برای آکواریوم چه ماهی بخرم؟کمک کنید!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد آکواريوم و ماهي‌هاي زينتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Goebbels, شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: برای آکواریوم چه ماهی بخرم؟کمک کنید!

پست توسط mokhtari58 »

با سلام و تشکر
سه تا عکس از آکواریومم گزاشتم .
اگه میشه در خصوص سنگ های کف نظرتون رو بدین .
و همچنین در مورد اسم این مدل گورامی و خصوصیاتش اگه امکانش هست قدری راهنمایی بفرمایید .
تصویر
تصویر
تصویر
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط mihandost »

با سلام
mokhtari58 نوشته شده:با تشکر از راهنمایی همتون

چند تاسوال دیگه هم داشتم .
هفته پیش یه آکواریوم چینی 40 لیتری خریدم که پمپ هوا و تصفیه سرهم داره .
تانک رو آب پر کردم و یک روز گذاشتم کارکنه یه کم هم ضد کلر ریختم توش و نمک هم اضافه کردم . فرداش ماهی ها رو ریختم .
5 تا زبرا 2 تا لجن خوار 2 تا مولی 2تا پلاتی 3 تا گوپی 2 تا هم گلدفیش کله شیری و یه گورامی زرد خریدم
تا دیروز که 2تا پلاتی با گورامی مونده بود که انقدر این گورامی اونا رو دنبال کرد که زخمی شدن امروز صبح هم مرده بودن .
بعد از یک هفته همون یدونه گورامی مونده .
اشتباه من تو خرید ماهی چی بوده ؟
اینهمه تلفات برای چی بوده ؟
آب هم نسبتا کدر و به نظر آبیه و کثیف میاد .
تازه هم دیدم تانک هم از لبه بالا به اندازه بالا ترک ریزی داره . چه کار میشه کرد ؟
دارم دل سرد میشم . بازم ماهی بگیرم ؟
راستی غذای ریز گردی گرفتم که فقط گورامی نوک میزد ولی بقیه اصلا نمی خوردن . دلیل چی بوده ؟
وقتی هوا تو تهران خیلی گرم میشه و کولر هم روشن نیست آب گرم نمیشه ؟

از پمپ هوا استفاده کن و تصیفه که می گویید چه شکلی است ، بعد از یک روز دیگر ضد کلر لازم ندارد ، گورامی از چه نوع بوده است این مهم است ممکن است بقیه ماهی ها زده باشد ، در ضمن موقع اب به اب کردند رعایت کردید به ماهی ها شوک حرارتی وارد نشود ، در ضمن ایا اجساد ماهی ها مرده را خارج کرده اید با توجه به عدم طی سیکل ممکن افزایش امونیاک شده که ممکن است عامل مرگ ماهی باشد . با توجه که می گویید اب کثیف و کدر است چند نتیجه یا غذا زیاد داده اید یا اجساد ماهی ها خارج نکرده اید ، از هم مهم تر عدم طی سیکل است حدودا 60 روز طول می کشد .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

با سپاس
ذغال اکتیو و سرامیک رو باید چکار کنم و طریقه استفادش چطوریه ؟
ضد عفونی کننده خاصی هست ؟ و اون رو بعد از سیفون تو آب جدید باید بریزم ؟
میزان دقیق نمک چقدر باید باشد ؟ میزانی که می نویسن قاشق غذا خوریه یا چای خوری ؟
راستی آب معدنی میتونه آب خوبی باشه ؟
موقعی که میبینی ماهی حالش بده و در حال مرگه میشه کاری کرد ؟

ذغال اکتیو را به صورت کوتاه مدت و فقط برای جذب مواد دارویی موجود در آب (چنانچه استفاده کرده باشید) مورد استفاده قرار بدهید!

سرامیک باید به صورت مدام استفاده شود. نحوه استفاده از سرامیک و ذغال اکتیو نیز بستگی به نوع سیستم تصفیه شما دارد اگر از نوع Top Filter و سینی دار (اکواریوم های آماده چینی) است میتوانید در خانه های سینی سیستم تصفیه قرار داده و بر روی آن ابر قرار بدهید!

به جای ضد عفونی کننده همان نمک تصفیه شده دریا را استفاده کنید! به میزان یک قاشق غذا خوری در هر 20 لیتر! ابتدا در یک لیوان آب حل کنید بعد به آب اضافه کنید! هرگز نمک رو به صورت مستقیم به آب اکواریوم نریزید!

آب معدنی ممکن است دارای املاح سنگینی باشد که برای ماهی ها مضر است پس بهتر است استفاده نکنید!

