کشور های جهان سوم به نظر من بدبخت ترین مردمان هستند.
برعکس به نظر من بدبخت ترين مردم جهان مردم جهان اول هستند که ديگه روح ندارند

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

sardar نوشته شده:DjBoMBoX,کشور های جهان سوم به نظر من بدبخت ترین مردمان هستند.
برعکس به نظر من بدبخت ترين مردم جهان مردم جهان اول هستند که ديگه روح ندارند

همه ی سایتا فیلتر شده.خدا شاهده من یک بار داشتم توو گوگل رمز بازی کانتر سرچ میکردم یک سایت داد که فیلتر بود با فیلتر شکن رفتم دیدم اصلا چیزی برای فیلتر نداره.
ماهواره اوومده.سریع میگیرن.از پدر بزرگ هاتون بپرسید اول انقلاب ویدئو غیر مجاز بود

sardar نوشته شده:خوب نظم مهم است ولي فکر نکنم از روح مهمتر باشد
همه ی سایتا فیلتر شده.خدا شاهده من یک بار داشتم توو گوگل رمز بازی کانتر سرچ میکردم یک سایت داد که فیلتر بود با فیلتر شکن رفتم دیدم اصلا چیزی برای فیلتر نداره.
ماهواره اوومده.سریع میگیرن.از پدر بزرگ هاتون بپرسید اول انقلاب ویدئو غیر مجاز بود
علت اصلي آن باز جهان اول است يعني بي بند و باري که اين از فرهنگ غلط جهان اول است ولي در عين حال مسايل ديگري هم نيز دخيل است

Mahdi1944 نوشته شده:DjBoMBoX جان
من خودم از مخالفان محدوديت تكنولوژي و منع اون هستم، اما آيا قبول داريد ظرفيت هر چيزي تا ايجاد بشه زمان زيادي لازم هست؟ البته منظورم اين نيست كه مردم ايران ظرفيت اون رو ندارند، به نظر من مردم ظرفيت استفاده از اونها رو دارند،اما به اونها تلقين ميشه كه فرهنگ اون رو نداريد، موضوع فرهنگ رانندگي و ..... هم كه اساره كرديد قسمتي از اون به منايع مالي و اقتصادي محدود مربوط ميشه و قسمت بعد هم به خاطر جا افتادن فرهنگ غلط زمان ورود وسيله (در اينجا خودرو) به كشور هست، اگر از زمان ورود يك وسيله طريقه استفاده اصولي و صحيح آموزش داده بشه به مردم، مسلما اون فرهنگ جا ميافته و در غير اين صورت تغيير هميشه دشوارتر هست (مثل تغيير بعضي واژهها كه هرگز نا نميافتند، رايانه، يارانه، بارگزد و .....)
موضوع ديگر هم خود باوري هست، وقتي به فردي گفته شد جهان سومي و تعريف جالبي از اون نشد، در افراد اون جامعه القا ميشه كه پس چون جهان سومي هستيم، نظم نداشته باشيم، مرتب نباشيم، به قوانين احترام نگذاريم هم مهم نيست، اما همون فرد اگر به يه كشور جهان اول مسافرت كنه همانند ملزومات اونجا عمل ميكنه، لين هم به نوعي توطئه كشورهاي سلطه گر هست كه به كشورهاي كمي دير تر توسعه يافته القا ميكنند، پس با تغيير فكر ميشه بسياري از اين موانع رو برداشت
به امضاي بنده توجه كنيد