دوست عزیز اینجا صحبت یک آکواریوم آب شیرین است، و ماهی های نامبرده شده تا به اینجا 1 دقیقه هم در آب دریا زنده نمی مانند! مگر قصد کشتن اونها را دارید که می خواهید آب تانک را مثل دریا کنید؟
ماهی های تزئینی آب شیرین در مجموع 3 دسته اصلی هستند، یکی ماهی های رودخانه های شرق آسیا هستند، مثل همین آنجل که ما برای نگهداریش در آکواریوم باید خودمان را بکشیم در حالی که در سنگاپور و مالزی و اطراف این کشورها در رودخانه ها زندگی می کنند. نئون و گوپی و تقریبا اکثر گیاه خوارها نژادشون این طرفیست.
یک دسته ماهی های آمریکای میانی و جنوبی هستند، که در رودخانه اهی آب شیرین اون کشورها مثل پاناما، اکوادرو و برزیل یافت می شود. مثل تیره های فلاور و آرونا و دیسکس و بیشتر گوشت خوارها ..
یک دسته هم ماهی های سردابی به جساب می آیند که در مناطق مختلف جهان یافت می شود، مثل همین ماهی قرمزی که عید ها در سر سفره می گذاریم، یا ماهی های قنات های کشور خودمان.
بنابراین اگر قصد دارید محیط ماهی را مناسب کنید، باید ریشه نژادیش را بشناسید و بعد محیطی شبیه رودخانه های اون منطقه ایجاد کنید، نه دریا !
حس می کنم در این انجمن جدید، کمی دارم زیادی پر حرفی میکنم، فقط هدفم از بین بردن برخی تصورات نادرست بوده، به هر حال بابت پر حرفی از دوستان معذرت می خوام.