بدبخت ترین مردم جهان چه کسانی هستند؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

DjBoMBoX,
کشور های جهان سوم به نظر من بدبخت ترین مردمان هستند.

برعکس به نظر من بدبخت ترين مردم جهان مردم جهان اول هستند که ديگه روح ندارند :-(
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar نوشته شده:DjBoMBoX,
کشور های جهان سوم به نظر من بدبخت ترین مردمان هستند.

برعکس به نظر من بدبخت ترين مردم جهان مردم جهان اول هستند که ديگه روح ندارند :-(

نه دوست من.اطراف خودتو نگاه کن ببین.
ماشین اومده به جاش نه خیابون سالم داریم نه فرهنگ رانندگی داریم نه نظم داریم نه مقرارات درستو حسابی داریم.
اینترنت اومده.همه ی سایتا فیلتر شده.خدا شاهده من یک بار داشتم توو گوگل رمز بازی کانتر سرچ میکردم یک سایت داد که فیلتر بود با فیلتر شکن رفتم دیدم اصلا چیزی برای فیلتر نداره.
ماهواره اوومده.سریع میگیرن.از پدر بزرگ هاتون بپرسید اول انقلاب ویدئو غیر مجاز بود.هرکی داشت هزار تا حرف پشت سرش بود.سریع میگرفتنش.حلا دارن انواع ویدئو هارو توو تلویزیون تبلیغ می کنند.!
به این ها می گن جهان سومی....
New Member

پست توسط brother »

ايران در يک نگاه
فردا چيست؟
آيا به فرداي خود نگرش کرده ايد؟
پس با ما باشيد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

خوب نظم مهم است ولي فکر نکنم از روح مهمتر باشد :-(
همه ی سایتا فیلتر شده.خدا شاهده من یک بار داشتم توو گوگل رمز بازی کانتر سرچ میکردم یک سایت داد که فیلتر بود با فیلتر شکن رفتم دیدم اصلا چیزی برای فیلتر نداره.
ماهواره اوومده.سریع میگیرن.از پدر بزرگ هاتون بپرسید اول انقلاب ویدئو غیر مجاز بود

علت اصلي آن باز جهان اول است يعني بي بند و باري که اين از فرهنگ غلط جهان اول است ولي در عين حال مسايل ديگري هم نيز دخيل است :-)
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar نوشته شده:خوب نظم مهم است ولي فکر نکنم از روح مهمتر باشد :-(
همه ی سایتا فیلتر شده.خدا شاهده من یک بار داشتم توو گوگل رمز بازی کانتر سرچ میکردم یک سایت داد که فیلتر بود با فیلتر شکن رفتم دیدم اصلا چیزی برای فیلتر نداره.
ماهواره اوومده.سریع میگیرن.از پدر بزرگ هاتون بپرسید اول انقلاب ویدئو غیر مجاز بود

علت اصلي آن باز جهان اول است يعني بي بند و باري که اين از فرهنگ غلط جهان اول است ولي در عين حال مسايل ديگري هم نيز دخيل است :-)

همیشه و همه جا چیز بد هست این دلیل نمیشه که.اول فهنگ سازی بعد ورود آن وسیله.
درست نمیگم؟!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
من خودم از مخالفان محدوديت تكنولوژي و منع اون هستم، اما آيا قبول داريد ظرفيت هر چيزي تا ايجاد بشه زمان زيادي لازم هست؟ البته منظورم اين نيست كه مردم ايران ظرفيت اون رو ندارند، به نظر من مردم ظرفيت استفاده از اونها رو دارند،‌اما به اونها تلقين مي‌شه كه فرهنگ اون رو نداريد، موضوع فرهنگ رانندگي و ..... هم كه اساره كرديد قسمتي از اون به منايع مالي و اقتصادي محدود مربوط مي‌شه و قسمت بعد هم به خاطر جا افتادن فرهنگ غلط زمان ورود وسيله (در اينجا خودرو) به كشور هست، اگر از زمان ورود يك وسيله طريقه استفاده اصولي و صحيح آموزش داده بشه به مردم، مسلما اون فرهنگ جا مي‌افته و در غير اين صورت تغيير هميشه دشوارتر هست (مثل تغيير بعضي واژه‌ها كه هرگز نا نمي‌افتند، رايانه، يارانه، بارگزد و .....)
موضوع ديگر هم خود باوري هست، وقتي به فردي گفته شد جهان سومي و تعريف جالبي از اون نشد، در افراد اون جامعه القا مي‌شه كه پس چون جهان سومي هستيم، نظم نداشته باشيم، مرتب نباشيم، به قوانين احترام نگذاريم هم مهم نيست، اما همون فرد اگر به يه كشور جهان اول مسافرت كنه همانند ملزومات اونجا عمل مي‌كنه، لين هم به نوعي توطئه كشورهاي سلطه گر هست كه به كشورهاي كمي دير تر توسعه يافته القا مي‌كنند، پس با تغيير فكر مي‌شه بسياري از اين موانع رو برداشت
به امضاي بنده توجه كنيد :o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

