نام ابوالفضل ، رتبه ي نخست براي متولدين پسر امسال
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 158 بار
- سپاسهای دریافتی: 747 بار
نام ابوالفضل ، رتبه ي نخست براي متولدين پسر امسال
مديركل ثبت احوال استان تهران اعلام كرد: نام «ابوالفضل» به جهت دارا بودن بالاترين فراوانى در آمار ثبت تولد نوزادان پسر در ايران پديده اى است كه تا به حال ممكن نشده اما طى ۶ ماهه اول سال اين امر محقق شده است. سيد احمد قشمى افزود: طى اين مدت از حدود ۵۰۰ هزار نوزاد متولد شده در سراسر كشور براى ۹ هزار و ۶۷۹ نوزاد پسر به نام ابوالفضل شناسنامه صادر شده است. البته در كلانشهر تهران نام ابوالفضل در ليست آمار فراوانى اسامى نوزادان پسر مقام دوم را به خود اختصاص داده است.
وى با اشاره به رتبه نام «ابوالفضل» در ليست فراوانى آمار ثبت اسامى نوزادان پسر در سال هاى اخير تصريح كرد: در سال ۸۰ نام مبارك «ابوالفضل» داراى فراوانى هشتم، سال ۸۱ فراوانى نهم، سال ۸۲ فراوانى نهم، سال ۸۳ فراوانى پنجم، سال ۸۴ رتبه سوم و طى ۶ ماهه ابتداى سال جارى رتبه نخست را در جدول فراوانى اسامى نوزادان ثبت شده در ثبت احوال كشور داشته است.
مديركل ثبت احوال استان تهران يادآور شد: پس از ابوالفضل نام هاى محمد، اميرحسين، مهدى، على، اميرمحمد، على رضا، محمدرضا، محمد مهدى، و رضا بيشترين فراوانى نام را در صدور شناسنامه هاى نوزادان پسر داشته اند.
قشمى گفت: همچنين نام فاطمه با ۱۹ هزار و ۸۱۸ فراوانى در رتبه اول جدول فراوانى اسامى نوزادان دختر در ۶ ماهه اول سال جارى قرار داشته و پس از آن نام هاى مبارك زهرا، مبينا، مريم، زينب، ريحانه، محدثه، نرگس، مهديه و معصومه رتبه هاى دوم تا دهم فراوانى نام هاى برگزيده براى نوزادان دختر در كل كشور بوده است.
وى با اشاره به رتبه نام «ابوالفضل» در ليست فراوانى آمار ثبت اسامى نوزادان پسر در سال هاى اخير تصريح كرد: در سال ۸۰ نام مبارك «ابوالفضل» داراى فراوانى هشتم، سال ۸۱ فراوانى نهم، سال ۸۲ فراوانى نهم، سال ۸۳ فراوانى پنجم، سال ۸۴ رتبه سوم و طى ۶ ماهه ابتداى سال جارى رتبه نخست را در جدول فراوانى اسامى نوزادان ثبت شده در ثبت احوال كشور داشته است.
مديركل ثبت احوال استان تهران يادآور شد: پس از ابوالفضل نام هاى محمد، اميرحسين، مهدى، على، اميرمحمد، على رضا، محمدرضا، محمد مهدى، و رضا بيشترين فراوانى نام را در صدور شناسنامه هاى نوزادان پسر داشته اند.
قشمى گفت: همچنين نام فاطمه با ۱۹ هزار و ۸۱۸ فراوانى در رتبه اول جدول فراوانى اسامى نوزادان دختر در ۶ ماهه اول سال جارى قرار داشته و پس از آن نام هاى مبارك زهرا، مبينا، مريم، زينب، ريحانه، محدثه، نرگس، مهديه و معصومه رتبه هاى دوم تا دهم فراوانى نام هاى برگزيده براى نوزادان دختر در كل كشور بوده است.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: www.aerospacetalk.ir
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
- تماس:
ایکاش با رعایت موازین دینی از نامهای پارسی برای نامگزاری کودکان تازه متولد شده استفاده میشد.
البته نام معصومین بسیار زیباست ولی میتوانیم ایرانی بودن را در کنار مسلمان بودن داشته باشیم و این دو هیچ منافاتی با هم ندارند.

البته نام معصومین بسیار زیباست ولی میتوانیم ایرانی بودن را در کنار مسلمان بودن داشته باشیم و این دو هیچ منافاتی با هم ندارند.

براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests]
وبلاگ من
وبلاگ من

-
- تماس:

-
- تماس:
Mohsen1001,جان
نخیر هیچ لزومی ندارد که نامها را با هم ترکیب کنیم میتوانیم مسلمان باشیم و نام پارسی داشته باشیم.
مانند :کوروش ،داریوش ،میترا، خشایار،آناهیتا و ...
نخیر هیچ لزومی ندارد که نامها را با هم ترکیب کنیم میتوانیم مسلمان باشیم و نام پارسی داشته باشیم.
مانند :کوروش ،داریوش ،میترا، خشایار،آناهیتا و ...
وبلاگ من
وبلاگ من

-
- تماس:
ولی میتوانیم ایرانی بودن را در کنار مسلمان بودن داشته باشیم و این دو هیچ منافاتی با هم ندارند
اين اسمي را که بنده گفتم بخاطر اين تيکه از حرف شما بود.
ولي بعيد ميدونم کسي منکر شان و منزلت ائمه و اينکه اون 14 معصوم بهترين افراد بر روي زمين بوده اند و خواهند بود ، پس چه خوب نام خود را از ميان افرادي انتخاب کنيم که بهتر از اونها وجود نداره
درضمن روايات بسياري در مورد نامگذاري فرزندان داريم که انتخاب اسم فرزند از ميان ائمه چقدر ثواب دارد.
در اخرت کساني که اسمشان از ائمه نيست به والدين خود شکايت ميکنند که چرا اسم ما را غير از اين اسامي قرار داديد.
درضمن مستحضر هستيد که نام محمد بعنوان يکي از بيشترين اسمهايي که روي فرزندان گذاشته شده شناخته شد در دنيا (شايدم بيشترين اسم دقيق خاطرم نيست)
ولي در کل انتخاب اسم سليقه اي هست و هر کسي با توجه به سلايق خودش انتخاب ميکنه.

-
- تماس:
نقل قول:
ولی میتوانیم ایرانی بودن را در کنار مسلمان بودن داشته باشیم و این دو هیچ منافاتی با هم ندارند
اين اسمي را که بنده گفتم بخاطر اين تيکه از حرف شما بود.
خب این سو برداشت شما بوده است.
ولي بعيد ميدونم کسي منکر شان و منزلت ائمه و اينکه اون 14 معصوم بهترين افراد بر روي زمين بوده اند و خواهند بود ، پس چه خوب نام خود را از ميان افرادي انتخاب کنيم که بهتر از اونها وجود نداره
البته که کسی منکر شان و منزلت پیشوایان مذهبی ما نیست و همه به عنوان مسلمان به آنها احترام شایانی میگزاریم
ولی نام نیک تنها نام های عربی نیست و نامهای نیک پارسی زیادی داریم که میتوان آنها را بکار برد.
وبلاگ من
وبلاگ من

-
- تماس: