دوست شدن با جنس مخالف خوب یا بد؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: دوست شدن با جنس مخالف خوب یا بد؟؟؟

پست توسط isflooloo »

ne13 نوشته شده:سلام
يكي از اساتيد حرف جالبي مي گفت: الان دوستي بين دختر و پسر تقريبا شده هنجار، اينكه بيايم و از بين ببريمش تقريبا غير ممكنه
:D :razz:

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
ابدا درست نیست. هنجار های یک شهر غرب زده (حتی اگر پایتختمون باشه) را به 77 میلیون ایرانی معتقد نسبت ندهید .
این همان راه خیانت باری است که سینما و حتی تلویزوین میره و کشور را به گند میکشه! تصویر
در شهر ما خیلی آدم وار با خواست خودمون تصویر یا اصرار خانواده تصویر میریم خواستگاری و با دلی امن از موردی که مادرمون بعد از بیش از دو دهه شناخت ما و تجربه ی شناخت دیگر زنان و خانواده ها دارن از طرف خواستگاری می کنیم.
حتی اگر از کسی خوشتون اومد به جای این که مستقیم به خودش بگین بهتره مطلب را با خانواده ای که هم شما را دوست دارن و هم بدون احساسات تحریک شده و خامی جوانی می تونن در بارهش تحقیق کنن در میون بگذارید.
در ضمن جنس مخالف درست نیست (ما که با هم مخالفتی نداریم) بهتره بفرمایید جنس مکمل تصویر
انشاءالله که عاقبت بخیر شوید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام :razz:

فقط جهت اطلاع عرض میکنم تا به عمق فاجعه هم نگاهی بیندازید. البته من تهران هستم و از وضعیت شهرهای دیگر خبر ندارم.

بله، الان تقریبا دوستی دختر و پسر به یک هنجار که نه، به یک بازی تبدیل شده. حداقل من به عنوان یه پسر که هنوز 18 سال تمام ندارم، چه پسرها و چه دخترهایی که میبینم، به این موضوع بیشتر به عنوان یه قضیه سود ده نگاه میکنند. :-? البته این موضوع شامل همه نیست، من جمله خودم! :-) ولی کلا وضعیت نابسامانی شده... این وضعیت مثل غده سرطانی رو به رشد هست که حتی اگر از قضایای دینی هم بگذریم، روح افراد رو بیمار میکنه و قطعا جامعه به سمتی کشیده میشه که ارزش خانواده در سطح پایینی قرار بگیره و امار طلاق به سمت کهکشان ها رهسپار... از طرفی در بعضی افراد هم رگ و ریشه غیرت و ناموس خشکیده.
برای مثال در بین برخی از پسران، ملاک تعداد دخترهای بازیچه ی آن پسر است که به نظر شخص من این موضوع (با عرض پوزش) عین بی ناموسی هست.
برای دختران کم سن و سال هم که خودشون رو علامه دهر میدونند و به خیال خودشون زرنگ هستند، دوست بودن با پسرهای سن بالا معیار شده... بی خبر از اینکه چه عاقبتی در انتظارشون هست.

خب در نهایت چندسال دیگه این جوونها کسانی هستند که با چندین نفر رابطه احساسی برقرار کردند و قطعا، اگر قرار باشه تشکیل خانواده بدن، یا نمیتونن اون میل درونی خودشون کنترل کنند و کارهای قبل رو کنسل کنند، یا اگر هم بتونن همسرشون بعد از مدتی دلشون رو میزنه... چون به تنوع عادت دارن :x
باقی بحث از حوصله تاپیک خارج است، ضمن اینکه اگر رک و صریح برخی چیزها رو بیان کردم عذر میخوام. حقیقت تلخیست...

اما کامل هم نمیشه جلوی رابطه پسر و دختر رو گرفت. ولی هرچیزی به وقتش.بعد از سن 19-20 برای اکثر افراد میتونه وقت مناسبی برای شناخت جنس مخالف در اصطلاح و همون مکمل( به قول دوستمون) باشه. اگر این شناخت هم قبل از ازدواج برای افراد وجود نداشته باشه، برخی مشکلات دیگری به وجود میاد که باز هم ممکنه منجر به سست شدن پایه های خانواده باشه. عدم شناخت بعد شخصیتی زنها برای مردها و مردها برای زنها میتونه در زندگی زناشویی افراد خلل جدی ایجاد کنه!

در پناه حق :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

والا واسه مملکت ما چون یکم محدود بودیم از اول این دوستیا ممکنه مشکل ساز باشه.........

حوصله ندارم تایپ کنم خودتون قضیه رو بگیرید
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

با تغییرات هنجارهای جامعه ما متاسفانه معنی دوستی با بقیه کشورها فرق داره.دوستی در بقیه کشورها تقریبا شبیه ازدواج هست ولی در ایران...
در تاپیکی که متاسفانه حذف شد بعضی دوستان درباره گلشیفته فراهانی نظر بد داشتند که آبروی ایران رو برده و فیلم بد بازی کرده و سینمای ایران راه ابتذال در پیش گرفته و نباید به سینما این همه کمک کرد.
باید بگم که تقصیر سینماگران نیست.اونها فقط انچه مردم میخوان ارائه میدن.
هنوز هم میگم که هنجارهای جامعه ایران داره خیلی سریع تغییر میکنه ولزما بدتر نمیشه.فقط اقتزای زمانه اینگونست.بجای اینکه چشممون روببندیم کاش بهتر میدیدیم و فرهنگ سازی میکردیم
امیدوارم بن نشم. :? :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

سلام

به نظر من دوستی دختر پسر ی جوری مد شده!
پسری ک دوست دختر نداشته باشه بی عرضه!!!ودختری ک دوست پسرنداشته باشه زشت یا امل حساب میشه از دیدگاه دوستانش!!!
به همین خاطره ک خیلیا به خاطر اینکه پیش دوستاشون کم نیارن به طرف این کارا میرن و اصولا هم بیشترین ضربه رو دختر میخوره تا پسر...
و اصولا این دوستیا دیگه سن توشون مهم نیست!از دوره راهنمایی شروع شده!فک کنم تا چند سال دیگه دبستانی ها هم...
و به خاطر همین سن کم خیلی مسائل پیش میاد از قبیل عشقو ... ک واقعا در اینده اون فرد تاثیر خودشو میزاره!!
و کسی هم ک یک بار این دوستی هارو تجربه کنه فک نکنم بتونه دیگه بیخیال بشه و باز هم به طرف اینجور چیزا میره!!
و اینکه دلیل همه اینا اموزش غلطه!باید خیلی درسا رو که دارن تو دانشگاه میگن تو راهنمایی یا حداقل دبیرستان بگن!!
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

با سلام خدمت دوستان گرامی تصویر

موضوع مطرح شده جای بحث فراوانی دارد اما اگر بخواهم به صورت کوتاه دیدگاهم را بیان کنم میتوان گفت وضعیتی که در جامعه امروز شاهدش هستیم اصلا" خوب نیست!خصوصا" در بین قشر نوجوان و دانش آموز ما در مقاطع راهنمایی و دبیرستان و انسان واقعا" نگران نسلی میشود که قرار است توسط این آینده سازان تربیت شوند!

بگذریم...

اما بحث در مورد خوب بودن با بد بودن رابطه با جنس مخالف و یا به قول دوستان مکمل!
خداوند زن و مرد را مکمل یکدیگر قرار داده است و رابطه ی میان این دو اجتناب ناپذیر است و به خودیه خود اصلا" بد نیست.موضوع بد یا خوب بودن در راه های برقراری این رابطه است!

معمولا" پس از مدتی دوستی میان مرد و زن احساساتی در دو طرف به وجود می آید و کم کم این احساس قوی تر شده و تبدیل به عشق میشود و عشق اغلب شیفتگی به دنبال دارد.به این معنا که افراد غرق در اندیشه ی محبوب خود هستند و با بزرگنمایی ویژگی های مثبت و نادیده گرفتن ویژگی های منفی محبوب خود او را فردی استثنایی میبینند و در غیاب منطق و قضاوت تنها هدف به دست آوردن معشوق را در سر می پروراند.
این شیفتگی بدون منطق پس از مدتی خاصیت خود را از دست داده و به قولی پس از مدتی یخ شیفتگی آب میشود و افراد به خود می آیند و از شدت احساس و تفکرات خود متعجب میشوند و پس مدتی نیز نتیجه ای جز جدایی نمیگیرند!!
که معمولا" خود این جدایی آغاز مشکل دیگری به نام شکست عشقی است!

