هاشمي مي آيد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

Re: هاشمي مي آيد

پست توسط pckho0r »

samsun نوشته شده:
pckho0r نوشته شده:
ولی در بعد اقتصادی دولت ایشون به اندازه نصف درآمد 70 ساله گذشته کشور نفت و گاز و ... فروخته

به این کار میگن سفسطه گری!

پدر شما هم تو 4 سال گذشته به اندازه تمام عمرش تا قبل این 4 سال حقوق گرفته پس شما الان باید میلیاردر باشین!!!

ابتدا نظرتون رو در مورد این سفسطه گری ها اعلام بفرمایید!!!
[External Link Removed for Guests]

اصلاح می کنم نیمی از درآمد 100 سال گذشته!!!
سفسطه گری؟! یاللعجب !! این آمار رو که من اعلام نکردم و سری پیش نیست یه سر بزن تو اینترنت
خداییش الان میلیاردیم و داریم ممیریم از خوشی !! قیمتها هم که مثل چهار سالتصویر ببخشید 8 سال پیشه و هیچ فرقی نکرده تصویر
بعد از کلی پس اندازه و بدبختی 9 میلیون جور کردیم یه ماشین دوست دوم بخریم نتونتستیم. ظرف دو ماه شد 17 میلیون.

میدونید از کدوم اخلاق شما دوستان به اصطلاح اصولگرا خوشم میاد. اینکه به تمام نتایج صحبتهای اصلاح طلب میرسین ولی به روی مبارک خودتون هم نمیارین. مطمئن باشین خاتمی نمیاد. هاشمی هم نمیاد. عارف هم تو دایره اصلاح طلبی نمیاریم ولی جناح اصولگرا برای اینکه برای خودش و طرفداراش انگیزه درست کنه داره حریف میتراشه واسه خودش. از یک طرف از هاشمی میترسن و تو مجلس قانون سنی تصویب می کنن از طرف دیگه چپ و راست شایعه می کنن که هاشمی میاد. خاتمی میاد. به شخصه دل خوشی از هاشمی ندارم نه به خاطر حواشی خانوادگیش به خاطر ....
می دونید یه عده در سیاست ایران و یه عده ای در سیاست آمریکا نون خودشون رو در طرف مقابل در میارن تو ایران یه عده ای به اسم غرب ستیزی و ضدیت با امپریالیسم و حمایت آمریکا از گروههای داخل کشور ... نون میخورن تو آمریکا هم یه عده به نام مبارزه با اسلام و تروریسم و ...). جالبه این دو طرف قضیه در ظاهر به شدت همدیگر رو می کوبن ولی در باطن برای موندن حریف خود ساخته در طرف مقابل هر کاری می کنن چرا ؟ چون موجودیت خودش رو در موجودیت حریف می بینه!! جالبه آمریکا با یه حربه ساده حمایت ظاهری از بعضی گروهها در ایران چنان موجی در کشور راه می ندازه که بعضی ها با کله خودشون رو توش غرق می کنن ولی انصافا شناگران ماهری هم هستند !!
الان هم علم جریان انحرافی بالا کردید تا دوستان اصولگرا خودشون رو از مظان اتهامات مبرا کند. انشاء الله انتخابات (...) که انجام شد داستان جالبتر هم میشه. پرونده های زیر بغل میاد بیرون !!
راستی از هاله نور چه خبر؟

به امید اون روز تصویرتصویر

یا واقعآ منظور بنده رو نفهمیدی یا اینکه خودتو به ... زدی!
بنده ماهیانه 650000 تومن حقوق میگیرم یعنی ده برابر حقوقی که پدر بنده در اواخر دهه 70 میگرفتن خوب این یعنی قدرت خریدم هم ده برابر بالاتره؟؟؟؟؟؟؟؟
افزایش درامدهای نفتی ما از طریق افزایش تولید نبوده که ، ما وقتی انقلاب کردیم 6 میلیون تولید روزانه داشتیم و حداقل 5 میلیونشو صادر می کردیم ولی در سالهای گذشته (حداقل دو دوره اقای احمدی نژاد) تولید روزانه ما 4 میلیون بشکه بوده که حداقل 2.5 و امروز 3 میلیون بشکه اش به مصرف داخل میرسه. این افزایش درامد های نفتی ناشی از افزایش قیمت نفت بوده ولی برادر من وقتی نفت گرون شده متعاقب اون همه چیز گرون شده شما در زمان اقای هاشمی گندم ، بنزین ، ماشین الات ، مواد خام و ... رو چند میخریدی امروز چند میخری؟!!!!

شما حتی مطالب اون لینک هایی که گذاشتینو نخوندین و تنها با خوندن سرتیترها به خیال اینکه موافق با سیاه نمایی خودتون هست به عنوان مدرک رو کردین ، بنده فقط مطلب کوچکی از همون منابع شمارو گزینش کردم تا متوجه بشین که به چیزی استناد می کنین که ادعاهای خود شمارو زیر سوال می بره:

برخی آمارها نشان می‌دهد که متوسط درآمد ارزی دولت در دوران جنگ 110میلیارد دلار، دولت هاشمی رفسنجانی 141میلیارد دلار، دولت خاتمی 157میلیارد دلار و دولت احمدی‌نژاد تا پایان سال90 بیش از 530میلیارد دلار برآورد شده است. مدافعان دولت معتقدند که با درنظرگرفتن افت ارزش دلار در این سال‌ها و ارزش طلا در بازارهای جهانی این نتیجه حاصل می‌شود که دولت میرحسین موسوی 66درصد، دولت هاشمی رفسنجانی 120درصد و دولت خاتمی 44درصد بیشتر از دولت احمدی‌نژاد ثروت از محل فروش نفت به‌دست آورده‌اند.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط خراد »

ما كه ابر تورم اين قدر طولاني، با اين وسعت رو كه روي همه ي كالا ها سايه افكنده رو فقط تو دوره ي احمدي نژاد ديديم.
با يه حساب سر انگشتي ميشه فهميد كه تورم حد اقل 200 درصدی هستش.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

بزرگواران هاشمی دلار 140 تومنی رو کرد 600 تومن آقای دکتر هم 950 تومنی رو به 4000 رسوندن.
نتیجه=؟
هیچ کدوم دلشون به حال ملت نسوخته و نمیسوزه!
این که فکر کنیم این بده بره اون خوبه میاد تفکری منسوخ شده است! این اشتباه محاسباتی رو 30 خورده ای سال پیش تجربه شده !
پس بهتره سکوت کنیم وقتی انتخابی وجود نداره!
حالا بازم تا الای صب بشنین همدیگه رو نقد اصولی و روشنفکرانه کنین!
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

دوست عزیز جناب pckho0r
نمی دونم چرا اینقدر در برابر فهمیدن مطلب مقاومت می کنین!!
صحبت سر بلایست که این دولت اصولگرا!! بر سر ارزش پول ملی آورده! من که نمی دونم شما یه آمار بدین ارزش دلار طی نیم قرن گذشته چد درصد افت کرده! و بدنبالش چقدر ارزش پول ما در برابر ارزهای خارجی و منجمله دلار در این چند سال نه همین چند ماه افت کرده؟؟!! پدر شما با چند ماه حقوقش می تونست به طور مثال یه پراید بخره و شما با حقوقتون چند ماهه می تونین همون ماشینو بخرین. پول ما در سال 1972 جزو 12 ارز پر قدرت دنیا بود الان چی؟

[HIGHLIGHT=#f7df6c][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  قول:   [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fafafa]برخی آمارها نشان می‌دهد که متوسط درآمد ارزی دولت در دوران جنگ 110میلیارد دلار، دولت هاشمی رفسنجانی 141میلیارد دلار، دولت خاتمی 157میلیارد دلار و دولت احمدی‌نژاد تا پایان سال90 بیش از 530میلیارد دلار برآورد شده است. مدافعان دولت معتقدند که با درنظرگرفتن افت ارزش دلار در این سال‌ها و ارزش طلا در بازارهای جهانی این نتیجه حاصل می‌شود که دولت میرحسین موسوی 66درصد، دولت هاشمی رفسنجانی 120درصد و دولت خاتمی 44درصد بیشتر از دولت احمدی‌نژاد ثروت از محل فروش نفت به‌دست آورده‌اند.  

شما به خیلی از سئوالات من پاسخ ندادین و سعی می کنین بزنین جاده خاکی؟ اون مطلبی هم که شما از قول من دارین به اصطلاح از من مچ گیری می کنین و من رو به سیاه نمایی متهم می کنین صرفا ادعای مدافعان دولته که تا اثباتش راهی خیلی طولانی وجود داره! (چون هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه) در مورد بقیه لینکها هم که هیچ مطلبی نفرمودین!
آیا هنوزم اعتقاد دارین که سیاست خارجی احمدینژاد موفق بوده که این بلا سر ریال ما نازل شده؟ یا تقصیر دولتهای قبلتره؟

ظاهرا صحبت با شما فایده خاصی برای انجمن نداره. اگر صحبتی بود pm بدین.

