دوست شدن با جنس مخالف خوب یا بد؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

Re: دوست شدن با جنس مخالف خوب یا بد؟؟؟

پست توسط poyakhodapanah »

RAHVAR نوشته شده:استارتر تاپیک یه سوال پرسید و رفت...نمیدونم به جواب قانع کننده ای رسیدن یا نه!

من که رسیده بودم و هنوزم دارم میرسم

تو این کلبه نارنجی و شهر نارنجی هم خانوما حضور دارن...شرکت بکنن و نظرشون رو بگن بهتره تا اینکه فقط از نگاه آقایون باشه

بله. با تشکر از دوستان گرامی . تا حدود زیادی به جواب منطقی رسیدم. ولی به قول شما اگر خانومهای محترم هم در بحث شرکت کنند بیشتر میتونیم استفاده کنیم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

به نظر بنده:
ارتباط و رابطه ی اجتماعی و شناخت از جنسِ دیگر لازم و بسیار ضروری است و میتواند در درکِ احساسات و دغدغه های فکری جنس مخالف کمک کننده باشد و حتی سوال در مورد ضرورت یا عدم ضرورت آن در قرن بیست و یکم تا حدی بی مورد می باشد، اما این ارتباط پیش زمینه ای دارد که متاسفانه در جامعه ی ما کاملاً رها شده و ارتباطات ما بر اساس مشتی توهم و حاشیه شکل میگیرد.
برای این امر می باید آموزش اصولی در زمینه ی احساسات، دغدغه های فکری و حتی فیزیولوژی بدن جنس مخالف در دبستان ها،مدارس و حتی توسط والدین صورت بگیرد تا در سنین نوجوانی و جوانی شخص تصوری واقعی تر از روحیات و شخصیت جنس مخالف داشته باشد. اما متاسفانه با فرهنگِ رایج در خانواده های ما چنین صحبت هایی زشت شمرده شده و در بسیاری از خانواده ها این مسائل در بایکوت کامل قرار میگیرد، مدارس و سیستم آموزشی هم که کلاً آموزشی نداده و بنا بر سیاست های حاکم ارتباط با جنس مخالف را نکوهش می کنند، در نتیجه نوجوان تنها از طریق دوستان همسن خود(که آنها هم اطلاعات درست و منطقی ندارند) و حتی فیلم های سینمایی و پورنو به تصورات واهی و خیالی از جنس مخالف میپردازد و تمامی ذهن و حواس خود را به سمت خاصی هدایت می کند که شاید کمترین اهمیت را داشته باشد. در نتیجه در صورت برقرای ارتباط با جنس مخالف رابطه ای پر از سو تفاهم و توهم را شروع می کند و در بسیاری موارد جنس مخالف را تنها وسیله ای آزمایشگاهی برای کشف جواب سوالهای خود می یابد که یا باید از او سود ببرد و یا باید مراقب باشد که فریب نخورد!
در صورتی که با کمی آموزش صحیح و البته مرحله به مرحله در طول سنین آموزش در مدارس، میتوان شناخت نسبی و درست تری از جنس مخالف ایجاد نموده و رابطه ای مبتنی بر احترام و البته دوستی برقرار نموده و حضور جنس مخالف در مراکز آموزشی و محل کار باعث پیشبرد بهتر امور و فرهنگی شدن فضا استفاده نمود. فقط کافی است توجه خود را به سمت جو مراکز تک جنسیتی معطوف کنید و ادبیات رایج در این مراکز را مد نظر قرار دهید: سرباز خانه ها و پادگان ها و یا استادیوم های ورزشی ما چه جوی دارند؟ از چه الفاظ یا ادبیاتی استفاده می شود؟ حال آن را با مراکز آموزشی و مراکز کاری مختلط مقایسه کنید. حال آن آموزش صحیح و اصولی در طول سنین نوجوانی را هم اضافه کنید و خود تصویر آن را مجسم کنید...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5319 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط ne13 »

isflooloo نوشته شده:
ne13 نوشته شده:سلام
يكي از اساتيد حرف جالبي مي گفت: الان دوستي بين دختر و پسر تقريبا شده هنجار، اينكه بيايم و از بين ببريمش تقريبا غير ممكنه
:D :razz:

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
ابدا درست نیست. هنجار های یک شهر غرب زده (حتی اگر پایتختمون باشه) را به 77 میلیون ایرانی معتقد نسبت ندهید .
این همان راه خیانت باری است که سینما و حتی تلویزوین میره و کشور را به گند میکشه! تصویر
در شهر ما خیلی آدم وار با خواست خودمون تصویر یا اصرار خانواده تصویر میریم خواستگاری و با دلی امن از موردی که مادرمون بعد از بیش از دو دهه شناخت ما و تجربه ی شناخت دیگر زنان و خانواده ها دارن از طرف خواستگاری می کنیم.
حتی اگر از کسی خوشتون اومد به جای این که مستقیم به خودش بگین بهتره مطلب را با خانواده ای که هم شما را دوست دارن و هم بدون احساسات تحریک شده و خامی جوانی می تونن در بارهش تحقیق کنن در میون بگذارید.
در ضمن جنس مخالف درست نیست (ما که با هم مخالفتی نداریم) بهتره بفرمایید جنس مکمل تصویر
انشاءالله که عاقبت بخیر شوید.

با توجه به اينكه سالهاست به عنوان مشاور روانشناس در شهر ها و جاهاي مختلف مشغول فعاليت هستم، مراجعان زيادي ديده ام، با اساتيد و همكاران زيادي صحبت كرده ام، پرونده هاي زيادي را مطالعه كرده ام(شايد چندين هزار)، اگر بگويم كه اين آسيب ها وجود ندارد، خيانت كرده ام. كسي منكر افرادي كه رابطه اي را تجربه نكرده اند و به روش شما اقدام مي كنند نيست، الان صحبت از كودكان و نوجواناني هست كه در سن 12 سالگي پول پارتي مي گيرند!(بار اول كه اين عبارت رو از يكي همكار ها شنيدم فكر كردم منظورش پارتي پول است! بعد كه توضيح كامل داد تازه به عمق فاجعه پي بردم...!) براي مني كه حرفه ام اين هست، واقعيت انكار شدني نيست...
هيچ آموزش مدوني نه براي پدر و مادر ها و نه براي دانش آموزان و جوانان در كار نيست، مگر اينكه يك معلم يا مشاور يا مدير دلسوزي در ان وسط پيدا شود و زمان بگذارد، آموزش بدهد تا بتوان اين رابطه ها را مديريت كرد...
با توجه به مشاهدات و تجربياتم موضوع ربط چنداني به شهر ندارد، چرا كه ما مراجع كمي از شهر هاي غير پايتخت نداريم، آسيب مكان نمي شناسد، همه جا هست، اما در پايتخت تقريبا علني و واقعا وحشتناك و ترس آور شده...
تازه دوستي دختر پسر كه براي ماها واقعا يك موضوع ساده هست، بعضا پرونده هايي بوده كه بعد از خواندنش دچار سردرد شدم...

شاد باشيد تصویر تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

سلام
ببخشید که من در این بحث شرکت میکنم اصلا اهل نصیحت نیستم اما ذکر چند نکته به نظر من بد نیست.
اسلام عزیز برنامه ای جامع برای زندگی ارائه کرده است، و این رابطه بدون در نظر گرفتن مسایل شرعی ممنوع است.
یکی از دلایلی که باعث میشود متاسفانه امروزه این مسایل رواج پیدا کند عدم دوستی های پاک و بی آلایش با دوستانی است که ا قرار است تا قبل از ازدواج این دوستیها نیاز فکری ما را برآورده کنند و باعث رشد و تعالی انسان شود. تا به حال از خود پرسیده اید چقدر دوستیهایمان با دوستانی که دارید نسبت به نسل قبل تصنعی تر و بی ریشه تر شده است؟
معمولا برای جبران این کمبود هر دو طرف به فکر دوستیهای جایگزین می روند :sad: معمولا هم متاسفانه امروزه از جنس مخالف!
در هر حال بهترین راه رستگاری رعایت بایدها و نبایدهایی است که در شرع مقدس به آنها اشاره شده است.
چقدر از عزیزانی که در این مسیر حرکت می کنند اهل تفکر، مطالعه و کتابخوانی هستند؟ اموری که در شرع مقدس بسیار به آنها تاکید شده است.
به نظر شما این روابط اگر منجر به ازدواج نشود چقدر در آینده میتواند مخرب باشد؟
این بایدها و نبایدها علاوه بر آنکه در شرع مقدس بر آن تاکید شده است طی سالها (بیش از هزاران سال) در فرهنگ ما بعنوان یک روش زندگی پذیرفته شده اند. همانطور که در سنگ نگاره های ما برخلاف وارثان تمدن هلینی همواره زن با رعایت حجاب و پوشش دیده میشود. میتوانید نگاره های میترا و آناهیتا را با آفرودیته یا ونوس مقایسه کنید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط poyakhodapanah »