Mahdi1944,
عالي بود. :smile:
هیهات منا الذلة
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان

بنا به نظر مولا علی(ع)

بدبخترین مردم کسانی هستند که جاهلند
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

KARIM, دقيقا
جهل است که مايه بدبختي يک شخص ميشه ، يک جامعه هر چي ميکشه از جهل است
تمام اين مواردي هم که دوستان اشاره کردن از جهل اون دسته از اشخاص به مساله مربوطه هست :-o
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:DjBoMBoX جان
من خودم از مخالفان محدوديت تكنولوژي و منع اون هستم، اما آيا قبول داريد ظرفيت هر چيزي تا ايجاد بشه زمان زيادي لازم هست؟ البته منظورم اين نيست كه مردم ايران ظرفيت اون رو ندارند، به نظر من مردم ظرفيت استفاده از اونها رو دارند،‌اما به اونها تلقين مي‌شه كه فرهنگ اون رو نداريد، موضوع فرهنگ رانندگي و ..... هم كه اساره كرديد قسمتي از اون به منايع مالي و اقتصادي محدود مربوط مي‌شه و قسمت بعد هم به خاطر جا افتادن فرهنگ غلط زمان ورود وسيله (در اينجا خودرو) به كشور هست، اگر از زمان ورود يك وسيله طريقه استفاده اصولي و صحيح آموزش داده بشه به مردم، مسلما اون فرهنگ جا مي‌افته و در غير اين صورت تغيير هميشه دشوارتر هست (مثل تغيير بعضي واژه‌ها كه هرگز نا نمي‌افتند، رايانه، يارانه، بارگزد و .....)
موضوع ديگر هم خود باوري هست، وقتي به فردي گفته شد جهان سومي و تعريف جالبي از اون نشد، در افراد اون جامعه القا مي‌شه كه پس چون جهان سومي هستيم، نظم نداشته باشيم، مرتب نباشيم، به قوانين احترام نگذاريم هم مهم نيست، اما همون فرد اگر به يه كشور جهان اول مسافرت كنه همانند ملزومات اونجا عمل مي‌كنه، لين هم به نوعي توطئه كشورهاي سلطه گر هست كه به كشورهاي كمي دير تر توسعه يافته القا مي‌كنند، پس با تغيير فكر مي‌شه بسياري از اين موانع رو برداشت
به امضاي بنده توجه كنيد :o

شما نوشتید فکر تو زندگي تو را مي‌سازد، پس در صورتي که مي‌خواهي زندگي خود را تغيير دهي فکر خود را تغيير بده
من فکر نکنم که بشه این حرفو توو کشورهای جهان سوم عملی کرد.چرا؟
چون نمیشه آدم رعایت کنه و نظم داشته باشه ولی یکی دیگه نه رعایت کنه ن نظم داشته باشه.مثلا همین رانندگی.اگر من مقررات رعایت کنم و مراقب باشم یکی دیگه به قانون محل نمی زاره و میاد بهت میزنه.پس این نشد دیگه.قانون مند بودن یک طرفه که نمی شه.
مثل اینکه شما برید توو جنگل و دم از قانونو نظم بزنید همونجا یک حیونه وحشی تیکه پارت میکنه.پس آدم هرجایی باید مثل همون جا باشه.باید همیشه بگی چیزی که عوض داره گله نداره.البته من نمی خوام بگم که جهان سومی مثل جنگل می مونه.نه من فقط مثال زدم و قصد توهین ندارم.
درکل اینو می خوام بگم که گاهی وقتها همرنگ جماعت شدن لازمه و اگر نشی ضرر کردی...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

DjBoMBoX,عزيز
تو براي خودت اين کار بکن و عوض بشو آگاه خوشبخت ترين فرد خواهي بود و ديگري نيز که تو را بيند که خوشبخت شده اي ديگري نيز به فکر انجام آن ميافتد و در طولاني مدت عوارض آن را خواهيم ديد پس فعلا براي خودمان خوشبخت شويم.
همان گونه که گفته شده: از خودت شروع کن. :-o
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar,
دوست من همین طور که گفتم یک طرفه نمی شه.آدم بیشتر عصابش خورد میشه
منظورمو که میفهمی؟
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”