اخبار و حواشي هاليوود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

مجسمه برنز دختر تام کروز در دست ساخت

تصویر

مجسمه سازی که چندی پیش مجسمه ای از بریتنی اسپرز را در هنگام بارداریش ساخت اکنون کار پر سر و صدای دیگری در دست دارد. او به تازگی سفارش گرانقیمتی از تام کروز و کتی هلمز گرفته است.

دانیل ادوارد قرار است مجسمه ای با عنوان " مجسمه برنزی نوزادی سوری " بسازد . این مجسمه در موزه هنرهای زیبای نیویورک به نمایش در خواهد آمد.

این مجسمه اولین حرکت سوری را نشان خواهد داد و در حراج اینترنتی به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد.
ادوارد اوایل امسال مجسمه ای از بریتنی اسپریز در حالیکه در اتاق زایمان منتظر به دنیا آمدن فرزندش بود را ساخت
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

لاینل ریتچی خبر نامزدی دخترش نیکول را تایید کرد

تصویر

لایونل ریتچی خواننده پاپ روز گذشته اعلام کرد خبری نامزدی نیکول با برادی جنر هنرپیشه تلوزیون صحت دارد و او از این رابطه خوشحال است.
لایونل دوست بسیار قدیمی لیندا تامپسون ترانه سرا موفق و مادر برادی می باشد . شوهر لیندا قهرمان دو المپیک است .لایونل در لحظه تولد برادی در کنار این خانواده بود.
خواننده ترانه " سر نوشت من " با اشتیاق در مورد این رابطه گفت :" زمانی که برادی متولد شد من در کنار آن ها بودم . برادی و نیکول با هم بزرگ شدند. " دیدن آین دو در کنار هم برای من بسیار لذت بخش است و نوید رابطه ای تنگ تر را با این خانواده می دهد . "
تامسون گفت :" نیکول مانند فرزند خوانده من است. او دختر عزیزی است که بسیار مهربان و صمیمی و البته با هوش فراوان می باشد. به نظر من دیدن او و برادی در کنار هم بسیار با مزه است."

ریتچی 24 ساله از زمان به پایان رساندن نامزدیش با دی جی آدام تنها به سر می برد و برادی هنرپیشه " پرنس اهل مالیبو " در ماه جولای به رابطه خود با کریستین کاوالاری پایان داد
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

مل گیبسون بلاخره از پا درآمد

تصویر

مل گیبسون روز گذشته به صورت محرمانه تلفنی به بالاترین مقام یهودی هالیوود زد و از او به خاطر سخنان بیهوده ای که ماه گذشته در مورد یهودیان گفته بود عذر خواهی کرد.
این هنرپیشه سینما هنگامی که در زمان رانندگی در حال مستی دستگیر شد به توهین به یهودیان پرداخت و آن ها را عامل آشوب در جهان خواند.
یک منبع به سایت خبری TMZ.com گفت که گیبسون با بالاترین مقام یهودی در هالیوود تماس گرفته و از او به نمایندگی تمام یهودیان عذر خواسته است.
گیبسون در این گفتگوی تلفنی گفت که از سخنانی که به زبان آورده واقعا ناراحت می باشد و امیدوار است که یهودیان عذرخواهی او را قبول کنند و مجدد با وی همکاری داشته باشند.سخنگوی گیبسون گفت این هنرپیشه در حال حاضر در مرکز ترک اعتیاد به الکل به سر می برد
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

بهترین مانکن دنیا بلاخره اعتراف کرد

تصویر

سیندی کرافورد بهترین مانکن دنیا بلاخره اعتراف کرد که زیبایی او طبیعی نیست و او چهره دلنشین خود را مدیون عمل جراحی پلاستیک می باشد.
این مانکن که به تازگی 40 ساله شده است گفت که زیبایی جوانی تنها به کمک تغذیه درست و استفاده از کرم های مخصوص باقی نمی ماند و تنها راه حفظ آن سپردن خود به تیغ جراحی است.
او به مجله " گالا " گفت :" من قصد ندارم به خودم دروغ بگویم. از من عمری گذشته است و دیگر کرم های زیبایی به تنهایی برایم کار ساز نیستند . تنها راه حفظ زیبایی من تزریق ویتامین ، بوتاکس و کولاژن است.
" من کیفیت خوب پوستم را مدیون عمل جراحی پلاستیک هستم."
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