دوستان با تشکر از همتون.
ولی حیفه که بحث همین جا تموم بشه. از شما می خوام که باز نظرات خود را بگید و از سایر دوستانتون دعوت کنید که در بحث شرکت کنند.
با تشکر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود به دوستان عزیز تصویر

درمورد دوستی هایی که طی دوران دبیرستان صورت میگیره، هرچند نامناسب اما غیر عادی نیست! این طبیعی هست که نوجوانان بعد از بلوغ به یه هوشیاری عاطفی جنسی رسیده باشند و بخواهند با جنس مقابل در ارتباط باشند و به نوعی آنها رو کشف کنند. اما در اینجا بیشتر از خود نوجوانان، طریقه برخورد خانواده ها اهمیت داره. حمایت و همراهی خانواده ها در برخورد با این تغییرات میتونه در مسیری که نوجوان پیش میگیره تعیین کننده باشه.

اما درباره رابطه یا دوستی بالای 20 سال (یا قبل از ازدواج)، نکات مثبت و منفی مختلفی با خودش به همراه داره.

از بارزترین مشکلات این نوع رابطه همانطور که دوستان اشاره کردند، خوردن ضربه عاطفی هست.
در دوستی تعهدی مبنی بر ازدواج نیست و جوانی که از جون و دل احساساتش رو در این رابطه میزاره، ضربه عمیقی خواهد خورد از ابراز علاقه طرف مقابلش نسبت به فردی که برای ازدواج انتخاب کرده (حتی اگه از قبل هدف ازدواج با آن شخص رو نداشته!).
همینطور مشکلات دیگر از جمله مشخص نبودن درست جایگاه این افراد در زندگی شخص و غیره.

اما در عین حال داشتن یک رابطه قبل از ازدواج، تجربیات مفیدی به همراه داره.
طی اولین رابطه بعضی رفتارها آنقدر خام و ناپخته هست که میتونه عمر رابطه رو کم کنه پس چه بهتر که در رابطه اصلی نباشه. در واقع یک جور آزمون و خطا قبل از رابطه اصلی و ازدواج محسوب میشه.
در رابطه اول شناخت فرد از خودش خیلی بیشتر میشه. به جنبه هایی از شخصیتش پی میبره که قبلا براش آشکار نبوده. در واقع به یک بلوغ عاطفی میرسه و نسبت به خودش، خلقیاتش، معیارهاش و ... وسعت دید بهتری پیدا میکنه.
این شناخت ها باعث میشه ملاک های مشخص تری برای ازدواج پیدا کنه و هدفمندتر همسر آینده اش رو انتخاب کنه. یه جور غلبه شناخت نسبت به احساس در انتخاب همسر بوجود میاد.

روان شناس های انسان گرا اعتقاد دارند "یکی از راه های تکوین هویت داشتن ارتباط و درگیری عاطفی با خود و دیگران است. رشد هویت، بر اساس آن چیزهایی که دوست داریم و ما را ارضا میکنند نیز صورت میگیرد، زیرا مواردی را که دوست داریم و یا مواردی که به دلیل آنها مورد محبت دیگران قرار میگیریم، در ما تاثیر روانی عمیقی برجای میگذارند.
اساس تشکیل هویت، تلاش ها و فعالیت هایی است که علاقمند به تعقیب آنها هستیم و بر اثر تلاش ها و فعالیت های خود در می یابیم که ما هستیم و چگونه عمل میکنیم."

