پرتاب نارنجک به طرف مقبره کوروش+عکس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

Re: پرتاب نارنجک به طرف مقبره کوروش+عکس

پست توسط saeid 7 »

ای فرزندان اسرائیل، نعمتی که من بر شما ارزانی کردم یاد کنید و من شما را به جهانیان برتری دادم. - سوره بقره، آیه 47
یادم نیست کدام سوره درباره حضرت عیسی هست متن ناکاملش رو میگذارم
و شما را بر عالمیان بر گزیدیم تا انگاه که بر عیسی بن مریم شوریدید و با انکه میدانستید که او حق است او را انکار کردید. و به خاطر این نافرمانی تا قیامت شما را اواره کردیم وبرای شما هیچ خانه ای نخواهد بود و هر جا سکنی گزینید جز زمانی کوتاه بدانجا ساکن نخواهید شد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

دوست عزيز esijoon
خواهش ميكنم به عنوان دقت فرماييد، دو حالت دارد يا شما با اين كار موافقيد يا نه در مورد بحث بر سر وجود يا عدم وجود هخامنشيان و كورش كبير قبلا زياد بحث شده كه ميتو ان أنها را مطالعه نمود
در مورد بني اسراييل هم بنده خودم را در حدي نميدانم كه نظر فقهي بدهم ولي يك سؤال داشتم:
بني إسرائيل در زمان نزول رسولان شايد خطاهايي مرتكب شدند أما ايا به نظر شما بخت النصر يا مردم بابل إز نظر مرتبه إز انها بالاتر بودند كه اينطور نسبت به ازادي قوم يهود إظهار تاسف شده؟
در خصوص شهر سوخته و جشم مصنوعي كه در أن يافت شد بايد عرض كنم كه اين كشف در همين سالهاي اخير بود و دست اجنبي هم در كار نبود (متأسفانه)
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

دوست عزيز esijoon
خواهش ميكنم به عنوان دقت فرماييد، دو حالت دارد يا شما با اين كار موافقيد يا نه در مورد بحث بر سر وجود يا عدم وجود هخامنشيان و كورش كبير قبلا زياد بحث شده كه ميتو ان أنها را مطالعه نمود
در مورد بني اسراييل هم بنده خودم را در حدي نميدانم كه نظر فقهي بدهم ولي يك سؤال داشتم:
بني إسرائيل در زمان نزول رسولان شايد خطاهايي مرتكب شدند أما ايا به نظر شما بخت النصر يا مردم بابل إز نظر مرتبه إز انها بالاتر بودند كه اينطور نسبت به ازادي قوم يهود إظهار تاسف شده؟
در خصوص شهر سوخته و جشم مصنوعي كه در أن يافت شد بايد عرض كنم كه اين كشف در همين سالهاي اخير بود و دست اجنبي هم در كار نبود (متأسفانه)
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

یک دلیل دیگه هم این هست که حضرت عیسی موعودی برای قوم بنی اسراییل بود پس خدا تا ان زمان هنوز به بنی اسراییل امید داشت.
سلسله ی هخامنشی بر خلاف انچه شما میگید کاملا برای تاریخ دانان ناشناخته هست. ولی چیزی که مطمئنند این هست که عظمت زیادی داشته و درباره کوروش حتی یونانی ها به نیکی یاد میکنند. مثل این هست که یک بسیجی بیاد از رییس جمهور امریکا بگه اون بهترین فرد در دنیا هست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

hermes_PERSIAN نوشته شده:دوست عزيز esijoon

دوست عزیز من مخالفت خودم رو با این کار همون اول اعلام کردم ولی این بحث ها در جواب دوستانی اومد که این کار رو مربوط به ضد کوروش ها میدونستند و هر چه ما گفتیم کارش بو میده و معلومه هر کی این کار رو کرده برا اختلاف افکنی کرده قبول نکردند و تازه نظرشون این بود که امکان تلافی این کار هم هست....

و البته برخی هم یه سری اخبار مال اوایل انقلاب آوردند که منبعش 2 سایت مسدود شده بود ....

به نظر من کافر ترین مردمان روی زمین هم حق زندگی دارند زیرا دهنده بی منت خداست.....ولی منظور من از جریان اسارت یهودیان توسط بخت النصر فقط به این قضیه بر میگشت که چرا جناب کوروش و کلا سلسله هخامنشیان برای یهود انقدر عزیز و با ارزش شد....

خطاهای این قوم عجیب و غریب هم فقط جهت اثبات اینکه این قوم دیگر قوم عزیز و برتر خداوند نبودند بیان کردم....

شهر سوخته هم فقط من باب این جریان در مثل آوردم که بگویم ایران در باستان تاثیر گذار و دارای علم بسیار بوده و این یک نمونه هست که خوشبختانه آنان که دست به تاریخ سازی و تخریب اسناد باستان زدند دستشان از این قبیل امور کوتاه مانده بود ...

دست اجنبي هم در كار نبود (متأسفانه)

راستی چرا متاسفانه؟؟؟؟؟؟؟؟

یک دلیل دیگه هم این هست که حضرت عیسی موعودی برای قوم بنی اسراییل بود پس خدا تا ان زمان هنوز به بنی اسراییل امید داشت.

آیا من جایی عرض کردم که خداوند از بندگانش نا امید شده بود؟؟؟؟......عرض بنده این بود که این قوم بعد از فوت حضرت موسی دیگر قوم برتر نبودند...

فکر نکنم از عرب دوره جاهلیت پست تر روی زمین داشته باشیم.....ولی خداوند بهترین فرستادش رو برای این قوم پست فرستاد تا راهنمایی بشن

شما هنوز فرق بین شهر سوخته رو با پارسه نمیدونی، یکمی بیشتر مطالعه کنین بعد اینطور قاطع فتوا بده دوست عزیز

اون اطلاعاتی هم که جدیدا بدست اومده از لوح های گلی هست که بدست اومده و بخاطر آتش سوزی حالتی مثل کوره پیدا شده و تا به امروز سالم مونده و روش تحقیق صورت میگیره

جناب سورنا به جمله اولتون کاری ندارم چون نمی خوام وارد حاشیه بشم فقط همین بس که من منظورم دقیقا شهر سوخته در زابل سیستان و بلوچستان هست نه شهر پارسه.....اون چشم در شهر سوخته پیدا شده که تمدنش به 5 هزار سال پیش بر میگرده و خیلی قدیمی تر از هخامنشیان هست...منظور من از مثال چشم فقط بیان قدرت و علم ایرانیان باستان بود.....

[External Link Removed for Guests]

در مورد الواح گلی هم باید بگم تمدنی که میتونه کوزه بسازه حتما خودش خوب میدونه که اگر گل رو حرارت بده سفت و موندگار میشه...پس فکر نکنم به خاطر آتش سوزی بوده باشه.....پس حتما شخصی الواح رو نوشته و در کوره پخته و بعد به دست ما رسیده.....هیچ تصادفی در پخته شدن الواح نیست

در ضمن من فتوا ندادم....داریم بحث میکنیم نه جنگ و جدل....

سعید جان دو آیه با ترجمه و تفسیر نمونه برا شما میزارم ....

خداوند در مورد مسلمانان می فرماید: «كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ»؛ شما (مسلمانان) بهترين امتى بوديد كه براى نفع انسانها آفريده شده‏ايد. (آل عمران، 110) 

و در جاى ديگر در باره بنى اسرائيل آمده: «وَ أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا»؛ ما اين مستضعفان را وارث مشرق و مغرب زمين كرديم. (اعراف، 137)  

روشن است كه بنى اسرائيل در آن زمان وارث تمام جهان نشدند پس مقصود اين است كه وارث شرق و غرب منطقه خودشان گشتند. 

بنا بر اين فضيلت آنها بر جهانيان نيز برترى نسبت به افراد همان محيط است. (تفسير نمونه، ج‏1، ص 221) 

است مراد از برترى، پيروزى حضرت موسى و قوم بنى اسرائيل بر فرعونيان باشد، نه برترى اخلاقى و اعتقادى، زيرا قرآن بارها از بهانه جويی هاى بى‏مورد و بى‏اعتقادى آن ها انتقاد مى‏كند. (تفسير نور، ج ‏1، ص 108)

«يا بَني‏ إِسْرائيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتي‏ أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَنِّي فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعالَمينَ»  

اى بنى اسرائيل! نعمتهايى را كه به شما ارزانى داشتم به خاطر بياوريد و (نيز به ياد آوريد كه) من، شما را بر جهانيان، برترى بخشيدم. (بقره، 47 و 122) 

اگر ممکنه آیه ای که در مورد آزار های حضرت عیسی فرمودید رو پیدا کنید تا بهتر در مورد بشه بحث کرد...ممنون تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on esijoon, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

