بازگشت به پاركينگ بيمارستان با سرقت لپتاپ و دوربين ديجيتال از اتومبيلم مواجه شدم.
اين بازيگر سينما افزود: سارق يا سارقان به پول و ديگر اشياء قيمتي كه در اتومبيل بوده، كاري نداشتهاند و صرفا لپتاپ و دوربين ديجيتال كه محتوي مسايل كاري و شخصياش بوده را سرقت كردهاند.
تهراني خاطرنشان كرد كه ماجراي سرقت را همان لحظه به نيروي انتظامي گزارش كرده است.
لپتاپ و دوربين ديجيتال هديه تهراني به سرقت رفت!
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
akhmail نوشته شده:Saeed_6262 نوشته شده:پس بايد منتظر نا گفته ها و يا ناديده ها از زندگي هديه باشيم![]()
Saeed_6262, جان کجای این موضوع براتون جالبه؟!!!اگر به خلوت همهء آدمها وارد بشیم میبینیم که هیچکدوم اونی نیستند که نشون میدن.
دوست عزيز فكر نكنم همه آدما ظاهر وباطنشون متفاوت باشه
واقعا اينجوري فكر ميكني ،شما(سهوا) تمام آدمها رو در رو خطاب كرديد

واما كجاي موضوع واسه من جالبه ،خودتون اشاره كرديد((اون روي سكه))

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
Saeed_6262 نوشته شده:akhmail نوشته شده:Saeed_6262 نوشته شده:پس بايد منتظر نا گفته ها و يا ناديده ها از زندگي هديه باشيم![]()
Saeed_6262, جان کجای این موضوع براتون جالبه؟!!!اگر به خلوت همهء آدمها وارد بشیم میبینیم که هیچکدوم اونی نیستند که نشون میدن.
دوست عزيز فكر نكنم همه آدما ظاهر وباطنشون متفاوت باشه
واقعا اينجوري فكر ميكني ،شما(سهوا) تمام آدمها رو در رو خطاب كرديد![]()
![]()
Saeed_6262, عزيز من کلي عرض کردم که همهء آدمها..... ولی باز هم اگر بخواید خوب به موضوع نگاه کنید میبینید که عرض بنده زیاد هم بیراه نبوده.
و از اسمیلی هایی که تو پست اولتون زدید فکر کردم که این موضوع برای شما جالبه

بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.