اقا راجب هيتر كبير صحبت نكنين كه قاطي ميكنم من از عاشقينش هستم.
خدايا مردم دانمارك را به عذابي سخت برسان.
خداوند مكر مكركنندگان را به خودشان بر ميگرداند
سناريوي توهين به حضرت "محمد" (ص) در دانمارك تكرار شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
سلام به همه عزيزان
من ديروز در اين سايت ثبت نام کردو و ار اين بابت خيلي خوشحالم و واقعا سايت جالب و پرمحتوائيه. اما امروز خوشحاليم چند برابر شد چون ديدم در اين سايت افراد حقيقت بين و همعقيده با من در مورد نابغه بي نظير،هيتلر کبير وجود داره و واقعا تاريخ از جهت اينهمه دروغ پرداري و کوتاهي در مورد رايش سوم تا ابد شرمنده خواهد بود.
با تشکر از همه دوستان
من ديروز در اين سايت ثبت نام کردو و ار اين بابت خيلي خوشحالم و واقعا سايت جالب و پرمحتوائيه. اما امروز خوشحاليم چند برابر شد چون ديدم در اين سايت افراد حقيقت بين و همعقيده با من در مورد نابغه بي نظير،هيتلر کبير وجود داره و واقعا تاريخ از جهت اينهمه دروغ پرداري و کوتاهي در مورد رايش سوم تا ابد شرمنده خواهد بود.
با تشکر از همه دوستان
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
دوستان عزيز فكر ميكنم موضوع تاپيك در بارهي چيز ديگري هست، بنده هم عقيده دارم در مورد هيتلر دروغهاي زيادي گفته شده و براي ايشون احترام قائلم، اما كشتار و جنگ افروزي هم قابل دفاع نيست، به هر حال لطفا دوستان به موضوع تاپيك باز گشته و از انحراف موضوع خودداري كنيد
با تشكر
با تشكر
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
- تماس: