سيد امير سيدزاده در گفت و گو با خبرنگار راديو وتلويزيون فارس گفت: مجموعه تلويزيوني «گل يا پوچ» در 16 قسمت ساخته شده و از روز 24 مرداد ماه مصادف با اول شعبان پخش آن از شبكه تهران آغاز خواهد شد.
وي با بيان اينكه اين سريال هر شب ساعت 23 پخش خواهد شد افزود: گل يا پوچ از موقعيتهاي طنز خالي نيست و به تاثير ماديات بر ارزشهاي انساني ميپردازد.
مجموعه تلويزيوني «گل يا پوچ» بر اساس فيلمنامهاي از «سعيد رحماني» نوشته شده و بازيگراني چون اكبر عبدي،فرهاد بشارتي، بهنوش بختياري، برزو ارجمند، انوشيروان ارجمند، مريم بوباني، مهتاج نجومي و خشايار راد در آن بازي كردهاند.
اين مجموعه تلويزيوني براي پخش در نوروز ساخته شده بود كه با توجه به تغيير سياستهاي شبكه، پخش آن به تعويق افتاد.موسيقي مجموعه «گل يا پوچ» را حميد رضا صدري ساخته و معراج محمدي خواننده تيتراژ آن است.
