مسعود رسام به جايي دورتر از سرزمين سبز رفت ،نگاهي به فيلمشناسي و زندگي مسعود رسام
مسعود رسام» كارگردان سينما و تلويزيون، ساعت 14 عصر امروز(يكشنبه) بر اثر عارضه ناشي از سرطان خون درگذشت. به گزارش سرويس تلويزيون و راديو ايسنا، مسعود رسام كه كارگرداني مجموعههاي پرمخاطبي چون «خانه سبز» و «سرزمين سبز» را برعهده داشته است، متولد 1336 تهران و فارغالتحصيل كارگرداني از مدرسه عالي تلويزيون و سينما (دانشكده صدا و سيما) بود. وي فعاليت هنرياش را از سال 1358 در تلويزيون با تهيهكنندگي و كارگرداني فيلمهاي كوتاه، تئاتر و سريال آغاز كرد. مسعود رسام كارگردان سينما و تلويزيون كه از مدتها قبل تحت درمان قرار گرفته بود، از خرداد ماه امسال در بيمارستان عرفان تحت نظر پزشكان قرار گرفت. از رسام، سريالهاي ماندگاري چون «بزرگ مرد كوچك»، «درياييها»، «همسران»،«مرواريد سرخ»، «چاق و لاغر» و فيلمهاي «سيندرلا» و «علي وغول جنگل» نيز به يادگار مانده است. آخرين اثر وي، سريال «غيرمحرمانه» بود كه آن را براي شبكه تهران ساخت. به گزارش ايسنا، مراسم تشييع جنازه مسعود رسام احتمالا سهشنبه دوازدهم آبان ماه از مقابل خانه سينما انجام ميشود و پيكر آن مرحوم در قطعه هنرمندان به خاك سپرده خواهد شد
[External Link Removed for Guests]
خالق خانه سبز (مسعود رسام) هم رفت ...
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
خالق خانه سبز (مسعود رسام) هم رفت ...
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم
- تماس:
Re: خالق خانه سبز (مسعود رسام) هم رفت ...
درود
به یاد سریال جاودانه خانه سبز و دو کبوتر سبز پرکشیده ان(استاد خسرو شکیبایی و مسعود رسام)
گوشه هایی به یاد ماندنی از این سریال دوست داشتنی از سایت یوتوب
به یاد سریال جاودانه خانه سبز و دو کبوتر سبز پرکشیده ان(استاد خسرو شکیبایی و مسعود رسام)
گوشه هایی به یاد ماندنی از این سریال دوست داشتنی از سایت یوتوب
- تماس:
Re: خالق خانه سبز (مسعود رسام) هم رفت ...
خالق «خانه سبز» به ابدیت پیوست
مسعود رسام تهیهکننده مجموعههای تلویزیونی محله برو بیا، محله بهداشت، بردهرقصان و کارگردان خانه سبز و همسران روز یکشنبه دهم آبان بر اثر سرطان خون در بیمارستان لاله تهران درگذشت.
آنان که کودکی و نوجوانیشان را با سالهای ابتدایی انقلاب آغاز کردهاند، خوب به یاد دارند مجموعهتلویزیونی «محله بروبیا» را در آن سالهای بمب و موشک. رضا ژیان کیمیاگر و حمید جبلی شاگرد بیاستعداد او، فردوس کاویانی پادشاه یونان باستان و آتیلا پسیانی فرزندش و اکبر عبدی با آن بازی درخشانش در نقش «کودک اولیه».
سال بعد، محله برو بیا به محله بهداشت تبدیل شد و همانقدر محبوب ماند.
داریوش مودبیان، کارگردان و بیژن بیرنگ، نویسنده این دو مجموعه بودند که تهیهکنندگی آن را مسعود رسام بر عهده داشت.
بردهرقصان اما از جنسی دیگر بود و داستان زندگی یک برده را روایت میکرد.
در تمامی این مجموعهها رسام تهیهکننده بود. اما ورود او به دنیای کارگردانی با مجموعه «همسران» آغاز شد. داستان دو زوج از دو نسل،با بازی فردوس کاویانی، مهرانه مهین ترابی، فرهاد جم و الهام پاوه نژاد.
[B]«خانه سبز» تسلط رسام در کارگردانی را نیز ثابت کرد. روایت ساده و روزمره خانوادهای از طبقه متوسط شهری. واقعی بودن شخصیتها و آدمها و بازیهای به یاد ماندنی خسرو شکیبایی، مهرانه مهینترابی، آتنه فقیه نصیری و رامبد جوان، این مجموعه را به یکی از به یادماندنیترین مجموعههای پس از انقلاب بدل کرد.
مسعود رسام به همراه یار همیشگیاش بیژن بیرنگ، سالهای خاکستری دهه شصت را برای نسلی که کودکی و نوجوانیاش را در این دهه آغاز کرده بود، کمی رنگین کرد.
او یکشنبه دهم آبان، پس از ۱۶ ماه دست و پنجه نرم کردن با سرطان خون، در سن ۵۲ سالگی کارنامه رنگینش را بر جای گذاشت و به ابدیت پیوست.
مسعود رسام تهیهکننده مجموعههای تلویزیونی محله برو بیا، محله بهداشت، بردهرقصان و کارگردان خانه سبز و همسران روز یکشنبه دهم آبان بر اثر سرطان خون در بیمارستان لاله تهران درگذشت.
آنان که کودکی و نوجوانیشان را با سالهای ابتدایی انقلاب آغاز کردهاند، خوب به یاد دارند مجموعهتلویزیونی «محله بروبیا» را در آن سالهای بمب و موشک. رضا ژیان کیمیاگر و حمید جبلی شاگرد بیاستعداد او، فردوس کاویانی پادشاه یونان باستان و آتیلا پسیانی فرزندش و اکبر عبدی با آن بازی درخشانش در نقش «کودک اولیه».
سال بعد، محله برو بیا به محله بهداشت تبدیل شد و همانقدر محبوب ماند.
داریوش مودبیان، کارگردان و بیژن بیرنگ، نویسنده این دو مجموعه بودند که تهیهکنندگی آن را مسعود رسام بر عهده داشت.
بردهرقصان اما از جنسی دیگر بود و داستان زندگی یک برده را روایت میکرد.
در تمامی این مجموعهها رسام تهیهکننده بود. اما ورود او به دنیای کارگردانی با مجموعه «همسران» آغاز شد. داستان دو زوج از دو نسل،با بازی فردوس کاویانی، مهرانه مهین ترابی، فرهاد جم و الهام پاوه نژاد.
[B]«خانه سبز» تسلط رسام در کارگردانی را نیز ثابت کرد. روایت ساده و روزمره خانوادهای از طبقه متوسط شهری. واقعی بودن شخصیتها و آدمها و بازیهای به یاد ماندنی خسرو شکیبایی، مهرانه مهینترابی، آتنه فقیه نصیری و رامبد جوان، این مجموعه را به یکی از به یادماندنیترین مجموعههای پس از انقلاب بدل کرد.
مسعود رسام به همراه یار همیشگیاش بیژن بیرنگ، سالهای خاکستری دهه شصت را برای نسلی که کودکی و نوجوانیاش را در این دهه آغاز کرده بود، کمی رنگین کرد.
او یکشنبه دهم آبان، پس از ۱۶ ماه دست و پنجه نرم کردن با سرطان خون، در سن ۵۲ سالگی کارنامه رنگینش را بر جای گذاشت و به ابدیت پیوست.