نظر سنجی!!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
Re: نظر سنجی!!!
دوست من جناب DR.MILAD
حق با حضرتعالی است موارد زیادی است اما این دو مورد از مهمترین دلایل حضور یا عدم حضور پای صندوق های رای است ودلایل دیگر زیر مجموعه این دو می باشد مثلا کسی که برای انتخاب کاندیدای مورد نظرش می رود رای میدهد طبعا نظام را دوست دارد که پای صندوق رای می رود و...البته این نظر شخصی بنده است ولاغیر
حق با حضرتعالی است موارد زیادی است اما این دو مورد از مهمترین دلایل حضور یا عدم حضور پای صندوق های رای است ودلایل دیگر زیر مجموعه این دو می باشد مثلا کسی که برای انتخاب کاندیدای مورد نظرش می رود رای میدهد طبعا نظام را دوست دارد که پای صندوق رای می رود و...البته این نظر شخصی بنده است ولاغیر
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
- سپاسهای ارسالی: 206 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
جناب jhan2010
فکرکنم همه ی ما به عنوان یه ایرانی حتی اگه دلیل شخصی نداشته باشیم هم به عنوان وظیفه باید در انتخابات شرکت کنیم!
چه دلیلی بهتر و محکم از اینکه فرمان رهبره؟؟؟؟؟
فکرکنم همه ی ما به عنوان یه ایرانی حتی اگه دلیل شخصی نداشته باشیم هم به عنوان وظیفه باید در انتخابات شرکت کنیم!
چه دلیلی بهتر و محکم از اینکه فرمان رهبره؟؟؟؟؟

داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
البته شرکت نکردن در انتخابات گاه جدا از بحث مخالفت با نظام است، به طور مثال:
مخالفت با ساختار انتخابات یا شیوه گزینش با دادن رای سفید امکان پذیر نیست.
جلوگیری از سوار شدن افراد سودجو به موج افراد حامی نظام نیز دلیلی کاملا منطقی است که اتفاقا در جمهوری اسلامی سابقه ترد انتخابات دقیقا به همین دلیل نیز وجود داره.
بنابراین، اینقدرها هم ساده نیست که مثل آمریکا بگوییم یا با ما یا برما ... همانطور که خیلی افراد مخالف نظام هستند اما با هر تصور یا توهمی در انتخابات شرکت می کنند.
به همین دلیل الان من در نظر سنجی پاسخی مطابق دیدگاه خودم پیدا نمی کنم و درش شرکت نکردم.
جلوگیری از سوار شدن افراد سودجو به موج افراد حامی نظام نیز دلیلی کاملا منطقی است که اتفاقا در جمهوری اسلامی سابقه ترد انتخابات دقیقا به همین دلیل نیز وجود داره.
بنابراین، اینقدرها هم ساده نیست که مثل آمریکا بگوییم یا با ما یا برما ... همانطور که خیلی افراد مخالف نظام هستند اما با هر تصور یا توهمی در انتخابات شرکت می کنند.
به همین دلیل الان من در نظر سنجی پاسخی مطابق دیدگاه خودم پیدا نمی کنم و درش شرکت نکردم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 206 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
M.Abooali نوشته شده:البته شرکت نکردن در انتخابات گاه جدا از بحث مخالفت با نظام است، به طور مثال:
جناب M.Abooali
اینکه شما چون نظری مطابق دیدگاه خودتون پیدا نکردید،در نظرسنجی هم شرکت نکردید درسته ولی فکر نمی کنید انتخابات
بحثی متفاوت بااین نظرسنجیه و شما حتی با دادن رای سفید میتونید به کشورتون کمک کنید و باعث زمین زدن دشمنان این ملت
بشید؟؟؟!!!

داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
- سپاسهای ارسالی: 2116 بار
- سپاسهای دریافتی: 5462 بار
من شرکت میکنم چون بسیاری از مردم این سرزمین برای رسیدن به این حق خون دادن و چه بسیار ملت هایی که همین الانش دارن برای رسیدن به این حق مبارزه میکنن.حالا اینکه چقدر در بهبود وضع کشور از جهات مختلف تاثیر میذاره بماند.شرکت نکنم چه تاثیری میذاره!؟
خواب دیدم قیامت شده است .
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
من رای نخواهم داد
از تقلب که بگذریم...
سری پیش به گفته خود مسولان بیشترین امار رای دهنده گان 80 درصد براورد شده بود اگر اشتباه نکنم
که این رو یک موفقیت بزرگ برای کشور میدونستند
نتیجه ان شد که میبینید
این واقعا خجالت اور است که من دونه دونه بشمارم چه بر سر نانو روغنو برنج و دیگر چیزها امد
خجالت اور است راجع به دزدیهای کلانی که صورت گرفت صحبت کنم...
خیلی راحت میشه نتیجه گرفت هرچه تعداد رای دهندگان بیشتر باشد مردم بدبخت تر میشوند. تا الان که اینگونه بوده است!
همچنین تا رئیس جمهور بنده حداقل" مسئله حجاب و اینترنت رو برای همیشه در کشور حل نکند و یا حداقل با این شعار بر سرکار نیاید من به هیچ احدالناسی رای نمیدم!
از تقلب که بگذریم...
