نظر سنجی!!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: نظر سنجی!!!
,
به نقلی، خدا را شکر امامان ما که از نظر ثروت تنگدست نبودند، چرا امام حسن (ع) نیامد پول بیشتری به سرداران سپاهش بدهد تا جای اینکه سمت معاویه بروند، سمت خودش بمانند؟
حکایت امروز ما این شده، هدف را اشتباه نگیرید، فساد در کشور ما مهمتر است تا اینکه پوز آمریکا به خاک مالیده شود. وقتی قرار است با قساد پوز آمریکا به خاک مالیده شود اصلا ارزشی ندارد ...
تائید صلاحیت آقایان فلانی و فلانی یعنی فساد در ساختار. حالا این برج فاسد هر چه بلند باشد هم ارزشی ندارد چون فاسد است و چیزی که هدف امثال بنده بود نیست!
به نقلی، خدا را شکر امامان ما که از نظر ثروت تنگدست نبودند، چرا امام حسن (ع) نیامد پول بیشتری به سرداران سپاهش بدهد تا جای اینکه سمت معاویه بروند، سمت خودش بمانند؟
حکایت امروز ما این شده، هدف را اشتباه نگیرید، فساد در کشور ما مهمتر است تا اینکه پوز آمریکا به خاک مالیده شود. وقتی قرار است با قساد پوز آمریکا به خاک مالیده شود اصلا ارزشی ندارد ...
تائید صلاحیت آقایان فلانی و فلانی یعنی فساد در ساختار. حالا این برج فاسد هر چه بلند باشد هم ارزشی ندارد چون فاسد است و چیزی که هدف امثال بنده بود نیست!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 188 بار
- سپاسهای دریافتی: 487 بار
و شما اقاM.abooali
من فقط نظر شخصي خودم رو بيان كردم.
ولي توجه داشته باشيد همينجور كه سياست امريكا به ناراحتي ما شاد ميشه ما هم به ناراحتي اون.فكر كنم انتخابات 88رو فراموش نكرده باشيد كه با درگيري هايي كه پيش اومد چقدر امريكا شاد شد من فقط حرفم اينه كه چنين اتفاقي نيوفته
من فقط نظر شخصي خودم رو بيان كردم.
ولي توجه داشته باشيد همينجور كه سياست امريكا به ناراحتي ما شاد ميشه ما هم به ناراحتي اون.فكر كنم انتخابات 88رو فراموش نكرده باشيد كه با درگيري هايي كه پيش اومد چقدر امريكا شاد شد من فقط حرفم اينه كه چنين اتفاقي نيوفته
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه:
پدر تنها قهرمان بود.
عشق,تنها در آغوش مادر بود.
بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود.
بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند.
بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند.
تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند.
و
معناي خداخافظ, تا فردا بود....
پدر تنها قهرمان بود.
عشق,تنها در آغوش مادر بود.
بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود.
بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند.
بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند.
تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند.
و
معناي خداخافظ, تا فردا بود....
- سپاسهای ارسالی: 206 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
M.Abooali نوشته شده: ,
شاید طبق حرفای شما؛فساد کشور مهم تر از مقابله با افکار آمریکا باشه ولی خود شما به اینکه اوضاع کشور به قیمت سرفرازی و
پیروزی روانی آمریکا وطرفداراش آرام بشه رو میخواید؟به نظر شما این مسأله درحال حاضر باید جزء هدف های مردم باشه؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
- سپاسهای ارسالی: 4905 بار
- سپاسهای دریافتی: 6798 بار
شركت در انتخابات اين دوره مهمه چون در اين دوره شديدترين تحريم ها عليه ما اجرا شده و دشمن منتظره ببينه عكس العمل مردم چيه اگه مردم مشاركت پايين داشته باشند اين فشار ها و تحريم ها اضافه ميشه چون دشمن مي بينه كه اين روش داره جواب ميده و نتيجه بد ديگه براي ما در پيش ملتها از بين رفتن نقش الگويي ماست (همون طور كه رهبري فرمودند اگه ما تسليم بشيم اونوقت به ساير ملت ها مي گن بزرگ شما ايران بود تسليم شد ديگه شما كه هيچيد)و نتيجه بد ديگه اينه كه ما در مذاكرات برگ برنده اي به نام مشاركت بالاي مردمي در انتخابات كه به منزله حمايت از حقوق هسته اي ماست را ديگه نداريم. دلايل بالا با نگاه بين المللي بود اگه بخواهيم از لحاظ ديني هم نگاه كنيم دلايل زيادي ميشه اورد حتي اگه نگاه سكولار ناسيوناليستي(ملي گرايي بدون دين )داشته باشيم براي گرفتن حق كشورمون كه يكيش حق هسته اي هست بايد در انتخابات مشاركت بالا داشته ياشيم.
بدون شك وقتي دشمن اتحاد مارو ببينه مجبوره به حق ما اعتراف كنه يادمون باشه كه در اين دنياي با قوانين جنگل فقط فقط با قدرت ميشه حق را گرفت وقتي در جنگل حيواني مي خواد شكار كنه سعي مي كنه يك حيوان را از گله جدا و بعد به راحتي شكار ميكنه مشاركت بالاي ما در انتخابات يعني اتحاد بالاي ما .
وقتي بزرگ همه ما امام خامنه اي مي فرمايند در انتخابات شركت كنيد ما هم بايد شركت كنيم.
بدون شك وقتي دشمن اتحاد مارو ببينه مجبوره به حق ما اعتراف كنه يادمون باشه كه در اين دنياي با قوانين جنگل فقط فقط با قدرت ميشه حق را گرفت وقتي در جنگل حيواني مي خواد شكار كنه سعي مي كنه يك حيوان را از گله جدا و بعد به راحتي شكار ميكنه مشاركت بالاي ما در انتخابات يعني اتحاد بالاي ما .
وقتي بزرگ همه ما امام خامنه اي مي فرمايند در انتخابات شركت كنيد ما هم بايد شركت كنيم.
- سپاسهای ارسالی: 206 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
mohammad area51 نوشته شده:شركت در انتخابات اين دوره مهمه چون در اين دوره شديدترين تحريم ها عليه ما اجرا شده و دشمن منتظره ببينه عكس العمل مردم چيه اگه مردم مشاركت پايين داشته باشند اين فشار ها و تحريم ها اضافه ميشه چون دشمن مي بينه كه اين روش داره جواب ميده و نتيجه بد ديگه براي ما در پيش ملتها از بين رفتن نقش الگويي ماست (همون طور كه رهبري فرمودند اگه ما تسليم بشيم اونوقت به ساير ملت ها مي گن بزرگ شما ايران بود تسليم شد ديگه شما كه هيچيد)و نتيجه بد ديگه اينه كه ما در مذاكرات برگ برنده اي به نام مشاركت بالاي مردمي در انتخابات كه به منزله حمايت از حقوق هسته اي ماست را ديگه نداريم. دلايل بالا با نگاه بين المللي بود اگه بخواهيم از لحاظ ديني هم نگاه كنيم دلايل زيادي ميشه اورد حتي اگه نگاه سكولار ناسيوناليستي(ملي گرايي بدون دين )داشته باشيم براي گرفتن حق كشورمون كه يكيش حق هسته اي هست بايد در انتخابات مشاركت بالا داشته ياشيم.
جنابmohammad area51
حرفی که شما زدید درحال حاضر بهترین عقیده میتونه باشه.
خود من هم از همون پست اولی که توی این تایپیک گذاشتم نظرمو اینطور بیان کردم ولی متأسفانه بعضیا با همین نظر که جزء منطقی
ترین نظرها میتونه باشه هم مخالفن!
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
اگر رای ندیم(کاری به مسائل خارجی مثل امریکا و تحریم ندارم هرچند که جز موردهای اصلی هستند) و یکی بیاد سر کار که دزدی و رانت خواری و... از این چه که اسون تر تر هست اسون تر هم شود چه ! اگر میزان پیشرفت کشور به صفر میل کند چه ! خوب این چیزها به بهانه مشارکت نکردن مردم انجام می شود و ما حتی نمی تونیم اعتراض کنیم! چون رای ندادیم! می شویم مثل بعضی ها تو سال ۸۸ که رای نداده داد می زدند رای ما را پس بده! از طرفی هم هنوز دقیقا معلوم نیست این بدبختی ما از کجاست ! دولته یا ریس قوه دیگر! به نظر من باید برای ما شفاف سازی بشد که چه کسانی هستند دارند خون ما رو تو شیشه می کنند !هرچند تقریبا همه می دونند که کیا هستند حالا با طرز تفکر خودشون ! این که نمی شد من بیام رای بدم از هیچی هم خبر نداشته باشم! ولی در کل رای من همین حالا نیز معلوم است ، سفید ! به دو دلیل ۱:به خاطر اینده بهتر حالا هر جور می خواد باشد از استخدام گرفته تا حق اعتراض و برداشتن تحریم ها ۲: تقریبا ۹۰٪ این کاندیدها (اون ها که رد صلاحیت می شوند هیچی) بی بخار هستند! فعلا که من به هیچ کدوم اعتقاد ندارم ! احمدی نژاد تو سال ۸۴ یک مهره جدید بعد از چند سال حکومت تکراری بود دوره چهار سال اولش را هم خوب کار کرد رای اورد! ولی نامزدهای العان هیچ کدوم تو جناح خودشون هم خاص نیستند چه برسد به کل ! به نظر من رئیس جمهور بعدی یک دوره چهار ساله بیش تر نخواهد داشت . نتیجه کلی من اینه کهبا اینکه این دوره خاص ترین دوره از اول انقلاب هست ! وخیلی کاستی دار و شیر تو شیر است ولی رای دادن هرچند سفید را مفید می دونم
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
منتظر مناظره های انتخاباتی می مونم و بعد تصمیم گیری می کنم ولی تا به اینجا رای نمی دم .
