نظر سنجی!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

با توجه به اوضاع موجود کشور آیا شما در انتخابات آتی شرکت میکنید؟

الف) بله ،شرکت میکنم تاحمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کنم
55
62%
ب)خیر ، شرکت نمی کنم چون تاثیری در بهبود وضع زندگی من ندارد
34
38%

مجموع رای گیری: 89

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

Re: نظر سنجی!!!

پست توسط a.m 76 »

Present نوشته شده:ما تا به حال از همش استفاده کردیم به جایی نرسیدیم بگذار یکبار هم استفاده نکنیم ببنیم مملکت به کجا کشیده می شه!!!
شاید این دلالان قدرت کمی سر عقل بیایند

شما که میگید تاحالا از همش استفاده کردید!
بجز این دوره ی آخر،چه ضرری از رای دادن هاتون دیدین که باعث عوض شدن تفکرتون شده؟تصویرتصویر
اگه کمی بیشتر در این باره فکرکنید میتونید بفهمید که این دقیقا همون چیزیه که دشمنان ملت ما خواستار اون هستن و حاضرن بخاطرش
هرکاری انجام بدن!!!
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

من رای اولی هستم
به احتمال زیاد رای سفید خواهم داد
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

.m  , تا به حال برگ برنده این نظام حضور مردم در انتخابات بوده ولی پاسخ مسئولین به مردم در قبال این اعتماد چی بوده ؟
بذار یک دفعه هم ما با برگ حضور مردم در انتخابات با نظام بازی کنیم و نه نظام با برگ ما با کشورهای غربی
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط a.m 76 »

فکرنمیکنید بهترباشه نیمه ی پر لیوان رو ببینیم؟
سهل انگاری بعضی از مسئولین در انجام وظایفشون دلیل بر سوءاستفاده ی نظام از رأی ملت نیست! :x
شاید الان نظرشما ،نظر بقیه مردم هم باشه ولی خود شما اگه این اتفاقات و گرونی ها و از این قبیل مسائل پیش نیومده بود بازم نظرتون
همین بود؟
آیا همه ی این اتفاقات دلایل منطقی ودرستی برای بی اعتنایی و نادیده گرفتن فرمایشات رهبره؟!
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

a.m 76 نوشته شده:
Present نوشته شده:ما تا به حال از همش استفاده کردیم به جایی نرسیدیم بگذار یکبار هم استفاده نکنیم ببنیم مملکت به کجا کشیده می شه!!!
شاید این دلالان قدرت کمی سر عقل بیایند

شما که میگید تاحالا از همش استفاده کردید!
بجز این دوره ی آخر،چه ضرری از رای دادن هاتون دیدین که باعث عوض شدن تفکرتون شده؟تصویرتصویر
اگه کمی بیشتر در این باره فکرکنید میتونید بفهمید که این دقیقا همون چیزیه که دشمنان ملت ما خواستار اون هستن و حاضرن بخاطرش
هرکاری انجام بدن!!!

به نظر شما کجا و چه موقعی می توانیم نسبت به این اوضاع بداعتراض کنیم ؟تا کجا می توانیم تحمل کنیم شرایط بد اقتصادی و مشکلات فراوان زندگی برای مردم امان نگذاشته چرا باید در زمانی که مردم از نظام باید حمایت کنند همه مسولان دلسوز نظام می شوند و مردم را به رای دادن تشویق میکنند اما زمانی که نظام باید از مردم حمایت کند خبری از این اقایان نیست وقتی مردم باید کاری انجام دهند بوسیله رسانه ها برگرده احساسات مردم سوار می شوند یکتازی میکنند اما در مقابل افزایش قیمت بی رویه دارو مواد غذایی و بهره های بانکی و قیمت خودرو سکوت میکنند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

دوستان دقت کنید در انتخابات شرکت کنید یا نکنید هستند کسانی که در انتخابات شرکت خواهندکرد پس بهتره از حقتان استفاده کنید پس وظیفه شرعی خودم میدونم شما را به شرکت در انتخابات دعوت کنم؛ به حول قوه الهی این انتخابات هم باشکوه برگزار خواهدشد چون انتخابات مجلس که حساسیت و جذابیت خیلی کمتری نسبت به این انتخابات داشت با مشارکت 64درصدی برگزار شد؛ من خودم حداقل 10نفر را میشناسم که درانتخابات مجلس شرکت نکردن ولی در این انتخابات شرکت خواهندکرد؛ درضمن فعلا زوده از تصمیم همه افراد باخبر شد این تجربه ای هست که در انتخابات مجلس به اون رسیدم زیرا بودند از دوستانم کسانی که حتی تا روز انتخابات میگفتن که شرکت نخواهیم کرد ولی شرکت کردند.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط a.m 76 »

jhan2010
فکرکنم آخرین جواب من بهPresentمیتونه جواب شماهم باشه!
البته حرف شما هم به نوبه خودش جای بحث داره اما این اوضاع اخیر رو (که مربوط به اکثر قسمت های دولت هست)
نمیشه به تمام بخش ها یا همه ی دوره های دولت نسبت داد...
چون در هرزمینه ای منطق و عقل ایجاب میکنه که استثناء هایی قائل بشیم :D
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

