فيلمهايي درباره ي جنگ جهاني دوم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

maryam-paizi نوشته شده:در جنگ همه ميکشند! همه قتل عام ميکنند! اما فقط بازنده جنگ است که بايد جوابگو باشد!
من اصلا طرفدار هيتلر و کار هاي او نيستم و پنهان نميکنم که او هم يک آدمکش بود اماايا بمباران اتمي ژاپن هم کار هيتلر بود؟! :-?
قتل عام وحشيانه مردم لهستان که بدست روسها اتفاق افتاد چه؟!
بمباران وحشيانه و پي در پي شهرهاي بي دفاع آلمان در اواخر جنگ توسط انگليس که ميليونها فرد بي دفاع و کاملا غير نظامي را کشت چه؟! :? در اوايل سال 1945 که شکست المان حتمي بود شهر درسدن و هامبورگ و چند شهر ديگر المان توسط بمب افکن هاي انگليسي بمباران شد . حدود دويست هزار نفر در طي 48 ساعت کشته شدند :-? :lol: شهر درسدن حتي يک هدف نظامي هم نداشت!
من اطلا قصدم تاييد هيتلر نيست اما آن جنگ بين((هيتلر و عيتلر هاي ديگري بود)) :x هر کس شکست ميخورد جنايتکار جنگي بود و اعدام ميشد.
فراموش نکن که(( تاريخ را فاتحان مينويسند))

خیر ، این بازنده جنگ نیست که باید جوابگو باشد ، مسبب و شروع کننده جنگ هست که باید جوابگو باشد ...
اگر هیتلر آن جنگ خانمان سوز را آغاز نکرده بود آیا بیش از 62 میلیون انسان کشته میشدند ؟
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

البته اين مسائل تاريخي نياز به مطالعۀ دقيق دارد. با اين حساب، مي توانم بگويم تا آنجايي که من مي دانم، اين پرسش که چه کسي جنگ را شروع کرد؟ شايد پرسش چندان مهمي براي درک جنگ جهاني دوّم نباشد. نظام سرمايه داري همواره بحرانهايش را با جنگ حل کرده است. کشورهاي پيشرفتۀ صنعتي مثل انگليس و فرانسه و آمريکا دنيا را تقسيم کرده بودند، در حالي که آلمان بعنوان مدرنترين کشور جهان از بازار جهاني سهمي نداشت. بهمين علت جنگ ناگزير شد و چونکه محصولات آلمان راهي به بازار جهاني پيدا نداشتند، محصولاتش بشکل بمباران و ادوات نظامي با خشونتي بي سابقه وارد کازار و بازار جهاني شد. با اينحال موضوع نازيسم به تأملات بيشتري نياز دارد. مطالعات من البته در اين زمينه بسيار محدود است.
در رابطه با نازيها، مسئله تنها کشتن نبود بلکه کشتن به نحو خاص مطرح بود. براي مثال يکي از سرکردگان نازي که متأسفانه اسمش خاطرم نيست، از پوست يهوديها براي آباژور استفاده مي کرد و آنرا به دوستانش هديه مي داد.
...
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط anti_israel »

Palang mah gerefteh نوشته شده: براي مثال يکي از سرکردگان نازي که متأسفانه اسمش خاطرم نيست، از پوست يهوديها براي آباژور استفاده مي کرد و آنرا به دوستانش هديه مي داد.
...

دوست عزیز میشه منبع این مثال رو معرفی کنید؟؟
BLOOD RIVER
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

anti_israel نوشته شده:
Palang mah gerefteh نوشته شده: براي مثال يکي از سرکردگان نازي که متأسفانه اسمش خاطرم نيست، از پوست يهوديها براي آباژور استفاده مي کرد و آنرا به دوستانش هديه مي داد.
...

