بدبخت ترین مردم جهان چه کسانی هستند؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

DjBoMBoX,
دوست من همین طور که گفتم یک طرفه نمی شه.آدم بیشتر عصابش خورد میشه
منظورمو که میفهمی؟

آره اول سخته ولي بعدش يه جور استقلاله. من هم تا چهار سال پيش تقلب ميکردم ولي از وقتي کنارش گذاشتم ديگه نه احتياجي به آن دارم و هم بيشتر پيشرفت کردم. :-) :-o
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

sardar, خوش به حالت :sad:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

بدبخت اونيه كه يه وجب اون طرف تر از خودش رو نمي بينه
و فقط و فقط خودش رو مي بينه
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar,
شما کسی رو می شناسین که تا به حال برای حق خوری دعوا نکرده باشه؟
شما کسی رو میشناسین که تصادف نکرده باشه؟
شما کسی رو می شناسین که از اینترنت کشور راضی بوده باشه؟
شما کسی رو میشناسین که ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

sir.mohamamad, جان

من علاوه بر نظر مولا علی (ع) که گفتم با نظر شما نیز موافقم :-)

پس شد:

مردمان بدبخت کسانی هستند که جاهلند و پارتی ندارند
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
من نگفتم يك طرفه موضوع حل مي‌شه، اما قبول داري كه اگر اين فكر كه بايد خودمون رو تغيير بديم توي جامعه ايجاد بشه و يكي باشه كه به اون جهت بده مي‌شه به اوج رسيد، در ضمن همه چيز هم دو طرفه نيست، شما خودت مقررات رو رعايت كن و با بي قانوني هم از راهش وارد شو، مشكل ما اينه كه وقتي ناهنجاري مي‌بينيم خودمون رو گم مي‌كنيم و ديگه نمي‌دونيم كدوم درسته و كدوم غلط، در ضمن هر كاري با تلاش و تداوم به نتيجه مي‌رسه و اگر دلسرد بشيم نقطه‌ي سقوط خواهد بود
در ضمن شما فكر مي‌كنيد كه ديگر كشورها مدينه فاضله هست؟ دوستان زيادي از ديگر كشوهاي اروپايي و امريكايي اينجا حضور دارند، شما مي‌ـونيد از اونها پرسيد كه ازكشوري كه در اون زندگي مي‌كنند راضي هستند؟ مسلما رضايت كامل وجود نداره، اما اگر ديدمون روبه مسائل عوض كنيم بسياري از مسائل حل خواهد شد، فقط بايد تلاش كرد و پشتكار داشت :D
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

آقا مهدي ممنون که پست من و حذف کردي :smile:

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

كيارش,
sardar, خوش به حالت

کيارش تو اون آنجا تقلب مي گيري با تقلب ميدي :-)
DjBoMBoX,
اگر قوانين رو رعايت کني و تصادف نکني اعصاب خودت راحت است.
اگر به ياد آفريقا که مردمش غذا ندارند از اينترنتي که داري مي تواني راضي باشي (ثروتمندترین مردم جهان قانع ترین آن هاست)
حداقل علي(ع) مرد عدل را ميشناسم.
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:DjBoMBoX جان
من نگفتم يك طرفه موضوع حل مي‌شه، اما قبول داري كه اگر اين فكر كه بايد خودمون رو تغيير بديم توي جامعه ايجاد بشه و يكي باشه كه به اون جهت بده مي‌شه به اوج رسيد، در ضمن همه چيز هم دو طرفه نيست، شما خودت مقررات رو رعايت كن و با بي قانوني هم از راهش وارد شو، مشكل ما اينه كه وقتي ناهنجاري مي‌بينيم خودمون رو گم مي‌كنيم و ديگه نمي‌دونيم كدوم درسته و كدوم غلط، در ضمن هر كاري با تلاش و تداوم به نتيجه مي‌رسه و اگر دلسرد بشيم نقطه‌ي سقوط خواهد بود
در ضمن شما فكر مي‌كنيد كه ديگر كشورها مدينه فاضله هست؟ دوستان زيادي از ديگر كشوهاي اروپايي و امريكايي اينجا حضور دارند، شما مي‌ـونيد از اونها پرسيد كه ازكشوري كه در اون زندگي مي‌كنند راضي هستند؟ مسلما رضايت كامل وجود نداره، اما اگر ديدمون روبه مسائل عوض كنيم بسياري از مسائل حل خواهد شد، فقط بايد تلاش كرد و پشتكار داشت :D
موفق باشيد

