نظر سنجی!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

با توجه به اوضاع موجود کشور آیا شما در انتخابات آتی شرکت میکنید؟

الف) بله ،شرکت میکنم تاحمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کنم
55
62%
ب)خیر ، شرکت نمی کنم چون تاثیری در بهبود وضع زندگی من ندارد
34
38%

مجموع رای گیری: 89

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

Re: نظر سنجی!!!

پست توسط mm1990 »

کم و زیاد بودن مشارکت مردم تاثیری در حل مشکلات اقتصادی نداره؛ مهم برنامه های دولت آینده هست؛ میزان مشارکت یک مسئله حکومتی است ولی مشکلات اقتصادی یک مساله دولتی؛ پس سعی کنیم شرمنده کسانی نشیم که برای حفظ این حکومت جونشون را دادن و خواهند داد؛ به نظر من بی انصافیه که آنها برای حفظ حکومت اسلامی جونشون را دادن ولی ما حاضر نباشیم برای این امر مهم رای بدهیم!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط a.m 76 »

DR.MILAD نوشته شده:کم و زیاد بودن مشارکت مردم تاثیری در حل مشکلات اقتصادی نداره؛ مهم برنامه های دولت آینده هست؛ میزان مشارکت یک مسئله حکومتی است ولی مشکلات اقتصادی یک مساله دولتی؛ پس سعی کنیم شرمنده کسانی نشیم که برای حفظ این حکومت جونشون را دادن و خواهند داد؛ به نظر من بی انصافیه که آنها برای حفظ حکومت اسلامی جونشون را دادن ولی ما حاضر نباشیم برای این امر مهم رای بدهیم!!!

بله حرف شما درسته!
ماکه متاسفانه هنوز سنمون هم به حدقانونی نرسیده که بخوایم رای بدیم یا نه ولی به نظرمن بهترین راه درحال حاضر همون رای سفیده چون
هم حمایت از رهبره وهم نوعی اعتراض به وضع کنونی جامعه...نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویرتصویر
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

در صورتی که دوستان به این نتیجه برسن که انتخاب افراد مختلف تاثیری در حل مشکلات اقتصادی نداره پس بهترین گزینه برایشان رای سفیده ؛ البته رای من سفید نخواهد بود.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

. , بحث سر رای سفید دادن و یا ندادن من و شما نیست . بلکه اصل موضوع حضور یا عدم حضور مردم پای صندوق های رای هست والا شما چی رای بدی و چه ندی اون کسی که بقیه رو بیشتر تخریب کنه و خودشو موجه تر نشون بده برنده انتخاباته یعنی هر چی که رسانه ازش طرفداری کنند برنده انتخابات است . ما می خواهیم از حضور ما در انتخابات سو استفاده نشود چون 30 سال است که مردم را با وعده های مختلف و بازی دادن احساسات پای صندوق های رای آورده اند . ما نباید ساده باشیم . همین مجلسیان بزرگوار که هر کدام ماشین های آنچنانی زیر پایشان هست با رای به اصطلاح سفید ما سر کار نیامدن ، مگر با مشارکت بالای مردم نیامدن ؟ برای مردم چه کرده اند ؟ به غیر از در گیری های سیاسی بوده ؟ یک کسانی مانند شریعتمداری و توکلی و مطهری ها چه کرده اند ؟ چقدر از حقوق من و شما دفاع کرده اند ؟ همش تو این فکر بودند که از رئیس جمهور OTO بگیرند و ...
دیگه چقدر باید اعتماد کنیم و از یک سوراخ چندین مرتبه گزیده بشیم ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط a.m 76 »

تصویر
Present نوشته شده: . , بحث سر رای سفید دادن و یا ندادن من و شما نیست . بلکه اصل موضوع حضور یا عدم حضور مردم پای صندوق های رای هست والا شما چی رای بدی و چه ندی اون کسی که بقیه رو بیشتر تخریب کنه و خودشو موجه تر نشون بده برنده انتخاباته یعنی هر چی که رسانه ازش طرفداری کنند برنده انتخابات است . ما می خواهیم از حضور ما در انتخابات سو استفاده نشود چون 30 سال است که مردم را با وعده های مختلف و بازی دادن احساسات پای صندوق های رای آورده اند . ما نباید ساده باشیم . همین مجلسیان بزرگوار که هر کدام ماشین های آنچنانی زیر پایشان هست با رای به اصطلاح سفید ما سر کار نیامدن ، مگر با مشارکت بالای مردم نیامدن ؟ برای مردم چه کرده اند ؟ به غیر از در گیری های سیاسی بوده ؟ یک کسانی مانند شریعتمداری و توکلی و مطهری ها چه کرده اند ؟ چقدر از حقوق من و شما دفاع کرده اند ؟ همش تو این فکر بودند که از رئیس جمهور OTO بگیرند و ...
دیگه چقدر باید اعتماد کنیم و از یک سوراخ چندین مرتبه گزیده بشیم ؟

