سعيد مستغاثي در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد فيلم «رئيس» گفت: فيلم «رئيس» را به نوعي ميتوان در ادامه فيلم «حكم» دانست و آن را تأويل كرد.
مسعود كيميايي در زمينه سينماي اجتماعي هميشه بسيار فعال و پيشرو بوده و فيلمهايي چون «گوزنها» و «سفر سنگ» فيلمهايي بودند كه پيش از پيروزي انقلاب از زمانه خود بسيار جلوتر بودند.
وي افزود: در اين چند سال هم كيميايي وجهه اجتماعي خود را حفظ كرده يا ادعا ميكند كه هنوز ديدي اجتماعي دارد اما به نظر ميآيد كه حداقل در فيلم «رئيس» در اين زمينه موفقيتي نداشته، چون فيلم «رئيس» شبيه اجتماع امروز ايران نيست.
مستغاثي در مورد نقاط ضعف و قوت «رئيس» گفت: فيلمنامه «رئيس» نقاط ضعف زيادي دارد اما از نظر كارگرداني، قدرتي در اين فيلم است كه در فيلمهاي چند سال اخير كيميايي مشاهده نشده و صحنههاي پيچيدهاي در اين فيلم است كه كارگرداني آن بسيار قوي و پخته است.
سعيد مستثغاثي همچنين در مورد «روز سوم» گفت: به نظر ميرسد «روز سوم» نگاه جديدي به جنگ دارد كه البته اين نگاه، سالهاست كه در سينماي جهان رواج دارد.
وي افزود: البته باتوجه به قابليتهاي «لطيفي» در پرداخت داستانهاي پركشش و سابقهاش در ساخت آثار پرفروش، موفقيت ايشان در اين كار قابل انتظار بود.
اين منتقد سينما افزود: وي در «روز سوم» در زمينه دفاع مقدس يك ماجراي پركشش استوار بر يك واقعيت را به تصوير ميكشد كه باز شدن اين باب جديد در سينماي دفاع مقدس ايران، موفقيت لطيفي را رقم ميزند.
مستغاثي در پايان گفت: البته با توجه به تعجيلي كه در انجام كار شده، شايد كمي شتابزدگي در كار به چشم بيايد اما جذابيت در امر در «روز سوم» باعث جذب تماشاگر و موفقيت فيلم ميشود.