برای نجات ماهی ابتدا باید بیماری به درستی و به سرعت تشخیص داده شود! مثلا اگر بر روی بدن ماهی زخمی ایجاد شود در مان باید فورا و پس از دیدن زخم صورت گیرد وگرنه با گذشت زمان امکان افزایش زخم و پیشرفت سریع بیماری هست تا اینکه به مرحله ای میرسد که از دست شما و دارو ها نیز کاری ساخته نباشد!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
دوست عزیز به شما گفتم به یک باره نباید تعداد زیادی ماهی بخری چون با دادن تلفات از آکواریوم زده میشی دلیل مرگ ماهی های شما همون سیکل ازت هست برای طی کردن سیکل ازت ابتدا چند عدد ماهی ارزان قیمت و استفاده از کپسول های باکتیزوم هست سیکل ازت در چند روز درست میشه.
در مورد سنگ کف پیشنهاد من استفاده از سنگ درشت هست بدون فیلتر زیر شنی فیلتر زیر شنی باعث مریض شدن ماهی ها میشه من که بهش اعتقادی ندارم.استفاده از سنگ درشت یه خوبی که داره اینکه شما وقتی میخواهی به صورت هفتگی آب رو از کف سیفون کنی میتونی به راحتی آشغال های کف آب رو بگیری.
با توجه به ابعاد تانک شما پیشنهاد من خرید گپی و مولی هست اونم حداکثر 12 عدد نه بیشتر.
استفاده از نمک رو هیچ وقت فراموش نکنن به میزان یک قاشق غدا خوری سر پر برای هر بیست لیتر آب از غذا دهی زیاد به ماهی ها پرهیز کن برای حل مشکل تلفات هم میتونی در کنار سرامیک از زئولیت استفاده کنی باعث از بین بردن آمونیاک و نیترات از آب میشه منتها هر 2 ماه یک بار از داخل سیستم فیلتر خارج کن و تو آب نمک بجوشون تا دوباره احیا بشه و بتونی استفاده کنی هرگز زغال اکتیو رو در سیستم فیلتر قرار نده جز در مواردی که به آب دارو اضافه کردی و می خواهی دارو رو از آب حذف کنی.
ابرهای سیستم تصفیه رو هم هفتگی بشور.
اگر تمام این کار ها رو انجام بدی همیشه آبی به شفافیت کریستال داری و نیازی نیست که آب آکواریوم رو عوض کنی تلفات هم نمیدی.
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

یکی از گزینه های علاقه مندان به نگهداری پت ها در آکواریوم،لاکپشت گوش قرمز (Red eared slider یا Red cheeked slider) است که در آکواریوم فروشی ها به فراوانی یافت می شود.

تصویر  تصویر  تصویر 
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

یکی از گزینه های علاقه مندان به نگهداری پت ها در آکواریوم،لاکپشت گوش قرمز (Red eared slider یا Red cheeked slider) است که در آکواریوم فروشی ها به فراوانی یافت می شود.

لاک پشت تراریوم (نیمی آب و نیمی خشکی) لازم دارد!
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mokhtari58 »

mihandost نوشته شده:با سلام
از پمپ هوا استفاده کن و تصیفه که می گویید چه شکلی است ، بعد از یک روز دیگر ضد کلر لازم ندارد ، گورامی از چه نوع بوده است این مهم است ممکن است بقیه ماهی ها زده باشد ، در ضمن موقع اب به اب کردند رعایت کردید به ماهی ها شوک حرارتی وارد نشود ، در ضمن ایا اجساد ماهی ها مرده را خارج کرده اید با توجه به عدم طی سیکل ممکن افزایش امونیاک شده که ممکن است عامل مرگ ماهی باشد . با توجه که می گویید اب کثیف و کدر است چند نتیجه یا غذا زیاد داده اید یا اجساد ماهی ها خارج نکرده اید ، از هم مهم تر عدم طی سیکل است حدودا 60 روز طول می کشد .

آکواریوم چینیه و فیلترش با ابر (پشم شیشه ای) روی آکواریوم است
تصویر
بله گورامی بقیه رو میزنه نمیشه کاریش کرد ؟
زندگی ، گرمی دل های به هم پیوسته ست / تا در آن دوست نباشد همه درها بسته ست .
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mokhtari58 »

با سلام من که نفهمیدم بالاخره با اون گورامی چیکارکنم ؟
اگه خورده سنگهای کف آکواریوم باسرکه تولید کمی حباب کنه یعنی آهکی هستن درسته ؟
و این سنگها برای ماهی گورامی و پلاتی و مولی مشکلی ایجاد میکنن ؟ چون من سه هفته است که آکواریوم رو راه انداختم و تازه به این مطلب پی بردم .
اگه خیلی مهمه چه کار میتونم بکنم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

من که با جوهر نمک سنگ ها را یک شستشو میدم (البته اولین بار) خصوصا اگر سنگ هایی باشد که خودم جمع کرده باشم. حدود 5 دقیقه در یک تشت پر از آب مقداری جوهر نمک حل کن و سنگها را درش بزار.

