صحبت قبل از ازدواج

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

صحبت قبل از ازدواج

پست توسط saeid 7 »

دوستان من فردا میخوام با یه خانم با اطلاع خانوادش صحبت کنم.کسانی که تجربه بیشتری دارند میتونن من رو راهنمایی کنند که بیشتر چه سوالاتی بپرسم و چه چیز هایی رو رعایت کنم.
با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

Re: صحبت قبل از ازدواج

پست توسط jhan2010 »

دوست عزیز سلام
خانم ها علی الارقم ما مردها نکته سنج و ریزبین هستند برای بار اول کمی محتاطانه برخورد کن چون همیشه برخورد اول مهمه و تااخر عمر توی ذهن می مونه خانمها از مردهایی که موی گوش و بینی اونها بزرگ شده متنفرند به سبک لباس پوشیدن اهمیت بالایی میدهند سعی کن ساده اما شیک بپوشی همواره ادب را رعایت کنید سعی کنید بیشتر مستمع باشید تا گوینده پرحرفی نکنید بیشتر در مورد مسائل مورد علاقه هر دو طرف حرف زده شود مثل ازدواج مراسم عروسی و خانه .... حرفهایی که ربطی به موضوع دیدار شما ندارد نزنید مثلا در مورد اف 35 بگوید و از امکانات تسلیحاتش غرور مردانه واسه خانمها خیلی خیلی خوشاینده از مردهای زن نما متنفرند حتما کفش هاتو واکس بزنید و نکته اخر از یک عطر ملایم و خوش بو استفاده کنید

من با این روشها خودم بد بخت کردم دوست عزیز
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

ازدواج نکن......این نصیحت منه قبل از ازدواج
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

دوستِ عزیز
من سن و سال شما رو نمیدونم
همینطور میزان تحصیلات و موقعیت اجتماعی تون
اما یه نکته رو میتونم بعنوان دوست بهت بگم، اگه نمیدونی که چی بگی یا چطور باشی یا چه چیزی میخوای، بهتره اقدامی نکنی. اگه هنوز خودت معیار و مبنای درستی برای آشنایی یا ارتباط (در هر سطحی) نداری پس هنوز آمادگی شروع یک رابطه و ایجاد فضای مناسب اونهم برای ازدواج رو نخواهی داشت. این سوالی که شما مطرح کردی نشانگر این هست که هنوز به معیارها و درک صحیحی از خودت در درجه اول و دوم از شخص مقابلت نرسیدی و صرفاً داری میری جلو که رفته باشی، یا تحت تاثیر مسایل هورمونی اقدام کردی و شاید هم تحت فشار خانواده.....و از دیگران کمک میخوای که خودت رو چطور نشون بدی یا چه چیزی بگی. هر زمان که تونستی به خودت توضیح بدی که چی میخوای، چی هستی و میخوای در آینده چه کنی، برو جلو. هر زمان توسنتی خودت رو متقاعد کنی که معقول و هدفمند شدی و برای ایجاد رابطه از دیگران نظر نخواستی بدون که شخصیت مستقل و مناسبی پیدا کردی و برای دیگران هم جذاب و مناسب بنظر میای. هر زمان مطمئن شدی که توانایی این رو داری که شخص دیگری رو خوشبخت کنی و طرف مقابل هم میتونه زمینه ی خوشبختی تو رو مهیا کنه با اطمینان قدم بردار که اونموقع وقتشه.
یه نکته دیگه، به نظرم زیر 30-28 سالگی اصلا اقدام نکن، بعدها خودت متوجه میشی که زیر این سن چقدر علایق و خواسته ها و افکارت متغیر و ناپایدار بوده و چطور ممکن بوده که هم خودت پشیمون بشی و هم دیگری رو پشیمون کنی. ازدواج وظیفه یا حکم نیست که وقتی آمادگی اش رو نداری بزور انجامش بدی، وقتی که احساس کردی شخصیتت مستقل شده، در تصمیم گیری های خودت معقول عمل میکنی و تمکن مالی هم داری برو جلو...
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

با تشکر از همه دوستان
26 سالمه و معمولا اگر به پستهامم دیده باشید مستقل فکر میکنم بعضی میگن لجبازی. اما اگر نظر دیگران به نظرم منطقی بیاد بهش گوش میدم.
حالا اینها رو بیخیال.
چطور به یک خانم جواب نه داد که ناراحت نشه ؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط jhan2010 »

دوست عزیز اگرمی خواهید با پست های ما به این زودی جواب رد بدهی همون بهتر که اصلا به ازدواج فکر نکنید چون با این طرز فکر اینده ای جز شکست منتظرشمانخواهد بود شما سوالی پرسیدی دوستان هم به فراخور اتفاقات و تجربیات زندگیشان موضوعاتی را مطرح کرده اند که شما باید با توجه به تیپ شخصیتی خودتان انها را بسنجید مد نظر قرار بدهید نه این که به فکر فرار باشید بنده خودم متاهل هستم هنوزهم نتوانستم بعد از یک سال ونیم مستقل شوم دلیل ان هم مشکلات عدیده ای است که جوان امروزی پیش روی دارد 29سال ام بود ازدواج(حماقت) کردم گفتن ازدواج کن راهت درست می شه زندگیت سمت وسو پیدا میکنه عمرت هدف دار می شه روزیت زیادمی شه ... و هزار داستان دیگه قبل از ازداوج دو جا مشغول کار بودم با درامد کافی بلافاصله بعد از ازدواج از هر دوجا بیرون شدم این بحث زیاد شدن روزی که الکی بود بعد از اون درجریان زندگی و کلاف پیچیده ای گیر افتادم که خدا فقط میتونست کمکم کنه که این کلاف پیچیده هم جریان مفصلی دارد تمام عرایضم این بود که دوست عزیز من هم با گفته دوستمانLord_Jason, موافقم هر زمانی درامدی بالا و خانه درست حسابی داشتی به فکر ازدواج باش تشکر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

منظورم دوست قبلی نبود.فقط اون خانمی که صحبتش شد اون چیزی نیست که فکر میکردم. حالا موندم چکار کنم سخته به یک نفر این حرف رو بزنی که با هم نمیسازن.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط jhan2010 »

دوست عزیز واقعیتها را بگو جنگ اول به از صلح اخر واسه زندگیت با هیچ کس تعارف نکن
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

jhan2010 نوشته شده:دوست عزیز اگرمی خواهید با پست های ما به این زودی جواب رد بدهی همون بهتر که اصلا به ازدواج فکر نکنید چون با این طرز فکر اینده ای جز شکست منتظرشمانخواهد بود شما سوالی پرسیدی دوستان هم به فراخور اتفاقات و تجربیات زندگیشان موضوعاتی را مطرح کرده اند که شما باید با توجه به تیپ شخصیتی خودتان انها را بسنجید مد نظر قرار بدهید نه این که به فکر فرار باشید بنده خودم متاهل هستم هنوزهم نتوانستم بعد از یک سال ونیم مستقل شوم دلیل ان هم مشکلات عدیده ای است که جوان امروزی پیش روی دارد 29سال ام بود ازدواج(حماقت) کردم گفتن ازدواج کن راهت درست می شه زندگیت سمت وسو پیدا میکنه عمرت هدف دار می شه روزیت زیادمی شه ... و هزار داستان دیگه قبل از ازداوج دو جا مشغول کار بودم با درامد کافی بلافاصله بعد از ازدواج از هر دوجا بیرون شدم این بحث زیاد شدن روزی که الکی بود بعد از اون درجریان زندگی و کلاف پیچیده ای گیر افتادم که خدا فقط میتونست کمکم کنه که این کلاف پیچیده هم جریان مفصلی دارد تمام عرایضم این بود که دوست عزیز من هم با گفته دوستمانLord_Jason, موافقم هر زمانی درامدی بالا و خانه درست حسابی داشتی به فکر ازدواج باش تشکر

سلام دوستان با این تفسیری که شمه می فرمایید باید تا 50 سالگی برای درامد بالا وخانه صبر کرد.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط jhan2010 »

mg100 نوشته شده:
jhan2010 نوشته شده:دوست عزیز اگرمی خواهید با پست های ما به این زودی جواب رد بدهی همون بهتر که اصلا به ازدواج فکر نکنید چون با این طرز فکر اینده ای جز شکست منتظرشمانخواهد بود شما سوالی پرسیدی دوستان هم به فراخور اتفاقات و تجربیات زندگیشان موضوعاتی را مطرح کرده اند که شما باید با توجه به تیپ شخصیتی خودتان انها را بسنجید مد نظر قرار بدهید نه این که به فکر فرار باشید بنده خودم متاهل هستم هنوزهم نتوانستم بعد از یک سال ونیم مستقل شوم دلیل ان هم مشکلات عدیده ای است که جوان امروزی پیش روی دارد 29سال ام بود ازدواج(حماقت) کردم گفتن ازدواج کن راهت درست می شه زندگیت سمت وسو پیدا میکنه عمرت هدف دار می شه روزیت زیادمی شه ... و هزار داستان دیگه قبل از ازداوج دو جا مشغول کار بودم با درامد کافی بلافاصله بعد از ازدواج از هر دوجا بیرون شدم این بحث زیاد شدن روزی که الکی بود بعد از اون درجریان زندگی و کلاف پیچیده ای گیر افتادم که خدا فقط میتونست کمکم کنه که این کلاف پیچیده هم جریان مفصلی دارد تمام عرایضم این بود که دوست عزیز من هم با گفته دوستمانLord_Jason, موافقم هر زمانی درامدی بالا و خانه درست حسابی داشتی به فکر ازدواج باش تشکر

سلام دوستان با این تفسیری که شمه می فرمایید باید تا 50 سالگی برای درامد بالا وخانه صبر کرد.

بهر حال هر کسی صلاح کار خودش بهتر میداند من از روی تجربه ی خودم حرف زدم ودوستان دیگه هم همین طور امیدوارم شرایط جوری رقم بخورد که تمام عزیزان بتوانند دور از دغدغه های امروزی ازدواج کنند و زندگی شیرینی را اغاز کنند حرف من نهی ازدواج نیست چون نفس ازدواج شیرین و ارامش بخش است اما چیزی که باعث شده ازدواج خاطره تلخی بشه مشکلات اقتصادی است که پیرامون ازدواج قرار دارد اینکه حتما خونه باید داشته باشی کار خوب داشته باشی درامد کافی داشته باشی باعث شده ازدواج برای هر جوانی سخت قلم داد شو حال ممکنه شما با کسی وصلت کنید که این فهم ودرک را داشته باشه و بفهمه داشتن این موارد کار هر جوانی نیست و باید با تلاش وکوشش هر دو نفر بدست بیاید اون ازدواج بهترین وصلت خواهد بود ولو در سن پایین باشد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”