پرتاب نارنجک به طرف مقبره کوروش+عکس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

Re: پرتاب نارنجک به طرف مقبره کوروش+عکس

پست توسط esijoon »

SORENA نوشته شده:
esijoon نوشته شده:
R.A.F نوشته شده:وقتی یه عده از یه شخصیت تاریخی هرچند بزرگ بت درست میکنند، باید انتظار بت شکن رو هم داشته باشن.

این یه رفتار طبیعیه...........

دوست عزیز به اون شدتی هم که شما فرمودید نه ولی درست بود تقریبا حرفتون.....

میشد گفت وقتی یک عده از یک چیز خاص برای خودشون هویتی فرای آن چیزی که واقعیت هست رو میسازند و خواسته و یا ناخواسته باعث ایجاد اختلاف و دو دسته شدن مردم میشن ، خوب مسلما یک عده هم با برنامه قبلی برای از بین بردن اتحاد موجود بین اون دو دسته اقدام به هدف قرار دادن اون نماد ها میکنند...

یکی از دوستان مثال درستی زدند.....دقیقا مثل کارهایی که برای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی میکنند....

در پاکستان برای این کار در روزهای عاشورا و تاسوعا در محله های شیعه نشین بمب گذاری میکنند و در در روز های مقدس اهل سنت در آن محله ها......تاوان این جاه تلبی ها رو هم مردم بی گناه با خونشون میدن

متاسفانه ما ایرانی ها با مسئله تاریخ و تمدن هخامنشی و شخص جناب کوروش عاقلانه و منطقی برخورد نکردیم و به قول شما ازش بت ساختیم و افسانه ها سرودیم.....

اینو میشه از خاطرات و جملاتی که به شخص جناب کوروش ربط داده میشه فهمید.....برخی چنان از ایشان افسانه میسرایند که انگار با خود او هم دوره بوده اند و این اعمال رو به چشم دیدند...هر چند متدینین هم در مورد برخی معصومین افسانه سرایی میکنند...

چه جالب این نوع نگاه و دید از پایین به مسائل مارو به اینجا کشیده؛ که کم شعوری اجیر شده فکری یا مالی، کار پستی رو انجام میده و ما بازهم با رفتاری توام با ضعف ترس و حقارت توپ رو میندازیم تو زمین خودمون

علاقه ی شخصی افراد که بدور از توهین به نژاد ها و تمدن های دیگر هست چگونه مجبات آزردگی خاطر افراد کم شعور و بی شعور میشود، کم بود تاریخی-فرهنگی و حس حقارت همیشگی اینها ربطی به کوروش و هخامنش و ایران ندارهبلکه بازتاب رفتارهای خودشون هست که از گذشته دور تا به امروز شاهدش هستیم مثل همین کاری که صورت گرفته، رفتار اینها در طول زمان تاریخ و تمدنشون رو ساخته این حرکتشون هم مثال مشت نمونه خروار هست

ببخشید...یکم مبهم فرمودید.....میشه توضیح بدید منظورتون رو...میترسم برداشت بد کنم....
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

مقبره کوروش فقط چند تا سنگ خالی هست اگر هم بطور کامل تخریبش کنند باز هم نمیتونن کوروش رو از دل های مردم بگیرند. کسانی که چنین کارهایی میکنند یا چنین حرف هایی میزنند مطمئن باشند کارهاشون بدون انتقام نیست. هدف هم کم ندارند مثل جمکران و مقبره رهبر قبلی ایران و ...
نتیجه نهاییش هم دشمن کردن ما با خودمون و همچنین نابودی مراکز فرهنگی ما هست. کاری که این افراد دارند میکنند کمتر از خیانت منافقین نیست حالا چه بر اساس حماقت باشه چه بر اساس عمد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

saeid 7 نوشته شده:مقبره کوروش فقط چند تا سنگ خالی هست اگر هم بطور کامل تخریبش کنند باز هم نمیتونن کوروش رو از دل های مردم بگیرند. کسانی که چنین کارهایی میکنند یا چنین حرف هایی میزنند مطمئن باشند کارهاشون بدون انتقام نیست. هدف هم کم ندارند مثل جمکران و مقبره رهبر قبلی ایران و ...
نتیجه نهاییش هم دشمن کردن ما با خودمون و همچنین نابودی مراکز فرهنگی ما هست. کاری که این افراد دارند میکنند کمتر از خیانت منافقین نیست حالا چه بر اساس حماقت باشه چه بر اساس عمد.

دقیقا کاری که دشمنان اسلام می خوان...در روز عاشورا در پاکستان در یک محله شیعه نشین وسط مردم شیعه یک بمب منفجر میکنند و مردم را به خاک و خون میکشند به امید اینکه شیعیان این کار را از چشم اهل سنت ببینند و تلافی کنند....
برخی هم به جای کم کردن تنش بیشتر نفت به آتش فتنه میریزند....و هدف تلافی هم معرفی میکنند....

