هاشمي مي آيد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: هاشمي مي آيد

پست توسط Solver »

ویکیپدیا یک منبع معتبر نیست.

حداقل بنده که ده ها مقاله درش داشتم، بعد از چند حرکت عجیب و کاملا سیاسی از این دانشنامه آزاد (!) که بدون بحث محتوا را ویرایش و قفل میزد دیده شده ..

ویکیپدیا یک منبع کسب اطلاع خوب و کامل اما غیر قابل استناد است، خصوصا در مورد مسائلی که هر نوع میتونن مرتبط با سیاست باشند اصلا بهش اطمینان نکنید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

M.Abooali نوشته شده:ویکیپدیا یک منبع معتبر نیست.

حداقل بنده که ده ها مقاله درش داشتم، بعد از چند حرکت عجیب و کاملا سیاسی از این دانشنامه آزاد (!) که بدون بحث محتوا را ویرایش و قفل میزد دیده شده ..

ویکیپدیا یک منبع کسب اطلاع خوب و کامل اما غیر قابل استناد است، خصوصا در مورد مسائلی که هر نوع میتونن مرتبط با سیاست باشند اصلا بهش اطمینان نکنید.

به نظر من هنوز معتبر هست و معتبر خواهد ماند.شاید بعضی نوشته ها رو چاپ نکنه ولی نوشته هایی که داره خودشون منبع دارند و میتوان به آنها اعتماد کرد.معتبر هم معنیش همینه.یعنی شاید همه اطلاعات رو نده ولی به اطلاعات داده شده میتوان اعتماد کرد.نمیدونم اگر ویکی معتبر نباشه دیگه چه سایتی معتبر هست.

درباره صندوق ذخیره ارزی مطمئنم معتبر هست چون خودم مرتب پیگیر بودم.
یکبار دیگه میگم ذخایر ارزی رو با صندوق ذخیره ارزی اشتباه نگیرید برای مثال ذخایر ارزی روسیه از ذخایر ارزی امریکا بیشتر هست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

پس چون منبع WIKI هست کل مطلب زیر سوال است ؟ اعداد و ارقام تا جایی که من می دونم درست بود ! حالا شما می خوای بخندی یا گریه کنی واقعیت تغییر نمی کتد !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

به نظر من هنوز معتبر هست و معتبر خواهد ماند.شاید بعضی نوشته ها رو چاپ نکنه ولی نوشته هایی که داره خودشون منبع دارند و میتوان به آنها اعتماد کرد.معتبر هم معنیش همینه.یعنی شاید همه اطلاعات رو نده ولی به اطلاعات داده شده میتوان اعتماد کرد.نمیدونم اگر ویکی معتبر نباشه دیگه چه سایتی معتبر هست.

مشخص است با ساختار ویکی آشنا نیستید. این جملات شما شرح برخی خبرگزاری های داخلی یا BBC است.

ویکپدیا یک سایت کاربر محور است، مطالب در اون توسط کاربران منتشر میشود و کاربران دیگر نیز مجاز هستند به اصلاح مطالب بپردازند - اگر در مورد مسائلی اختلاف نظر باشد، در صفحه بحث هر مطلب کاربران نسبت به حل اختلاف با ارائه سند و مدرک می پردازند و در نهایت در مورد محتوای مورد اختلاف به یک نتیجه می رسند. اما در برخی موارد این نتیجه حاصل نمیشود یا مثلا یک طرف حقوقی هم در بین است مثلا شرکتی، دولتی یا ... در این موارد ویکی خودش دخالت می نماید و اون صفحه را قفل میکند! و اطلاعات را مطابق میل مالک حقوقی صفحه منتشر خواهد کرد.

این بحث که هیچ، شما را در باب مستند بودن مطالب طرح شده در ویکی روشن کنم، مثلا در سنترال من میگم، هخامنشیان 500 سال حکومت کرده اند، شما میری در پیج مربوط در هخامنشیان ضمن معرفی این سایت به عنوان منبع میزنی هخامنشیان 500 سال حکومت کردند [1]

و جز اون موارد که جای بحث درش پیش میاد معمولا کسی دقت نمیکند مستندات ویکی چیست! ویکی نصف مستنداتش در خودش است! و این واقعا مزحک است! دقیقا مثل روباه و شاهدش !

بابا ویکی در بین الملل هم در موارد این دست: تاریخ، سیاست، جنگ ها، ادیان و مذاهب، فلسفه و عرفان و امثال این موضوعات کلاً از رده خارج به حساب میاد. اما در مورد مباحث علمی چون معمولا افراد بحثشون بر اساس ارائه مستندات قابل اثبات و تحقیق است، موضوع فرق داره.

در موردش من قبلا در سنترال یک مطلب زده بودم، نشست های اخیر ویکی مدیا را یک تحلیل کرده بودم، در همین سنترال، اخرینش هم در اسرائیل بود، قبلش در گرجستان و به ترتیب برید عقب و تاریخ نشست را با حوادث کشور محل برگزاری یک قیاس کنید خودتان به اندازه کافی سر نخ دستتان میاد از حکایت این دانشنامه آزاد !

پس چون منبع WIKI هست کل مطلب زیر سوال است ؟ اعداد و ارقام تا جایی که من می دونم درست بود ! حالا شما می خوای بخندی یا گریه کنی واقعیت تغییر نمی کتد !

بنده در مورد این قسمت بحث، نظری ندادم و نظر هیچ کدام از دوستان را نیز رد یا تائید نکردم، فقط پیگیر بحث بودم و خواستم اشاره کنم این مرجع قابل استنادی نیست تا بحث مستند تر پیش برود، هر چند اگر دقت کنید، هیچ طرفی بر اساس یک دلیل قابل استناد جلو نیامد، یکی گفت خاتمی گفته یکی گفت دولت اعتراف کرده ... اما دریغ از یک لینکی حداقل برای امثال بنده که دور از جریانات است و در حال تعقیب مبحث !

مستندات ادعا ها را بزارند دوستان وگرنه بحث جنبه ارائه نظر میگیره و نتیجه اون (اگر داشته باشد) اصلا قابل اتکا نیست.
این موضع در مورد خود شام هم صدق می کند!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

SHAHABESAGEB نوشته شده:
افتضاحات سیاست خارجی ایشون به کنار که دوست و دشمنش می دونن چکار کرده ولی در بعد اقتصادی دولت ایشون به اندازه نصف درآمد 70 ساله گذشته کشور نفت و گاز و ... فروخته. حالا می تونین بگین موجودی صندوق ذخیر ارزی یا هر اسمی دیگه چقدره یا اصلا چنین صندوقی وجود داره؟

در مورد سیاست خارجی شاید بشه مواردی رو پیدا کرد که مطلوب نبوده باشن ولی من شخصا سیاست خارجی دولت آقای احمدی نژاد رو افتضاح نمیدونم ! به این قضاوت شما جز بی انصافی چه اسمی میشه گذاشت؟
اما در مورد مباحث اقتصادی من نمیدونم شما چطور بحث اقتصادی می کنید در حالی که نمیدونید ارزش دلار چند دهه پیش با دلار امروز برابر نیست! برای مثال قیمت جنگنده های آمریکا رو در طی دهه های گذشته با الآن مقایسه کنید و ببینید که چطور قیمت یه جنگنده چند برابر شده! جنگنده هایی که در زمان خودشون پیشرفته محسوب میشدن! امروز اگه آمریکا بخواد اف 4 ئی رو با تکنولوژی 40- 50 سال پیش بسازه یقینا قیمتش با قیمت اون زمان برابر نخواهد بود!
پس میبینیم که اگه چند دهه پیش نفت رو با قیمت فقط چند دلار میفروختن باز هم درآمد حاصل شده کلی ارزش داشت!

برای درک بهتر قیمت طلا رو در طی این 70 سال گذشته از لینک زیر پیگیری کنید تا ببینید که ارزش دلار نسبت به طلا چقدر افت کرده! و البته به طبع اون سایر فلزات هم باید تحت تاثیر قرار گرفته باشن!

[External Link Removed for Guests]

یه سئوال از شما دارم به نظر شما اقتصاد و سیاسیت ربطی به هم نداره ؟ اینکه با یک جمله یه سیاستمدار اقتصاد یه کشور 77 میلیون نفری دچار شوک میشه؟ که الا ماشاء الله کم نیست این گونه افاضات سیاستمداران در راس ما! زمانی که جناب احمدینژاد تحریم ها رو که مسبب اصلیش شخص خود ایشون بود با صحبتهایی که هیچ ضرورتی برای طرحش نبود یا اینکه می توانست در زمان بهتری مطرح بشه مفت مفت برای مملکت خرید و بعد هم اونها رو کاغذ پاره خوند و نتیجش رو کمتر از یکسال دیدیم (افت 50 درصد ارزش پول ملی طی 2 ماه!!!) به نظر شما ربطی به سیاست خارجی که فقط میشه درباره اش از لغط افتضاح استفاده کرد و تحریمهای اقتصاد و تسلیحاتی و ... نیست! کار به جایی رسید که روسیه که یک زمانی متحد ما محسوب میشد (البته خساراتی اقتصادی که روسیه بر ما وارد کرد آمریکا وارد نکرد) حاضر نیست یه فشنگ به ما بفروشه! یه سری تو نت درباره ارزش پول ملی کشورها بزنید تا متوجه بشین ارزش پول ملی ما در جدول به کجا رسیده! اعتبار پاسپورت یک ایرانی چقدره؟ خط فقر که توسط همین دولت به تازگی اعلام شده چقدره و چند درصد افراد زیر خط فقر زندگی می کنن؟ ما قبل هم از لبنان و حزب الله و حماس دفاع می کردیم ولی آیا اینهمه هیاهو لازم داشت؟ یه درخواست از شما دارم. لطف کنید و متحدان ایران یا کشورهایی که ظاهرا رابطشون با ایران بد نیست رو بشمرید ببینید چه تعداد دولت کمونیستی می بینید؟ روسیه، چین، ونزوئلا، بولیوی!!، کوبا، بلاروس، اوکراین، ... آیا تمایل به این کشورها خطرناک نیست برای سیاست خارجی ما و ...؟ بیشترین سود اقتصادی رو از تحریمهای علیه ما چین و روسیه می برند ولی ما هنوز دلخوش به اونا هستیم. این یعنی سیاست خارجی غلط و ضرر اقتصادی فراوان.کارخانه های زیادی رو سراغ دارم که در حال ورشکستی هستند بخاطر تحریم ها. کارخونه ای رو در شهر خودمون سراغ دارم که در صورت راه اندازی حداقل 150 نفر نیرو به خدمت می گیره ولی به خاطر تحریم دستگاهی رو که 1 سال پیش خریده در ایتالیا بلوکه کردن و اجازه صادر شدن به ایران رو نمیدن . الان کارخونه داره خاک می خوره با 2 تا نگهبان!! این ضرر اقتصادی و اجتماعی و امنیتی نیست؟مصاحبه اخیر رئیس جمهور رو با مردم (منظور دکتر حیدریه که تو خونه مردم صداش می زننتصویر) دیدین؟ به صراحت ایران رو کشتی گیر سبک وزن در برابر یک کشتی گیر سنگین وزن (آمریکا) مقایسه کرد و گفت که معلومه که حریف اون نمیشه ولی زود حرفشو اصلاح کرد که حالا زور خودشو می زنه!!! مشکل ما سیاست دو کیشوت وار ایشونه که این نتایج برای مملکت رقم زده دوست من. جالبه ایشون به این نتیجه رسیده که ایران حریف قدری برای آمریکا نیست! برای همین هم در جام جهانی کشتی زیر پرچم آمریکا عکس انداخت و با آمریکایی ها خوش و بش کرد ولی به طرف تیم روسیه هم نرفت.تصویر شاید هم کار درستی کرده و داره یه چیزهایی می فهمه!
در مورد مثال شما درباره قیمت جنگنده (که قیاس مع الفارغه) قیمت تکنولوژی روز استفاده شده رو باید محاسبه کرد نه محصول تولید شده نهایی. یک زمانی 3310 نوکیا روی بورس بازار بود الان آیفون 5 ولی آیا قیمت هر دو تا گوشی در زمان خودشون برای کارخونه هاشون یکی بود؟
دوستی داشم رفته بود مالزی می گفت شما اگه اونجا خونه بخری باید فکر فروختن اون با سود رو از سرت بیرون کنی!!