تری هاتچر با چنگ و دندان ازدخترش مراقبت می کند

تصویر

تری هاتچر هنگامی که برای خرید گوشی تلفن همراه برای دختر 8 ساله اش به فروشگاهی در لس آنجلس رفته بود دیده شد.
امرسون دختر هاتچر علاقه داشت گوشی مدل RAZR را انتخاب کند اما تری در خرید این نوع گوشی بسیار مردد بود زیرا شنیده بود این گوشی تلفن تاثیر منفی بر روی کودکان دارد.
دوستان هاتچر به سایت خبری TMZ گفته اند که هاتچر نسبت به دخترش بسیار حساس است و با چنگ و دندان از او مراقبت می کند. حساسیت هاتچر در مورد امرسان به قدری است که به او اجازه نمی دهد تنها در اطراف مغازه گردش کند.
هنگامی که فروشنده برای فعال کردن تلفن شماره پاسپورت امرسون را جویا شد هاتچر علاقه ای نداشت که این اطلاعات را در اختیار فروشنده قرار دهد و خود به صورت مخفیانه ان را وارد گوشی موبایل کرد.

هاتچر که در مورد خرید گوشی تلفن به شدت مردد بود با یکی از محافظان خود تماس گرفت و او را به کمک طلبید . محافظ شخصی هاتچر بعد از ورود به مغازه نظر هاتچر را در مورد خرید مارک RAZR عوض کرد و هاتچر گوشی دیگری را برای دخترش خریداری کرد.
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

نیکول کیدمن جشنواره فیلم رم را افتتاح می کند

تصویر

نیکول کیدمن با ایفای نقش دیان آربوس یک عکاس آمریکایی جشنواره بین المللی فیلم روم را افتتاح خواهد کرد.
کیدمن در فیلم " پوست " به کارگردانی استیون اسپیلبرگ در اولین روز جشنواره به روی پرده خواهد رفت.
او در گفتگویی با مسئول برگزاری این جشنواره گفت :" من عاشق ایتالیا هستم و به فرهنگ آن احساس نزدیکی می کنم و از این که افتتاح چنین رویداد مهمی به من واگذار شده به خود می بالم."حضور کیدمن در این جشنواره باعث دامن زدند به گفتگو در مورد اختلاف بین دو شهر ونیز و رم برای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم شد.متخصصان صنعت فیلم بر این باور هستند که این دو جشنواره بر سر هنرپیشگان و اولین اکران فیلم ها دچار اختلاف شدیدی خواهند شد و رم سایه مخوفی برای جشنواره فیلم ونیز خواهد بود که به اعتبار آن اسیب وارد خواهد کرد.
در این جشنواره شون کاننری جایزه مادام العمر بهترین هنرپیشه را نصیب خود خواهد کرد
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

آنجلیا جولی پدرش را به ترک مهمانی وا داشت

تصویر

آنجلیا جولی هنگامی که متوجه شد پدرش در مهمانی که روز جمعه در منزل یکی از دوستانشان برگزار شد حضور داشت نیم ساعت در درون خودروی شخصی خود نشست تا پدرش را نبیند.جولی و براد پیت نامزد وی تصمیم گرفته بودند به همراه مدکس ، زهرا و شیلوه در مهمانی 30 سالگی جشن تولد اسکات کن هنرپیشه نقش مقابل پیت در فیلم دزدان دریای کارائیب شرکت کند که به ناگاه در لحظه ورود به مهمانی جولی دریافت که جان ویت پدر وی نیز در بین مهمانان است.

پیت که نتوانست بین او و پدرش آشتی برقرار کند به ناچار جولی را در ماشین تنها گذاشت و برای تبریک به کن به مهمانی رفت . کمی بعد که جان به واقعه پی برد مهمانی را ترک کرد تا دخترش در آن شرکت جوید.
جولی بعد از رفتن پدرش زمان را مناسب دید و به همراه سه فرزندش وارد مهمانی شد.
ویت و جولی از سال 2002 با هم قهر هستند و با وجود درخواست های ویت ، جولی قصد آشتی کردن با او را ندارد
 تصویر

تصویر

Major
Major
محل اقامت: www.aerospacetalk.ir
سپاس‌های دریافتی: 37 بار
تماس:

كلينت ايست‌وود چكمه طلايي گرفت

پست توسط Tomcattter »

تصویر

سينما - همشهري آنلاين:
كلينت ايستوود دوبار برنده جايزه اسكار يك جايزه افتخاري مخصوص از "بنياد سينما و تلويزيون" به خاطر مشاركتش در فيلم‌هاي وسترن دريافت كرد.

به گزارش آسوشيتدپرس ايستوود كه به خاطر كارگرداني فيلم وسترن "نابخشوده" جايزه اسكار گرفت، شنبه در بيست و چهارمين مراسم سالانه "چكمه طلايي"،"جايزه بنيانگذار" را دريافت كرد.

در اين مراسم از بازيگران ، بدل‌كاران ، تهيه‌كنندگان و كارگرداناني كه سنت وسترن را در سينما و تلويزيون تقويت كرده‌اند تقدير مي‌شود.