تا دوستانی با این تفکر در داخل داریم نیازی به دشمن نداریم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

اون نارنجک از 50 کیلومتری شلیک نشده که!!! اگه همونایی که دور مقبره کوروش حلقه زده بودند ذره ای جرات و جسارت داشتند فرد نارنجک انداز رو به سزای عملش میرسوندند! فکر می کنم پرتاب یه نارنجک که باید با ضربه نسبتآ شدیدی هم پرتاب بشه تا منفجر بشه اونقدر تابلو هست که حداقل چند نفری متوجه فرد پرتاب کننده بشند!

نظر منو بخواین شخصی که پرید بالا جای نارنجکو پاک کنه با نارنجک انداز همدست بوده ، یکی به ظاهر ضد کوروش و دیگری کوروش پرست و هر دو با هدف و نیت که تهیه سوژه برای تبلیغات و تغرقه افکنی، همون مثل معروف که تفرقه بنداز و حکومت کن ، با دلایلی که دارم این حادثه رو کار بهایی ها میدونم.

اونایی که دم از کوروش و داریوش می زنند پای فداکاری در راه وطن که برسه هرکدوم با یه بهونه دنبال سوراخ موش می گردند اون 300 هزار نفری که واسه این مملکت جون دادند یکی شون تو وصیتش از کوروش و داریوش و ... ننوشت تا ما بفهمیم که حداقل یه نفر از اینا رفت جنگید و در راه کشورش کشته شد!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

آقایون توجه داشته باشید که تعصب از هر نوعش مردوده...

چه از نوع کوروشی باشه چه از نوع اسلامی...
[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

pckho0r نوشته شده:اون نارنجک از 50 کیلومتری شلیک نشده که!!! اگه همونایی که دور مقبره کوروش حلقه زده بودند ذره ای جرات و جسارت داشتند فرد نارنجک انداز رو به سزای عملش میرسوندند! فکر می کنم پرتاب یه نارنجک که باید با ضربه نسبتآ شدیدی هم پرتاب بشه تا منفجر بشه اونقدر تابلو هست که حداقل چند نفری متوجه فرد پرتاب کننده بشند!

نظر منو بخواین شخصی که پرید بالا جای نارنجکو پاک کنه با نارنجک انداز همدست بوده ، یکی به ظاهر ضد کوروش و دیگری کوروش پرست و هر دو با هدف و نیت که تهیه سوژه برای تبلیغات و تغرقه افکنی، همون مثل معروف که تفرقه بنداز و حکومت کن ، با دلایلی که دارم این حادثه رو کار بهایی ها میدونم.

اونایی که دم از کوروش و داریوش می زنند پای فداکاری در راه وطن که برسه هرکدوم با یه بهونه دنبال سوراخ موش می گردند اون 300 هزار نفری که واسه این مملکت جون دادند یکی شون تو وصیتش از کوروش و داریوش و ... ننوشت تا ما بفهمیم که حداقل یه نفر از اینا رفت جنگید و در راه کشورش کشته شد!

این خیلی خوبه که شما وصیتنامه تمام اون سیصد هزار نفر رو خوندید و از افکار و خط فکری شان خبر دارید!!
کشف دین و مذهب فرد خاطی از راه دور هم احتمالن یکی از همون معجزات اخر الزمانیست که فقط به طرفداران دولت مهر! اعطا شده. حدس میزنم شما باید یکی از این طرفداران باشید!

این احمقی هم که این کار رو کرده خط فکریش کاملن مشخصه! احتمالن یکی از همان .... هایی که با بولدزر به قصد خراب کردن تخت جمشید به راه افتادند و در میانه راه توسط مردم ناکام ماندند
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

pckho0r نوشته شده:اون نارنجک از 50 کیلومتری شلیک نشده که!!! اگه همونایی که دور مقبره کوروش حلقه زده بودند ذره ای جرات و جسارت داشتند فرد نارنجک انداز رو به سزای عملش میرسوندند! فکر می کنم پرتاب یه نارنجک که باید با ضربه نسبتآ شدیدی هم پرتاب بشه تا منفجر بشه اونقدر تابلو هست که حداقل چند نفری متوجه فرد پرتاب کننده بشند!

