خشم صهیونیست ها از اقدام سیاستمدار انگلیسی
«من کاری را که نشانه به رسمیت شناختن رژیم نژادپرست اسرائیل باشد، انجام نمی دهم. در برابر این رژیم هیچ اقدامی به جز تحریم و محاصره آن سودمند نیست.»

جام سیاسی: "جرج گالووی" (George Galloway) سیاستمدار معروف انگلیسی بار دیگر باعث عصبانیت و خشم صهیونیست ها شد.
به گزارش "الجزیره"، جرج گالووی در سخنرانی خود در یکی از دانشکده های "آکسفورد" به سوال یک دانشجوی اسرائیلی پاسخی نداد و گفت: این رژیم را به رسمیت نمی شناسد و با اسرائیلی ها گفتگو نمی کند.
این سیاستمدار انگلیسی در صفحه فیس بوک خود درباره این ماجرا نوشت: من کاری را که نشانه به رسمیت شناختن رژیم نژادپرست اسرائیل باشد، انجام نمی دهم. در برابر این رژیم هیچ اقدامی به جز تحریم و محاصره آن سودمند نیست.
روزنامه "ايندي پندنت" نیز در شماره امروز خود نوشت: جرج گالووي با خودداري از مناظره با يک اسرائيلي به نژادپرستي متهم شد.
گالووی از جمله با رد هرگونه به رسمیت شناختن اسرائیل و روابط عادی با آن، گفت که دانشکده محل مناظره اصلا به وی نگفته بودکه طرف صحبت وی یک اسرائیلی است.

او در مناظره ای صحبت می کرد که به طرفداری از پیشنهاد "عقب نشینی فوری اسرائیل از کرانه باختری" ترتیب داده شده بود. اما با گذشت سه دقیقه از صحبت "ایلون آسلان- لوی" طرف مناظره وی، گالووی صحبت وی را قطع کرد و پرسید: «شما گفتید ما. شما اسرائیلی هستید؟»
اسلان- لوی که دانشجوی سال سوم بود، پاسخ داد: «بله، من اسرائیلی ام».
گالووی سپس ایستاد و گفت: «من با اسرائیلی ها مناظره نمی کنم، گمراه شدم، متاسفم».
گالووی سپس سالن سخنرانی را ترک کرد. این نماینده رک گوی پارلمان انگلیس از منتقدان معروف و صریح اسرائیل و رفتار آن با مردم فلسطین است.
اسلان- لوی با انتقاد از این اقدام گالووی، آن را نژاد پرستی خواند.
پخش فیلم این رویداد موجی از انتقادها را از گالووی در توئیتر برانگیخته است.
این سیاستمدار انگلیسی، عضو پارلمان بریتانیا از بردفورد غربی از حزب "رسپکت" است. او مجری برنامه Comment و برنامه "The Real Deal" شبکه پرس تیوی است.
گالووی در انتخابات میان دوره ای 29 مارس 2012 با اختلاف زیاد نسبت به کاندید حزب کارگر پیروز شد. او این پیروزی را بهار بردفورد (مشابه بهار عربی) خواند.
طرفداران اسرائیل گالووی را به نژادپرستی و یهودی ستیزی متهم کردند.