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط pckho0r »

برادر samsun مگه بحث ما سر بودن یا نبودن تورم و گرونیه که شما مدام داری رو حرفت پافشاری میکنی من که در همون پست اولم هم گفتم که گرانی های افسارگسیخته تو مملکت وجود داره و اکثر مشکلات رو پذیرفتم ولی این شمایی که عقد و کینه یه عده جلوی چشمات رو گرفته نمیخوای حقیقت رو ببینی والا بلا به پیر به پیغمبر اگه دلت به حال این مملکت میسوزه این راهش نیست که از یه مشت خائن حمایت کنی ، بخش بزرگی از مشکلات فعلی ما به خاطر خیانت همین اقایونی هست که شما داری ازشون دفاع میکنی ، کسی که برای زمین زدن رقیب سیاسیش داره از همه توانش استفاده می کنه که پدر مردم بیشتر از این دربیاد تا ارای رقیبش ریزش کنه به نظرت وقتی قدرت بیفته دستش میشه دایه مهربان تر از مادر برای ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به این امید داری که این افراد برات رفاه و اسایش بیارن؟ پیشرفت بیارن؟ حاضرم قسم بخورم که کمترین اطلاعاتی از اتفاقات 30 سال گذشته نداری وگرنه از اینا حمایت نمی کردی. بابا اینا کارنامشون مشخصه امتحانشونو پس دادن.

در ضمن روی سخن من شما نیستی افرادی هستن که این مطالبو میخونن و خودشون قضاوت می کنند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

من عذر میخوام تندی کردم در ارسال پاسخ البته این به خاطر دوستان نبود
در واقع با موبایل اومده بودم و یکجای دیگه یکم سرم شلوغ بود و این باعث شد که... تند پاسخ بدم
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

جناب pckho0r
من در همون پست اولم و در یه پست دگم هم در مورد هاشمی گفتم که دل خوشی ازش ندارم (بماند) صحبت سر اینه که الان در مملکت قضیه کی بود کی بود من نبودم راه افتاده. اتفاقا صحبت من سر دفاع بی حد و حصر شما از جناب احمدینژاده! من گفتم به دولتهای هاشمی و خاتمی نقد دارم ولی کدوم یکشون (خواسته یا ناخواسته) به اندازه این دولت به مردم و کشور آسیب رسوند؟ در بحث خیانت یه عده از این آقایون بنده با شما به شدت هم عقیدم ام (به قرآن) جوری که نمی خوام سر به تن ... باشه ولی وقتی میرم خیابون یه جنسی رو قیمت می کنم می بینم با دیروزش فرق کرده یقیه کی رو باید بگیرم. هاشمی 16 سال قبل رو یا احمدینژاده حی و حاضر رو ؟ مردم واقعا طاقت این تورم افسار گسیخته رو ندارن.
تحرمیها از اول انقلاب بود پس چطور زمان خاتمی از 50.5 درصد رسید به 10.5 درصد. مگر تحریمها برداشته شده بود؟