بنابراین به نظر من داشتن رابطه عاطفی قبل از ازدواج با وجود مشکلاتی که به همراه داره اما میتونه باعث بوجود امدن هویت منسجم تری در ما بشه که به انتخاب بهتر همسر آیندمون کمک میکنه.
.  تصویر تصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط isflooloo »

mahshid-banoo وعلیکم السلام
استدلال شما شبیه اینه که بفرمایید درسته سیگار مضر و اعتیاد آور و زمینه ای برای اعتیاد به مواد مخدره ولی چون واسه سردرد خوبه و کمی آرامش بخشه ازش استفاده کنیم :x .
در حالی که می شه راحت از چای و قهوه و گل گاوزبان نهایتا قرص طبی استفاده کرد رفتن به سمت سیگار دیوانگیست :shock: .
شخصا از چیزایی (روحی و جسمی) که در مورد نیمه نایافته ی خودم فهمیدم یه نموره پشیمونم :lol: و توصیه ی بنده اینه که با کمک و مشورت خانواده مستقیم به سراغ زندگی مشترک مشروع برین و حتی حسابی از غافلگیریهاش لذت ببرین :grin: :) :grin: .
عاقبت بخیر باشید :razz: .
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

, دوست گرامی

من نکات و مثبت و منفی را ذکر کردم و در نهایت نتیجه گیری خودم را بیان کردم.
شما خودتون مسئول زندگیتون هستید و بر اساس منطق و درک خودتون تصمیم گیری میکنید :D .

شاید شما بخواهید تو زندگی مشترک غافلگیر بشوید ولی من ترجیح میدم از قبل با آمادگی و شناخت وارد زندگی مشترک بشم چون با شناختی که از خودم دارم میدونم ضربه ناشی از شناخت نادرست برای من خیلی بیشتره. ولی خوب شاید برای شما لذت بخش باشه.
برای همه نمیشه یه نسخه پیچید :-)

ضمن اینکه خیلی هم به حرف هایی که اینجا میزنیم اتکا نکنید. از حرف تا عمل فاصله زیاده :-o
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

شناخت چطوری بدست میاد؟
چه مباحثی رو با مکمل خود مطرح کنیم تا شناخت حاصل بشه؟
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

RAHVAR, دوست گرامی

اول باید از شناخت خودمون شروع کنیم.
در مورد رابطه قبل از ازدواج، من بیشتر تاکیدم روی شناخت جدیدی هست که از خودمان بدست میاریم (به دور از ایده آل ها).
فرض کنید منِ نوعی همیشه فکر میکردم از مردی خوشم میاد که جدی باشه، خشن باشه و یه جذبه مردونه داشته باشه، اما وقتی با مردی ارتباط برقرار میکنم که این ویژگی ها رو داره میبینم اصلا نمیتونم چنین خصوصیاتی رو در عمل تحمل کنم و میفهمم نیاز به همسری دارم که صبور و آروم باشه!
یا مثلا ملاک هایی مثل تحصیلات و مادیات و غیره مهم بوده اما وقتی وارد یه رابطه میشیم میفهمیم داشتن شخصیت خوب و سالم از همه این اولویت ها مهم تره...

بعد با توجه به شناختی که از خودمون پیدا کردیم فردی رو انتخاب میکنیم که با خصوصیات ما منطبق باشه.

شناخت طرف مقابل در دوران نامزدی صورت میگیره و بهتره بین 6 ماه تا یکسال، بدون محرمیت باشه. چون محرمیت باعث بوجود آمدن عواطف میشه و جلوی شناخت درست رو میگیره.
این شناخت بهتره در خود موقعیت کسب بشه نه با سوال کردن.
مثلا خود من برام مهمه که واکنش عصبی طرف مقابلم رو بسنجم. ببینم سر چه چیزهایی عصبانی میشه؟ چرا عصبانی میشه؟ چطور عصبانی میشه و تو این موقعیت چه عکس العملی از خودش نشون میده؟ اینکه آیا دلیلش موجه بوده یا الکی سر مسائل بیخودی عصبانی میشه؟
ولی اینکه من بیام اینها رو سوال کنم ازش فایده ای نداره. چون حرف و عمل فرق داره. باید مدتی باهاش در ارتباط باشم تا در موقعیت های مختلف عملکردش رو بسنجم.

و همینطور ارزیابی و شناخت فرهنگی، مالی و مذهبی بین دو خانواده هم باید صورت بگیره. 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

mahshid-banoo
تشکری فراتر از سپاس ^:)^
ممنون :razz: :razz: لطف کردین که پاسخ دادین
   تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

به نظر من در مرحله اول باید همه کسایی که با جنس مخالف دوستی کنن رو باید شلاق بزنن در صورت تکرار باید مجازاتهای سنگینتری مثل اعدام و حتی سنگسار انجام بشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”