دوست عزیز میشه منبع این مثال رو معرفی کنید؟؟

دوست گرامی، در این زمینه منابع اطلاعاتی واقعا عظیمی وجود دارد. متأسفانه من در خصوص مثالی که به آن اشاره کردم، به یاد نمی آورم که در کجا خوانده ام. ولی بمحض اینکه این مورد کاملا مشخص را پیدا کردم حتما به اطلاع شما خواهم رساند. با این وجود در اینجا می توانم به دو کتاب اشاره کنم که انباشته است از مثالها تاریخی و اشکال سفاکی علیه این قوم در قرون گذشته ( پاره کردن شکم زنان و گذاشتن گربۀ زنده در آنها و سپس دوختن شکم...) :

Bruno Bettelheim . Le coeur consceint(The informed heart. The free press, New York 1960) traduction française 1972, Edition Robert Laffont

David Bakan. Freud et la tradition mystique juive. ( FREUD AND THE JEWISH MYSTICAL TRADITION. D.Van Nostrand Company, Inc) Petite bibilothèque Payot 1963

آنچه بیش از همه در رابطه با نازیسم قابل توجه می باشد، جنایات و روشهایشان ، بعنوان مثال علیه قوم یهود نیست. چونکه یهودیان در طول تاریخ بارها با چنین موقعیتی روبرو شده بودند. تازگی نازیسم بویژه در رابطه با مبحث «اضمحلال شخصیتی» این بود که نازیسم در تخریب شخصیت روانی دشمنان همان شیوه هایی را بکار می برد که در رابطه با آلمانیها. به همین علت نیز هست که می گویند هیتلر اولین کشوری را که تسخیر کرد، آلمان بود.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

quote="Reza 313"]"]
خیر ، این بازنده جنگ نیست که باید جوابگو باشد ، مسبب و شروع کننده جنگ هست که باید جوابگو باشد ...
اگر هیتلر آن جنگ خانمان سوز را آغاز نکرده بود آیا بیش از 62 میلیون انسان کشته میشدند ؟[/quote]

اين جنگ دير يا زود شروع مي شد.....به دلايل زياد ....از جمله پيمان ورساي و تحقير آلمانيها....

با وجود پيمان ننگين ورساي و محدوديتهايي كه گذاشته بودند.
تحمل آلمان براي انگليس فرانسه و .... امكانپذير نبود. تحمل يهود و كمونيسم نيز براي هيتلر و آلمان غير ممكن بود.
دنيا بايد خيلي ممنون باشد زيرا فروپاشي كمونيسم بدون وجود هيتلر ممكن نبود او كمك زيادي به اين مسئله كرد. جنايات در هر جنگي هم اتفاق مي افته براي مثال
"در 16 اوت 1960 هواپيماهاي آمريكايي به نحوي 40هزار سرباز كره شمالي را بمباران كردند كه حتي يك نفر از ميا آنها زنده نماند."

اين جنايت نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
فقط هيتلر اين وسط شده رواني آدمكش :x
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

big-man: بمباران نيروهاي کره شمالي توسط b-29 هاي امريکايي در 16ا[ اوریل 1950]: اتفاق افتاد.
در ضمن ان نازي که پوست بدن يهوديان را جدا ميکرد آدلف ايشمن فرمانده اردوگاه اشوويتس بود! البته زياد هم معتبر نيست! :x
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط anti_israel »

Palang mah gerefteh نوشته است:
"دوست گرامی، در این زمینه منابع اطلاعاتی واقعا عظیمی وجود دارد. متأسفانه من در خصوص مثالی که به آن اشاره کردم، به یاد نمی آورم که در کجا خوانده ام. ولی بمحض اینکه این مورد کاملا مشخص را پیدا کردم حتما به اطلاع شما خواهم رساند. با این وجود در اینجا می توانم به دو کتاب اشاره کنم که انباشته است از مثالها تاریخی و اشکال سفاکی علیه این قوم در قرون گذشته ( پاره کردن شکم زنان و گذاشتن گربۀ زنده در آنها و سپس دوختن شکم...) :

Bruno Bettelheim . Le coeur consceint(The informed heart. The free press, New York 1960) traduction française 1972, Edition Robert Laffont

David Bakan. Freud et la tradition mystique juive. ( FREUD AND THE JEWISH MYSTICAL TRADITION. D.Van Nostrand
Company, Inc) Petite bibilothèque Payot 1963"
دوست عزیز اگه میشه 1 لینک معرفی کنید . و... این که تاریخ رو فاتحان مینویسند به نظرم در این جا (کمی تا قسمتی)صدق

میکنه
ا
لبته جنایات جنگ جهانی رو انکار میکنم اما در سالهای بعد این جنگ خوراک تبلیغاتی خوبی برای متحدین به خصوص امریکا بوده

بالطبع بزرگ نمایی هایی هم صورت گرفته .

