"با تجاوز به زنان اروپا فتح شد"

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

سقوط آلمان نازی،پایان رایش،ولی پایانی بسیار تلـــخ تر برای زنان

دکتر آستین جی آپ استاد ادبیات انگلیسی در یکی از دانشگاه های کاتولیک آمریکا

در حین جنگ آمار وحشتناکی از تجاوز به زنان و دختران آلمانی،مجار، بلغار و یوگوسلاو توسط روس ها و متفقین گزارش شد.گفته می شود سرباز های روس حتی به تجاوز تشویق شده بودند و این را دستور استالین برای انتقام از آلمانی ها می دانستند.به قدری این جنایات وحشی گرانه بوده است که هزاران زن و دختر آلمانی بدبخت قبل از رس
...
یدن نیروهای دشمن برای نجات از تجاوز روس ها به دست خود جان خود را گرفته اند.
این سربازان حتی به دختران خردسال نیز رحم نکرده و به آنها نیز تجاوز کرده اند.

با نزدیک شدن نیروهای شوروی به پناهگاه فرماندهی آدولف هیتلر در مرکز برلین در ۳۰ آوریل ۱۹۴۵، او دست به خودکشی زد. در ۲ می ۱۹۴۵، برلین به نیروهای ارتش سرخ شوروی تسلیم شد.نیروهای مسلح آلمان در ۷ می ۱۹۴۵ در غرب و در ۹ می در شرق، بدون هیچ قید و شرطی تسلیم شدند و روز ۸ ماه می ۱۹۴۵،روز پیروزی در اروپا (V-E Day) اعلام شد، روزی که فاتحان برلین(روس ها) خود را ناجی اروپا خواندند اما تصویر زیبایی که از این فاتحان ترسیم می شود چندان هم واقعی نیست و در پس این زیبایی زشتی هایی هولناک مخفی شده اند.

به نقل از پیشینه (پایگاه عبرت پژوهی تاریخی) اشغال برلین پایان کار نبود،دست کم برای بسیاری از مردم آلمان به ویژه زنان آغاز روزگاری پر وحشت تلقی می شد.فتح برلین توسط نیروهای متفقین روس،شهر خالی از دفاع برلین که از دو میلیون و هفتصد هزار نفر باقی مانده در آن دو میلیون نفر زن بودند را به محل جنایات تکان دهنده خود بدل کردند.
بعضی منابع تعداد کل زنان آلمانی را که مورد تجاوز قرار گرفتند را تا دو ملیون نفر ذکر کرده اند.از سربازان آمریکایی و فرانسوی نیز آماری از تجاوز ولی نه به شدت روس ها گزارش شده است.

بسیاری از این قربانیان به صورت مکرر مورد تجاوز قرار گرفته بودند.بر اساس برآورد کتابی با عنوان «سقوط برلین در سال ١٩۴۵» نوشته آنتونی بیور، ٧/٣ درصد کودکانی که در برلین در سالهای ١٩۴۵و ١٩۴۶به دنیا آمدند، پدران روسی داشتند.آنتونی بیور می نویسد روس ها از ورود خود به خاک آلمان تجاوز سازمان یافته خود را آغاز کرده و در برخی روستاها تمام زنان بین ۱۰ تا ۸۰ سال را مورد تجاوز قرار دادند.

در یک روستا تمام زنان بین ۱۳ تا ۶۸ سال مورد تجاوز قرار گرفتند…

هنگامی که انگلیسی‌ها به برلین رسیدند، افسرها با دیدن دریاچه‌های مملو از زنانی که پس از تجاوز خودکشی کرده بودند،شوکه و متاثر شدند.سن و سال قربانیان اهمیتی نداشت،دامنه سنی آنها از "۱۲" تا ۷۵ می‌ رسید.حتی پرستاران و "راهبه‌ها" نیز در بین قربانیان بودند.برخی از زنان تا "۵۰" بار مورد تجاوز قرار گرفته بودند.

طی گزارشی وحشتناک سربازان ارتش سرخ شوروی به یک زایشگاه و پرورشگاه خیریه یورش برده و به زنان باردار و زنانی که به تازگی وضع حمل کرده بودند تجاوز کردند.

همچنین ارتش سرخ در کمپ هایی تحت عنوان Schlawe, Lauenburg, Buckow تمام زنان بین ۱۲ تا ۶۰ سال را مورد تجاوز قرار داده و هرکس را که مقاومت می کرد از دم تیغ می گذراندند. در این بین اسناد حاکی از آنند که بین ده تا بیست درصد زنان و دختران مورد تجاوز قرار گرفته به دلیل جراحات وارده و یا خودکشی از دنیا رفتند.

ارتش سرخ در Danzig به معلم ۵۰ ساله ای تجاوز کرده و به زنان گفتند تا در کلیسا پناه بگیرند، وقتی زنان و دختران روستا در کلیسا گردآمدند سربازان ارتش سرخ تا صبح بارها به ایشان تجاوز کردند،تا جایی که به برخی بیش از سی بار تجاوز شد.

در این بین برخی این گزارش های تکان دهنده را در قالب کتاب منتشر ساخته اند. مارتا هیلرز (۱۹۱۱-۲۰۰۱) روزنامه نگار آلمانی در کتابی با عنوان «یک زن در برلین(a woman in berlin)» برخی گزارش های تجاوز به زنان از سوی ارتش سرخ را به ثبت رسانده است.لازم به ذکر است که فیلمی تحت همین عنوان نیز ساخته شده است. این کتاب در ۱۹۵۴ به چاپ رسید و فیلم آن در سال ۲۰۰۳ اکران شد که فروش خوبی داشت.
کتابی دیگر تحت عنوان «بازی» از سوی دیگر روزنامه نگار آلمانی اینگبورگا جاکوبز که در تلویزیون zdf آلمان کار می کرد درواقع یک تاریخ شفاهی از زنانی است که پس از فتح برلین مورد تجاوز قرار گرفته بودند. در گزارش ها آمده است که ابعاد این جنایت را نمی توان مشخص نمود چرا که بسیاری از زنان مورد تجاوز قرار گرفته حاضر نیستند درباره این موضوع سخنی به میان آورند.

ولی اولین بار یک زن آلمانی که اکنون 82 سال دارد با نوشتن کتابی سکوت در مورد تجاوزات جنسی سربازان شوروی در جنگ دوم جهانی را شکست.او در این کتاب در مورد جنایات ارتش سرخ شوروی در هنگاه حمله به برلین سخن گفته است.

"چرا من باید یک دختر باشم " عنوان کتابی است که برای اولین بار توسط کابریگ کوئپ یکی از قربانیان این حادثه در مورد تجاوزات جنسی صورت گرفته بر علیه زنان آلمانی توسط روس‌ها نوشته شده است.
خانم کوئپ یکی از دو میلیون زن و دختر آلمانی است که توسط سربازان شوروی مورد تجاوز واقع شدند.یک هفته بعد از این حادثه عواقب آن به قدری وحشتناک بود که کلیسای کاتولیک حتی بسیاری از قربانیان را تشویق به سقط جنین کرد.
حتی بعد از گذشت این همه سال هنوز هم خانم کوئپ در هنگام خوابیدن مشکل دارد و اثرات روحی این حادثه در ذهن او باقی مانده است.
او در این باره گفت : در آن زمان من یک کودک بودم.هنوز هم نوشتن این مطالب و آن چه که بر سر من آمد ساده نیست ، اما اگر من این کار را انجام ندهم چه کس دیگری انجام می‌دهد؟
او به مجله اشپیگل آلمان گفت : این اتفاق در 25 ژانویه سال 1945 و زمانی که من 15 سالم بود رخ داد.در آن زمان مادرم به من گفت سریعا وسایل خود را جمع کن تا به همراه خواهرت از شهر فرار کنید.
آن‌ها در Schneidemuehl در نزدیکی منطقه پومرانیا زندگی می‌کردند که امروزه یک شهر لهستانی به نام پیلاست.او و خواهرش توسط یک قطار که قرار بود به سمت برلین حرکت کنند فرار کردند.اما مسیر قطار در بین راه عوض شد و سپس موتور آن توسط توپخانه روس‌ها منفجر شد.
او در ادامه گفت :درهای قطار قفل بودند ، اما من توانستم خودم را از راه پنجره نجات دهم .اما خواهرم در درون قطار باقی ماند و من دیگر هر گز او را ندیدم.من در یکی از روستاهای نزدیک اسیر شدم و نزدیک به دو هفته مورد تجاوز قرار گرفتم. 15 ماه بعد از این حادثه توانستم مادر خود را دوباره در هامبورگ ببینم.

برخی معتقدند این تجاوز سازمان یافته از سوی ارتش سرخ به دلیل تحقیر نژادی زنان آلمانی ای بود که از سوی رایش سوم نژاد برتر بر شمرده می شدند.تجاوز عمومی به زنان از سوی ارتش سرخ را برخی بزرگترین جنایت تاریخ علیه زنان تلقی کرده اند، در این بین دیگر ارتش های متفقین تنها نظاره گر بوده و یا اینکه گاهی نیز با روس ها مشارکت می کردند.

زمانی که به استالین خبر این تجاوزات سربازان شوروی را دادند در جواب گفت:

"مردم باید بفهمند اگر یک سرباز که هزاران کیلومتر از میان خون،آتش و مرگ گذشته است، باید با یک زن خوش بگذراند یا یک کم "بازیچه" داشته باشد."