همینطور که خود شما هم گفتید؛چه امثال من و شما که از این اوضاع ناراضی هستیم رأی بدیم چه ندیم،افرادی هستند که پای صندوق های
رأی بیان و بالاخره یه نفر به عنوان رئیس جمهور انتخاب میشه !
پس چرا این حق رو ازخودمون بگیریم و شرکت نکنیم؟حداقل با رأی سفید هم از این حقی که داریم استفاده کردیم ،هم اعتراضمون رو
نشون دادیم وهم درصورتی که دولت بعدی نتونه اوضاع رو بهبود ببخشه،ما توی به وجود اومدن چنین اوضاعی دخالت نداشتیمتصویر
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 171 بار

پست توسط ljdk »

منم یکی از اون ادمایی هستم که به انقلاب و رهبرم به شدت تمام علاقه مندم و اینم بگم مثل سلمان فارسی من قدرت تحلیل دارم ولی برای خودم و صد البته فقط قدرت اطاعت دارم از رهبری ولو هیچ ولی پای انتخابات که برسه با تمام قدرت میام ولی نمایندهایی که بشناسم که برای اینمملکت کار کنه نمیشناسم چون اکثر اقاییونی که اومدن دریک فضای ساسیگرفتار شدن و مشغله خودشونو دارن نه مردم من به اقای هاشمی رای نمیدم چون درسال 88 اگر حق ایشون هم پایمال ششده بود باید طبق قانون رفتار میکردن
من به اقای مشاییی رای نمیدم چون احمدی نژاد دوم است
من به اقای قالیباف رای نمییدم چون از نظر سیاسی مستقل ننیست و ادمی هست لابیی باز مثل رئیس فدراسیون فوتبال میمونه
من به اقای دیگه رای نمیدم چون اگر بگمییک الی 2 صفحه باید بنویسم
از نطر من متاسفانه مسعولای کشور من مثل زمانه شاه میمونن که فقط دم از اسلام و خط رهبری میزنن وپایبندی به اسلام و انقلاب و رهبری ندارن و من منتظر ان روزی هستم که رهبر من خط قرمزی بر این مسعولان کشیده و کسانی که التزام دارن وشایستگی دارن بیایند سرکار
رای من به خودم خواهد بود چون دیگر مسعولان مملکتی از نظر من یک مهره سوخته به حساب مییان و این بزرگترین ضربه به کشور وانقلاب هست ولی واقعیتی هست کهمتاسفانه باید پذیرفت من پای صندوق رای میرم که دشمنان فک نکنن ملت از انقلابشون و رهبرشون و اصل نظامشون که همون اسلام هست دست کشییدن ولی جام زهری هست که خواهم نوشید ولی چچه کنم که ادمم شایسته خانه نشین است لطفا به نظر سنجیتون هم یک گزینه با رای سفید همم بذارید ممنون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

داشتن دخالت یا نداشتن نیست، مگر الان کسی یقه من را گرفته که فلانی تو به احمدی نژاد رای دادی و الان چون من ناراضی هستم تو باید پاسخگو باشی، مسئله خود انسان است.

با رای سفید هرگز نمی توانید به برخی مسائل مثل ساز و کار انتخابات اعتراض کنید، اساسا شرکت در انتخابات یعنی موافقت با ساز و کار انتخابات، مسیر تائید صلاحیت توسط شورای نگهبان و خیلی مسائل دیگر.

اما شرکت نکردن در انتخابات ممکن است به خاطر اعتراض به هر کدام از اون موارد باشد، بنابراین نباید دلیل عدم مشارکت افراد را نادیده گرفت و همه را مثلا مخالف جمهوری اسلامی نام نهاد، همانطور که صرف شرکت در انتخابات دلیل حمایت از جمهوری اسلامی نیست.

سال 88 بهترین مثال براش است، سالی که احزاب کمونیست هم در حمایت از یک کاندید تبلیغات می کردند و رای هم دادند! آیا اونها که در مناطق کرد نشین در حال درگیری مسلحانه علیه حکومت هستند هدفشان از شرکت در انتخابات حمایت از جمهوری اسلامی بود؟

پس این نوع تفکیک کردن که هر کس شرکت کرد با ما است و حمایت می کند و هر کس شرکت نکرد بر ما است و در حال ریختن آب به آسیاب دشمن، یک دیدگاه خام و نادرست است.