مگر نه اینکه رئیس جمهور سوگند یاد می کند که منافع جمهوری اسلامی رو در دنیا تامین کنه! چند تا پرونده فساد کلان اقتصادی در زمان این دولت بوجود اومد؟
میتونم ساعتها درباره دست گلهای این دولت صحبت کنم ولی ...
----------------------------
باید رونالدو تیم حریف رو ول کنیم بچسبیم به غضنفر تا گل به خودی نزنه!!

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

دوست عزیز با این تعریفی که شما دادید هیچ سایتی اعتبار نداره میشه یک سایت معتبر معرفی کنید.
نظر من رو میخواید با توجه به شناختی که از شما دارم همیشه حد وسط رو انتخاب میکنید حتی اگه دلیل نداشته باشند.
این چند منبع دیگه
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

samsun نوشته شده:
SHAHABESAGEB نوشته شده:
افتضاحات سیاست خارجی ایشون به کنار که دوست و دشمنش می دونن چکار کرده ولی در بعد اقتصادی دولت ایشون به اندازه نصف درآمد 70 ساله گذشته کشور نفت و گاز و ... فروخته. حالا می تونین بگین موجودی صندوق ذخیر ارزی یا هر اسمی دیگه چقدره یا اصلا چنین صندوقی وجود داره؟

در مورد سیاست خارجی شاید بشه مواردی رو پیدا کرد که مطلوب نبوده باشن ولی من شخصا سیاست خارجی دولت آقای احمدی نژاد رو افتضاح نمیدونم ! به این قضاوت شما جز بی انصافی چه اسمی میشه گذاشت؟
اما در مورد مباحث اقتصادی من نمیدونم شما چطور بحث اقتصادی می کنید در حالی که نمیدونید ارزش دلار چند دهه پیش با دلار امروز برابر نیست! برای مثال قیمت جنگنده های آمریکا رو در طی دهه های گذشته با الآن مقایسه کنید و ببینید که چطور قیمت یه جنگنده چند برابر شده! جنگنده هایی که در زمان خودشون پیشرفته محسوب میشدن! امروز اگه آمریکا بخواد اف 4 ئی رو با تکنولوژی 40- 50 سال پیش بسازه یقینا قیمتش با قیمت اون زمان برابر نخواهد بود!
پس میبینیم که اگه چند دهه پیش نفت رو با قیمت فقط چند دلار میفروختن باز هم درآمد حاصل شده کلی ارزش داشت!

برای درک بهتر قیمت طلا رو در طی این 70 سال گذشته از لینک زیر پیگیری کنید تا ببینید که ارزش دلار نسبت به طلا چقدر افت کرده! و البته به طبع اون سایر فلزات هم باید تحت تاثیر قرار گرفته باشن!

یه سئوال از شما دارم به نظر شما اقتصاد و سیاسیت ربطی به هم نداره ؟ اینکه با یک جمله یه سیاستمدار اقتصاد یه کشور 77 میلیون نفری دچار شوک میشه؟ که الا ماشاء الله کم نیست این گونه افاضات سیاستمداران در راس ما! زمانی که جناب احمدینژاد تحریم ها رو که مسبب اصلیش شخص خود ایشون بود با صحبتهایی که هیچ ضرورتی برای طرحش نبود یا اینکه می توانست در زمان بهتری مطرح بشه مفت مفت برای مملکت خرید و بعد هم اونها رو کاغذ پاره خوند و نتیجش رو کمتر از یکسال دیدیم (افت 50 درصد ارزش پول ملی طی 2 ماه!!!) به نظر شما ربطی به سیاست خارجی که فقط میشه درباره اش از لغط افتضاح استفاده کرد و تحریمهای اقتصاد و تسلیحاتی و ... نیست! کار به جایی رسید که روسیه که یک زمانی متحد ما محسوب میشد (البته خساراتی اقتصادی که روسیه بر ما وارد کرد آمریکا وارد نکرد) حاضر نیست یه فشنگ به ما بفروشه! یه سری تو نت درباره ارزش پول ملی کشورها بزنید تا متوجه بشین ارزش پول ملی ما در جدول به کجا رسیده! اعتبار پاسپورت یک ایرانی چقدره؟ خط فقر که توسط همین دولت به تازگی اعلام شده چقدره و چند درصد افراد زیر خط فقر زندگی می کنن؟ ما قبل هم از لبنان و حزب الله و حماس دفاع می کردیم ولی آیا اینهمه هیاهو لازم داشت؟ یه درخواست از شما دارم. لطف کنید و متحدان ایران یا کشورهایی که ظاهرا رابطشون با ایران بد نیست رو بشمرید ببینید چه تعداد دولت کمونیستی می بینید؟ روسیه، چین، ونزوئلا، بولیوی!!، کوبا، بلاروس، اوکراین، ... آیا تمایل به این کشورها خطرناک نیست برای سیاست خارجی ما و ...؟ بیشترین سود اقتصادی رو از تحریمهای علیه ما چین و روسیه می برند ولی ما هنوز دلخوش به اونا هستیم. این یعنی سیاست خارجی غلط و ضرر اقتصادی فراوان.کارخانه های زیادی رو سراغ دارم که در حال ورشکستی هستند بخاطر تحریم ها. کارخونه ای رو در شهر خودمون سراغ دارم که در صورت راه اندازی حداقل 150 نفر نیرو به خدمت می گیره ولی به خاطر تحریم دستگاهی رو که 1 سال پیش خریده در ایتالیا بلوکه کردن و اجازه صادر شدن به ایران رو نمیدن . الان کارخونه داره خاک می خوره با 2 تا نگهبان!! این ضرر اقتصادی و اجتماعی و امنیتی نیست؟مصاحبه اخیر رئیس جمهور رو با مردم (منظور دکتر حیدریه که تو خونه مردم صداش می زننتصویر) دیدین؟ به صراحت ایران رو کشتی گیر سبک وزن در برابر یک کشتی گیر سنگین وزن (آمریکا) مقایسه کرد و گفت که معلومه که حریف اون نمیشه ولی زود حرفشو اصلاح کرد که حالا زور خودشو می زنه!!! مشکل ما سیاست دو کیشوت وار ایشونه که این نتایج برای مملکت رقم زده دوست من. جالبه ایشون به این نتیجه رسیده که ایران حریف قدری برای آمریکا نیست! برای همین هم در جام جهانی کشتی زیر پرچم آمریکا عکس انداخت و با آمریکایی ها خوش و بش کرد ولی به طرف تیم روسیه هم نرفت.تصویر شاید هم کار درستی کرده و داره یه چیزهایی می فهمه!
در مورد مثال شما درباره قیمت جنگنده (که قیاس مع الفارغه) قیمت تکنولوژی روز استفاده شده رو باید محاسبه کرد نه محصول تولید شده نهایی. یک زمانی 3310 نوکیا روی بورس بازار بود الان آیفون 5 ولی آیا قیمت هر دو تا گوشی در زمان خودشون برای کارخونه هاشون یکی بود؟
دوستی داشم رفته بود مالزی می گفت شما اگه اونجا خونه بخری باید فکر فروختن اون با سود رو از سرت بیرون کنی!!