جنایت نازی ها جای خود را دارد ولی جنایت،جنایت را توجیه نمی کند.
نازی ها حتی به هنگام شکست و تسلیم شدن به نیروهای متفقین با غرور و عزت و سربلندی و سینه ای ستبر گام بر میداشتند،اما سربازان روس عزت و شرفی را که در دفاع از استالینگراد،مسکو و دیگر شهر های روسیه به دست آورده بودند را به یکباره با جنایت هایی که پس از پیروزی انجام دادند زیر پا گذاشتند.

(لینک دانلود فیلم یک زن در برلین:
[External Link Removed for Guests])
(لینک فیلم یک زد در برلین در IMDB:
[External Link Removed for Guests])

(در این نگاره 2 افسر ارتش سرخ شوروی را میبینید که در حال اذیت کردن یک زن آلمانی در برلین میباشند)...............

تصویر
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: "با تجاوز به زنان اروپا فتح شد"

پست توسط Lord_Jason »

در تاریخ مکاتب سیاسی و فکری که دقیق بشیم به نکته ی جالبی میرسیم. مکاتب زمانی که در اقلیت و در نقطه ی ضعف هستند عموماً صحیح، عدالت طلب و مترقی بنظر میرسند و نوای حمایت از حقوق اجتماعی/انسانی سر داده و مدافع حقیقت و برابری هستند اما زمانی که به قدرت میرسند دچار خودبینی شده، عده ای برای خود حقوق خاص قائل شده، خود را مصون از مجازات دانسته و دیگران را با امتیازات دون انسانی می پندارند و قانوناً برای خود حقِ تعدی یا تجاوز قائل میشوند. در اکثر موارد فاتحان جنگ ها یا وارثان انقلاب های مردمی به این درد دچار میشن.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پست توسط 144 »

بله روسها بسیار انسان های لجام گسیخته ای می باشند ،من شنیدم تازه جلوی پدران و مادران و فرزندان و شوهران به زنان نه فقط آلمانی که لهستانی و دیگر کشورهای اشغال شده تجاوز شدید می کرده اند ،
پدر بزرگمان می گفت:" حتی اینها در زمان جنگ دوم جهانی نیز که به ایران یورش برده اند اینکار را انجام داده اند،اما یک بار توسط نیروهای محلی در غرب کشور مورد حمله قرار می گیرند و فقط یک نفر از اونها(منظورم سربازان روس)می تونه فرار کنه که فکر کنم چند سال پیش تو تلویزیون(تلویزیون که نه اما...) اون یه نفرو نشون داد که خودشم داشت تعریف می کرد البته اون یکی هم یه پاشو بریده بودن،می گفت هر وقت اسم اون منطقه رو میشونه خودشو خیس میکنه "
اما واقعا روسها مردمانی بی حیا هستند
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
New Member
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط serpiko »

تاريخ را فاتحان مينويسند آنقدر فيلم وداستان درمورد نسل كشي وانواع جنايات آلمانها پخش شده كه اين داستانها نميگذارند صدايش دربيايد.به نظرم تجاوز و ازار كودكان بدترين ومهوع ترين حالت يك جنگ است مثل اينكه نيروهاي صدام هم اوايل جنگ به اين اعمال مبادرت ورزيدند لااقل نيروهاي غربي يا حتي همان آلمانها كمي پرنسيپ داشتند.
هرچند دركل لعنت به جنگ
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

البته روسها چوب این کار کثیفشان را هم خوردند!!! سالهاست زنانشان فاحشگی می کنند در همه جای دنیا!! از روسیه تا جنوب خلیج فارس!!! اما آلمان کجاست!؟؟! جایی در گلوی روسیه!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

در کتاب "راز اشو" همین نکته به این شکل بیان شده است که مکاتب همواره توسط مبلغین آنها منحرف میشود آن زمان که تبلیغ آن مکتب برای مبلغین دیگر دشوار نباشد ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

لینک اولی خرابه ..دومی هم دانلود نمیشه
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

متفقین هم جنایاتشون کمتر از این روسهای بی شرف نبود. اگه این حرفا از روی دلسوزیه بیان از جنایات خودشون هم بگن که در راه فتح برلین با شهر تسلیم شده و بی دفاع درسدن چه کردند!!! جنایتی که یوزف گوبلز، وزیر تبلیغات هیتلر پس از شنیدن خبرش ۲۰ دقیقه به شدت گریست.
توصیه می کنم حتمآ لینک های زیر رو بخونید و عکس هاش رو دقیق نگاه کنید تا بفهمید که انگلوساکسون ها اگه فرصتشو پیدا کنند چطور و از کی انتقام می گیرند!

[External Link Removed for Guests]چگونه-در-یک-شب-600-هزار-نفر-در-آتش-سوختند-فیلم-و-عکس

[External Link Removed for Guests]بمباران_درسدن_در_جنگ_جهانی_دوم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”