Palang mah gerefteh نوشته است:
"چونکه یهودیان در طول تاریخ بارها با چنین موقعیتی روبرو شده بودن " دوست عزیز ایا یهودیان خود این حس تنفر را در میان

مللی که جنایت هارا در حقشان کردند بوجود نیاوردند من جمله المان ناسیونال سوسیالیسم .
BLOOD RIVER
-
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط golden_crown »

بنده در یکی از موزهای جنگ دستکشی رو دیدم که میگفتند از پوست انسان دوخته شده .همچنین محلی هست که 100.000 یهودی در انجا کشته شدند و من هر روز موقع باشگاه رفتن از اونجا رد میشوم.
ولی به نظر من کارهای هیتلر درست بود.
دوستان کسی از جنایات استالین خبر داره؟
که کشاورزان اوکراینی بعد از جنگ جهانی (به جهت اینکه استالین اوکراینی ها رو به دلیل مقاومت نکردن مقصر پیروزی های اولیه هیتلر میدانست ) حتی حق نداشتند یک تیکه نان برای خودشون نگه دارند و اگر از کسی رو با بیشتر از حق نانش میگرفتند تیر باران میکردند؟در این سالها میلیونها نفر از گرسنگی مردند.
پیروان "یهو" رو استالین سوار قطار کرده بود و تا اخر عمرشون فرستاده بود سیبری و هر خانواده قسمتی از واگن مال اونها بود و تا اخر عمر در واگن زندگی کردند و هر کی از واگن خارج میشد کشته میشد.
حالا به جنایات امریکایی ها و انگلیسی ها (مخصوصا انگلیسی ها) که عامل عقب ماندگی و بدبختی اکثر کشورهای جهان سوم انها هستند کاری ندارم.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: فيلمهايي درباره ي جنگ جهاني دوم

پست توسط general X »

خانم مریم من فکر می کنم شما اطلاعات جامع ولی ناقص دارید اول در مورد محاکمات نازی ها که تنها آلفرد جادل (یودل) درخواست کرد که مانند سربازان تیرباران شود که با او موافقت نشد و دوم اینکه سرپرستی اردوگاه مرگ آشویتس به عهده فرماندار لهستان یعنی هانس فرانک بود
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط masajts 2 »

اگر بنا به گفته بعضی ها ، پایان جنگ را فاتحین نوشته اند پس یكی به ما بگوید كه در جنگ جهانی هیتلر چكاره بود ؟
از بمباران شهر های آلمان بدست انگلیسی ها گفتید پس چرا از موشكهای وی 2 ساخت مهندسین آلمانی چون ورنر فون براون سخنی بمیان نمی آورید . وقتی جنگ شد دیگه مظلوم نمایی نباید كرد . چرا از ویرانی لندن سخنی نمی گید ؟ آیا بچه هایی كه در بمبارن موشك های وی 2 كشته شدند بی گناه نبودند و یا اینكه فكر می كنید چون انگلیسی بودند و به اصطلاح از قوم برتر نبودند !!!!!!!!!! مستوجب عذاب و مرگ بودند ؟تصویر
New Member

پست توسط masajts 2 »

هیچ كس كارهای استالین و غیره را تایید نمی كنه الا اونایی كه مرض خود برتر بینی ودارند و به مساله پوچ و بی اساس قوم برتر اعتقاد دارند. ولی دلیل نمیشه جنایات هیتلر فراموش بشه .
New Member

پست توسط masajts 2 »

البته نمی دونم چرا بعضی ها اینقدر سنگ هیتلر رو به سینه میزنند
اونایی که میگن فیلمها رو متفقین ساختندو واقعیت را وارونه جلوه دادند پس یه نگاهی به مستند جنگ جهانی دوم بندازن . فیلم برداری توسط اشخاصی بوده که در جبهه جنگ بودن و فرصتی برای تغییر واقعیت نداشتن . آدمای بیگناهی که آلمانیا میکشند رو ببنید - بعدا نظر بدید
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”