دوست من همین طور که گفتم یک طرفه نمی شه.آدم بیشتر عصابش خورد میشه
منظورمو که میفهمی؟
آره اول سخته ولي بعدش يه جور استقلاله. من هم تا چهار سال پيش تقلب ميکردم ولي از وقتي کنارش گذاشتم ديگه نه احتياجي به آن دارم و هم بيشتر پيشرفت کردم.

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
sardar, خوش به حالت
Mahdi1944 نوشته شده:DjBoMBoX جان
من نگفتم يك طرفه موضوع حل ميشه، اما قبول داري كه اگر اين فكر كه بايد خودمون رو تغيير بديم توي جامعه ايجاد بشه و يكي باشه كه به اون جهت بده ميشه به اوج رسيد، در ضمن همه چيز هم دو طرفه نيست، شما خودت مقررات رو رعايت كن و با بي قانوني هم از راهش وارد شو، مشكل ما اينه كه وقتي ناهنجاري ميبينيم خودمون رو گم ميكنيم و ديگه نميدونيم كدوم درسته و كدوم غلط، در ضمن هر كاري با تلاش و تداوم به نتيجه ميرسه و اگر دلسرد بشيم نقطهي سقوط خواهد بود
در ضمن شما فكر ميكنيد كه ديگر كشورها مدينه فاضله هست؟ دوستان زيادي از ديگر كشوهاي اروپايي و امريكايي اينجا حضور دارند، شما ميـونيد از اونها پرسيد كه ازكشوري كه در اون زندگي ميكنند راضي هستند؟ مسلما رضايت كامل وجود نداره، اما اگر ديدمون روبه مسائل عوض كنيم بسياري از مسائل حل خواهد شد، فقط بايد تلاش كرد و پشتكار داشت![]()
موفق باشيد
sardar نوشته شده:كيارش,sardar, خوش به حالت
کيارش تو اون آنجا تقلب مي گيري با تقلب ميدي![]()
DjBoMBoX,
اگر قوانين رو رعايت کني و تصادف نکني اعصاب خودت راحت است.
اگر به ياد آفريقا که مردمش غذا ندارند از اينترنتي که داري مي تواني راضي باشي (ثروتمندترین مردم جهان قانع ترین آن هاست)
حداقل علي(ع) مرد عدل را ميشناسم.