"گریه" کیارستمی در دانشگاه صنعتی شریف

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵, ۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

"گریه" کیارستمی در دانشگاه صنعتی شریف

پست توسط Leila »

فیلم کوتاه "گریه" ساخته عباس کیارستمی هفته آینده در قالب برنامه "بازشناخت سینمای کیارستمی" در دانشگاه صنعتی شریف به نمایش درمی‌آید.


به گزارش مهر سخنگوی کانون فیلم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در این باره گفت: "جلسات نمایش فیلم‌های کوتاه و بلند عباس کیارستمی فیلمساز برجسته سینمای ایران در قالب برنامه "بازشناخت سینمای عباس کیارستمی" از روز شنبه ۲۶ آبان به مدت چهار روز در دانشگاه صنعتی شریف با حضور فیلمسازان، منتقدان و دانشجویان برگزار خواهد شد."

آرمان میرهاشمی افزود: "صبح شنبه ۲۶ آبان فیلم‌های کوتاه "همشهری" و "مسافر" و عصر آن روز "خانه دوست کجاست"، "رنج‌ها" و "نان و کوچه" به نمایش درمی‌آید. جلسه نقد و بررسی این آثار با حضور مجید اسلامی و احمد طالبی‌نژاد برگزار خواهد شد. روز یکشنبه ۲۷ آبان هم صبح "زندگی و دیگر هیچ" و عصر "زیر درختان زیتون" پخش و جلسه نقد آنها با حضور جعفر پناهی و شادمهر راستین برپا می‌شود."

روز دوشنبه ۲۷ آبان ماه صبح فیلم "آ. ب. ث آفریقا" و عصر فیلم "باد ما را خواهد برد" به نمایش درمی‌آید. جلسه نقد این آثار نیز با حضور امید روحانی و بهمن قبادی برگزار می‌شود. البته در این تاریخ قبادی در سفر است و به همین دلیل پیام تصویری وی در جلسه پخش خواهد شد.

روز سه‌شنبه ۲۸ آبان هم صبح فیلم "طعم گیلاس" و عصر همانروز فیلم‌های "سطل"، "گریه" و "لومیر" به نمایش درمی‌آید. جلسه بررسی این آثار با حضور عباس کیارستمی برگزار می‌شود. ضمن اینکه ممکن است این جلسه روز چهارشنبه با حضور وی برپا شود که برنامه آن متعاقبا اعلام می‌شود.

کیارستمی فیلم "گریه" را به مناسبت ۶۰ سالگی جشنواره فیلم کن با حضور ستارگان زن سینمای ایران ساخته و در آن بازیگرانی چون هدیه تهرانی، مهتاب کرامتی، نیکی کریمی، مریلا زارعی، گلشیفته فراهانی، ترانه علیدوستی، ویشکا آسایش، فاطمعه معتمد آریا، نیکو خردمند، حمیده خیرآبادی، ستاره اسکندری، پگاه آهنگرانی و ... به ایفای نقش پرداخته‌اند.


ksabz
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”