سخن آخر اينكه در قرآن كريم آيات بي شماري در رابطه با مذمّت، نكوهش و لعن قوم يهود به خاطر عصيان و ارتكاب گناهان زيادشان وجود دارد.
علامه(ره) مي فرمايد: تاريخ يهود از زمان بعثت حضرت موسي ـ عليه السلام ـ تا زماني كه خداوند پيامبر اسلام را مبعوث گردانيد كه بيشتر از دو هزار سال مي شود، مملو از انواع گناهاني بوده است كه آنان مرتكب مي شدند و بر اين گناهان شان اصرار كرده و استكبار مي ورزيدند.[11]
و به خاطر سربرتافتن از خضوع در برابر حق و متابعت از آن و ايمان به خداي متعال، لعن الهي بر آنها استقرار يافته است.[12] و اينك به برخي از گناهان آنان كه در قرآن آمده اشاره مي شود:
1. كشتن انبياء و صالحين از ملت خودشان.[13] 2. تحريف كلم از مواضع آنها.[14] 3. طغيان و ظلم. [15] 4. كتمان آيات خداوند و كفر به آنها.[16] 5. دروغگويي و گوش دادن به دروغ.[17] 6. فساد در زمين و بلندپروازي.[18] 7. متهم نمودن حضرت عيسي ـ عليه السلام ـ را به سحر و جادوگري.[19] 8. گفتن اينكه دست خدا بسته است[20] و...
و خداوند هم آنان را در برابر اين گناهان شان به عذاب هاي مختلف و مسخ و امثال آنها مبتلا نموده و مورد لعن خود قرار داده است[21] و آنان را بدترين دشمن براي مؤمنين معرفي نموده است.[22]

[11] . الميزان، ج 5، ص 251.
[12] . همان، ج 4، ص 372.
[13] . مائده 70 و بقره 61.
[14] . نساء/46.
[15] . نحل/118.
[16] . بقره/159.
[17] . مائده/41.
[18] . اسراء/4.
[19] . صف/6.
[20] . مائده/64.
[21] . مائده/60، 64.
[22] . مائده/82.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

hermes_PERSIAN نوشته شده:دوست عزيز esijoon

فکر نمی کنم کسی تو این سایت وجود داشته باشه که موافق این کار باشه.

بهتر نیست یه کم به این فکر کنیم که چرا کسی باید دست به چنین کاری بزنه؟ چه هدفی داشته از این کارش؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 340 بار
سپاس‌های دریافتی: 543 بار

پست توسط hamid721 »

آنچه هخامنشیان انجام دادند : تصویر

..اولین قانون ممنوعیت برده داری

.. اولین قانون آزادی اندیشه و مذهب

.. اولین سیستم قضایی برای رسیدگی به شکایات

.. اولین سیستم آموزش و پرورش (کورش بزرگ با کمک مادرش ماندانا )

.. اولین قنات سازی و هدایت آبهای زیرزمینی برای کشاورزی

.. اولین راهسازی و اداره راهداری

.. اولین بیمه ی کارگری ( داریوش بزرگ، کسانی که در حین ساخت بنای تخت جمشید جان خود را از دست میدادند حقوقشان به خانواده ایشان تعلق میگرفت )

.. اولین دولتِ پرداخت کننده ی مزایای کارگری در کنار حقوق

.. اولین دولت ِ پرداخت کنندده ی مزایای دوران بارداری به زنان شاغل

.. اولین سیستم دریانوردی تجاری (داریوش بزرگ ، حفر کانال برای اتصال نیل به دریای احمر ،ساخت بنادر مختلف در راه دریایی بین ایران و هند ، کندن کوه آتوس در یونان و بوجود آوردن تنگه ی جدید آبی برای عبور کشتیها ، تعیین مسیر دقیق کشتیرانی در دریای پارس و.... )

.. اولین سیستم پستی ( تا پیش از هخامنشیان چاپارها مخصوص دربار بودند ولی داریوش بزرگ دستور داد که مردم میتوانند نامه ها و پیغامها و کالاهای خود را به عزیزانشان در راه دور به چاپارها بسپارند و چاپارها بر اساس حقوق ماهیانه ای که از دولت میگرفتند موظف بودند که تمامی نامه ها و پیغامها را به سلامت به مقصد برسانند ، مانند پستچیهای امروز)

.. اولین سیستم طبقه بندی مشاغل تخصصی (در دولت هخامنشی حقوق بر اساس میزان تخصص در حرفه ی مربوطه داده میشد و افراد در پستهایی که در آن تحصیل کرده و یا تخصص داشتند به کار گرفته میشدند )

.. اولین قانون گمرکی ( کالاهای صادراتی و وارداتی مشمول پرداخت گمرکی بودند )

.. اولین دستگاه اطلاعاتی (در زمان داریوش بزرگ بوجود آمد با نام چشم و گوش شاه )

و این تنها گوشه ای از خدمات هخامنشیان در 2500 سال پیش میباشد .

