مکان دیدنی برای تعطیلات نوروز!!! نظر شما چیست؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

مکان دیدنی برای تعطیلات نوروز!!! نظر شما چیست؟

پست توسط big-man »

سلام

دوستان بنده ی حقیر میخاستم از دوستان ایرانشناس در مورد سفر نوروزی نظر بخام....

بنده خودم چابهار و بندرعباس رو در نظر دارم .....

اما گفتم یه سوالی هم بکنم بد نیست...خودم شمال غربی ایرانم

لطفا راهنمایی کنید
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

Re: مکان دیدنی برای تعطیلات نوروز!!! نظر شما چیست؟

پست توسط Cloor Master »

سلام اگر طبیعت دوست دارید ، می تونید برید قلعه بابک، کویر مرنجاب(نزدیک کاشان) کویر ورزنه (چسبیده به اصفهان) ، کلا خوزستان یا چهارمحال بختیاری ( بی نهایت مکان دارند) مثل دشت شیمبار(قشنگه خیلی مخصوصا گردنه تارازش که مثلش تو ایران نیست) یا کوهرنگ یا سد های کارون۳ یا استان کردستان که خیلی قشنگه یا ابشار های یاسوج ،چهارمحال این استان ها+ اصفهان، شیراز از سمت شمال غرب به سمت جنوب خیلی از لحاظ طبیعت غنی هستند ولی حتما خوزستان را برو از همین حالا تا سیزدبدر بزن برقصه کلش!
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

طبیعت...........................

این دوتا کویری که گفتی باید بچسبه....

بنده از مکانهای آزاد تجاری هم خوشم میاد.............ولی با این کویرا که گفتی وسوسه شدم

بهرحال ممنونم ازت

راستی اون زنه کیه عکسشو زدی؟
خدایا ...!

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 219 بار
تماس:

پست توسط ze_ca »

گیلانو یادت نره!!!!

اگه جایی مثل دشت و کوه میخوای طرفای دیلمان عالیه
اگه جنگل میخوای مثل جنگل سراوان رشت وجنگل های رودبار و ...
اگه دریا میخوای مثل انزلی و کیاشهر و...

اگه مکان زیارتی هم دوست داشته باشی که طبیعت زیبا و باحالی داشته باشه مثل امامزاده ابراهیم(کوهستانی) و امامزاده اسحق (کوهستانی)و امامزاده هاشم ( جنگل و کوه های اطراف حرم بسیار زیبا)

پارک جنگلی میرزاکوچک هم به صورت اختصاصی بهت میگم (اینو اختصاصی بهت معرفی میکنم) یکی از قشنگترین مکان های گیلان (کوه و چشمه و رودخونه و جنگل و ..... ) همه فن حریفه

البته خیلی جاها مثل آستارا و ماسوله و قلعه رود خان(خیلی زیبا و کوهستانی با بیش از 10000 پله ) و ... رو هم میزارم واسه وقتی که تصمیمتو بگیری

در کل اگه بیای گیلان باید فاتحه بنزینتو بخونی (چون اگه بخوای تمام روزتو بگردی و تمام 13 روز رو هم پشت سر هم بچرخی بازم کم میاری)

اگه تصمیم گرفتی بیای گیلان بگو تا لیست جاها و عکس هاشونو برات بزارم

امیدوارم خوب توضیح داده باشم
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات

| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]   | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]  |
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ولی چه همه ی اینایی که گفتی چه یک روز ماهیگیری در دریای خلیج تا ابد فارس مخصوصا اگر با قایق بر جای درستش :smile:
وقتی که یک ماهی کوچک 5 کیلویی نوک می زنه و دستت رو پاره می کنه و وقتی داری باهاش می جنگی تا بالا بیاد نمی دونی چه لذتی داره و بیشترین لذتش زمانی هست که همون ماهی رو ببری خونه سرخ کنی یا قلیه ماهیش کنی :m:a
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 219 بار
تماس:

پست توسط ze_ca »

Present نوشته شده:ولی چه همه ی اینایی که گفتی چه یک روز ماهیگیری در دریای خلیج تا ابد فارس مخصوصا اگر با قایق بر جای درستش :smile:
وقتی که یک ماهی کوچک 5 کیلویی نوک می زنه و دستت رو پاره می کنه و وقتی داری باهاش می جنگی تا بالا بیاد نمی دونی چه لذتی داره و بیشترین لذتش زمانی هست که همون ماهی رو ببری خونه سرخ کنی یا قلیه ماهیش کنی :m:a

اینی که گفتی هم خیلی عالیه

ولی یه چیز کوچولو رو یادت نرفته؟؟؟

گبلان هم دریا داره

قایق هم که داره

که مهمترین بندرشم که گفتم انزلی هستش (بندر انزلی)

البته از این موضوع هم نباید گذشت که هر شهری و هر استانی جاذبه های خوب و عالی خودشو داره (خلیج همیشه فارس هم فقط یکی از صد ها جاذبه های جنوبه)

و این مکان هایی هم که من در گیلان نام بردم فقط تعداد بسیار کمی از جاذبه توریستی های شمال (گیلان) بود

که البته شما میتونید صد ها مکان دیگه در شمال ( مازندران و گیلان و گلستان و اردبیل ) پیدا کنید.
برای ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات

| [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]   | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]  |
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