مگر نه اینکه رئیس جمهور سوگند یاد می کند که منافع جمهوری اسلامی رو در دنیا تامین کنه! چند تا پرونده فساد کلان اقتصادی در زمان این دولت بوجود اومد؟
میتونم ساعتها درباره دست گلهای این دولت صحبت کنم ولی ...
----------------------------
باید رونالدو تیم حریف رو ول کنیم بچسبیم به غضنفر تا گل به خودی نزنه!!

چقدر این حرف ها اشنا است.یادش بخیر حدود 4 سال پیش برخی اقایان از این حرف ها میزدن و تا جایی پیش رفتن که خودشون هم باورشون شد مردم با انها همراه هستند و اون فجایع را به بار اوردن و عملا تلاش کردن علیه دولت قانونی که با رای میلیونی در قدرت مانده بود کودتا کنند که البته نتایج کارشون را هم دیدن.
جالبه تحریم ها را این دولت بوجود اورد.شما مثل اینکه یادت رفته علت تحریم ها تاکید بر ادامه برنامه هسته ای بود.اگر این دولت مثل دولت قبلی این برنامه را تعلیق میکرد از شورای امنیت خبری بود؟؟دوست عزیز شما که تحریم ها را به قول خودت نتیجه اهمال کاری این دولت میدانید بفرمائید چرا وقتی رئیس جمهور محبوبت (خاتمی) رفت توی سازمان ملل دم از گفتگوی تمدن ها میزد و در پاریس کل برنامه اتمی را تعلیق کرد و پروتکل الحاقی را پذیرفت و... چرا امریکا ایران را محور شرارت نامید و همواره ایران تهدید به حمله نظامی میشد.حداقل کمی مطالعه کن تا شاید به یاد بیاوری که تحریم موسوم به داماتو که صنعت نفت ایران را هدف گرفت از زمان چه کسانی وضع شد؟؟چرا دروغ میگی مگه ما ان مصاحبه را ندیدیم ایشون به صراحت گفتن امریکا تمام توان اقتصادی خودش را پشت تحریم ایران اورده و دیگران را تهدید میکنه در صورت ارتباط با ایران ارتباط با اقتصاد امریکا را از دست میدهند و با مقایسه توان اقتصادی امریکا با ایران مثل مقابله یک سنگین وزن با سبک وزنه.ایا این خلاف واقع است؟؟کمی در مورد تولید ناخالص داخلی امریکا و ایران مطالعه کن شاید بتوانی معنای سخن رئیس جمهور را درک کنی.مشکلماله سیاست دولت منتخب اکثریت نیست بلکه ماله زمانی است که افراد به خود اجازه میدهند در مورد عموم مردم بدون اجازه اظهار نظر بکنن.وگرنه فجایع اقتصادی زمان اقایان کاری کرد که تفکری 360 درجه مخالفشون به روی کار امد.و کارشون شده اینکه 8 سال توی اینترنت علیه رئیس جمهور 25 میلیونی لفاظی کنن.چون کار دیگری از دستشون ساخته نیست.راستی دوستان حامی دولت های قبلی اول در مورد فسادهای اقتصادی که اقای رئیس جمهور افشا کردن توضیح بدهند بعدا زمان برای پرداختن به کارهای نکردشون میرسه.چون من امروز هر کی را میبینم جزء اولین مطالباتشون برخورد با مفسدان اقتصادی است.راستی یک سئوال دیگه اقایان مگه 4 سال پیش که شکست خوردن کلی از نبود ازادی در انتخابات و دست بردن در رای ها و..حرف نمیزدن چطور شد دوباره تا بوی کباب به مشامشون رسید دسته دسته کاندیدا میشوند.نظام که همون نظامه.چطور میشه از افرادی ریاکار که برای رسیدن به مقاصدشون از هیچ کاری ابا ندارند انتظار خدمت داشت.کسانیکه حامی این تفکرات هستند وجودش را داشته باشن و نتیجه انتخابات را پیش بینی کنن.چون به گفته حضرات این دو نفر الان محبوب ملت هستند و مردم هم کاملا از دولت فعلی ناراضی هستند پس از این تفکرات کسی به قدرت خواهد رسید.من به انچه میگویم اعتقاد کامل دارم و صریح میگویم در انتخابات اینده هم این تفکر یک شکست فضاحت بار دیگر را تجربه خواهد کرد و یک اصولگرا پیروز خواهد بودزیرا اکثریت مردم از هر انچه که با واسطه یا بی واسطه با این تفکرات ارتباطی دارد متنفر هستند..نتیجه انتخابات مشخص خواهد کرد چه کسانی از روی غرض ورزی حرف میزنن و چه کسانی بر پایه تحلیل واقعی.این حرف ها هم چیزی را در واقعیت عوض نمیکنه بلکه هویت افرادی را برای ملت مشخص میکنه که از هیچ کاری برای ضربه زدن به این دولت دریغ نکردن و مشکل درست کردن و ان را بر دوش این دولت انداختن.در اخرین هنر نمائیشون به بهانه های کذایی طرح استخدامی دولت را هم جلوش را گرفتن.دولتی که جلوی کارش را بستن و اجازه اجرای برنامه هاش را به او نمی دهند چه انتظاری میشه ازش داشت. طبق رسم ایرانیها ما در اینده کلی از وضعیت فعلی به نیکی یاد خواهیم کرد .چون ما عادت نداریم کسی که برای ما کاری میکنه ازش قدردانی کنیم باید حتما یا بمیره که اسطوره بشه یا سالها از دورانش بگذره که به یاد بیاوریم چه بود و چه کرد.
آخرین ويرايش توسط 1 on aaa10, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