دوست عزیز در مورد پرتاب نارنجک دست ساز ( ترقه اکلیل سرنج ) از داخل جمعیت کاملا حق با شماست ولی فعلا نمیشه کسی رو متهم کرد....در مورد شهدای عزیزمون هم تا حدی حق با شماست...هیچ کدام ننوشتند ما رفتیم و خود را در راه خاک آریایی فدا کردیم....آرمان هاشون خیلی فراتر از این حرفا بود.....آرمانهاشون تلفیقی از چند هدف ( دین - ناموس و خاک ) بود.....به طوری که هیچ کدام از این سه رو بدون دیگری نمی خواستند...و در آخر هم هر سه رو در کنار هم قرار دادند و هر سه رو با هم حفظ کردند

در مورد بهاییت که اشاره کردید هم باید بگم بهایی و وهابب و صهیونیست فرقی ندارند..همشون یکی هستند و در ظاهر جدا....

به نظر من نظراتتون رو طوری بیان کنید که هر کس از راه رسید به خودش اجازه نده به شما تهمت طرفداری از خط خاصی رو بده.....

این احمقی هم که این کار رو کرده خط فکریش کاملن مشخصه! احتمالن یکی از همان .... هایی که با بولدزر به قصد خراب کردن تخت جمشید به راه افتادند و در میانه راه توسط مردم ناکام ماندند

دوست عزیز میشه سندی از این قضیه ارائه بدید...خیلی کنجکاو شدم در این ضمینه.....هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم...ممنون

دوستان سال نوتون خوش و خرم باشه تصویر تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من اصلا پای دوستی یا دشمنی نمیزارم، فکر میکنم فقط یک هیجان و عقده کنترل نشده بوده که این طور خودش را نشان داده و بس. حرکت بسیار زشتی بوده است، متاسفانه از این بی فرهنگی ها در کشور ما کم نیست.

اتفاقا مراسم نوروز امسال در تخت جمشید بسیار با شکوه بود، ظاهراً مسئولنی تدارکات جالبی دیده بودند اونجا - بلدوزر ! تا آنجا که من اطلاع دارم اصلا چنین چیزی کلا سابقه نداشته است. تنها بی توجهی اساسی (خارج از عرف ایران) به تخت جمشید قبل از انقلاب بود که اونطور رها شده بود مثل بیابان ... تا ماجرا جشن ها پیش آمد.

شاید برخی از دوستان نداند، تقریبا تمام بازسازی و اقدامات محافظتی از تخت جمشید پس از انقلاب صورت گرفته است و قبلش مثل بیابان بود و حتی جاده ترانزیتی منطقه درست از چند ده متریش عبور میکرد و حتی اون منطقه روشنایی برق هم نداشت.

بعد از انقلاب بود که جاده اصلی را از مسیری دورتر بردند و مسیر انحرافی تخت جمشید را ایجاد کردند، همینطور روشنایی و آبادی اطرافش آوردند. البته از روی بی سوادی اشتباهاتی هم شده، مثل تبدیل کردن منطقه ای از شهر آفتاب به پارکینگ که البته کاملا از روی بی اطلاعی در زمان احداث بوده است.

اما بازسازی ها، ایجاد موزه و نصب راهنما ها و نوشته ها و ... کلا پس از انقلاب و توسط میراث فرهنگی جمهوری اسلامی صورت گرفته است و در زمان شاه در هیچ کدام از این موارد اقدامی صورت نگرفته بوده است.

منتها ... اصلا قرار بود این پاسارگاد برود زیر آب ... نرفت ؟

این داستان ها بسیار خنده دار است و من این روزها حس خنده ندارم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

این پست صرفا جهت اطلاع رسانی هست.
تخت جمشید و پاسارگاد مکان هایی کاملا متفاوت هستند.تخت جمشید پایتخت هخامنشیان از زمان داریوش اول بود ولی پاسارگاد صرفا یک شهر مذهبی که جسد کوروش در اونجا خاک شده فاصله اونها هم زیاد هست و با اینکه به تخت جمشید بسیار توجه شده ولی پاسارگاد مورد بی لطفی مسئولان هست و کمترین امکانات در اونجا ایجاد شده.
در مورد بولدوزرها منظور اقدام صادق خلخالی هست که پس از تخریب مقبره رضا شاه با بولدوزرهاش به سمت پاسارگاد حرکت میکنه ولی در مسیر مردم جلوی بولدوزرهاش میخوابند.
هر کسی هم میخواد از صادق خلخالی دفاع کنه خواهش میکنم فقط یکبار اقداماتی که این شخص انجام داده رو بخونه. در پایان متنی که کوروش دستور داده بر سر ارامگاهش بنویسند.
ای انسان. من کورش پسر کمبوجیه هستم، که شاهنشاهی پارس را بنیاد کردم و شاه (کل) آسیا بودم. پس به این آرامگاه بر من رشک مبر.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 340 بار
سپاس‌های دریافتی: 543 بار

پست توسط hamid721 »

در ابتدای انقلاب، شیخ صادق خلخالی، از جمله افرادی بود که قصد تخریب آرامگاه کوروش کبیر را داشت.

