فيلمهايي درباره ي جنگ جهاني دوم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مهاباد-فلان کوچه
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

فيلمهايي درباره ي جنگ جهاني دوم

پست توسط Adolf »

سلام اگه میشه چند فیلمو به من معرفی کنید درباره ی جنگ جهانی دوم که توش متحدین نقش اول باشن...
خاتمه ي جنگ را فقط کشته شدگان ديده اند....افلاطون
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط A-10 »

adolf من همان maryam-paizi سا بقم . بابا تو چقدر تو كف هيتلر و دار و دسته اش هستي. متاسفانه تقريبا تمامي فيلم هاي جنگي در باره جنگ جهاني دوم را متفقين ساخته اند و انهم پر از خالي بندي و شجاعت دروغين براي خودشان و ترسو واحمق نشان دادن سربازان آلماني بود .( البته در واقعيت كاملا برعكس بود ) . فيلم هاي الماني در مورد جنگ هم عمدتا نگاهي انتقادي و سرزنش گر نسبت به جنگ دارند و از قهرمان بازي در انها خبري نيست.
من خودم چند فيلم متفاوت در زمينه جنگ جهاني دوم به تو معرفي ميكنم اما از قهرمان بازي در آنها خبري نيست. و از فيلمهاي مورد علاقه خودم نيز هستند: :lol:
1- ((سقوط)) اين فيلم به كارگرداني دنيس گنسل محصول سال2005 يا 2006 خود كشور آلمان است . فيلمي بسيار زيبا در باره 24ساعت آخر عمر هيتلر. اين فيلم در آلمان سر وصداي زيادي به پا كرد و حتي تهمت نئو نازي بودن به كارگردانش زدند.البته از بكش بكش توش خبري نيست.
2-(( خط باريك قرمز)) به كارگرداني ترنس ماليك محصول 1999 آمريكا است و در باره جنگ آمريكا و ژاپن در اقيانوس آرام در زمان جنگ جهاني دوم . فيلم هيچ ربطي با آلمان ندارد . اما بسيار زيباست. در فيلم يك دوجين ستاره هاليوود بازي ميكنند.( شون پن-جان كيوزاك- جورج كلوني-جان تراولتاو....) اما هيچكدام بازيگر نقش اول نيستند.
3- (( پل )) ساخته كارگردان اتريشي برنهارد ويكي است و محصول سال 1959 كشور آلمان غربي. داستان حفاظت چند پسر نوجوان از دهكده شان در آخرين روزهاي جنگ در مقابل متفقين است. و اولين فيلمي بود كه من پس از ديدنش حسابي گريه كردم.
نكته: من خودم اطلاعات بسياري از جنگ جهاني دوم دارم كه اگر بخواهي ميتوانم كمكت كنم.
New Member

پست توسط psubtitles »

Black Book (Zwartboek) - 2006)
Downfall (Untergang, Der ) - 2004
Schindler's List - 1993
The Pianist - 2002
زيرنويس پارسي هاي من : [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Adolf »

ممنون از کمکتون خانم مريم ميتوني در مورد ديوار برلين بيشتر توضيح بديد ... و اينکه چه بلايي سر نازيها بعد از جنگ اومد...آخرين نازي کي بود.... خصوصيات اخلاقي آقاي هيتلر و...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

فيلمهاي فهرست شيندلر(1993) و پيانيست(2002) كه اصلا فيلمهاي هستند در باره يهوديان در زمان جنگ . كه چقدر اين يهوديها بد بخت بودند و اين جور مزخرفات!!! انگار كه نه انگار در همين جنگ شش ميليون نفر از جمعيت 18 ميليوني لهستان هم كشته شدند. 8) ( كه البته بيشترشان را هم استالين كشت نه هيتلر!! ) و صحبتي از ان هم نميشود :lol:
1- سوال اولت در مورد ديوار برلين: پس از جنگ كه آلمان ميان متفقين تقسيم شد. برلين پايتخت المان به دو قسمت تقسيم گشت كه برلين غربي كه زير نظر امريكا بود ودر ان حدود11000 سرباز امريكايي قرار داشتندو برلين شرقي مال شوري شد كه در ان 550000 سرباز روس مستقر شدند 8) (كفت بريد)! در سال 1959 كه المان غربي وشرقي رسما بوجود امدند و المان دو پاره شد. شوري در زمان خورشچف( رهبر شوري بين سالهاي 1953-1962) براي جلوگيري از فرار اتباع المان شرقي به برلين غربي( كه خيليشان هم جاسوس بودند) و عدم نفوذ جاسوسان غرب به برلين شرقي ديواري بتوني ميان برلين غربي وشرقي كشيد كه به ((پرده خيزران)) يا ديوار برلين معروف شد. با سربازاني مسلح كه هر كسي را كه از ديوار قصد فرار داشت (البته غير قانوني) ! را ميكشتند!! اي ديوار نماد جنگ سرد ميان شوروي وامريكا بود . و همزمان با وحدت دو المان در سال 1990 برداشته شد. امروزه قسمتهاي از اين ديوار بصورت نمادين هنوز در جاي خود باقي است.