بنده شخصا منتظر اعلام نهایی اسامی هستم، داوطلبانی هستند که اگر تائید صلاحیت شدند، مطمئناً من رای نخواهم داد چون کلا اون انتخابات را حتی با وجود دیگر نامزدهایی که شاید طرفدار یکیشون هم باشم به رسمیت نمی شناسم.

اما دلیل من مخالفت با جمهوری اسلامی نیست، بلکه اعتراض به تائید صلاحیت شدن برخی افراد معلوم الحال که حداقل شخصا از نزدیک فسادشون را مطلع هستم و البته تقریبا عامه مردم نیز از دور و نزدیک بر این فساد آگاهی دارند، است.

همانطور که در ابتدا گفتم، مسئله خودم هستم، نه حرف دیگران، من کاری که اشتباه باشد را نمی کنم حتی اگر هیچ کس از اطرافیان متوجه نشوند چنین اشتباهی توسط من رخ داده، اما من وقتی بدونم به رسمیت شناختن این انتخابات اشتباه است، این کار را نمی کنم، حالا اگر همه کشور خلافش باشند و به قول برخی اصلا شرکت کردن یا نکردن من اثری نزاره، من مسئول اعمال خودم هستم نه دیگران.

بنده که امیدوارم اواضاع اونقدر که به نظر میاد خراب نباشد و این افراد تائید صلاحیت نشوند تا حداقل رای سفید یا مثلا حمایت من را از کاندیدایی به دنبال داشته باشد. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط a.m 76 »

جنابM.Abooali
حرف شما کاملا منطقیه و فکرکنم تنها با همین ردشدن صلاحیت بعضی کاندیدایی که ممکنه (یعنی ممکن که نه؛حتما)با تأیید اونا اوضاع کشور بیشتر از اینکه الان هست آشفته بشه ؛ به بهبود اوضاع کنونی کشور میشه امید داشت.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12100 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

M.Abooali, بله دقیقا شرکت نکردن در انتخابات خودش یکجور شرکت کردن در انتخابات هست ! منتها یک نوع اعتراض یا مخالفت
یه نکته ! اگر می خواهید رای سفید بندازین بهتره که شرکت نکنید چون رای سفید هیچ ارزشی نداره و در واقع شما مثل رای داده ها هستید در ضمن اگرم باز رای سفید دادین حتما قسمت نامها رو مخدوش کنید که سو استفاده نشه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

من موندم از اون موقع تا به حال تو سه صفحه گذشته چی می گفتم ؟ منم حرفهای Mohammad 1985, M.Abooali, رو می زدم دیگه .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 188 بار
سپاس‌های دریافتی: 487 بار

پست توسط Nika »

منم به عنوان يه ايراني ميخوام يه حرف كوچولو بزنم در مورد انتخابات:
هر كس ميخواد بده هركس نميخواد نده ولي بياين كاري كنيم كه اين انتخابات تفرقه بين يه ملت نندازه و ملت رو به دودستگي تبديل نكنه و اتحادمون رو از بين نره چون تنها هدف دشمنامون همينه بخاطر اين هدفشون داريم ميبينيم چقدر هزينه ميكنين ولي چرا ما خودمون دستي دستي يه گام به سوي هدف دشمن برداريم؟
به شخصه منم شركت ميكنم شايد تاثير چنداني رو زندگيم نداشته باشه ولي مهم اينه كه پوز امريكا با شركت كردن در انتخابات به زمين مالونده ميشه حتي با راي سفيد!!
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه:
پدر تنها قهرمان بود.
عشق,تنها در آغوش مادر بود.
بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود.
بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند.
بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند.
تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند.
و
معناي خداخافظ, تا فردا بود....
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 188 بار
سپاس‌های دریافتی: 487 بار

پست توسط Nika »

منم به عنوان يه ايراني كه عاشق وطنشه ميخوام يه حرف كوچولو بزنم در مورد انتخابات:
هر كس ميخواد بده هركس نميخواد نده ولي بياين كاري كنيم كه اين انتخابات تفرقه بين يه ملت نندازه و ملت رو به دودستگي تبديل نكنه و اتحادمون رو از بين نره چون تنها هدف دشمنامون همينه بخاطر اين هدفشون داريم ميبينيم چقدر هزينه ميكنين ولي چرا ما خودمون دستي دستي يه گام به سوي هدف دشمن برداريم؟
به شخصه منم شركت ميكنم شايد تاثير چنداني رو زندگيم نداشته باشه ولي مهم اينه كه پوز امريكا با شركت كردن در انتخابات به زمين مالونده ميشه حتي با راي سفيد!!
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه:
پدر تنها قهرمان بود.
عشق,تنها در آغوش مادر بود.
بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود.
بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند.
بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند.
تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند.
و
معناي خداخافظ, تا فردا بود....
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”