منابع :

منشور کورش بزرگ
کتیبه های سفالیِ یافت شده در تخت جمشید
کتیبه ی بیستون
تاریخ هرودوت(همعصر هخامنشیان)
کتاب جغرافیای استرابون
ایرانیان و یونانیان (کتزیاس ، همعصر هخامنشیان)

اگر به فساد و ظلم مهلت داده شود، به صورت عادت در خواهد آمد و همانند موريانه، وطن را از درون نابود خواهد كرد.
................
اميليانو زاپاتا

فیلسوف آلمانی فردریک هگل می گوید :
"اساس توسعه جوامع انسانی با تاریخ ایران آغاز می شود، و این نقطه ی سرآغاز تاریخ جهان است."

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

hamid721 نوشته شده:آنچه هخامنشیان انجام دادند : تصویر

..اولین قانون ممنوعیت برده داری

.. اولین قانون آزادی اندیشه و مذهب

.. اولین سیستم قضایی برای رسیدگی به شکایات

.. اولین سیستم آموزش و پرورش (کورش بزرگ با کمک مادرش ماندانا )

.. اولین قنات سازی و هدایت آبهای زیرزمینی برای کشاورزی

.. اولین راهسازی و اداره راهداری

.. اولین بیمه ی کارگری ( داریوش بزرگ، کسانی که در حین ساخت بنای تخت جمشید جان خود را از دست میدادند حقوقشان به خانواده ایشان تعلق میگرفت )

.. اولین دولتِ پرداخت کننده ی مزایای کارگری در کنار حقوق

.. اولین دولت ِ پرداخت کنندده ی مزایای دوران بارداری به زنان شاغل

.. اولین سیستم دریانوردی تجاری (داریوش بزرگ ، حفر کانال برای اتصال نیل به دریای احمر ،ساخت بنادر مختلف در راه دریایی بین ایران و هند ، کندن کوه آتوس در یونان و بوجود آوردن تنگه ی جدید آبی برای عبور کشتیها ، تعیین مسیر دقیق کشتیرانی در دریای پارس و.... )

.. اولین سیستم پستی ( تا پیش از هخامنشیان چاپارها مخصوص دربار بودند ولی داریوش بزرگ دستور داد که مردم میتوانند نامه ها و پیغامها و کالاهای خود را به عزیزانشان در راه دور به چاپارها بسپارند و چاپارها بر اساس حقوق ماهیانه ای که از دولت میگرفتند موظف بودند که تمامی نامه ها و پیغامها را به سلامت به مقصد برسانند ، مانند پستچیهای امروز)

.. اولین سیستم طبقه بندی مشاغل تخصصی (در دولت هخامنشی حقوق بر اساس میزان تخصص در حرفه ی مربوطه داده میشد و افراد در پستهایی که در آن تحصیل کرده و یا تخصص داشتند به کار گرفته میشدند )

.. اولین قانون گمرکی ( کالاهای صادراتی و وارداتی مشمول پرداخت گمرکی بودند )

.. اولین دستگاه اطلاعاتی (در زمان داریوش بزرگ بوجود آمد با نام چشم و گوش شاه )

و این تنها گوشه ای از خدمات هخامنشیان در 2500 سال پیش میباشد .

منابع :

منشور کورش بزرگ
کتیبه های سفالیِ یافت شده در تخت جمشید
کتیبه ی بیستون
تاریخ هرودوت(همعصر هخامنشیان)
کتاب جغرافیای استرابون
ایرانیان و یونانیان (کتزیاس ، همعصر هخامنشیان)

ممنون از ارسالتون دوست عزیز......فقط چند نکته کوچک....

منابعی که شما فرمودید کمی غیر قابل استناد است....

چند روزه داریم بحث میکنیم که مورخان یونانی با غرض نسبت به ایران باستان تاریخ نگاشته اند.....بعد شما استناد به هرودوت و کتریاس می فرمایید؟؟؟

[External Link Removed for Guests]پزشک دربار شاه بود ولی مشکل بزرگش یونانی بودنش هست

هرودوت هم که کاملا معلوم الحال

در مورد کتیبه داریوش بزرگ در بیستون هم این [External Link Removed for Guests]....چیزایی که شما فرمودید من ندیدم ولی تا هست از فرو نشاندن شورش های :

• [External Link Removed for Guests]
بود.....