در سال 1979، آيت الله صادق خلخالی کوشيد تا با بولدوزر آرامگاه فردوسی، بزرگترين شاعر حماسی ايران، و نيز کاخ «پارسه» (يا «پرسپوليس» = تخت جمشيد) را ويران کند. خوشبختانه، به خاطر اقدام ميهن دوستان ايرانی که خواستار حفظ ميراث خود بودند و با ايستادن در مسير بولدوزرها آنها را متوقف کردند، ناکام شد و، به اين ترتيب، اين ميراث متعلق به کل بشريت از خطر انهدام نجات يافت.

پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران
، خیابان کوروش کبیر تهران به «خیابان شریعتی» تغییر نام یافت.
محله کورش اهواز به «کوی ملت» تغییر نام یافت.
فروشگاه کورش به «فروشگاه قدس» تغییر نام یافت.
پارک کورش به پارک شریعتی تغییر نام یافت .
میدان کوروش کبیر بجنورد به میدان کارگر (  قبله) تغییر نام  .
میدان کورش بیرجند به میدان ابوذر تغییر نام یافت .
و ...

در دیگر نقاط جهان:
خیابان کورش نام یکی از خیابان‌های مرکزی شهر اورشلیم، پایتخت کشور اسرائیل است.
خیابان کورش نام یکی از خیابان‌های مرکزی شهر لندن، پایتخت کشور انگلستان است.

نام کوروش را از کتاب های درسی دانش آموزان ایرانی حذف کردند ! چرا به تاریخ قبل از اسلام ایران این قدر بی توجهی می شود ، چرا مردم نباید خود حقیقت را بخوانند !؟ مگر چه می شود که بدانند ایرانیان قبل از اسلام چگونه بودند ؟!

یاد این جمله شخصی در صفحه ی دوم این پست" "چرا فیلمی از اسطوره های ایرانی نمی سازند"" افتادم ، نمیدونم بخندم یا گریه کنم ؟!
پادشاه های ایران برای ایران چی کار کردن جز عقب موندگی و فلاکت و بدبختی و وابستگی!!! یا کشورگشایی های بیهوده ؟؟؟

در مورد این حرکت ، که یک ابله ، سمت آرامگاه کوروش نارنجک پرتاب کرده ، دنبال توطئه خارجی نباشید !!!

اگر به فساد و ظلم مهلت داده شود، به صورت عادت در خواهد آمد و همانند موريانه، وطن را از درون نابود خواهد كرد.
................
اميليانو زاپاتا

فیلسوف آلمانی فردریک هگل می گوید :
"اساس توسعه جوامع انسانی با تاریخ ایران آغاز می شود، و این نقطه ی سرآغاز تاریخ جهان است."

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بنده که منبع ادعایم روشن است خود تخت جمشید و پاسارگاد بهترین منبع است.

شما نیز منابع خود را معرفی کنید تا بفهمیم مثلا چطور آن سد سیوند قرار بود پاسارگاد را زیر آب ببرد! یا مثلا همین داستان تخت جمشید، اول خواستند خرابش کنند بعد گفتند مثلا ازش پول در بیاریم !

در مورد اسامی که اصلا چیز عجیبی اتفاق نیوفتاده است. اتفاقا وجود یک خیابان به این نام در اسرائیل خودش دلیل کافیست از برای این رفتار.

یک روز رفیق مصری من عکس یک تابلو در تهران را داد که خیابان خال استانبولی بود!

اون رفیق من هم اون روز همین حرف را به من زد، گفت بو میدهد نامگذاری یک خیابان به نام استانبولی- طرف اتفاقا از اخوان المسلیمن و مخالف سیاست های اسرئیلی و کمپ دیوید هم بود. ماجرا 5 سال پیش است که هنوز مصر در رسانه ها خبری ازش نبود. خوب راست میگفت که بو میدهد.

داستان تاریخ ما و دلسوزی دشمنان ما براش ... بو میدهد، البته برای اونها که اهل اندیشه اند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

M.Abooali, متاسفانه اندیشمندش موجود نیست تا فکر کند.....فقط حرف های گذری....فقط حرف های بی سند

راستی جالب اینجاست برخی اخبار آنلاینشون از من و شما که 40-50 کیلومتر با پاسارگاد و تخت جمشید فاصله داریم خیلی بیشتره....واقعا باید آفرین گفت ^:)^ ^:)^ ^:)^

در مورد نامگذاری خیابان در اسرائیل هم باید بگم هر نظامی نامگذاری هایش را به افراد تاثیر گذار در ثبات و فرهنگش میذارد...اگر کوروش نبود اکنون هیچ یهودی در زمین موجود نبود...باید هم به نامش خیابان نامگذاری کنند.....

افلا یتفکرون؟؟؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”