به خدا منم تو این مملکت به دنیا اومدم و هر روز سرم تو روزنامه ها و رادیو و تلویزونه و دقیق می فهمم کی به کیه. 31 سالمه ولی از زمانی که روزنامه اطلاعات 2 تومن بود روزنامه می خونم!! شما درباره همه افراد به غیر از احمدینژاد صحبت می کنی و نظر میدی ولی تا میرسه به دولت ایشون ترمز رو می کشی و میندازی گردن قبلی ها! اون زمان که قطعنامه ها رو کاغذ پاره می خوند باید فکر الان مملکت رو می کرد. الان هم که به شدت دنبال طرح پوتین-مدودف تو ایرانه که صدای هم قطاران سابقش رو هم در آورده. من زنده و شما مرده باز شب و روز انتخابات با پخش پول به عنوان سهام عدالت و ... دنبال خرید رای عوام الناس هستند.
یک مورد فساد مالی در زمان خاتمی بیار که مربوط به دولتمردانش باشه که اگر بود دوستان اصولگرا چه پیراهن عثمانی علم نمی کردن؟!!؟ ( الی ماشاء الله حاشیه دور و بر این دولته). اگر حقوق مردم کمتر از الان بود تورم به مراتب کمتر بود وضع معیشتی مردم والا بهتر بود. من جوان 31 ساله مجرد باید با این قیمت مسکن آرزوی ساختن یه خونه رو به گور ببرم. خیلی از دوستان تا میرسن به دولت خاتمی میگن خاتمی در بحث انرژی هسته ای وا داد در صورتی که در همان سالی که ایران تعلیق غنی سازی رو پذیرفت، رهبری از اون به عنوان یک تدبیر نام برد. چون آمریکا واقعا تصمیم داشت با ایران حمله کنه! یا میگن خاتمی میخاست به بهانه آزادی فساد راه بندازه لی حتی یه نمونه نمیارن . میدونید فرق دولت خاتمی با دولت احمدینژاد چی بود؟ اینکه خاتمی از افراد متخصص در جناح رقیب به خوبی در دولتش استفاده کرد ولی احمدینژاد جز در یک مورد خیر! مثال تیم مذاکره کننده هسته ای در زمان خاتمی چه کسانی بودند؟ وزیر امور خارجش آقای خرازی اصلاح طلب بود؟
خیانت رو اون افرادی کردند که در برابر رای مرد ایستادند و صندوق های رای تهران رو باطل کردند. همون کسانی که احمدینژاد رو معجزه هزار سوم کردند و الان سکونت کردند و صداشون در نمیاد اونایی که رانت های بی نهایت خوردند. اونایی که گوشی موبایل با تعرفه 10 درصد وارد کردند و بعد با افزایش تعرفه به 60 درصد یک شبه میلیاردر شدند. اونایی که از الان برای انتخابات آینده دارن از جیب ملت هزینه هاشون رو درمیارن. اونایی که مشکلات رو میندازن تقصیر تحرمیهایی که خودشون مسبب بودند و بعد تو هر رونمایی از دستاوردهای کوچیک و بزرگ صف اول مجلس میشینن!
دل پر دردی دارم ولی بخدا دیگه ادامه حوصله این بحث رو ندارم چون واقعا سردرد گرفتم.

شب خوش

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, به نظر من خیانت اونه که بیام به کسی رای بدم وبذارم کسی به قدرت برسه که سال 74 پاداش هزاران بازنشسته رو خورد و گفت بازنشسته درخت خشکیدست چرا آبش بدیم :-O و از همین رو پاداش پایان خدمت پدران ما خورده شد، برده شد ، یک مثل مهدی هاشمی گردن کلفت شد ، خانواده رفسنجانی کلفت شد و ... من با این دزد بی همه چیز هیچ وقت صاف نمی شم چون هر چی بدبختی تو 30 سال کشیدیم از همین آقا کشیدیم ما و خانواده ما . هنوز هم نتونستیم بلند شیم چون کمر خانوادمون رو خرد کرد . امیدوارم و دارم می بینیم که روزی خود پیر و سالخورده شده و ... اونوقته که پول هم برات کاری نمی کنه آقای مال مردم خور
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, به چه قیمتی اون تورم مورد نظر شما در زمان خاتمی شد به اندازه گفته شما :-x تعطیلی تاسیسات اتمی ، تعطیلی رشته های دانشگاهی مربوط به انرژی هسته ای و ...
در مورد گرانی شدید هم یکی از کسانی که در پشت پرده بود توسط احمدی نژاد معرفی شد چند تای شما وقتی سعید مرتضوی رو گرفتند از کار احمدی نژاد و سعید مرتضوی حمایت کردید ؟ سعید مرتضوی آدم کش بود؟ درست ! ولی چرا تا به حال آزاد بود و یکدفعه رئیس قوه قضائیه یادش اومد که ایشون مجرمه ؟ مگه تو سه سال گذشته ایشون مجرم نبوده و یک شبه همه چیز علیه ایشون شد .
به نظر من بزرگترین خیانت به مردم این مصلحت اندیشی های مسئولین در مقابل زور گویان مملکته و از همه اونها بزرگتر سکوت ما در مقابل این مصلحت اندیشی . بعد می گوییم چرا احمدی نژاد فلان چرا به امان و ...
بابا ایشون خائن به مملکت ، دزد ، ادم بده ما چی هستیم ؟ ما چه کار کردیم در راستای بهبود وضعیت ؟
آقا دست رو دلم نذار که تا صبح می تونم باهات بحث کنم و دلیل و ... بیارم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط pckho0r »

بزار به عامیانه ترین شکل ممکن تاریخ این 30 سال رو برات شرح بدم :

ما انقلاب کردیم ، اونایی که انقلاب کردن رفتن جنگ و شهید شدن ، یه عده حاشیه نشین که فقط حرف میزدن اومدن و انقلاب رو به اسم مال پدریشون مصادره کردن و از کنارش گردن هاشون کلفت شد و برای خودشون تاج و تخت شاهی ساختن و جای پاشون رو حسابی در سیاست و اقتصاد محکم کردند و تمام طرفداراشون یا شدند کارخونه دار یا اپوزیسیون خارج نشین هرکی هم باهاشون به مخالفت برخواست انگ ضدانقلاب و ضداسلام بهش زدن و صداشو خفه کردن ، جلوی چشم مردم دم از مرگ بر امریکا زدند ولی پشت صحنه امان نامه برای امریکا فرستادند که ما برای حذف طالبان کمکت می کنیم و در اشغال عراق شیعیانش رو برعلیه ات تحریک نمی کنیم و خلاصه سنگ جلوی پات نمیندازیم احمق ها نمیدونستن که بعد عراق نوبت خودشون بود حتی با وجود بالا بردن پرچم سفید! شکم مردم با پیاز سیب زمینی ارزان سیر بود ولی نه رفاهی بود و نه اینده ای ، پیشرفتمون در همه زمینه ها لاک پشتی بود خلاصه مملکت در ظاهر اروم بود ولی همه ناراضی و این نارضایتی جایی خودشو نشون داد که یه شخص بی نام و نشان با شعارهای انقلابی در کمال ناباوری شد رئیس جمهور! خوب اینا ادمای دست و پا چلفتی نبودن که اجازه بدن یه بچه اهنگر تازه وارد بیاد و تاج و تخت شون رو بر باد بده پس از همون روز اول شروع کردن به سنگ انداختن و تبلیغات ، ماشالله توپشون هم پر بود درسته منسب ریاست جمهوری رو از دست دادند ولی تو این کشور هرکی رو هر جا منصوب کرده بودن از ادمای خودشون بود و اینها هم عمرآ از رئیس جمهور جدید فرمان بگیرن همشون هنوز هم از پشت صحنه ای ها خط میگرفتن بهر حال تحلیلشون این بود که این دولت دووم نمیاره و یا کله پا میشه یا اینکه دوره بعدی میفته دست صاحبای قبلیش پس چرا جایگاهمون رو خراب کنیم!

بعد یه مدت دکتر دید که نه فایده نداره اینجوری نمیشه کار کرد هیچکس حاضر نیست برای دولتش کار کنه پس دست به اقدامی انقلابی زد و هزاران مدیر و مسئول و ... تغییر کردند و افراد جدید سر کار اومدن و از اینجا بود که به یکباره همه افراد برکنار شده شدن دشمنای خونیش و مصمم تر از قبل به جناح رقیب پیوستن که اوج دشمنی شون رو در حوادث 88 نشون دادند که دیگی که واسه من نمی جوشه میخوام سر ... توش بجوشه! کار به جایی رسید که یه عده شون از این طرف مدام خط میدادن که بابا امریکا چرا لفتش میدی اگه میخوای بزنی الان بهترین فرصته جون مادرت اینقدر این دست اون دست نکن بزن دیگه ...

خلاصه این حوادث هم گذشت و امریکای طمعکار که شیرینی سال 88 چشماشو گرفته بود تشخیص داد که اره اینجا هم میشه انقلاب مخملی راه انداخت پس دست به کار شد و از دور دوم بود که به یک باره حجم تحریم های بین الملی و فشارهای همه جانبه چندین برابر شد و همصدا با اونها از داخل هم شروع کردن به بحران سازی و گردن کلفت ها این ریسک رو به جون خریدند و تمام سرمایه های میلیاردی شخصیشون (البته دزدی) رو برای بحران سازی وارد بازار سکه ، ارز ، ملک و ... کردند یا کالاهارو به صورت انبوه از بازار جمع میکردن و احتکار می کردند و خلاصه از این دست مسائل و البته رسانه هاشون هم هر روز به این مسائل دامن می زدند و یک جنگ روانی تمام عیار به راه انداختن...

البته این رو هم بگم که این دولت قربانی شد و بزرگترین ضربه رو از جایی خورد که طرح حذف یارانه ها کلید خورد ولی چاره ای نبود سیستم این مملکت به نحوی ساخته شده بود که زالوصفتان از طریق این سیستم خون مردم رو می مکیدن و برای حذف این زالوها باید این کار انجام میشد همونطور که در تمام دنیا انجام شده بود و به جز چند کشور معدود الان حکومتی با سیستم یارانه ای اداره نمیشه.

