تأمین اینترنت عراق و افغانستان توسط ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 723 بار
سپاس‌های دریافتی: 68 بار

Re: تأمین اینترنت عراق و افغانستان توسط ایران

پست توسط freez578 »

کاش اینترنت ملی هم بیاد.این یعنی سرعت سایتهای داخلیمون برای خودمون شاید جند ده برابر بشه.البته این معنیه منطقیشه نه سیاسیش..................
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تأمین اینترنت عراق و افغانستان توسط ایران

پست توسط Solver »

,

اینترنت را آمریکا نتوانست ملی کند ... اساسا برخی لغات تعاریفش گسترده است و امکان ماکیتی کردنش نیست شاید بشود درش حضور فعال داشت اما مالکیت در موردش ممکن نیست.

سالها است آمریکا و برخی متحدینش در تلاش برای به انزوا کشاندن وب فارسی هستند، اما حضور قدرتمند فارسی زبانان به خصوص از داخل کشور از پس تمام سرمایه گذاری های کلان رو این حوزه بر آمده است.

بلاک کردن منابع مالی، محدودیت دسترسی، کلک های مثل کشف IP و انتقال به درگاه سرعت پایین در سایت های وابسته به شرکت های آمریکایی که تقریبا با سوادی که الان دارم از یک شک خارج شده ودر موردش از نظر فنی اطلاعات و اطمینان کامل دارم و بسیاری دیگر تلاش ها.

اما در نهایت وب فارسی توسط مردم فارسی زبان در حال پیشرفت است و نه چهار تا منبع فارسی واسبته به دولت آمریکا. بنابراین اینترنت هم مانند برخی مسائل مالکیتی و انحصاری نیست.

اینترنت ملی کاملا بی معنی است / یک مقاله نوشته بودم با عنوان " نه این نت نه اون نت " تو نت جستجو کنید، بخوانید تا استدلال در رابطه با غیر ممکن بودن اینترنت ملی را متوجه بشوید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”