بدبخت ترین مردم جهان چه کسانی هستند؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
خدا عمرت بده.منم که میگم باید حال بچسبیم.ولی تا وقتی که فرهنگ نباشه من چیکاره هستم.من فوقش بتونم به دوستام کمک کنم.70 میلیون آدم که کاره منو تو نیست کار دولت.*فرهنگ سازی عمومی به وسیله رسانه های عمومی*
ببخشيد اگر توهيني پيش آمده

من در مورد جمله اولتان نظرم را گفتم و الان در مورد عبارتتان
آيا اگر ديگر مردم فرهنگ ندارند ما نيز مانند آنان بايد باشيم.

اگر من چون در کشوري غير از ايران هستم و مردمش شراب مصرف ميکنند من نيز چون مردش شراب که شراب مصرف ميکنند مصرف کنم؟؟
در آن دنيا نيز حسابي است

هیهات منا الذلة
- تماس:
*خشک و تر باهم میسوزه*
اگر اينگونه بود پيامبران نيز از ميان جهل و کفر بلند نمي شدند

در ظمن این همه اروپایی و آمریکایی مسلمان می شوند و از صد مسلمان زاده بهتر وظایف خود را انجام می دهند آیا هیچ است

ادعا هم ندارم که تاثیر نداره ولی از وقتی که در اینجا هستم اطلاعات دینیم بسیار از قبل افزایش یافته است.
هیهات منا الذلة
- تماس:
.(قابل توجه شما در مورد صیغه)
اکثر افرادي که به دين اسلام مي پيوندد (تا جايي که من در اروپا و آمريکا اطلاع دارم) به اهل سنت مي پيوندند که اهل سنت نيز ازدواج موقت را جايز نميدانند

البته نمي خواهم وارد بحث شيعه و سني بشوم.
اولا پیامبر خودشون که خودجوش و سرخود بلند نشدن.به امر خدا بود
پس پيامبر تا 40 سالگي الکي به غار حرا مي رفت و در ميان آن همه کفر به نيايش خداوند مي پرداخت.

در مورد جهان سومی بودن مملکتمون
مگر تعريف شما از جهان سوم چيست؟

هیهات منا الذلة
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
sardar نوشته شده:.(قابل توجه شما در مورد صیغه)
اکثر افرادي که به دين اسلام مي پيوندد (تا جايي که من در اروپا و آمريکا اطلاع دارم) به اهل سنت مي پيوندند که اهل سنت نيز ازدواج موقت را جايز نميدانندالبته شيعه و سني يکديگر را کامل مي کنند(از نظر من) و اسلام ناب را تعریف می کنند.
البته نمي خواهم وارد بحث شيعه و سني بشوم.اولا پیامبر خودشون که خودجوش و سرخود بلند نشدن.به امر خدا بود
پس پيامبر تا 40 سالگي الکي به غار حرا مي رفت و در ميان آن همه کفر به نيايش خداوند مي پرداخت.خداوند به لياقت افرادي که قرار است پيامبر شوند هم توجه مي کند.
در مورد جهان سومی بودن مملکتمون
مگر تعريف شما از جهان سوم چيست؟
1-پس منظور شما اینکه شیعه مورد داره؟ حتی حضرت علی ع هم به این صیغه خیلی عمل می کردن.توجه کردی گفتم حضرت علی
2-خودت هم که داری میگی.خدا ایشونو به این درجه رسوندن.
3-بهتر که مطالب قبلی منو بخونی تا بفهمی جهان سومی یعنی چی
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: