طنز -
برخی از فیلمهای سینمای جهان برای پخش در تلویزیون بویژه نوروز دچار تغییرات اساسی از جمله حذف کاراکتر(!)، کوتاهشدن و جابهجاشدن دیالوگها میشود؛ در ادامه چند تغییر «خیالی» از دو فیلم هالیوودی و بالیوودی را میخوانیم.
پیشنهاد می شود ابتدا ستون سمت راست را کامل بخوانید و بعد ستون سمت چپ و قیاس هر سطر از دو ستون با هم.
فیلم هالیوودی
نام فیلم: خیابان دونفره / نام دوبله شده برای تلویزیون: آرامش در مسیر

[TABLE] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دیالوگ های اصلی دختر و پسر
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]دیالوگ پخش شده از
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: چقدر خوشگل شدی؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]باید یه فکری بکنم.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: مرسی. بخاطر تو این لباسو پوشیدم.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]موافقم. تازگی خیلی سر به هوا شدی.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: امشب با هم بریم سینما؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]خیلی فکرم درگیر این پروژه س؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: بعدش؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]کدوم؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: بعدشم بریم خونه ما.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]پایان نامه دانشگاهیم.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: واقعا هنوز دوستم داری؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]واقعا هنوز از پایان نامه ت دفاع نکردی؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: من عاشقتم. تازه روانی [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]شم وقتی این عطرو به خودت می زنی.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]نه دیگه. هر بار یه اتفاقی افتاده البته خودمم مقصرم، تو کمکم [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]کنی؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: منم خیلی دوستت دارم. هیچوقت تنهام نذار. بدون تو [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]میرم.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]حتما. اتفاقا خیلی دوست داشتم کمکت کنم. الان بریم کتابخونه؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: بیا اینم کارت ورود به شوی لباس
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]آره. راستی این بلیت مترو از جیبت افتاد.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: واااای تو محشری. (بازیگر زن به مقدار خیلی زیاد به بازیگر مرد نزدیک [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]شود)
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]آااااه. آسمون رو نیگا کن چقدر پرنده...(تصویر یکدسته گنجشک در آسمان پخش [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]شود)
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: قول [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]دم بهت خوش بگذره عزیزم.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]وای راست [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]گی چقدر پرنده... (همچنان تصویر کوچ پرندگان پخش [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]شود)
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: خیلی دوستت دارم، خیلی...
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]چقدر پرنده بودن خوبه...
[/TD] [/TR]
فیلم هندی
نام فیلم: عاشقتم / نام دوبله شده برای تلویزیون: زندگی خوب

[TABLE] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دیالوگ های اصلی دختر و پسر
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]دیالوگ پخش شده از
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: دیشب با شامیتا دیدنت، درسته؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]برادر اینجا چیکار [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]کنی؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: من؟ حتما اشتباه [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]کنی. غیر از تو هیچ زنی پاش تو زندگی من باز نشده.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]چی؟ این چه سوالیه از من [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]پرسی خواهر؟ من فکر کردم تو نقشه رو آماده کردی که اومدم.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: جدی؟ پس این عکس چیه؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]کدوم نقشه برادر؟ چی [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]گی؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: آه! ببین این یه مجلس رقص بود و من تنها با اون رقصیدم. تازه به اصرار اون.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]آه. ببین من دیشب دیدم که اثاثیه سیتا رو ریختن تو خیابون حالا اومدم باهم فکری کنیم باهاش.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: توقع داری باور کنم؟
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]واقعا [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]خوای کمکش کنی؟
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: باور کن کارینا. من عاشق تو هستم.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]آره خواهر. من عاشق کمک کردن هستم.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: ببین شاهرخ من دوستت دارم و [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]خوام تو رو از دست بدم ولی...
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]ببین برادر اتفاقا من هم تو فکرش بودم ولی دست تنها کاری ازم ساخته نبود..
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: ولی نداره کارینا. منم تو رو دوست دارم، باور کن...اینم حلقه ازدواج. خواهش [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]کنم دستت کن!
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]دیگه دست تنها نیستی، بیا. اینم حلقه ازدواج سیتا که کنار خیابون افتاده بود. بده بهش و بگو ما کنارش هستیم.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: شاهرخ به من قول بده دیگه با کسی نرقصی.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]برادر به من قول بده همیشه دستت به کار خیر بره.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]پسر: حتما عزیزم. قول [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]دم فقط با خودت برقصم و همیشه کنارت بمونم.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]حتما خواهر. قول [FONT=lang=FA] [FONT=lang=FA]دم فقط در کار خیر شرکت کنم تا روح پدر هم شاد باشه.
[/TD] [/TR] [TR] [TD] [FONT=lang=FA]دختر: خیلی دوستت دارم شاهرخ.
[/TD] [TD] [FONT=lang=FA]خیر ببینی برادر عزیزم.
[/TD] [/TR]
محسن حدادی
خبر انلاین