پس بهتر است سری که درد نمیکند و دستمال نبندیم و به موقع و با انتخابی صحیح و همیشگی زندگی خوب و پر مهری داشته باشیم!
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

اینجا شیرازه ما حال دوست شدن با جنس مخالف را نداریم . لطفا اصرار نکنید!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

من یه چیزی در مورد کاربری که گفته بودن 25 سالمه ولی دوست دختر ندارم به ذهنم رسید...
این که شما تا الان دوست دختر نداشتین به نظر من یه مسئله خوبیه اما دلیلش چی بوده؟اگه به خاطر مذهبی بودنتون بوده که دلیلی نداره الان از این طرز بخورد بقیه احساس کوچکی یا امل بودن کنید.ولی اگه دلیل این کارتون قانع کننده نبوده مثلا مثل کسایی که به قول بچه ها گفتنی بچه مثبت هستند؛من حق بهتون میدم این احساسو داشته باشید.
یه دلیل دیگه هم ممکنه این باشه که الان ایمانتون یه کم ضعیف شده(برای خودم هم پیش اومده)
حالا اگر نوع اول هستید(مذهبی) که باید سعی کنید ایمانتون رو تقویت کنید.اگر هم که از نوع دوم هستید خدا رو شکر کنید که تا الان این جوری موندین و سعی کنید دلیلی برای بدون دوست دختر باقی موندنتون پیدا کنید که براتون یه کار بیهوده نباشه.
یکی از دلایل هم بالا رفتن سن و مجرد موندنه.
راه حل مشکل من و شما ازدواجه.اون موقع یه دوست دختر داریم برای همیشه،که خدا هم کاملا راضیه....

در ضمن Present جان هم کاملا راست میگن...
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

متاسفانه به خاطر کمبودها و ضعف های عاطفی ناشی از تربیت ناصحیح فرزندان، در زمان بلوغ که احساسات شدیدتر میشوند این کمبودها بروز پیدا میکنند و افراد برای رفع کمبودها به این سمت میروند!
دلایل دوستی ها همچون کمبودها بسیار متوع هستند که به نظر من دلایل زیر مهمترینشان میباشند:
کمبود عاطفه
ضعف مالی (به امید تیغ زدن و ...)
ضعف های شخصیتی ( کلاس داشتن و روشنفکر بودن و ....)
نبود عزت نفس و شرف (چون دوستم با یکی دوست هست حتما من هم باید با یکی دوست بشم)
محیط خوانواده (فقط برای فرار موقتی یا دائم از فضای خانه و خوانواده)
کنجکاوی جنسی (بیشتر برای پسرهاست)
اندکی صبر...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط isflooloo »

آقا بنده به شدت تحت تاثیر این فضای مثبت انجمن قرار گرفتم . :)
خدا من را ببخشد که تا پیش از این یه کم دچار سوءظن به برخی دوستان بودم :o
جالبیش اینه که هممون انگار پسریم :grin:
انشاءالله که خدا یکی یه دونه( یا اگه جنبشو دارید تا 4 -5 تا) دختر مومن وخوب و خوشگل و مهربون و خونواده دار نصیبتون کنه :) :-D :)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

استارتر تاپیک یه سوال پرسید و رفت...نمیدونم به جواب قانع کننده ای رسیدن یا نه!

من که رسیده بودم و هنوزم دارم میرسم

تو این کلبه نارنجی و شهر نارنجی هم خانوما حضور دارن...شرکت بکنن و نظرشون رو بگن بهتره تا اینکه فقط از نگاه آقایون باشه
   تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

isflooloo نوشته شده:آقا بنده به شدت تحت تاثیر این فضای مثبت انجمن قرار گرفتم . :)
خدا من را ببخشد که تا پیش از این یه کم دچار سوءظن به برخی دوستان بودم :o
جالبیش اینه که هممون انگار پسریم :grin:
انشاءالله که خدا یکی یه دونه( یا اگه جنبشو دارید تا 4 -5 تا) دختر مومن وخوب و خوشگل و مهربون و خونواده دار نصیبتون کنه :) :-D :)

آقا 5 تا نمیشه.....اگه 5 تا بشه خمس بهش وارده..... تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”