2-چه بلاي به سر نازيهاي پس از جنگ امد؟ هيچي فهاليت حزب نازي در المان ممنوع گشت و سران باقيمانده ان در سال 1946 در (( دادگاه نورنبرگ)) محاكمه شدند! حالا چرا نورنبرگ(nurnberg) چون اين شهر مقر اصلي خزب نازي بود. و گردهمايي ها بزرگ انجا برگزار ميشد. در دادگاه بساري از اعضاي برجسته خزب مثل: هرمان گورينگ-ويلهلم كاتيل- الفرد جودل و... به اعدام محكوم شدند. كه همه تيرباران شدند اما گورينگ توانست قبل از ان با سم خودكشي كند :grin:
بقيه اعضاي مهم نيز به حبسهاي ابد مانند: رودولف هس و يا 10 تا 20 سال زندان محكوم گشتند وحتي عدهاي هم تبرعه شدند مانند: فن شاخت كه فرمانده چتربازانwaffen ss بود. :P ساير اعضاي رده پايين نيز عفو شده و به سراغ زندگيشان رفتند.
3- البته ازميان نازيهاي معرف دو نفر جيم زدند و فراركردند: هرمان گورينگ وزير اقتصاد كه هيچوقت اثري از او پيدا نشد :::P و
ارنست روهم فرمانده اردوگاه اشوويتس( همان كورهاي ادم سوزي) كه او به ارژانتين فرار كرد و در كارخانه فولكس واگن بهنوان يك تكنسين الماني مشغول شد. :grin: اما موساد در سال 1960 او را شناسايي كرد و در سال 1962 در اسراييل اعدام شد.آخرين عضو برجسته حزب نازي كه مرد رورولف هس بود كه به حبس ابد در دادگاه نورنبرگ محكوم شد و در سال 1988 در سن 97 سالگي در زندان خودكشي كرد 8)
بقيه اش براي بعدا چون خسته شدم از بس تايپ كردم.
در ضمن بخاطر اطلاعاتم از خودم تشكر ميكنم :shock:
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط maryam-paizi »

ويرايش:اسم فرمانده اردوگاه اشوويتس ((آدلف ايشمن)) بود. نه ارنست روهم! اينو يادم رفته بود! :smile:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط maryam-paizi »

حزب نازی آلمان قسمت دوم: زندگی نامه هیتلر:
آدلف هیتلر(ADOLF HITLER) در روز 20 آوریل سال 1889 میلادی در لینتس اتریش( شهری کوچک در نزدیک مرز المان) بدنیا امد. پدرش کارمند گمرک بود. البته در ان زمان امپراطوری اتریش -مجارستان بود که بر بخش اعظمی از مرکز اروپا حکمرانی میکرد و پایتختش شهر وین بود. خاندان حکمران امپراطوری(( هابسبورگها )) بودند که المانی زبان و بسیار نزدیک به المان( از نظر جغرافیای- فرهنگی و اقتصادی) بود. البته اکثریت اتریشیها هم همینطور بودند ایضا هیتلر جوان.
هیتلر در نوجوانی به نقاشی علاقمند بود بهمین خاطر شهرش را به مقصد وین ترک کرد اما در آکادمی هنر آنجا قبول نشد و بقول خودش بزرگترین شکست زندگیش را خورد! ( البته او تا اخر عمر علاقه اش را به نقاشی از دست نداد و حتی در هنگام اشغال پاریس و ورشو اثار نقاشان مهم را از موزه های این شهر ها جمع اوری کرد و به گالری مخصوص خودش برد!)
هیتلر پس از رد شدن از اکادمی بیکار و سرگردان شروع به پرسه زدن در خیابانهای وین کرد و چند سالی از عمر خود را در اتاقی اجاره ایی در وین به سر برد. تا اینکه ستاره اقبال وی شروع به تابیدن کرد و در 1914 جنگ جهانی اول شروع شد!