بعد با آب بشور و بزار خشک بشود و آفتاب بخورد، خوب که خشک شد و آفتاب خورد، باز با آب بشور. که مطئن بشید بوی اسید ازش رفته است.

آهکی بودن سنگ ها، علاوه بر این که موجب کدر شدن آب آکورایوم به مرور خواهد شد، برای بسیاری از ماهی ها زندگی در آب آهکی دشوار است.

گورامی بسته به محیطی که پرورش یافته ممکن است همزیستش بالا باشد، ممکن هم هست کمی نسبت به ماهیه های کوچک تر از خودش تهاجمی باشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mokhtari58 »

M.Abooali نوشته شده:  ,

گورامی بسته به محیطی که پرورش یافته ممکن است همزیستش بالا باشد، ممکن هم هست کمی نسبت به ماهیه های کوچک تر از خودش تهاجمی باشد.

تهاجمش رو نمیشه هیچ جوری کنترل کرد ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

راستش گورامی تیره های مختلف و با خصوصیات بسیار متفاوتی دارد،

مثلا فایتر به اعتقاد خیلی ها در حقیقت یک تیره از گورامی است ! ماهی عصبانی اما بی خطر که فقط ژست می گیرد و تحمل همه چپز را در تانک دارد و با هیچ ماهی دیگری درگیر نمی شود غیر از یک ماهی از نوع خودش !  [External Link Removed for Guests]    یا سیامی  

معمولا ماهی ها نسبت به محیط زندگی نامساعد، 2 نوع واکنش نشان می دهند. یک دسته از ماهی ها گوشه گیر می شوند. مانند کت فیش و آنجل و بسیاری از ماهی ها. یک دسته هم بی تاب و مضطرب می شوند مانند گورامی و اسکار ... کلا یکی از ملاک های تهاجمی شناخته شدن یک ماهی همین حالت رفتاریش در شرایط نامساعد است.

مطمئنا با در نظر داشتن این مسئله، شما با مساعد کردن محیط تانک خود برای گورامی (اگر چند نوع ماهی دارید، دمای آب و ... را با سلیقه گورامی تنظیم کنید) می توانید اون را آرام تر مشاهده کنید.

همینطور گورامی ها خیلی از پمپ هوا خوششان نمیاد، از تصفیه که بیشتر ! کلا تلاطم آب را نمی پسندند بر عکس گوپی یا مثلا گلدفیش که کلا آب راکت بلای جانشان است.

همینطور گورامی ها یک کم شبیه ببرها هستند، یعنی تو تانک محدوده دارن برا خودشون.

اگر تانک شما فلت باشد (گیاه یا تکه سنگ بزرگ توش نباشد) گورامی شما خیال می کند کل تانک مال خودش است تصویر

بنابراین سعی کنید حتما در میانه تانک (نه کناره ها) از سنگ ها و گیاهان استفاده کنید، به مرور گورامی یک منطقه خاص تانک را انتخاب می کند و نسبت به اون منطقه حساسیت نشان خواهد داد نه کل تانک.

اگر هم جفت گورامی دارید که حتما از گیاهان برگ پهن و پر برگ استفاده کنید، چون گورامی نر و ماده، زیاد دعواهای زناشویی دارند، که خیلی مواقع منجر به مرگ ماهی ماده می شود.

قبلا گفته بودم باید بدانید ماهی شما متعلق به کدام منطقه است، و 3 دسته را توضیح داده بودم، گورامی از دسته جنوب شرق آسیا است، بد نیست بدونید شناخت دسته ماهی خیلی اهمیت دارد.

مثلا ماهی های جنوب شرق آسیا معمولا با ماهی های آمریکای جنوبی اصلا سازگاری ندارند و معمولا اونها به این شرقی ها حمله می کنند (انگار تو دنیای آبزیان هم این غربی ها وحشی تر هستند! ) تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mokhtari58 »

سلام
تو تهران که بعضی روزای تابستون درجه هوا تا 46 درجه هم میرسه و روزها هم که ما توخونه نیستیم تا کولری چیزی روشن کنیم و گرما تو خونه زیاد میشه ضرری برای ماهی ها نداره ؟
ارسال پست

بازگشت به “آکواريوم و ماهي‌هاي زينتي”