کار ضد دین جدید آکادمی گوگوش و شبکه من و تو

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

Re: کار ضد دین جدید آکادمی گوگوش و شبکه من و تو

پست توسط onbekende »

جعفر طاهري نوشته شده:
onbekende نوشته شده:
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:
مثل همون طالبانی هستن که به گوسفند لباس میپوشونن .

سلام
آيا واقعاً به گوسفند لباس ميپوشانند

سلام.

بله این عقاید کثیف بین اونها هست.حتی در بعضی موارد به مرغ هم کشیده میشه ! اعتقادشون اینه که امکان داره مرغ و گوسفند بدون لباس موجب تحریک بشه ! خدا میداند در پشت پرده چه کارها که نمی کنند...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

بهتره نویسنده به این فکر میکرد که اصلا چی شده مخاطب انبوه از ماهواره و این کانال استقبال میکنه، چون هر چیزی هم از هرکجا پخش شه تا مشتری و مخاطب نداشته باشه تاثیر گذار نیست (بماند که بیشتر برنامه های این کانال هم کپی پیست بسیار ضعیف از نمونه اصلی آمریکایی و انگلیسی هستن و ارزش دیدن ندارن ولی همین برنامه های ضعیف هم میتونه طیف گسترده ای از ایرانیا ها رو مشتری خودش کنه چون برنامه های داخل ضعیفتر و محدودتر و بی تدبیر از اونی هستن که بیننده بتونه بین خوب و بد دیدن تصمیم بگیره و انتخابش بین بدتر و خیلی بدتر هست!)
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط onbekende »

سلام.

خوب برنامه های این شبکه آن چنان هم جالب نیستن ! حداقل برای من اصلا جذابیت ندارن.چرا که بیشترشون دروغ و مستندات اشتباه هستن ! اون تعدادی هم که دروغ نیستن اشتباهات بسیاری دارن.مخصوصا در قسمت نظامی که به اندازه یک مقاله ساده هم اطلاعات درست نمیدهند !
جالبه همه چیز رو هم به آدم فضایی ها ربط میدن ! مثلا بناهای معروف باستانی رو میگن آدم فضایی ها ساختن ، چون انسان شعور نداشته ! یا در یک اقدام جالب دیگه گفتن چراغ رو آدم فضایی ها ساختن ! قبل از اون بود که خیلی هم سر و صدا کرده بود و با یک کار فوتوشاپی حرفه ای نشون دادن که هیتلر در حال دست دادن با یه آدم فضاییه و گفتن تمام قدرت هیتلر رو آدم فضایی ها بهش میدادن !!
وای به حال افرادی که اینهارو باور میکنن...

یا علی
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

پست توسط m-249 »

SORENA نوشته شده:بهتره نویسنده به این فکر میکرد که اصلا چی شده مخاطب انبوه از ماهواره و این کانال استقبال میکنه، چون هر چیزی هم از هرکجا پخش شه تا مشتری و مخاطب نداشته باشه تاثیر گذار نیست (بماند که بیشتر برنامه های این کانال هم کپی پیست بسیار ضعیف از نمونه اصلی آمریکایی و انگلیسی هستن و ارزش دیدن ندارن ولی همین برنامه های ضعیف هم میتونه طیف گسترده ای از ایرانیا ها رو مشتری خودش کنه چون برنامه های داخل ضعیفتر و محدودتر و بی تدبیر از اونی هستن که بیننده بتونه بین خوب و بد دیدن تصمیم بگیره و انتخابش بین بدتر و خیلی بدتر هست!)

شما کاملا درست میگید تصویر
تمام این برنامه و مقالات نشون دهنده ی اینه که مسئولان و مدیران کشور و همچنین نویسندگان این مقالات کاملا سطحی نگر و بی مسئولیت هستند ..
اولا که اگر شبکه های داخلی واقعا کار امد بودند کسی سراغ شبکه های دیگه نمیرفت و شبکه های بیگانه به فکر چنین کار هایی نمیوفتادند!
فکر میکنم این به فکر خود مسئولین هم رسیده اما بی تفاوتی اون ها بی مسولیتی اون ها رو نشون میده
دومن نویسندگان این مقالات باید 100 ضربه شلاق بخورند اگر قبل از این مقاله مقاله ی دیگه ای در مورد وجود نداشتن شبکه ی مناسب داخلی ننوشته باشند .
تا جلوی این روند گرفته بشه!

onbekende نوشته شده:سلام.

خوب برنامه های این شبکه آن چنان هم جالب نیستن ! حداقل برای من اصلا جذابیت ندارن.چرا که بیشترشون دروغ و مستندات اشتباه هستن ! اون تعدادی هم که دروغ نیستن اشتباهات بسیاری دارن.مخصوصا در قسمت نظامی که به اندازه یک مقاله ساده هم اطلاعات درست نمیدهند !
جالبه همه چیز رو هم به آدم فضایی ها ربط میدن ! مثلا بناهای معروف باستانی رو میگن آدم فضایی ها ساختن ، چون انسان شعور نداشته ! یا در یک اقدام جالب دیگه گفتن چراغ رو آدم فضایی ها ساختن ! قبل از اون بود که خیلی هم سر و صدا کرده بود و با یک کار فوتوشاپی حرفه ای نشون دادن که هیتلر در حال دست دادن با یه آدم فضاییه و گفتن تمام قدرت هیتلر رو آدم فضایی ها بهش میدادن !!
وای به حال افرادی که اینهارو باور میکنن...

یا علی

بله بسیاری از این برنامه ها برای من هم جالب نیستند! اما اون ها رو به برنامه های داخلی ترجیح میدم.
در مورد اشتباه بودن مطالب هم کسی شما رو مجبور به باور کردن اون مطالب نکرده!
شما باید از این شکایت داشته باشید که چرا چنین شبکه هایی که این نوع برنامه هارو پخش میکنند در داخل ایران وجود نداره هیچ حتی در خارج از کشور هم به زبان فارسی کم پیدا میشه!
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط onbekende »

سلام

جناب m-249.
بنده نگفتم که برنامه های داخلی خیلی جالب و جذاب هستند و مردم چرا میرن سراغ این شبکه ها !
مقصر اصلی تلویزیون ایرانه که به جز شبکه مستند بقیه قسمت ها تقریبا هیچ برنامه ای ندارن !
در این بین شبکه های خارجی هم با سوء استفاده اول شبکه های من و تو 1 و 2 را راه میندارن و مخاطب جمع میکنند و بعد فقط یک شبکه من و تو باقی میماند که 99% برنامه هایش با سیاست پخش میشوند.
اینطرف هم تلویزیون ایران خداحافظ بچه پخش میکنه که یک سریال کاملا سیاسی بود و توانست توجه خیلی هارا جلب کند و حتی هالیوود و بالیوود به خاطر پخش این سریال ورشکسته شدند ! ...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

من چندتا اهنگش رو دانلود کردم.صداش خیلی خوبه فقط بینش نفس نفس میزد.جای پیشرفت زیادی داره.میتونه یکی از بهترین خوانندهای ایران بشه.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4725 بار
سپاس‌های دریافتی: 8755 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

saeid 7 نوشته شده:من چندتا اهنگش رو دانلود کردم.صداش خیلی خوبه فقط بینش نفس نفس میزد.جای پیشرفت زیادی داره.میتونه یکی از بهترین خوانندهای ایران بشه.
سلام تو یکی از مسابقه های استار آکادمی که عربی هست و ملیاردها دلار ازش کاسبی میکنند , یه بار یکی از خواننده ها همینجوری بود و یکی از استادها بهش گفت تو سیگار و قلیون میکشی , درسته ؟ گفت بله .گفت توی خوانندگی موفق نمیشی مگر اینکه ترک کنی و شفا پیدا کنی
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

onbekendeعزیز :razz:

[HIGHLIGHT=#FFFF00]onbekendeمقصر اصلی تلویزیون ایرانه که به جز شبکه مستند بقیه قسمت ها تقریبا هیچ برنامه ای ندارن! 

شبکه مستندهم مستندهای قدیمی روباکیفیت پایین پخش میکنه!
شبکه ورزش که روم به دیوار :x فوتبالهای داخلی روانگارباموبایل فیلم برداری میکنه :?
حداقل یه شبکه روHDکنین ملت ذوق کنن :-P
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

با سلام
در این که صدا و سیمای کشور ما مرخص است شکی نیست!!!! کشور ما کشوری با جمعیت جوان است و سلیقه جوانان هم مشخص است. زمانی که نشان دادن آلات موسیقی در تلویزیون ما حرام است!!! و در بسیاری از مواقع سال خبری از خواننده های پر طرفدار داخلی در رسانه ملی نیست و کنسرت های موسیقی نیز به همت جمعیت های خودجوش!!!! تعطیل می شوند برنامه هایی مثل آکادمی موسیقی گوگوش در بین جوانان طرفدار پیدا می کنند!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

سلام دوستان
من اصولا اهل دیدن تلویزیون نیستم چه ماهواره و چه داخلی :? !!!
اما من یک سئوال از نویسنده نقد داشتم. چرا وقتی شبکه های ماهواره ای بد هستند نویسنده نقد خودش نگاه کرده؟ و چرا اگر طرفداری ندارند نگران پخش این گونه فیلمها است؟ اگر کار انجام شده بد بوده که در صورت عدم داشتن طرفدار نگرانی متوجه کسی نیست و اگر طرفدار وجود دارد باید سلیقه ها را جستجو نموده و مطابق آن سلیقه ها اقدام به پخش برنامه در تلویزیون داخلی نمود.
ولی من به نویسنده نقد پیشنهاد میکنم بعنوان اولین مبارزه خودش این برنامه ها را نگاه نکند ::ns
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”