باقیمانده این زندگی نامه را در پست بعد خواهید دید!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Adolf »

خيلي ممنون مريم از راهنماييت
اي مريم
اي نازي
اي نژاد برتر
اي فداييان هيتلر
مطمئنم روح پيشوا تو را دوست دارد و تو را آمرزيده....
New Member

پست توسط rama2 »

اطلاعات اشتباه نده لطفا"
1- سران آلماني تير باران نشدند بلكه دار زده شدن فيلم آنها هم موجود است
هيملر رئيس گشتاپو و اس اس رو يادت رفت بگي كه بعد جنگ فرار كرد ولي دستگير شد و در زندان خود كشي كرد
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

maryam-paizi نوشته شده:فيلمهاي فهرست شيندلر(1993) و پيانيست(2002) كه اصلا فيلمهاي هستند در باره يهوديان در زمان جنگ . كه چقدر اين يهوديها بد بخت بودند و اين جور مزخرفات :shock:

من فکر می کنم که بی اهمیت پنداشتن جنایات نازیها چندان هوشمندانه نباشد. چند تا فیلم مستند زیرا را می توانید ببینید. بعد می توانیم بیشتر در این باره حرف بزنیم.

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط maryam-paizi »

در جنگ همه ميکشند! همه قتل عام ميکنند! اما فقط بازنده جنگ است که بايد جوابگو باشد!
من اصلا طرفدار هيتلر و کار هاي او نيستم و پنهان نميکنم که او هم يک آدمکش بود اماايا بمباران اتمي ژاپن هم کار هيتلر بود؟! :-?
قتل عام وحشيانه مردم لهستان که بدست روسها اتفاق افتاد چه؟!
بمباران وحشيانه و پي در پي شهرهاي بي دفاع آلمان در اواخر جنگ توسط انگليس که ميليونها فرد بي دفاع و کاملا غير نظامي را کشت چه؟! :? در اوايل سال 1945 که شکست المان حتمي بود شهر درسدن و هامبورگ و چند شهر ديگر المان توسط بمب افکن هاي انگليسي بمباران شد . حدود دويست هزار نفر در طي 48 ساعت کشته شدند :-? :lol: شهر درسدن حتي يک هدف نظامي هم نداشت!
من اطلا قصدم تاييد هيتلر نيست اما آن جنگ بين((هيتلر و عيتلر هاي ديگري بود)) :x هر کس شکست ميخورد جنايتکار جنگي بود و اعدام ميشد.
فراموش نکن که(( تاريخ را فاتحان مينويسند))
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

maryam-paizi نوشته شده:در جنگ همه ميکشند! همه قتل عام ميکنند! اما فقط بازنده جنگ است که بايد جوابگو باشد!
من اصلا طرفدار هيتلر و کار هاي او نيستم و پنهان نميکنم که او هم يک آدمکش بود اماايا بمباران اتمي ژاپن هم کار هيتلر بود؟! :-?
قتل عام وحشيانه مردم لهستان که بدست روسها اتفاق افتاد چه؟!
بمباران وحشيانه و پي در پي شهرهاي بي دفاع آلمان در اواخر جنگ توسط انگليس که ميليونها فرد بي دفاع و کاملا غير نظامي را کشت چه؟! :? در اوايل سال 1945 که شکست المان حتمي بود شهر درسدن و هامبورگ و چند شهر ديگر المان توسط بمب افکن هاي انگليسي بمباران شد . حدود دويست هزار نفر در طي 48 ساعت کشته شدند :-? :lol: شهر درسدن حتي يک هدف نظامي هم نداشت!
من اطلا قصدم تاييد هيتلر نيست اما آن جنگ بين((هيتلر و عيتلر هاي ديگري بود)) :x هر کس شکست ميخورد جنايتکار جنگي بود و اعدام ميشد.
فراموش نکن که(( تاريخ را فاتحان مينويسند))

من با تحلیل شما کاملا موافق هستم. و برای تأیید حرف شما حتی می گویم که هیتلر در مقابل جنایاتی که آمریکا و اروپاییها پس از آن مرتکب شدند و می شوند، یک بچه مدرسه ای بیشتر نیست. و بدون شک می توان دربارۀ یکا یک مواردی که ذکر کرده اید تأمل کرد و یا کنجکاوتر ممکن است بتوانند در بارۀ آنها بیشتر تحقیق کنند. ولی من از نحوۀ گفتار شما دربارۀ ژنوسید یهودیان بود که شو که شدم. و متأسفانه گهگاه در این سایت می بینم که برخی نسبت به شخصیت هیتلر شیفتگی خاصی ابراز می کنند. و جای بسی شگفتی و تعجب و تأسف است.
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”