چرا رايس ازدواج نمي كند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

چرا رايس ازدواج نمي كند

پست توسط Leila »

یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا با پخش برنامه یک ساعته مستندی از دوران کودکی و نوجوانی وزیر امور خارجه این کشور، وی را "دورگه موفق" توصیف کرد.

به گزارش سرویس رسانه آریا به نقل از عصرايران، شبکه تلویزیونی ای.بی.سی اعلام کرد: کاندولیزا رایس دختر یک کشاورز سیاهپوست آمریکایی است که دوران کودکی پر استرسی را پشت سر گذاشته است و در سنین کودکی شاهد تحقیر فراوان پدرش توسط سفید پوستان بوده است.

این شبکه افزود: در دوران نوجوانی نیز بسیاری از همکلاسی های او از قبول پیشنهاد دوستی با او طفره رفتند و هر کس هم با او دوست شد، به دلایل مختلف واز جمله نداشتن جاذبه برای پسران، وی را ترک کرد.

این شبکه تلویزیونی با پخش عکس های دوران کودکی و نوجوانی رایس اعلام کرد: هر چند در آن سالها هنوز رنگین پوستان به اندازه امروز محبوب نبودند، اما رایس باز هم توانست خود را سرپا نگه دارد و با یادگیری نواختن سازهای اصیل مانند ویولن، توجه دیگران را به خود جلب کرد.

این شبکه تلویزیونی با پخش نظرسنجی های انجام شده در مورد کاندولیزا رایس افزود: بیشتر مردم فکر می کنند که او فردی عصبی است و تنها در مواقع نواختن ساز آرام می شود اما نکته حائز اهمیت اینجاست که هر چه هست باید به عنوان یک مقام آمریکایی مورد احترام قرار گیرد.

کاندولیزا رایس نیز که هم اکنون تور آسیایی خود را آغاز کرده است در مصاحبه با شبکه ای. بی. سی تصریح کرد که هیچگاه برای گذشته افسوس نمی خورد، زیرا در حال حاضر به موقعیتی رسیده که دیگر مجالی برای فکر کردن به گذشته ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا ازدواج نکرده است گفت: فعلا وقتی برای فکر کردن به این سوال ندارم اما هر کسی در زندگی گزینه ای برای خود دارد و با توجه به دغدغه های ذهنی ام، وقتی برای صرف آن با خانواده ندارم پس فعلا ترجیح می دهم نه خودم را معطل زندگی مشترک کنم نه دیگری را.

رایس در خاورمیانه به عنوان "ملکه جنگ" شناخته می شود .
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

Leila, من که فکر کنم بيشتر بخاطر همون پسر قزويني است که ازدواج نميکنه :::P
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

من اينجا براي ازدواج با رايس اعلام آمادگي ميکنم ( از روي دلسوزي )

بهش بگين بياد
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Leila, جان

خانم رایس در موقعی که برای پایان نامه خود در مورد ایرانشناسی در ایران بسر می بردند با یه هموطن قزوینی آشنایی داشته که در عشق شکست خورده و حالا دیگه حاضر به ازدواج نیست.
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

شايد بنده خدا يک مشکلي داشته باشد که روش نشده بگه؟! تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من هم یه بار تو یه اخبار خارجی شنیدم که علت اصلی نفرت رایس از ایران (علارغم شیرین گویی ها ی حقه بازانه ایشان ) سواستفاده یک دانشجوی ایرانی از وی در زمان تحصیلات بوده که به او ضربه شدیدی وارد کرده .
اگه اینطور باشه خداییش نامردیه . اگه آدرس اون پسرره رو بده خودم با قناسه خان عمو یه تیر خلاسش میکنم چون بدجوری مردم دنیار و تو هچل انداخته راستی شما مطمئنید ازدواج نکرده .چون من یکبار تو اخبار دیدم که یک دختر داره ؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

طرف اين قزوينيه الان چه حالي داره :::P
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

ديگه از چهار چوب خارج نشين :x :-P
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

کاکا سیاه کم بود ! رفت دنبال این.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”