در مورد استوانه کوروش بزرگ هم باید بگم اول که این منشور خیلی ناقصه چون بسیار صدمه دیده.....

[External Link Removed for Guests]

عواملی که شما فرمودید در هیچ یک از متون معرفی شده از طرف خودتون موجود نیست......

[External Link Removed for Guests]....که البته با مطالعه دیگر ارسال های آن پیجی که معرفی کردم و لینک دادم به نیتش خوب میشه پی برد....

موفق باشید تصویر تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بحث که بی حاصل و تکلیف اتفاق حادث شده روشن است، فقط در باب آداب بحث،

بنده 3 جلد ایران باستان خواندم ... چند هزار صفحه ای است و این فقط یک فقره از مطالعات تاریخی بنده در مورد ایران باستان است. جمع کتب منهای مطالعات متفرقه و آنلاین در اینباره بیش از ده جلد است که قالباً صفحاتش از هزار رد می شده است.

برای من بیان این دانسته های دست و پا شکسته برخی دوستان که از وبلاگ و فلان خبرگذاری یا مثلا دهان به دهان شنیده شده، افق تازه ای را پدیدار نمی کند.

برادر من مدتی مشغول مرمت تخت جمشید و مدتی مشغول مرمت ارگ بم (بعد از زلزله) بوده (رشته تحصیلیش هم مرمت است)، با مدیران ادوار مختلف بازسازی تخت جمشید از نزدیک دیدار و به صورت افتخاری میهمان گردش در تخت جمشید با لیدری امثال ایشان بوده ام.

اینها را گفتم که بدونید با چه میزان سواد و آگاهی دارم در مورد تاریخمان حرف می زنم ... چون کسی نظر مخالف شما دارد حتما بیسوادش فرض نکنید که اینطور همیشه از کسب علم و نادانسته ها بی بهره می مانید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط dr akbar »

M.Abooali نوشته شده:بحث که بی حاصل و تکلیف اتفاق حادث شده روشن است، فقط در باب آداب بحث،

بنده 3 جلد ایران باستان خواندم ... چند هزار صفحه ای است و این فقط یک فقره از مطالعات تاریخی بنده در مورد ایران باستان است. جمع کتب منهای مطالعات متفرقه و آنلاین در اینباره بیش از ده جلد است که قالباً صفحاتش از هزار رد می شده است.

برای من بیان این دانسته های دست و پا شکسته برخی دوستان که از وبلاگ و فلان خبرگذاری یا مثلا دهان به دهان شنیده شده، افق تازه ای را پدیدار نمی کند.

برادر من مدتی مشغول مرمت تخت جمشید و مدتی مشغول مرمت ارگ بم (بعد از زلزله) بوده (رشته تحصیلیش هم مرمت است)، با مدیران ادوار مختلف بازسازی تخت جمشید از نزدیک دیدار و به صورت افتخاری میهمان گردش در تخت جمشید با لیدری امثال ایشان بوده ام.

اینها را گفتم که بدونید با چه میزان سواد و آگاهی دارم در مورد تاریخمان حرف می زنم ... چون کسی نظر مخالف شما دارد حتما بیسوادش فرض نکنید که اینطور همیشه از کسب علم و نادانسته ها بی بهره می مانید.

خوب که چی . من که متوجه نشدم چی شد اینارو گفتی . اگه از اون دکمه نقل قول استفاده میکردی میفهمیدیم منظورت چیه لااقل

یه مطلب مهم دوستان : جایی خوندم که جریان اسکندر یک دروغ بزرگ تاریخی برای تاریخ سازی و غرورسازی غربیهاست . خیلی مستدل و تحلیلی . با توجه به عمر اسکندر سال شروع حکومتش و سال فوتش ( حدود 35 سالگی فکر کنم ) حساب کرده بود لشگرش اگه فقط میخواستن پیاده روی داشته باشند اون همه مسافتهای فتح شده رو حدود 70 سال طول میکشید . بدون استراحت و تهیه آذوقه و جنگ . واقعا به هیچیه غربیها نمیشه اعتماد کرد .
ببخشید یه ذره به موضوع اصلی بحث بی ارتباطه تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

به این تاپیک هم مراجعه کنید
topic-t102297.html
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”