شاید احمدی نژاد هیچوقت فکر اینجارو نمی کرد که خائنینی تو این مملکت وجود دارند که حاضرند به قیمت نابودی خودشون و کشور پای اهدافشون بایستند درست مثل این که با دشمنت تو یه کشتی باشین و اون برای نابود کردن تو کشتی رو سوراخ کنه!!، ببینید اگه اقتصاد ما سقوط کنه و وارد بحران های پی در پی بشه دیگه خود اینها هم باید سرمایه هاشون رو جمع کنند و بزارند برند و مردم بدبخت سالها نان خشک بخورند و رایگان کار کنند تا دوباره سرپا بشیم!

ببخشید سرتون رو درد اوردم ولی خودم معتقدم که احمدی نژاد هرچی که در توانش بود انجام داد شاید خود ما مقصر بودیم که اجازه دادیم دولتش و به تبع اون کشور خودمون به این شکل تو بحران بیفته. به هر حال پیشرفت و رفاه و اسایش با تن پروری بدست نمیاد نمیشه که یه نفر یا حتی یه گروه یک تنه همه مشکلات رو برطرف کنه. انشالله همتون وقتی پدر شدید معنی مدیریت کردن رو میفهمید زمانی که انتظار داری زن و بچه ات سطح توقعاتشون رو پایین بیارن تا تو مجبور نشی تمام روز رو دنبال پول بدویی و چقدر برات سخت میشه وقتی که به خاطر اعتقاداتت به سمت درامد حرام و دزدی نری و مجبور باشی با پول کم حلال انتظاراتشون رو براورده کنی!!!
آخرین ويرايش توسط 3 on pckho0r, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

samsun نوشته شده:
SHAHABESAGEB نوشته شده:
افتضاحات سیاست خارجی ایشون به کنار که دوست و دشمنش می دونن چکار کرده ولی در بعد اقتصادی دولت ایشون به اندازه نصف درآمد 70 ساله گذشته کشور نفت و گاز و ... فروخته. حالا می تونین بگین موجودی صندوق ذخیر ارزی یا هر اسمی دیگه چقدره یا اصلا چنین صندوقی وجود داره؟

در مورد سیاست خارجی شاید بشه مواردی رو پیدا کرد که مطلوب نبوده باشن ولی من شخصا سیاست خارجی دولت آقای احمدی نژاد رو افتضاح نمیدونم ! به این قضاوت شما جز بی انصافی چه اسمی میشه گذاشت؟
اما در مورد مباحث اقتصادی من نمیدونم شما چطور بحث اقتصادی می کنید در حالی که نمیدونید ارزش دلار چند دهه پیش با دلار امروز برابر نیست! برای مثال قیمت جنگنده های آمریکا رو در طی دهه های گذشته با الآن مقایسه کنید و ببینید که چطور قیمت یه جنگنده چند برابر شده! جنگنده هایی که در زمان خودشون پیشرفته محسوب میشدن! امروز اگه آمریکا بخواد اف 4 ئی رو با تکنولوژی 40- 50 سال پیش بسازه یقینا قیمتش با قیمت اون زمان برابر نخواهد بود!
پس میبینیم که اگه چند دهه پیش نفت رو با قیمت فقط چند دلار میفروختن باز هم درآمد حاصل شده کلی ارزش داشت!

برای درک بهتر قیمت طلا رو در طی این 70 سال گذشته از لینک زیر پیگیری کنید تا ببینید که ارزش دلار نسبت به طلا چقدر افت کرده! و البته به طبع اون سایر فلزات هم باید تحت تاثیر قرار گرفته باشن!

یه سئوال از شما دارم به نظر شما اقتصاد و سیاسیت ربطی به هم نداره ؟ اینکه با یک جمله یه سیاستمدار اقتصاد یه کشور 77 میلیون نفری دچار شوک میشه؟ که الا ماشاء الله کم نیست این گونه افاضات سیاستمداران در راس ما! زمانی که جناب احمدینژاد تحریم ها رو که مسبب اصلیش شخص خود ایشون بود با صحبتهایی که هیچ ضرورتی برای طرحش نبود یا اینکه می توانست در زمان بهتری مطرح بشه مفت مفت برای مملکت خرید و بعد هم اونها رو کاغذ پاره خوند و نتیجش رو کمتر از یکسال دیدیم (افت 50 درصد ارزش پول ملی طی 2 ماه!!!) به نظر شما ربطی به سیاست خارجی که فقط میشه درباره اش از لغط افتضاح استفاده کرد و تحریمهای اقتصاد و تسلیحاتی و ... نیست! کار به جایی رسید که روسیه که یک زمانی متحد ما محسوب میشد (البته خساراتی اقتصادی که روسیه بر ما وارد کرد آمریکا وارد نکرد) حاضر نیست یه فشنگ به ما بفروشه! یه سری تو نت درباره ارزش پول ملی کشورها بزنید تا متوجه بشین ارزش پول ملی ما در جدول به کجا رسیده! اعتبار پاسپورت یک ایرانی چقدره؟ خط فقر که توسط همین دولت به تازگی اعلام شده چقدره و چند درصد افراد زیر خط فقر زندگی می کنن؟ ما قبل هم از لبنان و حزب الله و حماس دفاع می کردیم ولی آیا اینهمه هیاهو لازم داشت؟ یه درخواست از شما دارم. لطف کنید و متحدان ایران یا کشورهایی که ظاهرا رابطشون با ایران بد نیست رو بشمرید ببینید چه تعداد دولت کمونیستی می بینید؟ روسیه، چین، ونزوئلا، بولیوی!!، کوبا، بلاروس، اوکراین، ... آیا تمایل به این کشورها خطرناک نیست برای سیاست خارجی ما و ...؟ بیشترین سود اقتصادی رو از تحریمهای علیه ما چین و روسیه می برند ولی ما هنوز دلخوش به اونا هستیم. این یعنی سیاست خارجی غلط و ضرر اقتصادی فراوان.کارخانه های زیادی رو سراغ دارم که در حال ورشکستی هستند بخاطر تحریم ها. کارخونه ای رو در شهر خودمون سراغ دارم که در صورت راه اندازی حداقل 150 نفر نیرو به خدمت می گیره ولی به خاطر تحریم دستگاهی رو که 1 سال پیش خریده در ایتالیا بلوکه کردن و اجازه صادر شدن به ایران رو نمیدن . الان کارخونه داره خاک می خوره با 2 تا نگهبان!! این ضرر اقتصادی و اجتماعی و امنیتی نیست؟مصاحبه اخیر رئیس جمهور رو با مردم (منظور دکتر حیدریه که تو خونه مردم صداش می زنن) دیدین؟ به صراحت ایران رو کشتی گیر سبک وزن در برابر یک کشتی گیر سنگین وزن (آمریکا) مقایسه کرد و گفت که معلومه که حریف اون نمیشه ولی زود حرفشو اصلاح کرد که حالا زور خودشو می زنه!!! مشکل ما سیاست دو کیشوت وار ایشونه که این نتایج برای مملکت رقم زده دوست من. جالبه ایشون به این نتیجه رسیده که ایران حریف قدری برای آمریکا نیست! برای همین هم در جام جهانی کشتی زیر پرچم آمریکا عکس انداخت و با آمریکایی ها خوش و بش کرد ولی به طرف تیم روسیه هم نرفت. شاید هم کار درستی کرده و داره یه چیزهایی می فهمه!
در مورد مثال شما درباره قیمت جنگنده (که قیاس مع الفارغه) قیمت تکنولوژی روز استفاده شده رو باید محاسبه کرد نه محصول تولید شده نهایی. یک زمانی 3310 نوکیا روی بورس بازار بود الان آیفون 5 ولی آیا قیمت هر دو تا گوشی در زمان خودشون برای کارخونه هاشون یکی بود؟
دوستی داشم رفته بود مالزی می گفت شما اگه اونجا خونه بخری باید فکر فروختن اون با سود رو از سرت بیرون کنی!!

مگر نه اینکه رئیس جمهور سوگند یاد می کند که منافع جمهوری اسلامی رو در دنیا تامین کنه! چند تا پرونده فساد کلان اقتصادی در زمان این دولت بوجود اومد؟
میتونم ساعتها درباره دست گلهای این دولت صحبت کنم ولی ...
----------------------------
باید رونالدو تیم حریف رو ول کنیم بچسبیم به غضنفر تا گل به خودی نزنه!!

من طرفدار مطلق آقای احمدی نژاد نیستم و صرفا عرضم اینه که باید منصف بود!

-احمدی نژاد روابط با کشورهای آمریکای لاتین و آفریقا رو گسترش داد!

-در دوره احمدی نژاد ما به پیشرفت های علمی بزرگی رسیدیم که البته ابتدا مدیون شهدا هستیم (به خاطر امنیتی که به وجود آوردن) و بعد دانشمندان و سیستم حکومتی .

-احمدی نژاد غرب مدعی آزادی بیان رو با جریان هولوکاست رسوا کرد و بعد ها ما دیدیم که این مدعیان دروغین چطور به صورت 4 تا تظاهر کننده پاستوریزه گاز فلفل پاشیدن!

