بسیار متاسف و ناراحت شدم و البته بی خبر هستم که مگر ایشان چه بیماری داشتند لطف کرده مرا هم مطلع فرمایید
ختم قران توسط دوستان و دعای این عزیزان برای بهبود جناب رویین بسیار خوب تصمیمی است و به اجابت خداوند مهربان بسیار نزدیک است بنده هم برای بازگشت سلامتی سریع و کامل ایشان دعاخواهم کرد.
جزء كاربرShahbazoweiysAli$amirPresentshapoooronbekende pasha85ali 313 KAL-KOI-BABAKRAHVARAlpha4DJ Danifree lovekingdayklavdia_kaluginaA .M76 NikanargiMahdi1944nima-radklavdia_kaluginaM.Abooaliنجف47e121410Shahbazinterceptorsholam1234gava
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
سلام همگي با ارزو سلامتي رونين عزيز وديگر بيماران با اينكه در مدت زماني كه من در سايت عضو شدم رونين عزيز رو نديدم ولي ميخوام واسه شفاشون قران ختم كنم پس براي من هم جز 17 رو قرار بديد.از همه دوستاني كه اين تايپينگ رو ميبينن ميخوام براي موفقيت همه جوونا و نوجوونا هم دعا كنن با تشكر از همگي
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه: پدر تنها قهرمان بود. عشق,تنها در آغوش مادر بود. بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود. بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند. بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند. تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند. و معناي خداخافظ, تا فردا بود....