مورگان فريمن كه در فيلم ديگر برنده اسكار ايستوود "دختر يك ميليون‌ دلاري"با او همبازي بود اين جايزه را كه از 24 سال پيش تنها هشت بار اهدا شده به ايستوود داد. ايستوود 76 ساله دومين كارگرداني است كه "جايزه بنيانگذار" را پس از جان فورد سازنده فيلم‌هاي وسترن كلاسيكي مانند "جويندگان" در سال 1956 دريافت مي‌كند.

شنبه چايزه چكمه طلايي به هنرپيشه‌ها آن- مارگرت، جوان لسلي، پاورز بوث و وس استودي، كارگردان لسلي اچ مارتينسون و هماهنگ‌كننده بدل‌كاري بودي ون هورن نيز داده شد.

بنياد سينما و تلويزيون در سال 1921 تاسيس شد و مراقبت‌هاي بهداشتي و ساير خدمات را براي دست‌اندركاران صنعت سينما و تلويزيون آمريكافراهم مي‌كند.
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests]
وبلاگ من
Major
Major
محل اقامت: www.aerospacetalk.ir
سپاس‌های دریافتی: 37 بار
تماس:

پايان عصر فوق ستاره‌ها: تام كروز يا هاليوود؟

پست توسط Tomcattter »

تصویر

سينما - همشهري آنلاين:
تام كروز فوق‌ستاره معروف سينما كه با حضور در هفت فيلم از صد فيلم پرفروش تاريخ سينما، ميلياردها دلار به جيب صنعت فيلمسازي آمريكا سرازير كرده با پارامونت به آخر خط رسيد.

اما آيا پايان گرفتن اين همكاري آن هم به شكلي عجيب و جنجالي، نشانه ظهور عصري جديد در صنعت سينماست؟ عصري كه در آن سينما بدون اتكا به ستاره‌ها و فوق‌ستاره‌ها، به دنبال جذب مخاطب است.

اينكه تام كروز به همكاري‌اش با پارامونت پايان داده تا به قول مدير برنامه‌هايش، هر پروژه‌ای که دلش می‌خواهد کار کند و دستش برای انتخاب فيلم‌های غيرمتعارف باز باشد، يا از سوي سامنر رداستون رئيس 83 ساله وياكام كه علاوه بر CBS و MTV ، حرف اول و آخر را در پارامونت مي‌زند، به واسطه رفتار غير قابل قبول اخيرش اخراج شده، چيزي را در صورت مسئله عوض نمي‌كند.

صورت مسئله ساده‌است: اين هاليوود است كه به شهرت فوق‌ستاره‌ها كمك مي كند، در حالي كه بازيگران هرگز به تنهايي در موفقيت يك فيلم مؤثر نيستند.

و يك تئوري جديد در حال شكل‌گيري‌است: هاليوود عصري را كه با آرنولد و جوليا رابرتز آغاز شد به پايان مي‌برد.

به زبان ديگر ستاره‌هاي بزرگ ديگر نمي‌توانند تضمين‌كننده فروش بيشتر باشند.

پشت سر اين تئوري بسياري از دست‌اندركاران امروز سينما صف كشيده‌اند.

آنها مي‌گويند: هاليوود مثلاً براي ساخت بازگشت سوپرمن به 600 ميليون دلار نياز دارد، درحالي كه ممكن است اين فيلم تنها 700 ميليون دلار برگرداند و هيچكس انكار نمي‌كند كه اين اصلاً تجارت خوبي نيست.

مشكل بر سر دستمزد بالاي يك فوق‌ستاره نيست. دستمزدي كه حتي مي‌تواند تا 20 ميليون دلار هم بالا برود. مشكل از جايي شروع مي‌شود كه پاي تقسيم اولين دلار توافق مشترك در ميان است. و تام كروز قهرمان اين اولين دلارهاست.

در مأموريت غيرممكن 2، كروز علاوه بر دستمزدي 70 ميليون دلاري‌اش، بيست درصد فروش گيشه را هم طلب كرد و اين به اين معني‌است كه كروز چنين ثروتي را از فيلمي به جيب زد كه در واقع براي خود پارامونت درآمدي نداشت.

نظريه‌پردازان اين تئوري روي نكته ديگري هم دست مي‌گذارند. حضور يك فوق ستاره الزاماً به معني فروش بيشتر نيست.

مثلاً حضور تام هنكس در رمز داوينچي گرچه به فيلم جنبه تجاري مي‌دهد، اما الزاماً به اين معني نيست كه تماشاگر بيشتري را به سالن سينما مي‌كشد.

آن هم در شرايطي كه فيلم‌هاي موفق و پرفروشي چون ارباب حلقه‌ها كه بيشتر با تكيه بر جلوه‌هاي ويژه و گرافيك كامپيوتري ساخته مي‌شوند تا بازي فوق ستاره‌ها.

ظاهراً با ماجراي جنجالي فسخ قرارداد تام كروز عصر فوق ستاره‌ها به پايان خود نزديك مي‌شود. و اگر ماجراي تام كروز پايان‌بخش اين عصر باشد، بايد از رداستون و پارامونت ممنون بود.
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
وبلاگ من
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

کننده هیلاری داف به زندان میرود  

مهاجر 18 ساله ای که تهدید کرده بود قصد کشتن هیلاری داف خواننده و هنرپیشه سینما را دارد به زندان فرستاده شد.
ماکسیم میاکوسکی روز گذشته هنگامی که تعمدا خانم داف را کوچه به کوچه تعقیب می کرد در هتل محل اقامت خود در منهتن دستگیر شد.
او سپس متهم به تهدید ، اعراب و سلب آسایش هیلاری داف گشت.

تصویر 

با توجه به مطالب درج شده در سایت خبری TMZ.com محافظ شخصی خانم داف چندی پیش با این نوجوان تماس گرفت و علت فرستادن نامه های تهدید آمیز برای داف را جویا شد و او گفت که بنا بر دلایل شخصی قصد کشتن این هنرپیشه را دارد.
ماه گذشته داف و " جوئل مدن " نامزد وی از دادگاه درخواست کردند برای امنیت آن ها کاری بکند و دادگاه این نوجوان را از نزدیک شدن به این زوج منع کرد.
این پسر 18 ساله در حال حاضر با گذاشتن وثیقه آزاد شده است . دادگاه او هفته آینده تشکیل می شود
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

اسپیرز سکه یک پول شد! 

دادگاه شکایت بریتنی اسپیرز بر علیه مجله " یو اس ویکلی " را بی اساس خواند و گفت ادعای این مجله در مورد فیلم مستهجن این خواننده به هیچ عنوان توهین آمیز نبوده است.
این خواننده زمانی که خبری در مورد فیلم مستهجن خود در این مجله خواند بسیار عصبانی شد و به دادگاه شکایت کرد.
در این مجله نوشته شده بود که بریتنی از درج این فیلم به بازار خبر داده و برای این که وکلای وی بتوانند برای او کاری انجام دهند یک نسخه از آن را در اختیار آن ها قرارداده است.

تصویر 

بریتنی با تاکید این که این خبر صحت دارد گفت این مجله تصویر زنی فاسد را از او ساخته است که هیچ حجب و حیایی ندارد در حالی که این القای منفی به هیچ عنوان صحت ندارد.
بریتنی از دادگاه درخواست 10 میلیون دلار غرامت کرده بود زیرا اعتبار و آبروی خود را از دست رفته می دید با این وجود دادگاه ادعای او را بی اساس خواند و این مجله را تبرعه کرد.
قاضی دادگاه لس انجلس معتقد است این مجله تنها دست به افشا گری زده و چون خبری خلاف واقعیت چاپ نکرده نمی توان او را محکوم کرد.
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

سخت  

تيم آلن مي‌گويد بازي در نقش بابانوئل اصلا كار آسان و راحتي نبود. اين كمدين سرشناس سينما براي بازي در نقش بابا نوئل در قسمت سوم «بابا نوئل» به اندازه 75 كيلو لباس پوشيده و ريش سفيد گذاشت!
براساس گزارش آسوشيتدپرس، اين بازيگر مي‌گويد: «هيچ يك از لحظه‌هاي فيلم‌برداري اين فيلم را دوست ندارم. مي‌دانيد چرا؟ هم پيرتر از هميشه به نظر مي‌رسم و هم لباس و گريم سخت و سنگيني را بايد تحمل مي‌كردم. بعضي وقت‌ها از شغل بازيگري بدم مي‌آيد البته من يك بازيگرم و دوباره در فيلم‌هاي سينمايي بازي خواهم كرد.
«بابا نوئل هم» كه هفته قبل به روي پرده سينماها رفت در سه روز اول نمايش 20 ميليون دلار فروش كرد.

تصویر 

پيش‌بيني مي‌شود فيلم به يك فروش 100 ميليون دلاري دست پيدا كند. در قصه قسمت سوم كاراكتر بابا نوئل تلاش مي‌كند با جك فراست (كه حال و هواي زمستان را دارد و نمي‌خواهد بگذارد كريسمس از راه برسد) مبارزه مي‌كند.
او در همين حال بايد اوقات خوشي براي خانواده‌اش در فصل تعطيلات به ارمغان بياورد.
تيم آلن 53 ساله تازه از بازي در كمدي خانوادگي «هوگ‌هاي وحشي» (در كنار جان تراولتا) فارغ شده است.
 تصویر

تصویر

ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”