عدم مناظره نماینده پارلمان انگلیس با دانشجوی اسرائیلی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

خبرگزاری فارس: نماینده پارلمان انگلیس در اقدامی جلسه مناظره با دانشجوی اسرائیلی در دانشگاه آکسفورد را ترک کرد.

تصویر

به گزارش [External Link Removed for Guests]، به نقل از روزنامه «تایمز آو اسرائیل»، «جورج گالووی» نماینده پارلمان انگلیس که در یک جلسه مناظره در دانشگاه آکسفورد حاضر شده بود، پس از اینکه متوجه شد یکی از سخنرانان این جلسه، دانشجوی اسرائیلی است، این مکان را ترک کرد.

اولین سخنران این نشست گالووی بود که در اظهاراتی گفت که رژیم صهیونیستی باید فورا کرانه باختری ترک کند.

پس از وی، «اصلان لوی» دانشجوی 21 ساله اسرائیلی پشت تریبون رفت و با اشاره به اسرائیل از کلمه «ما» استفاده کرد که در این لحظه گالووی از لوی پرسید که آیا او یک اسرائیلی است؟

پس از پاسخ آری دانشجوی اسرائیلی، گالووی از جای خود برخاست و همراه همسرش جلسه را ترک کرد.

گالووی هنگام ترک این جلسه خطاب به لوی گفت که دلیل اقدام من مشخص است؛ «اسرائیل را به رسمیت نمیشناسم.»

جورج گالووی که یکی از منتقدان سرسخت رژیم صهیونیستی است، پیش از این از سوی «اسماعیل هنیه» نخست وزیر دولت فلسطین، گذرنامه افتخاری دریافت کرد.

کلیپ مناظره در آپارات:
[External Link Removed for Guests]

منبع : [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

خشم صهیونیست ها از اقدام سیاستمدار انگلیسی

«من کاری را که نشانه به رسمیت شناختن رژیم نژادپرست اسرائیل باشد، انجام نمی دهم. در برابر این رژیم هیچ اقدامی به جز تحریم و محاصره آن سودمند نیست.»
تصویر

جام سیاسی: "جرج گالووی" (George Galloway) سیاستمدار معروف انگلیسی بار دیگر باعث عصبانیت و خشم صهیونیست ها شد.

به گزارش "الجزیره"، جرج گالووی در سخنرانی خود در یکی از دانشکده های "آکسفورد" به سوال یک دانشجوی اسرائیلی پاسخی نداد و گفت: این رژیم را به رسمیت نمی شناسد و با اسرائیلی ها گفتگو نمی کند.

این سیاستمدار انگلیسی در صفحه فیس بوک خود درباره این ماجرا نوشت: من کاری را که نشانه به رسمیت شناختن رژیم نژادپرست اسرائیل باشد، انجام نمی دهم. در برابر این رژیم هیچ اقدامی به جز تحریم و محاصره آن سودمند نیست.

روزنامه "ايندي پندنت" نیز در شماره امروز خود نوشت: جرج گالووي با خودداري از مناظره با يک اسرائيلي به نژادپرستي متهم شد.

گالووی از جمله با رد هرگونه به رسمیت شناختن اسرائیل و روابط عادی با آن، گفت که دانشکده محل مناظره اصلا به وی نگفته بودکه طرف صحبت وی یک اسرائیلی است.
تصویر

او در مناظره ای صحبت می کرد که به طرفداری از پیشنهاد "عقب نشینی فوری اسرائیل از کرانه باختری" ترتیب داده شده بود. اما با گذشت سه دقیقه از صحبت "ایلون آسلان- لوی" طرف مناظره وی، گالووی صحبت وی را قطع کرد و پرسید: «شما گفتید ما. شما اسرائیلی هستید؟»

اسلان- لوی که دانشجوی سال سوم بود،‌ پاسخ داد: «بله، من اسرائیلی ام».
گالووی سپس ایستاد و گفت: «من با اسرائیلی ها مناظره نمی کنم، گمراه شدم، متاسفم».

گالووی سپس سالن سخنرانی را ترک کرد. این نماینده رک گوی پارلمان انگلیس از منتقدان معروف و صریح اسرائیل و رفتار آن با مردم فلسطین است.
اسلان- لوی با انتقاد از این اقدام گالووی، آن را نژاد پرستی خواند.

پخش فیلم این رویداد موجی از انتقادها را از گالووی در توئیتر برانگیخته است.
این سیاست‌مدار انگلیسی، عضو پارلمان بریتانیا از بردفورد غربی از حزب "رسپکت" است. او مجری برنامه Comment و برنامه "The Real Deal" شبکه پرس تی‌وی است.
گالووی در انتخابات میان دوره ای 29 مارس 2012 با اختلاف زیاد نسبت به کاندید حزب کارگر پیروز شد. او این پیروزی را بهار بردفورد (مشابه بهار عربی) خواند.

طرفداران اسرائیل گالووی را به نژادپرستی و یهودی ستیزی متهم کردند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”