سری پیش به گفته خود مسولان بیشترین امار رای دهنده گان 80 درصد براورد شده بود اگر اشتباه نکنم
که این رو یک موفقیت بزرگ برای کشور میدونستند
نتیجه ان شد که میبینید
این واقعا خجالت اور است که من دونه دونه بشمارم چه بر سر نانو روغنو برنج و دیگر چیزها امد
خجالت اور است راجع به دزدیهای کلانی که صورت گرفت صحبت کنم...
خیلی راحت میشه نتیجه گرفت هرچه تعداد رای دهندگان بیشتر باشد مردم بدبخت تر میشوند. تا الان که اینگونه بوده است!
همچنین تا رئیس جمهور بنده حداقل" مسئله حجاب و اینترنت رو برای همیشه در کشور حل نکند و یا حداقل با این شعار بر سرکار نیاید من به هیچ احدالناسی رای نمیدم!
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
[quote] فکر نمی کنید انتخابات
بحثی متفاوت بااین نظرسنجیه و شما حتی با دادن رای سفید میتونید به کشورتون کمک کنید و باعث زمین زدن دشمنان این ملت
بشید؟؟؟!!![/quote]
قطعا اگر رای سفید دادن به نفع جمهوری اسلامی باشد، رای سفید خواهم داد. اگر حمایت از فردی به نفع جمهوری اسلامی باشد، ازش حمایت خواهم کرد و اگر شرکت نکردن در انتخابات به نفع جمهوری اسلامی باشد هم نیز متعاقبا شرکت نخواهم کرد.
فعلا موضع خاصی در مورد انتخابات ندارم، فقط هدف از پست قبلم این بود که یادآوری کنم به دوستان که یا با ما یا بر ما، دیدگاه امثال آمریکا و آلمان نازی و معمولا نظام های دیکتاتور است که مطمئناً جمهوری اسلامی قرار نیست در زمره اونها قرار بگیرد.
بشید؟؟؟!!![/quote]
قطعا اگر رای سفید دادن به نفع جمهوری اسلامی باشد، رای سفید خواهم داد. اگر حمایت از فردی به نفع جمهوری اسلامی باشد، ازش حمایت خواهم کرد و اگر شرکت نکردن در انتخابات به نفع جمهوری اسلامی باشد هم نیز متعاقبا شرکت نخواهم کرد.
فعلا موضع خاصی در مورد انتخابات ندارم، فقط هدف از پست قبلم این بود که یادآوری کنم به دوستان که یا با ما یا بر ما، دیدگاه امثال آمریکا و آلمان نازی و معمولا نظام های دیکتاتور است که مطمئناً جمهوری اسلامی قرار نیست در زمره اونها قرار بگیرد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
سلام . erratic درباره گرونی ، دزدی ،و... حرفت درست! (البته نه تقلب! به نظر من،احمدی نژاد تو دوره اولش خوب کار کرده بود نیازی نبود بعد چهار سال دوباره دولت خاتمی بیاد سر کار! هرچند تفاوت فکری زیاد بین این دو جناح برا مملکت خیلی ضرر دارد ) ولی خداییش اخه این گرونی های دوسال اخیر! دولت هشت ساله احمدی نژاد چه ربطی به میزان رفتن مردم پای صندوق در سال ۸۴ دارد ! اینجوری که شما می خوایی نتیجه گیری کنی ما باید از سال ۸۴ هی نزول می کردیم ! یعنی بی برنامگی دولت ! حمله و بی فرهنگی مردم ! گردن کلفت های سیاسی که نمی شد اسمشون را برد، دلال و... را باید در کنار رفتن مردم به انتخابات در سال ۸۴،۸۸ به یک اندازه دونست این که همه چیز را به هم ربط بدیم اصلا کار خوبی نیست ! (و نکته دیگر اینکه این گرونی ها هم مثل دوره هاشمی و... یک روزی حالا به هر نحوی تموم می شد تا گرونی بعدی ! اون وقت است که به خاطر طرز تفکر العانت که همه چیز را به هم ربط دادی ضرر می کنی برو رای بده ! ولی سفید بده بدرد ایندت میخوره منظورم فقط استخدام نبود)
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
- سپاسهای ارسالی: 2116 بار
- سپاسهای دریافتی: 5462 بار
رای دادن یا ندان امری اختیاری است و اگر کسی از این فرصتش استفاده نکنه دیگه نمیتونه توقع بهبود شرایط رو داشته باشه چراکه خودش براش تلاشی نکرده.
اما امیدورام اوناییکه به هر دلیلی رای نمیدن باز دوباره با باخت فلان کس و تحریک رسانه ها جو گیر نشن و شعار رای منو پس بدید بدن!!!
اما امیدورام اوناییکه به هر دلیلی رای نمیدن باز دوباره با باخت فلان کس و تحریک رسانه ها جو گیر نشن و شعار رای منو پس بدید بدن!!!
خواب دیدم قیامت شده است .
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
ما تا به حال از همش استفاده کردیم به جایی نرسیدیم بگذار یکبار هم استفاده نکنیم ببنیم مملکت به کجا کشیده می شه!!!
شاید این دلالان قدرت کمی سر عقل بیایند
شاید این دلالان قدرت کمی سر عقل بیایند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم