اسامی بازیگران «اخراجی‌ها 3» اعلام شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

اسامی بازیگران «اخراجی‌ها 3» اعلام شد

پست توسط atlantik »

قرارداد گروه اول بازیگران «اخراجی‌ها 3» به کارگردانی و تهیه‌کنندگیمسعود ده‌نمکی پس از دوبار تغییر کامل فیلمنامه و گروه بازیگران سرانجامثبت شد.

به گزارش روابط عمومی فیلم سینمایی «اخراجی‌ها 3»، با ثبتقرار داد اولین گروه از بازیگران این فیلم آخرین فیلم از سه‌گانه سینماییمسعود ده‌نمکی وارد فاز جدیدی از تولید شد.

در هفته جاری اولینگروه از بازیگران «اخراجی‌ها 3» قرارداد بازی در این فیلم را به ثبترساندند که از جمله می‌توان به محمدرضا شریفی‌نیا، علی دهکردی و بهنوشبختیاری اشاره کرد.

مریم‌ کاویانی، سیروس کهوری‌نژاد، محمود مقامی،سپند امیرسلیمانی، رز رضوی و ابوالفضل دیگر بازیگرانی هستند که قراردادبازی آنها طی هفته گذشته به ثبت رسید و گروه دوم بازیگران نیز در هفتهآینده قراردادشان امضاء خواهد شد.

در پروژه سینمایی «اخراجی‌ها 3»بیش از 40 بازیگر مطرح حضور خواهند داشت که به طور متوسط و در سکانس‌هایمتفاوت بین 100 تا دو هزار هنرور مقابل دوربین قرار خواهند گرفت.

تاکنونمحمد‌حسین جعفریان و خلیل جوادی ترانه‌هایی را برای ساخت تیتراژ«اخراجی‌ها 3» سروده‌اند که با تکمیل فهرست بازیگران در هفته آیندهپیش‌بینی می‌شود آخرین فیلم از سه‌گانه «اخراجی‌ها» اوایل آذرماه در تهرانکلید بخورد

[External Link Removed for Guests]
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: essi8689@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 188 بار
تماس:

Re: اسامی بازیگران «اخراجی‌ها 3» اعلام شد

پست توسط essi10 »

فکر کنم آقای ده نمکی می خواد جای فرانسیس فورد کاپولا رو تو ایران پر کنه با این سه گانه ی شاهکارش
رحم کن تا شب بی جنبش بی حوصلگی پشت این پنجره خالی قابم نکنه
دارم از فکر رسیدن به تو آباد میشم ،تو بیا که باد ولگرد خرابم نکنه
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”