احمدینژاد اسطوره؟
حقیقتا که درفشش سیاه استو خفتان سیاه
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

من اخرین بار که رای گیری شد رای ندادم و رای هم نخواهم داد.
ولی درباره انتخابات قبلی دوست ندارم بحث کنم. چون خیلی از افراد بهشون توهین شد وحالا هم مثل نقل ونبات میگن فتنه.شک نکید اصلاحات در این انتخابات شرکت نخواهد کرد.و همینطور شک نکنید کاندیدای دولت ببخشید جریان انحرافی انتخاب نخواهد شد. و همین طور اقای هاشمی شرکت نخواهد کرد.
تنها چیزی که میبینم عده ای هست که دارند بین مملکت نفاق می اندازند که به نظر از ضعف تجربشون هست. اگر این روند اصلاح نشه آخرش کار به جنگ میکشه.
و البته شما طوری به نظر میرسی که هیچوقت شکست نمیخوری اگر طرف کاندیدای دولت رو میخوای بگیری راحت بهت میگم رد صلاحیت میشه.اگر هم نشه تعداد اراش به یک میلیون نمیرسه.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

کدوم فساد رو میگید اطلاع رسانی کرده؟
آخرین ويرايش توسط 1 on saeid 7, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

طرح استخدامی ها هم که اصولگرا در مقابل اصولگرا بود. :-*
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

Erratic نوشته شده:احمدینژاد اسطوره؟
حقیقتا که درفشش سیاه استو خفتان سیاه

بجای شعر خوانی اگر به سخنتان اعتقا دارید نتیجه انتخابات را پیشبینی کنید اگرچه میدانم خود بهتر از هر کسی از شکست خورده بودنتون و پیروزی قاطع اصولگرایان اگاهید.
saeid 7 نوشته شده:من اخرین بار که رای گیری شد رای ندادم و رای هم نخواهم داد.
ولی درباره انتخابات قبلی دوست ندارم بحث کنم. چون خیلی از افراد بهشون توهین شد وحالا هم مثل نقل ونبات میگن فتنه.شک نکید اصلاحات در این انتخابات شرکت نخواهد کرد.و همینطور شک نکنید کاندیدای دولت ببخشید جریان انحرافی انتخاب نخواهد شد. و همین طور اقای هاشمی شرکت نخواهد کرد.
تنها چیزی که میبینم عده ای هست که دارند بین مملکت نفاق می اندازند که به نظر از ضعف تجربشون هست. اگر این روند اصلاح نشه آخرش کار به جنگ میکشه.
و البته شما طوری به نظر میرسی که هیچوقت شکست نمیخوری اگر طرف کاندیدای دولت رو میخوای بگیری راحت بهت میگم رد صلاحیت میشه.اگر هم نشه تعداد اراش به یک میلیون نمیرسه.

خب اگر رای نمی دی پس حرفت چیه؟فرق من با کسی که به خودش زحمت رای دادن نمیده چیه؟من رای میدهم و خواهم داد پس اظهار نظر میکنم.ضمنا در مورد کاندیدا اتفاقا اصلاحات طلبان که فرقه های مختلفی دارند درانتخابات شرکت میکنن و البته شکست میخورند.از چند ماه پیش امثال عارف و...دارن زمینه سازی میکنن برای حضور.در انتخابات گذشته هم که دم از تحریم میزدن بعد از شکست خوردن و بی توجهی اکثریت ملت خاتمی بصورت مخفی در دماوند رفت پای صندوق رای داد.تا هم شانس اینده طیفش از بین نره و هم خیلی عمومی نشه که البته تصاویرش پخش شد و بعد از تکذیب مجبور به تائید ان شدند.میبینید که اونقدر به حرفم ایمان دارم که علنی بیان کنم.بالاخره چند ماه بیشتر تا انتخابات نمانده و اگر خلافش ثابت بشه اعتباری برای بیان کنندش نمیمونه.در مورد کاندیدا ما چیزی به نام دولت و غیر دولت نداریم.ما یک تفکرهستیم به نام اصولگرا که مثل همه گروهها طیف های مختلف داریم.مثلا خاتمی و رفسنجانی هم الان با هم همراه هستند ولی دلیلی نداره در همه موارد عین هم فکر کنن.ولی جزءیک تفکر بحساب میان و این تفکر کاندیداهایی معرفی میکنن و مطمئینا فقط علاقمندان به این طیف به یکی از کاندیداهای انها رای میدن.من که نمیرم به کاندیداهای این تفکر رای بدهم.اصولگراها هم نفرات مختلفی خواهند داشت.الان فرضا لاریجانی و ولایتی ایا اینها در همه موارد عین هم فکر میکنن و کپی هم هستند؟واضح است که جواب منفی است ولی در یک چیز مشترک هستند و ان اصولگرایی است پس هیچ وقت طرفدار اصلاح طلب به اونها رای نمیده. من هم مثل هر شهروندی تصمیم میگیرم به یکی رای بدهم ولی در اصل قضیه که حامی این طیف هستم تعقییری حاصل نمیشه.پس اگر یکی از کاندیداهای این تفکر را اکثریت بهش رای داد پس نشان میده تفکر غالب جامعه به اون سو رفته. بنابراین یک اصولگرا رای خواهد اورد.اینکه کدام شخص اون دیگه بستگی به نظر اکثریت داره و هر کی بود باید بقیه تبعیت کنن.خواه رای بدهند خواه ندهند.خواه کاندیدشون رای بیاره خواه نیاره.اسم این را هم میگذارند قانون مداری و احترام به نظر اکثریت.برخلاف رفتار زشتی که اصلاح طلبان در 4 سال پیش انجام دادن و هیچ تفکر مترقی و قانون مندی ان را تایید نمیکنه.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”