دوستان شاید منو نشناسند ولی از سال 85 تا به حال عضو انجمن هستم یعنی چیزی تو مایه های 7 سال ، خیلی از دوستان با طرز تفکر سابق من آشنایی دارند . یکی از طرفداران پر و پا قرص حکومت و آو ...،،
اما الان ...
دوستان دقت کنید ، مگر ما قرار است چند سال عمر کنیم و منتظر بمانیم تا ببینیم کسی با مفسدان مبارزه می کنه اونم به صورت واقعی ؟ به هر حال زمینه های ظهور را ما شیعیان باید فراهم کنیم ، غیر از این است ؟ بعضی ها می ترسند با شرکت نکردن در انتخابات آمریکا خوشحال بشه ، هر چند به قول پیر ما ، آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ، از آمریکا نترسید ، دشمن بزرگتر داخلی است نه خارجی . دشمن اصلی فساد و قدرت طلبی بعضی از سیاستمداران ماست که به فکر مردم نیستند . پس کی باید با اینها برخورد کنیم ؟ وقتی که موهایمان مانند دندانهایمان سفید شد ؟ آن وقت باید در ان دنیا جواب گوی باشیم .
دوستان شاید منو نشناسند ولی از سال 85 تا به حال عضو انجمن هستم یعنی چیزی تو مایه های 7 سال ، خیلی از دوستان با طرز تفکر سابق من آشنایی دارند . یکی از طرفداران پر و پا قرص حکومت و آو ...،،
اما الان ...
دوستان دقت کنید ، مگر ما قرار است چند سال عمر کنیم و منتظر بمانیم تا ببینیم کسی با مفسدان مبارزه می کنه اونم به صورت واقعی ؟ به هر حال زمینه های ظهور را ما شیعیان باید فراهم کنیم ، غیر از این است ؟ بعضی ها می ترسند با شرکت نکردن در انتخابات آمریکا خوشحال بشه ، هر چند به قول پیر ما ، آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ، از آمریکا نترسید ، دشمن بزرگتر داخلی است نه خارجی . دشمن اصلی فساد و قدرت طلبی بعضی از سیاستمداران ماست که به فکر مردم نیستند . پس کی باید با اینها برخورد کنیم ؟ وقتی که موهایمان مانند دندانهایمان سفید شد ؟ آن وقت باید در ان دنیا جواب گوی باشیم .
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
دلیل: بخشي از پست خلاف قوانين بود. ويرايش شد!
دلیل: بخشي از پست خلاف قوانين بود. ويرايش شد!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
, الان که مثلا این همه رای دادیم چی شد ؟ که رای ندیم چی بشه ؟! رای ندادن خودش یک جور رای دادنه ! مطمعن باشید اگر درصد عدم شرکت مردم بالا باشه خیلی چیزا تغییر میکنه گور بابای آمریکا و هر خره خارجیه دیگه ! اگر رای دادن چیزی رو تغییر می داد هیچ وقت نمی گذاشتن رای بدی !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
مسولین هیچ ارزشی برای مردم قائل نیستند وفقط فکر منافع وپستهای خودشونن واکثرا آقازادههاشون یاتوی کار واردات هستند یا مقیم خارج مخصوصا انگلیس وفقط موقع انتخابات میشیم ملت فهیم وهمیشه در صحنه بعد از رای گیری دیگر ارزشی نداریم!!!!!!
بزگترین مشکل ما سوئ مدیریت وفساد بیشتر مدیران میباشد .وگرته تحریمها اینقدر تاثیر نداشت
بزگترین مشکل ما سوئ مدیریت وفساد بیشتر مدیران میباشد .وگرته تحریمها اینقدر تاثیر نداشت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
ببینید یک نکته رو باید خیلی واضح بیان کنم ! الان هنوز بعضیا فکر میکنن تمام مشکلات تقصیر احمدی نژاده ! و مثلا اگر آقای ایکس بیاد همه چی حل میشه و دلار میشه 1100 تومن ! در حالی که اصلا اینطوری نیست مطمعن باشید هر کسی هم بیاد وضع موجود تغییر خیلی زیادی نخواهد داشت چرا که موضاعت اقتصادی که الان داریم بخش عمده ای از اون حاصل سو مدیریت اقتصادی کشور و تصمیمات اشتباهی بوده که به این راحتی درست بشو نیست ! و همینطور بخش دیگر از مشکلات به دلیل تحریماتی هست که اونها هم به این راحتی برداشته نخواهد شد ! پس خیلی فکر نکنید ریس جمهور بعدی یک معجره گر یا hero خواهد بود ! فقط این وسط چیزی که دقیقا داره اجرا میشه مثل سالهای دهه 80 میلادی شوروی هست که فقط آمار و عدد به خورد ملت داده میشه که همه هم مثبتن !!!! مثلا میان هر روز با به به و چه چه اعلام میکنن بورس شاخصش اونقدر رفت بالا خب وقتی ارزش پول ملی ما به کمتر از یک سوم رسیده و تورم اینقدر بالاست ! مشخصا باید شاخصها از نظر اعداد و ارقام بره بالا ولی همینو میان طوری بیان میکن انگار هنر کردن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- تماس:
محمد ۱۹۸۵ در کل قبول ! تقریبا نظر من با نظر شما یکیه ! (سوء مدیریت و....) تنها تفاوتش تو رای دادن یا رای ندادن است ! درست حالا شما بفرمایید ما چطوری می توانیم با رای ندادن اعتراضمون را به مدیر ها اعلام کنیم ! طوری که برداشت هایی مانند اثر تحریم ! و.... به وجود نیاد! اخه با رای ندادن هم همه چیز درست نمی شود! مثلا شما به حق رای نمی دی تا اعتراض به قانون و نظارت بر قانون و مدیران کنی ولی بی بی سی میاد می گوید اثرات تحریم و....ودر کل از هدف اصلی کم کم دور می شویم شما بفرما واقعا ما چگونه می توانیم اعتراضمون به مدیران را به بهترین نحو انجام دهیم ! پلاک کارد بگیریم دستمون تو خیابون داد بزنیم بگیم تکلیف لاریجانی ها و... چی شد یا رای ندیم ! یا .... رای ندادن نمی توند هدف اصلی ما را بروسند ! یعنی اعتراض به مدیرها و گردن کلفت های سیاسی . شما یک راه بهتر بگو منم باهات هستم
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
والا من تا امروز هر چی انتخابات بوده شرکت کردم از ریاست جمهوری، مجلس و خبرگان بگیر تا انتخابات شورای شهر ، هم انتخابات اصلی هم انتخابات تمدیدی دوباره و...
ولی دلیل عدم حضور من در این دوره 2 علت داره:
یکی اینکه از نظر من کاندیداهای فعلی هیچکدام مناسب پست ریاست جمهوری نیستن
دلیل اصلی و دوم اینکه از رفتاری که میشه بسیار ناراحت هستم، خیلی عذر میخوام و متاسفم ولی خیلی وقتها احساس میکنم مسئولین و سیاسیون رفتارشون در برابر مردم مثل رفتاری شبیه به یک فرد منحرف با یک فاحشه هست وقتی کارش تموم میشه کاری باهاش ندارن تا سری بعد.
ولی دلیل عدم حضور من در این دوره 2 علت داره:
یکی اینکه از نظر من کاندیداهای فعلی هیچکدام مناسب پست ریاست جمهوری نیستن
دلیل اصلی و دوم اینکه از رفتاری که میشه بسیار ناراحت هستم، خیلی عذر میخوام و متاسفم ولی خیلی وقتها احساس میکنم مسئولین و سیاسیون رفتارشون در برابر مردم مثل رفتاری شبیه به یک فرد منحرف با یک فاحشه هست وقتی کارش تموم میشه کاری باهاش ندارن تا سری بعد.
[External Link Removed for Guests]