بله اگر این موضوع فراگیر شود چرا که نه!
نه این طور که وقتی داری از چراغ سبز عبور میکنی یک لگن مدل 57 میاد قرمز رد می کنه و میزنه بهت .حالا بیا ثابت کن که طرف قرمز رد کرده.خودش هم میگی سبز بوده.اینجاست که دیگه آدم می خواد بزنه از این ملکت بیرون.من خودم یک بار داشتم از توو پارک در میومدو سر ماشین 30 سانت بیرون بود از توو آینه دیدم طرف داره میاد با گاگیره داغون.با خودش گفت بزار بهش بزنم مقصر هم هست ازش پول میگرم می رم گلگیرو درست میکنم.ماهم بهش پول دادیم .چاره چی بود.
تازه رانندگی یکی از مسائلی هستش که من حضور ذهن دارم و میگم.
چرا جامعه ما پیشرفت نمی کنه؟ چون مردم فکرشون مشغوله.به ما جوونا میگن ازدواج کنید.میگیم هنوز پولو پله ای نداریم.میگن شما ازدواج کنید بهتون وام میدیم.وقتی طرف ازدواج میکنه و خرش از پل میگزره می خواد بره وام ازدواج بگیره میگن برو یکی دو سال دیگه نوبتت میشه اونم چقدر .یک تومن که نگیری سنگین تری.(من دارم مثال میزنم و گرنه من اصلا به فکر ازدواج نیستم.یک وقت سوئتفاهم نشه)
حالا خیلی چیز هایه زیادی هست که الان نمی شه گفت.هر چند که خودتون خیلی بهتر از من میدونید.
اینارو بهش میگن جهان سومی....
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar نوشته شده:كيارش,
sardar, خوش به حالت

کيارش تو اون آنجا تقلب مي گيري با تقلب ميدي :-)
DjBoMBoX,
اگر قوانين رو رعايت کني و تصادف نکني اعصاب خودت راحت است.
اگر به ياد آفريقا که مردمش غذا ندارند از اينترنتي که داري مي تواني راضي باشي (ثروتمندترین مردم جهان قانع ترین آن هاست)
حداقل علي(ع) مرد عدل را ميشناسم.

دوست من .من قانع هستم.اگه قانع نبودم که الان اینجا نبودم....
هرچند که باید قانع باشیم .چاره چیه.
قربونه علی بشم که بیاد وضع جامعه مارو ببینه که داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم.جامعه که صیغه کردن توش یک چیز فوقالعاده منفوره.این سفارش خدا و پیامبر ماست.به این میگن جهان سومی که دین خودشونو قبول ندارن.طرف وارد مسجد میشه کفشاشو میزنه زیر بقلش که یک وقت ندزدن .این یک نوع تئحین به اسلام هستش دینی که دزدی تووش حرومه و گناه کبیره هستش...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

DjBoMBoX,

در مورد اين بايد بگم همه جا اينجوري و از نشانه هاي آخرالزمان همينه. کارش هم نميشه کرد.البته من با صيغه موافق نيستم :x
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sardar نوشته شده:DjBoMBoX,

در مورد اين بايد بگم همه جا اينجوري و از نشانه هاي آخرالزمان همينه. کارش هم نميشه کرد.البته من با صيغه موافق نيستم :x

پس پیامبرتو قبول نداری.درنتیجه اسلام درست در نیافتی
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”