دوست عزیز در این وقت سال بهترین ماه هایی هست برا مسافرت به جنوب بنده جنوبی نیستم و این حرف را بر اساس بودن در انجا وتجربه میگویم در ضمن بین دریای جنوب و شمال تفاوتهایی زیادی هست من هر دو دریا را دیدم جنوب یه چیز دیگه هست حالا من پیشنهاد بهتری برای عزیزان دارم اگر می خواهید زلالی دریای جنوب داشته باشید و سرسبزی و خرمی شمال را و شرجی هیچ کدام را نداشته باشید بنده دریاچه گهر خرم آباد را پیشنهاد میکنم اما در مورد کویر مخصوصا مرنجاب کاشان جای خوبی است اما از اواسط فروردین به دلیل گرمی هوا رفتن به انجا سخت خواهد بود و دیگر اینکه به دلیل نداشتن یک راه و جاده اسفالته درست و حسابی و رفت امد کم باید مواظب باشید که پنچر و یا رادیاتور ماشینتان جوش نیارد که کسی به این زودی ها به دادتان نخواهد رسید اما اگر اهل تاریخ هستید به تخت جمشید بروید و محو زیبایی ها و هنر ایرانی باشید و افسوس بخورید که این فرهنگ الان کجاست که بی فرهنگی بر تنش یادگاری نوشته است
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

ممنونم از همه ی دوستان که راهنماییم کردید....والا اینقد جاهای متنوعی گفتید که حالا موندم از بین اینا کدوم رو انتخاب کنم....

اما پیشنهاد دوستمون present هم وسوسه برانگیزه.....ماهیگیری با قایق....

, جان من گیلان زیاد اومدم ....از شمال فقط استان گلستان رو نرفتم ولی بقیه شو کانلا بلدم.. خدایی بهشتی که میگن اونجاست......
خدایا ...!

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

شاید خنده دار باشد، اما من همیشه دوست داشتم به شیراز سفر کنم ... :D
هنوز مقدور نشده چون ساکن این شهر هستم. اما مطمئن هستم یک روز برای سفر میام شیراز :-(
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 188 بار
سپاس‌های دریافتی: 487 بار

پست توسط Nika »

به نظر من قبل از همه اینا یه روز برو مشهد جلو ضریح امام رضا بایست و درد و دل کن تا دلت اروم بشه البته وقتی بری اونجا با دیدن درد بقیه درد خودت یادت میره ولی بازم ارامشی که تو لحظه داری تو قایق و کویر و شمال بدست نمیاد البته اونجاهام قشنگه و ارامش دهنده ولی امام رضا یه چیز دیگه است :-) (البته نظر دوستان هم جالبه)
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه:
پدر تنها قهرمان بود.
عشق,تنها در آغوش مادر بود.
بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود.
بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند.
بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند.
تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند.
و
معناي خداخافظ, تا فردا بود....
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

big-man, پس حالا که نظر من یکم وسوسه کننده اومد بذار برات از سختی های کار هم بگم .
اول از همه باید یک نفر رو پیدا کنی که حاضر بشه به صورت رایگان یا هزینه کم شما رو به دریا ببره چون اگر طرف گارد ساحلی بهش گیر بده باید همه افراد قایق کارت بیمه و جاشویی داشته باشند در واقع باید قاچاقی سوارت کنند . باید یک دست لباس مندرس پیدا کنی وبپوشی که هم پاره پوره باشه و هم از نوک پا تا نوک سرت رو بپوشونه . بدترین جای کار اینه که باید بین 6 تا 12 ساعت فکر جای گرم و نرم و ناهار و تمیزی و پاکیزگی رو از سرت بیرون کنی چون همش دستت تو خون ماهی و دل و روده اونه . تازه بعضی وقتها مجبوری با دستی که بو گند ماهی حشینه میده خوراک بخوری ، میوه بخوری و ...
ناخوشایندترین جای کار اینه که با دو سه تا حرفه ای بری و تو بینشون آماتور باشی بهت لنگر کشیدن قایق و گرفتن ماهی سیم رو بدن برای اینکه بدونی گرفتن ماهی سیم چرا سخته کمی برات توضیح میدم :
شما فرض کن در 6 مایلی ساحل هستی ، ارتفاع اب 50 متره ، شما با یک خیط که سرش قلاب رنگی هست رو میدی پایین و تکونش میدی هنوز چند ثاتیه نگذشته سه یا چهار تا ماهی 2 تا 3 سانتی گرفتی و باید خیطی که 50 متر پایینه رو بالا بکشی و ماهی ها رو زنده بدی دست بقیه تا بزنن سر قلاب و ماهی بزرگ بگیرند . دوباره باید سریع بدی خیط پایین و دوباره و دوباره و ... تا وقتی که بخواهید برگردید .
در ضمن اگر با تکون قایق احساس می کنید سرتون گیج میره بهتون پیشنهاد می کنم اولا دریا نرید یا اگر خیلی دوست دارید قرص ضد تهوع بخورید و بعد بروید چون حتما ... میارید .
دیگه وقتی برگردی بعد از 10 تا 12 ساعت خودت روی ساحل هم مثل قایق بالا و پایین می شی :grin:
در ضمن اگر سفید خاره هستی قید رنگ پوستت رو بزن چون یا کاملا برنزه می شوی یا کلا جزغاله
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

برای ماهیگیری دریای جنوب حتما قایق لازم نیست چون در طول ساحل جاهایی هست که صخره های بلندی دارد شما می توانید از بالای آن صخره ها هم دریا را ببینید و هم ماهیگیری کنید تنها کافی است بدانید کجا این صخره ها وجود دارد تا از لذت ماهیگیری سرمست بشوید عیب اینکار تنها به این هست که به دلیل سنگلاخی بودن این نوع جاها ممکن است چندین چند بار قلاب گیر کند نخ پاره کنید پس به یک قلاب نباید اکتفا کرد
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”