onbekende نوشته شده:سلام.
جناب jhan2010.
دقت کنید که گفتم جنگ با اسرائیل راحت تر از جنگ با عراق است.نگفتم جنگ با غرب راحت تر از جنگ با عراق است.در ضمن اقتصاد ایران ربطی به جنگش ندارد.اقتصاد آمریکارو مثل ایران فرض نکنید که با ضعیف بودن اقتصاد نتونیم بجنگیم.حتما جنگ 8 ساله رو یادتون رفته.اون روز وضع ایران میلیون ها برابر بدتر از امروز بود.8 سال جنگیدیم اونم با هیچی.هیچی که میگم یعنی حتی کم آوردن سوخت برای حمله هوایی...کم آوردن غذا برای ادامه عملیات و تغذیه سرباز ها...کم آوردن سلاح انفرادی.
در ضمن این جنگ جنگ اعراب و اسرائیل نیست.قبلا گفتم جنگ ایران و غرب جنگ امام زمان(ع)و ابلیس است.
اگر این جمله رو باور دارید نباید این رو بگید:بحث من اینه که چرا اصلا چنین جنگی باید صورت بگیرد این جنگ جنگ ما نیست.
شما به دوستان گفتید ا 100سال اینده ایرانی مترقی و توسعه یافته نخواهیم داشت و اینده چون افغانستان و عراق را خواهیم داشت من هم به دوستان میگم اگر جنگی رخ دهد حدیث امام صادق (ع) محقق خواهد شد و دشمنان اسلام چنین شکست سنگینی خواهند خورد که مایه ننگشان خواهد شد.
البته در حدیث این هم گفته شده که از هر دو طرف تعداد زیادی کشته و شهید خواهند شد.
خدا یار و همراهت باشه دوست عزیز![]()
داشتم نقل قول میکردم که اشتباهی دکمه تشکر رو زدم ،
اما گفته هاتون رو برای من خرد کنید تا شاید قانع شدیم البته با دلایل مستند:
دقت کنید که گفتم جنگ با اسرائیل راحت تر از جنگ با عراق است.
اول این سوال: آیا جنگ ایران با رژیم بعثی راحت بود؟چگونه؟تعریف شما از راحتی چیست؟
ثانیا گیریم راحت خواهد بود شما عواقب جنگ با اسراییل را با توجه به منابع نظامی و... چگونه بررسی کردین که میفر مایین راحت خواهد بود؟
لطفا روشن کنید مارا
اقتصاد ایران ربطی به جنگش ندارد
اگر جنگی رخ بدهد چرا اقتصاد ایران را درگیر نخواهد کرد؟چگونه ممکن است؟از ام ور هم میگویید زمان جنگ با عراق اقتصادمون فلج شده بود و سوخت برای جنگنده ها نداشتیم؟
همش بحث های احساسی همش بی منطقی ،یکبار حسرت به دل ماندیم بحث های منطقی با در نظر گرفتن منابع مورد اعتماد و علمی را راج به این گونه موارد ببینیم!!
نهایتا رژیم صیهونیستی شجاعت حمله به ایران را ندارد چون میداند یک تنه حریف ایران نخواهد شد