-در دوره آقای احمدی نژاد اسم مبارک امام زمان به آمریکای لاتین هم رسید و مرحوم چاوز هم از ایشان سخن گفتن! البته من قصد ندارم تفکرات ایشون رو تائید کنم!

-در دوره آقای احمدی نژاد شرکت های ما به آمریکای لاتین نفوذ کردن و تونستن محصولات مهندسی صادر کنن و یا در آمریکای لاتین تولید کنن که هم از جهت اقتصادی و هم سایر جهات اهمیت داره!

و.....

اما ما در دروره ایشون متاسفانه شاهد خطاهایی هم بودیم که شما منتقدین حتما بهتر از بنده مطلعید!

-عزل متکی

- دادن منصب و مقام به مشایی

و شاید چند مورد دیگه هم بشه پیدا کرد!

پیشنهاد میکنم سخنرانی آقای نقویان(انتقاد از دولت - صداو سیما ) و رو گوش بدید:

اصل فایل:(تصویری) حدودا 80 مگابایت

فرمت کم حجم 3gp: (حدود 23 مگابایت)

فرمت mp3: (حدودا 19 مگابایت)

(برای تبدیل آنلاین )

در مورد جنگنده هم مطالبی نوشته بودم که با ریست شدن کامپیوتر از بین رفت ! خلاصه اینکه قیمت فلزات و حقوق و دستمزد مهندسین و کارگران آمریکا رو در طی چند دهه پیش با الآن مقایسه کنید ببینید اگه اون زمان یه محصول تولید میشد چه قدر قیمت داشت و الآن چه قدر؟ البته مقایسه چین و آمریکا هم در مورد حقوق و دستمزد میتونه مفید باشه!

قیمت طلا در طی دهه های گذشته:

در مورد حقوق و دستمزد در طی دهه های پیش متاسفانه نتونستم مطلبی رو پیدا کنم ولی فکر میکنم افزایش حقوق و دستمزد چیزی نیست که کسی بخواد ردش کنه!
خبر زیر مربوط به چند سال پیش هست که تو این نصف شبی غنیمته!

گروه اقتصادي : مجلس نمايندگان امريكا قانون افزايش حداقل حقوق كارگران و كارمندان را در اين كشور به تصويب رساند و بدين ترتيب حداقل دستمزد دراين كشور طي سه سال 50 درصد افزايش خواهد يافت . به گزارش رويتر، بر اساس اين مصوبه ، حداقل دستمزد طي يك دوره سه ساله از رقم فعلي هر ساعت 15\ 5 دلار به 25\ 7 دلار افزايش خواهد يافت .
بر اساس اين گزارش ، حداقل دستمزد فدرال براي هر ساعت 15\5 دلار از سال 1997 تاكنون بدون تغيير باقي مانده بود.

بلا تشبیه این دفاعی که بعضی دوستان از محمود احمدی نژاد می کنند اگر محمد بن عبدالله ( ص ) از علی بن ابی طالب ( ع ) می کرد ابوبکر و عمر و عثمان عمرا به خلافت می رسیدند

مثال خوبی نبود!
پیامبر صلی الله علیه وآله دیگه چیکار میخواست بکنه؟ مگه دست امیر المومنین رو در غدیر خم بالا نبرد و نفرمود:

خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمود :
هر كس من مولاي او هستم ،‌ اين [علي] مولاي او است ، پروردگارا ! دوست على را دوست بدار ، و دشمن على را دشمن بدار .(که البته ادامه داره)

اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ ، وَعَادِ مَنْ عَادَاهُ ، وَأَحِبَّ مَنْ أَحَبَّهُ ، وَأَبْغِضْ مَنْ أَبْغَضَهُ ، وَانْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ ، وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ .

تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

من موندم با بحث من و شما این آقا تصمیمش عوض میشه؟ایشون حاشیه زیادی دارند و فساد اطرافیانشون کاملا برای مردم ثابت شدست.ضمن اینکه کشور در این شرایط یک رییس جمهور مسن به دردش نمیخوره.ایشون هر چقدر سیاست مدار قابلی باشن در عوض در باقی موارد ضعیفن.در مورد احمدی نژاد هم ایشون باید میدونست قدرت مافیا در ایران از رییس جمهور بالاتره. دوستان از قصد از واژه ایشون استفاده کردم که احترام اشخاص حفظ شه.بعضیا جوری با شخص دوم مملکت صحبت میکنن که... زمان اقای خاتمی از این خبرا بود؟حداقل خوبی دکتر اینه.حقوق شهروندیش هم انگار از همه کمتره.راحت میشه توهین کرد
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”