مجردين يا متاهل؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
KARIM, زن بد مرد و بير ميکنه همينطور که مرد بد زن رو بير مي کنه (متقابله و همچنين واسه خوشبختي هم صدق مي کنه ) 

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Reza6662, گرامي مرسي از شما
لطف کردين ممنون

لطف کردين ممنون

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
كيارش, جان
کماندو مگه دل نداره
البته بنده خودم رو گفتم چون از زنها مسائلی دیدم که آدم دیگه به فکر زندگی مشترک نمی افتد
mach1, جان
با حرف شما موافقم
نمی زارن
کماندو مگه دل نداره

البته بنده خودم رو گفتم چون از زنها مسائلی دیدم که آدم دیگه به فکر زندگی مشترک نمی افتد

mach1, جان
با حرف شما موافقم

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]