.m  , دوست عزیز، بنده تا قبل از زمانی که رهبر در قضیه لاریجانی ها مصلحت اندیشی رو برگزیند هر چی می گفتند رو چشم و گوش بسته می پذیرفتم ولی الان خیر .
این گرونی ها علت اصلیش چیه ؟ چرا در دوره اول ریاست جمهوری احمدی نژاد از این گرونی ها نداشتیم ؟ به نظر من 80 در صدش دست داخلی ها تو کاره نه تحریم و ...
کار، کارشکنی داخلی و لج و لجبازی های مجلس و قوه قضاییه با دولته که متاسفانه به ضرر مردم داره تمام میشه .
الان به ظاهر دوست و متحد هستند و همشون قربون صدقه رهبر می رند ولی ... که از پل گذشت روز از نو روزی از نو .
همان طور که گفتم این بار باید مردم صحنه انتخابات رو مدیریت کنند نه نظام که بعدش از این اعتماد مردم سو استفاده کنه و مردم رو فراموش کنه و مثل سگ و گربه به جون هم بیفتند . این اذهاب باید تنبیه بشند اونم از طرف مردم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

a.m 76 نوشته شده:jhan2010
فکرکنم آخرین جواب من بهPresentمیتونه جواب شماهم باشه!
البته حرف شما هم به نوبه خودش جای بحث داره اما این اوضاع اخیر رو (که مربوط به اکثر قسمت های دولت هست)
نمیشه به تمام بخش ها یا همه ی دوره های دولت نسبت داد...
چون در هرزمینه ای منطق و عقل ایجاب میکنه که استثناء هایی قائل بشیم :D

دوست عزیز بد نیست بعضی موقعها دوستان مسول هم استثناهایی را مد نظر میگرفتند همیشه مردم در صحنه باشند همیشه مردم مشت بزنند همیشه مردم با نظام باشند و دولت نظام مسولین به فکر رانت رشوه و پر کردن جیب های بی انتهاشون باشند شعار دادن کار اسانی است و هر کاری را با دین قاطی کردن اسانتر و بر رشته احساسات دینی و شرعی مردم سوار شدن برای رسیدن به خواسته ها کاری بس زشت ناگوار نمی دانم تشکیل خانواده داده اید یا نه می دانم که میدانید با شعار و تظاهر شکم هیچ زن وبچه ای پر نخواهد شد
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط a.m 76 »

جنابPresentمن حرف شما رو قبول دارم اما حرف من اینه که این مشکلات بخاطر سرپیچی مسوولان از قوانین اصلی نظام(جمهوری اسلامی)
و فراموش کردن هدف اصلی پایه گذاری این حکومت میتونه باشه و همینطور که همه ما میدونیم؛رهبری از این قائده مستثناست وبخاطر همین
من به شخصه عقیده دارم که فقط باحمایت از رهبری واحترام به دستورات ایشون میتونیم کشور رو نجات بدیم :D
جنابjhan2010
البته من هنوز سنم اونقدر نیست که درمورد این چیزا نظربدم ولی خب به عنوان یک ایرانی فکرکنم اجازه ی بیان اونا رو داشته باشم
بهرحال اگه با رد کردن بعضی نظرات،باعث ناراحتی دوستان شدم عذرخواهی میکنم :razz:
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

بنده هم به احتمال زیاد رای نخواهم داد به یک دلیل واضح!
همه این افرادی که گزینه های ریاست جمهوری هستند! خودشان در سالهای گذشته و حال حاضر جزو مسئولین رده بالای مملکت بوده اند ودر این چرخ وفلک بسته وغیر قابل نفوذ همیشه سواربوده اند وفقط جای کابین هایشان عوض شده( یک روز شهردار یک روز نماینده مجلس یک روز وزیر یک روز وکیل) و نتیجه رفتار و عملکرد همین هاست که وضعیت امروز مملکت و فلاکت بی سابقه مردم رو باعث شده.وحالا خنده داره اگر فکر کنیم ادمهایی که خودشان بانی این وضعیت امروزند فرشته نجات وسوپرمن ملت خواهند شد!
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

بد نیست بخونید:
[External Link Removed for Guests]
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”