پیشنهاد دو کارشناس آمریکایی:اوباما باید به تهران سفر کند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

Re: پیشنهاد دو کارشناس آمریکایی:اوباما باید به تهران سفر کند

پست توسط John rider »

M.Abooali نوشته شده:
این پست بیان نظر بنده است، در غیر اینصورت یا استناد به منبعش میشد، یا نقل به گوینده. بنابراین شما که از حقوق حرف میزنید و این همه ادعا دارید برای بنده تعیین می کنید که اجازه ندارم نظر داشته باشم و بیانش کنم فقط چون به مزاج شما خوش نمیاد!

لطفا شما جایگاه خودتان را روشن کنید، کجا هستید که حق نظر دادن بنده را تعیین می کنید؟

هدف من ،کمک نمودن به روشن شدن وبازشدن نظرشمابوده است.

M.Abooali نوشته شده:می بینید که من هم بلدم، همه بلد هستند،
دوست من این بازی های کودکاه با لغات از سن و سال ما گذشته، نخ کش کردن سخنان دیگران بیانگر ضعف انسان است. قوی تر باشید. :-)

متاسفانه متوجه معنای این جملات ،وارتباط آن بابحث تاپیک نمیشوم!

برای من هنوزازدیدیک مخاطب پست شما، هویت "ما"روشن نشده است.

شماباروشن نمودن این ابهام به قوت گیری نظرودیدگاه خودکمک کرده اید.
ودرغیراین صورت، نظرشمادرابهام باقی خواهدماند...

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

Re: پیشنهاد دو کارشناس آمریکایی:اوباما باید به تهران سفر کند

پست توسط jhan2010 »

hamid721 نوشته شده:
144 نوشته شده:خوب این کاملا مشخصه که ترس آمریکا از ایران اینه که قدرت بگیره ، و البته شاید بتوان گفت تنها فایده فلسطین برای ایران کمک کردن به این موضوعه ، البته به نظر من ایران تقریبا بیش از نیمی از این مسیر رو طی کرده و تا دو دهه آینده یکی از بازیگران بسیار مهم در عرصه جهانی خواهد شد ،
اما نمیشه به کشوری وابسته باشی و ادعای قدرت کنی ،چون که همیشه وابسته خواهی ماند و همیشه عقب تر از وابسته کردت هستی

به امید ایرانی قدرتمند و شجاع و پیروز :( ^:)^

اگر ممکن است کشوری را مثال بزنید در صد سال گذشته ، بدون وابستگی پیشرفت زیادی کرده است (اقتصاد و صنعت و ...) ؟
مهم نیست کشور وابسته باشد یا نباشد ، مهم این است تا آنجا که ممکن است پیشرفت کند ( با استفاده از آن قدرت برتر)
کشور هایی مانند ژاپن ، کره جنوبی و ... به وسلیه آن قدرت برتر پیشرفت خیلی زیادی کردند

کشور بدون وابسته ، کره شمالی !!!! که در بعضی مناطق آن از گرسنگی علف می خورند . و کلا نمی دانم ممکن است اقتصاد در مورد کره شمالی معنا داشته باشد یا نه ؟!! و کوبا هم همین طور ، مردمی فقیر .

تازه ترین اسناد پایگاه اینترنتی ویکیلیکس منتشر شد حاکیست همه شرکای عمده اقتصادی کوبا به استثنای ونزوئلا از وضع اقتصاد این کشور کمونیستی نگران هستند و معتقدند اقتصاد این کشور ظرف دو سال آینده فرو خواهد پاشید. لینک این خبر :
[External Link Removed for Guests]

دوست عزیز
فکر کنم شما معنی وابستگی را با تعامل اشتباه گرفتید با گفته های شما عربستان امروز باید بشدت یک کشور پیشرفته باشد اما چیزی که ژاپن و کره را به جلو هل داده نه وابستگی انها به قدرت برتر بوده بلکه به تعامل رسیدن با این قدرت بوده است
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”