ماموریت غیر ممکن 3
.

بازیگران : تام کروز - فیلیپ سیمور هافمن - وینگ ارهمز - بلی گروداپ -
کارگردان: جی جی آبرامز
تاریخ اکران : 5 می 2006
استدیو : پارامونت پیکچرز
نوع فیلم : اکشن / ماجرایی
درجه بندی سنی PG-13
مدت زمان نمایش : 2 ساعت و 6 دقیقه

خلاصه داستان : تام کروزبرای سومین بار در نقش اتان هانت جاسوس معروف قرار می گیرد . . . من خودم هنوز این فیلم رو ندیدم ولی مسئله عجیب این فیلم اینه که با توجه به تبلیقات خیلی زیادی که برای این فیلم کردند فروش تقریبا در گیشه آمریکاست . . . 103 میلیون در 3 هفته نمایش برای فیلمی که ساختش 150 میلیون خرج داشته اصلا خوب نیست البته فروش کل ماموریت غیر ممکن در سطح جهانی به 300 میلیون رسیده . . با این حال دیدن این فیلم رو به تمام طرفداران فیلمهای اکشن پیشنهاد می کنم.
************************************************************************************
************************************************************************************
Trasporteur 2
مامور انتقال 2
.

بازیگران : Jason Statham - Amber Valletta - Matthew Modine - Jason Flemyng - Keith David
کارگردان: Louis Leterrier
تاریخ اکران : 2 ستامبر 2005
استدیو : فوکس قرن بیستم
نوع فیلم : اکشن / ماجرایی
درجه بندی سنی PG-13
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 27 دقیقه

خلاصه داستان : فرانک ماریتن ( جیسون استاتهام ) عضو قبلی نیروهای ویژه از سواحل مدیترانه ای فرانسه به فلوریدا آمده و در شغل جدیدش مامور انتقال خانواده ثروتمند بیلینگ شده . در این هنگام فرزند کوچک این خانواده توسط گروهی در حضور خود فرانک به گروگان گرفته میشود . . .<br>من قسمت اول این فیلم رو که 10 بار از کانال MBC 2 گذاشته شده ندیده ام ولی قسمت دوم این فیلم واقعا عالی بود بعضی از صحنه های اکشن فیلم یاد سینمای محبوب بالیوود می افتادم ولی با این حال دیدن این فیلم رو بتون پیشنهاد می کنم